- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bari012
tag
5.0.1-en google play szolgáltatások leallasara tudtok valami megoldást? Alkalmazás adatok, cache törlése, blablab nem segít.
Köszönöm. -
bari012
tag
Mostanában a Chrome megeszi a lelkét a telefonomnak, többet fut mint a kijelző. Raktam már újra, és a szinkronizálást is kikapcsoltam, de még mindig.
Van Ötletetek, hogy mi okozhatja ezt? -
bari012
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan oldalt, vagy eladót ebayen, ahol tapasztalatotok alapján gyári Samu, vagy annak tűnő usb kábelt lehet kapni? A lényeg, hogy próbáltam már egy pár darabot, de töltési sebesség szempontjából ritka amelyik hozza a gyáriét...
-
bari012
tag
Korábban az i9505-tel nekem is volt hasonló bajom, előjött a Samsung logó, majd kikapcsolt a telefon. Végül a TMX gariból alaplapot cserélt benne (pedig rootolva volt
).
-
bari012
tag
T-nél kapható case mate tokja van valakinek? Hogy néz ez ki valójában? Youtubeon van egy pár féle.
-
bari012
tag
Sziasztok!
Eltűnt a jegyzet a telefonombol, vagyis az s note. Azt hittem, hogy a package disablerben tiltottam le, de a note szóra keresve csak az s note syncadapter van tiltva, az s note provider nem. Mit javasoltok?
-
bari012
tag
Kipróbáltam, valóban rossz
-
bari012
tag
Vettem egy S cover tokot a telefonomhoz, a "tartozékok" beállításnál pedig bevan kapcsolva az "S nézet tok" automatikus feloldása, még sem zár le és kapcsol be a kijelző ha lehajtom a flipes részét. Mi a teendő szerintetek?
-
bari012
tag
válasz
awakening87 #55012 üzenetére
Én felraktam a gyári szlovák lollit, majd pár órával később visszaraktam a tré-s 4.4.2-t és maradt a knox. Sammobilerol mindezt.
-
bari012
tag
Szlovák (ORX) lolliról vélemény?
T-függő i9506-on nem ütközhet problémába? Türelmetlen vagyok..
Bocs, ha volt már erről szó. -
bari012
tag
Kikapcsoltam a speciális wifi beállításoknál a "keresés eng. mindig" opciót, majd ezután pár órával mikor kézbe vettem a telefont, kiírta, hogy kapcsolódva a halózathoz és csak utána jöttek meg a netről származó értesítéseim... Pedig folyamatosan bevolt kapcsolva a wifi. Szerintetek betudható ez a korábban elmített beállításnak?
Valamint hogyan tudnám kideríteni, hogy folyamatos időközönként mi ébreszti fel a telefont, és a wifi mitől olyan szaggatott? -
bari012
tag
Valakinek van infója arról, hogy T-s 9506-ra mikor érkezik a hivatalos lolli?
-
bari012
tag
Nagyon sok komment érkezett ezzel kapcsolatban, de nem volt időm kibogarászni... Van valakinek arról elképzelése, hogy 9506-ra a T-nél mikorra várható kb. a lolli?
Valamint az akku használatnál az android rendszer és az android operációs rendszer használata valamiért megnőtt, hogyan tudom kideríteni ennek az okát?
-
bari012
tag
Akku használatnál az android rendszer és az android operációs rendszer használata valamiért megnőtt, hogyan tudom kideriteni ennek az okát?
-
bari012
tag
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy "közeli eszközök" segítségével hogyan tudok a gépről a telefonomra zenét másolni? Gépről látom a telefonomon lévő tartalmat ezzel a módszerrel, de másolni nem tudok, pedig jó lenne, ha nem kellene mindig kábel hozzá.
Köszönöm! -
bari012
tag
A kérdésem most olyanokhoz szól, akik használtak már i9505 és i9506-os S4-et is. Az merült fel bennem, hogy az i9506 észrevehetően gyorsabbal merül mint az i9505? Csak mert ugye a 6-osban erősebb a proci, viszont ugyan olyan akkuról üzemel mind a kettő.
-
bari012
tag
Legutóbb, mikor igényeltem a szervízfutárt, kijött, és megcsinálta helyszínen a telefont. Most a postát küldték és az vitte be a szervízbe. Tudja valaki, hogy mitől függ az, hogy helyszínen javítják, vagy elviszik?
-
bari012
tag
válasz
chubby2o6 #47917 üzenetére
BHP ROM 3.0 BiTDI van rajta. Próbáltam másik akksival, és tölteni is. Ugyan ez a hiba akkor is. Mikor csatlakoztatom a töltőre, megjelenik a töltés, majd innen is kikapcsol a telefon, és a leddel sem jelzi, hogy tölt.
Lehetséges, hogy kuka lett az alaplap, vagy a chip? -
bari012
tag
Sziasztok!
Pár nappal ezelőtt raktam a telefonomra a gyári helyett a másik romot. Egészen a mai napig működött is a telefonom, de ma egyszer, amikor összekötöttem a géppel, kikapcsolt és azóta nem bírom bekapcsolni.
Addig jut el a bekapcsolásnál, hogy kiírja, hogy Samsung Galaxy S4, és utána magától kikapcsol. Ha kiveszem az akksit és visszarakom, utána magától elindul, de ugyanúgy pár mp és kikapcsol. Ha recovery vagy download módban próbálom elindítani, látszik, hogy elkezdi tölteni, de itt is offol pár mp után.
Kinek milyen ötlete van, mi történhetett vele, és mit tudnék tenni?
Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest