Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hori-zoli
tag
Én most válok meg az S4-től ( I-9506), hogy mi lesz az utód, az még költői kérdés. Első körben egy LG G3-al szemezek.
Váltani viszont már szeretnék. -
hori-zoli
tag
Sziasztok. Manapság mennyit lehet kérni egy I-9506-os gyári független telefonért? A készülék makulátlan, és minden tartozéka meg van (doboz,töltő, stb...). Még mindig a 4.3-as rom van rajta, ami a mai napig hibátlanul, és fagyás nélkül fut!!
-
hori-zoli
tag
Üdv.
i-9506 4.3rom-hoz lézezik még élő link, ahonnal le lehet tölteni egy root-t? -
hori-zoli
tag
válasz
hagymas7up #52731 üzenetére
Hali. Tedd fel a Nova launcher-t, és nem fog akadozni!! Jó az a 4.3, a mai napig azt használom!!
-
hori-zoli
tag
Most már csak az a gond, hogy nincs fent a samsung oldalán független 4.3-as rom 9506-ra.
-
hori-zoli
tag
Egy kérdés.
Le lehet cserélni büntettlenül 4.3-as romot egy másikra odinnal??
Pl: Lengyelt németre??
Mind a kettő 4.3 verza. -
hori-zoli
tag
Érdekes dolog történt tegnap.
A Tesco-ban voltunk vásárolni, és a fiamat akartam felhívni, hogy milyen pékárut vigyek haza?
Hívni nem tudtam, mert egy idő után szétkapcsolt. Mondom az asszonynak, hívj már fel!! Hangposta jelentkezett neki.
A telefonon rendes térerő volt kijelezve, a mobilnet H+ mutatott.
Újra indítottam a telót, majd ismét próbáltam híni a fiamat, de azt írta, hogy nincs regisztrálva a hálózaton!!
Kimentünk a vásárlás után az autóhoz, és minden helyreállt.Ez mi a kuki??
Ilyet még sosem csinált!!
Van hálózatom, és mégsem működik!! -
hori-zoli
tag
Loli ide-loli oda, én még maradok a 4.3-nál. Hibátlanul teszi a dolgát a 9506-on!!
-
hori-zoli
tag
Már a negyedik akku bankot próbálom ki, és 15-20 mp után megszűnik a töltés!
Valakinek van valami ötlete, hogy ez mitől lehet?
Hálózati töltőről minden tökéletes! -
hori-zoli
tag
Én tőlük szoktam akkut venni. A fiam telefonjába (S2) is tűlük rendeltem. A régebbi S3 LTE telefonomba is onnan van az akku.
-
hori-zoli
tag
válasz
Miamiquake #46810 üzenetére
-
hori-zoli
tag
Érdekes dologra lettem figyelmes!!
Ha akku bankról töltöm a telefont, akko határozottan meleg az akkumlátor!!
Ilyet nem tapasztaltam az S2, S3'-nál!! -
hori-zoli
tag
A gyári touchwiz befagyott párszor, milyen launcher-t használtok, ha használtok?
-
hori-zoli
tag
Csak nem hagyott nyugodni a dolog, és ismét szét szedtem a telefont a wifi miatt.
Sikerült megcsinálnom.
A hiba oka: a fotón bekarikázott érintkező elvolt hajolva, és nem volt kontakt a belső keretben lévő wifi antennával.
Utólag az is kiderült, hogy 1-2 hónapja cseréltek kijelzőt a telefonon, és akkortól kezdődött a gyöszösködés.
Valami önjelölt géniusz volt az elkövető egy telefon kereskedésben!!
Gondolom ezért is cserélte el velem a srác szőr a szőrben egy S3 LTE-re, mert szabadulni akart tőle.Most már működik a közelség érzékelő, és a wifi is rendesen.
-
hori-zoli
tag
Megcsináltam a telefont, működik a közelség érzékelő rendesen.
Az viszont nem todom, hogy mi volt a baj!
Azért szedtem szét még eszer, mert észrevettem,hogy egy ponton nem pattintottam vissza rendesen a keretet
Egy dolgot még észrevettem, hogy a wifi jelerőssége nincs olyan erőss, mint a régi S3-on ami volt előtte.
A S3-al a házelőtt,az utcán még simán a lakás wifi-vel neteztem, de ezzel már nem megy.
A lakástól 2-4 méterre már nincs jel, és átvált mobilnetre. -
hori-zoli
tag
Sziasztok.
Egy beállítási segítséeg kellene. Van az a üzemód,hogy elsötétedik a képernyő telefonálás közben,mikor a füledhez teszed a telefont.
Ez működik,de csak félig! Elsötétedik, de ha elveszem a fülemtől, akkor nem jön vissza a képrnyő csak akkor,ha rányomok a home gombra. Igen ám, akkor viszont nem sötétedik vissza ha ismét a fülemhez rakom.Ezt hol lehet rendesen beállítani a menüben, hogy megfelelően működjön?
-
-
hori-zoli
tag
Az S4-ben valóban úgy merül az akku, mint a Titanic?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest