- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezso
tag
válasz
bari012 #60667 üzenetére
Köszi.
A lényeg, ha rendelek egy ilyen terméket a Telekomtól 3591Ft-ért, akkor ez tartalmaz egy gyári S4 akkut amit simán átrakok a telefonba?
Elvileg ezt egy Power Bank-nak néztem, amibe akármilyen formájú akku lehetne vagy lehetne csak sima USB-s külső töltő, amiben a már meglévő s4-es akkut is tölthetem.
Nekem egy gyári akkura lenne szükségem, a telefonomba. Ha ezt tartalmazza, akkor rendelem is. -
bwin.party
aktív tag
válasz
bari012 #60277 üzenetére
Szia!
Pénteken ezzel kapcsolatban hívtam fel a Samsungot, mert tartaléknak rendeltem plusz eredeti kiegészítőket. Ha nem értesz az eBay-hez, akkor ajánlom a magyar nyelvű ügyfélszolgálatot. eBay-en amúgy az értékelések alapján egyszerűen ki lehet szűrni a problémás eladókat. Szerintem akinek már bejáratott a biznisze nem fogja elcseszni egy noname termékkel, ha eredetinek hirdeti meg.
Üdv. bwin.party
-
migabi24
nagyúr
válasz
bari012 #59876 üzenetére
Erről van szó és nagyon jó tok, nekem volt még régen, 4-5 ezer körül adták, szóval 490-et bőven megér, a feketének kellemes gumis bevonata van
-
Petyyyyy
addikt
válasz
bari012 #54501 üzenetére
És akkor mire használod az amúgy nagyon okos telódat..?
nate3553 - Fehér háttéren fehér hátlapot fotóztak (cirip), de talán látszik. [link] Valamelyest vastagabb, mint az eredeti hátlap, így pl egy Neo Hybrid szerintem tuti nem menne már fel rá, de talán még egy Nilkin is alig-alig.
-
chubby2o6
senior tag
válasz
bari012 #54198 üzenetére
A wifid azért szaggatott, mert csak akkor van ébren, ha a kijelző felélesztésével felébreszted a telót. A Beállítások/Wifi/Speciális résznél van olyan, hogy wifi ébren tartása kikapcsolt kijelzőnél, ezt próbáld meg "Mindig"-re állítani. Így mindig be lesz wifid, ha van elérhető hálózat, viszont az akksid is jobban fog merülni.
-
glaci
őstag
válasz
bari012 #54198 üzenetére
Nálam is ezt csinálja a kezdetektől fogva 4.3 -on.
Előszőr furcsa volt, mert az S3 LTE 4.1.2 -vel nem bontotta le a WiFi -t soha, de idővel hozzá szoktam, így most már nem zavar.
Annyi a negatívum, hogy olyankor a mobilnetet "terheli".A képedet elnézve a végén egy pici kivételtől eltekintve végig akkor volt ébren, amikor a képernyő is be volt kapcsolva.
Ott meg lehet, hogy épp csinált valamit.(#54199) herni:
Sajnos. Pedig ha lehetne időzítve bekacsolni ...
(Állítólag az MTK -s cuccok tudják, de az nem kellene, inkább elviselem a hiányát.) -
-
-
gusthy
veterán
válasz
bari012 #48863 üzenetére
Épp fordítva kell, hogy történjen,gondolj bele. Ha azonos módon használod, akkor a gyorsabb CPU ugyanazokat a feladatokat rövidebb idő alatt oldja meg. Amikor meg nincs dolga, akkor pihizik.
Egyébként pedig tök más technológia a két SoC, tehát nem nagyon lehet így összevetni.
Még egy dolog: az aksi nagy részét a kijelző és a rádiós egységek fogyasztják el, nem a proci. -
chubby2o6
senior tag
válasz
bari012 #47962 üzenetére
Abból, amit leírtál, sztem a töltéssel kapcsolatban lehet valami gond. Nem tudom, a másik akksi, amivel próbáltad, fel volt-e töltve, vagy azzal is töltés közben kapcsolt-e ki a teló.
Miután feltetted a romot, meddig működött rendesen? A romhoz a kernelt külön kellett raknod, vagy a rommal együtt volt?
Amennyire tudom, a töltésvezérlés kernelszinten történik, szal ha az új romhoz való kernel hibás, akkor lehet az a probléma, de ez csak akkor valószínű, ha az új rommal csak az első lemerülésig/töltésig működött.Ha sehogy sem sikerül, próbáld meg kihívni a szervizest. Ha szerencséd van, nem foglalkozik a knoxoddal. Elvileg a konx ugrása automatikusan garibukást jelent, de többször olvastam, hogy nem is nézte a szervizes srác, csak kicserélte, amit kellett.
-
chubby2o6
senior tag
válasz
bari012 #47858 üzenetére
Szia! Szerintem, ha van rá lehetőséged, először próbáld ki egy másik akksival.
Ha a rom hibás, vagy a felrakása során történt valami probléma, akkor egyrészt eddig sem működött volna, másrészt a recoverynek meg a download módnak be kellene jönnie.
Ha sikerül valahogy előcsalogatni a download módot, próbáld meg egy másik rommal. Most milyen rom van rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Gumi és felni topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest