Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Zsolaf #51795 üzenetére
Nálam már több mint egy éve ugrott knox cm-et próbálgattam anno.
Én ha tippelhetnék akkor nem ugrik knox. Ha más rendszer lenne a black edition akkor más lenne teló tipus száma is. Mint pl S4 Goggle Play Edition = 9505G
Semmivel nincs megkülönböztetve a black edition telók szerintem zolarnak anno más miatt ugrott. Tegnap valaki feltette 9506-ra BE és neki sem ugrott. Ha BE miatt ugrana a knox akkor szerintem sammobilon is külön kategóriába raknák 9505től és 9506tól külön hogy ne csapják be az embereket knox ugrasztással. -
Foose
addikt
-
tisvol
aktív tag
válasz
Zsolaf #51366 üzenetére
Ez teljes, komplett kijelző. Belefutottam itthon a Vaterán olyanba, hogy az eladó így árulta, de miután leütöttem kiderült, hogy a középső műanyag keretet még nekem kell áttennem.
[link]
Ez nem ilyen. És árban is teljesen korrekt. Fostam én is ez ebay-es rendeléstől a sok csaló, hamisítvány miatt, de ennyi pénzért itthon csak használtat adnak. Én meg vagyok elégedve. -
-
szerzol
senior tag
válasz
Zsolaf #50948 üzenetére
Meg is találtam!
Még azt is leírták ki szivárogtatta ki. -
szerzol
senior tag
válasz
Zsolaf #50932 üzenetére
Nem rakott kompér ez!
Benne van a nevében LEAK, majd a véglegesben változtatnak azokon a dolgokon amiket sokan panaszoltak.
Anno S2-n is volt egy 4.1.2 leak amit sammobile is közzétett, mert direkt gyári kiszivárogtatott (leak) volt.
Nincs vele semmi baj, csak még nem feltétlen végleges.
-
törölt tag
válasz
Zsolaf #50909 üzenetére
Hát remélem kapunk 5.1et mert ez a néma + megszakítások illetve amit írtál funkciók el vannak cseszve.
DevilHun: értesítési sávon nyomsz egy hosszút a wifin ( vagy beállítások > wifi) aztán menü gomb.
Plussz értesítés sávon van hogy "gyors kapcsolódás" / azt nem tudom hogy itt a wifi directet is magába foglalja e
-
törölt tag
válasz
Zsolaf #50782 üzenetére
Na én is így vagyok vele. Értelmezhetetlen lett. Ide olvasztották be a néma módot továbbá nincs lista kinek a bejövő hívását ne blokkolja. Próbálgattam de csak annyit csinál hogy némítja az adott bejövőt nem pedig blokkolja. Ez így ebben a formában szar lett. Ha valaki rájön a nyitjára ne tartsa vissza.
-
-
Sokee
aktív tag
válasz
Zsolaf #49189 üzenetére
Egyre használhatatlanabb, fél perc alatt tölti be az oldalakat meg ilyenek... Igaz van egy pár progi rajta de akkor se kéne így behalnia szerintem. Úgy fel tud idegesíteni megint nyomhatok factory resetet 3 hónap után hogy használható legyen...
Van egy olyan érzésem ha s5-re váltanék az is ugyan így laggolna egy idő után hiába snapdragon 801...
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Zsolaf #49147 üzenetére
Köszönöm,de józan paraszti eszemre hallgatva megoldottam..újraindítottam a telefont és jó lett.
Viszont az "ask.fm" alkalmazás feltelepítése után történt a dolog,szal az okozhatta.El is felejtettem,hogy az a szutyok RájzingSztár rajta van...kuka.
Viszont engem is érdekelne ez a cseh lolli felrakása.Ugyanis a Samu oldalán semmilyen "Download" menüpontot nem találok.
-
Sokee
aktív tag
-
Lefty
addikt
válasz
Zsolaf #47494 üzenetére
Tudom, majd meg fogom nézni, de most ebay alapján eredetinek tűnik. [link] Eleve ebay-en ha eredetiként tüntetsz fel valamit, majd kiderül, hogy nem volt az, akkor megdorgálnak rendesen, paypal lefagyaszt, stb. Most ebből 3200 eladott db van, a vevő meg 99% feletti 12000 feedback-el, csak jelezték volna már páran, ha kamu. De fenntartásokkal kezelem persze, majd lecsekkolom.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Zsolaf #46778 üzenetére
teljesítmény = feszültség * áramerösség
Egyszerüsítve esetünkben ~5V*~0.5-2A Ez a 2.5W-10W - disziplódás amivel aksi töltődik.
Nincs összefüggés a powerban "mérete" (mAh) és hogy mennyire melegszik között. Ha több Aal tölt akkor több is fog eldiszipálódi.Ill ahogy öregszik az aksi úgy egyre nő a diszipálódás mértéke.
ehh szarul magyarázom annak aki egy p=u*ivel sincs tisztában srry.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Zsolaf #46742 üzenetére
Láttam, láttam, azért írtam így. Ő is elnézést kért így utólag, Te se ragozd tovább.
Lazábban srácok, mintha sör mellett beszélgetnétek, elvégre nem vagyunk a parlamentben, hogy veszekedjünk...Már persze az ukránban....
-
anonymus89
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest