- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
válasz
myself45850 #64070 üzenetére
I9505XXUHOJ2 XEH 5.0.1-est szedd le és odinnal told rá.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
myself45850 #64067 üzenetére
Ha jót akarsz egy gyári KitKatot teszel fel rá. Szvsz gyorsabb és egyszerűbb az élet vele, mint 5.0 mellett.
-
Keem1
veterán
válasz
myself45850 #56578 üzenetére
Úgy olvastam valahol, hogy pendrive-ok esetén exFAT-tal jobban járunk. Szerintem próbáld ki azt a fájlrendszert.
-
koszegii
tag
válasz
myself45850 #56578 üzenetére
-
válasz
myself45850 #55790 üzenetére
Szívesen
-
válasz
myself45850 #55777 üzenetére
Töltsd le a G+-t, a "Fotók" azzal együtt van.
-
sebijani1982
senior tag
válasz
myself45850 #52597 üzenetére
-
kerxy
őstag
válasz
myself45850 #51659 üzenetére
Nekem is ez volt tegnap, nem mindenhol van online átvételes menüpont.
Ügyintézést nyomtam, a csávó nem is tudta, hogy online rendeslést lehet átvenni, mondom oké...
Persze sms nekem se jött hogy átvehetem, de gls tarckingből lehetett látni, hogy a boltban átvették már délelőtt. -
hdman
őstag
válasz
myself45850 #51655 üzenetére
Én tegnap vettem át Sopronban. 10-en voltak előttem. Húztam egy online rendelés átvétele cetlit, kb 5p mulva hivtak is. Pedig pont belemélyültem egy LG G3-ba
-
tatu611088
tag
válasz
myself45850 #50321 üzenetére
Vagy veszel egy qi hátlapot [link] vagy egy recevier-t [link].
Hátlap hátránya: vastagabb kicsit tőle a teló (nekem az van, én megszoktam így, és semmi problémám nincs vele), nem lehet tokot rárakni emiatt.
Recevier hátránya: nfc antennát takarja, nem nagyon érzékeli vele a dolgokat, de múltkor találtam rá megoldást [link] Ha egy ilyet is belepasszintasz mellé, akkor elvileg jó lesz tőle az nfc is, a lényeg, hogy a hátlaphoz ez legyen közelebb, vagyis a qi recevier felé rakd. Youtube-n találsz róla videót.
Nem teszteltem ezt a megoldást, mivel nekem a hátlap van, és annál is maradok.
Töltési sebesség 500+ mAh (2 Amperes töltő kell hozzá, mert el fogja dobálni a töltést.)
-
válasz
myself45850 #48283 üzenetére
nem nagyon fogják orvosolni, sok más gyártó esetén is így van, elvileg direkt.
balintka; tárolás közben nagyon minimális az úgynevezett önkisülés.
találkoztam már olyan telefonnal, ami olyan sokáig volt bontatlanul tárolva, hogy bekapcsolni sem lehetett már a kibontást követően, ráadásul beépített akkumulátoros volt, töltőre dugva a védelem nem engedte bekapcsolni még egy ideig, de aztán amikor a védelem szerint elérte a töltöttség a bekapcsoláshoz és a töltés mellett eszközölt biztonságos működéshez a megfelelő szintet, akkor automatikusan bekapcsolt, feltöltött és azóta is hibátlanul működik, 100%-os az akkumulátor állapota, 0% az elhasználódása, tehát kifogástalan állapotban van.
amennyiben a kelleténél jobban lemerült volna álltó helyében, úgy a védelem már feltölteni sem engedte volna és kuka lenne az akkumulátor.K Norbi; nem szoktam ilyenekért haragudni, megértem én az öngyilkosok döntését is, az ő életük, véleményezzék saját belátásuk szerint, de attól, hogy sok elkövető szerint az a jó megoldás, még nem az az általánosan elfogadott viselkedési forma, és én sem fogok azonosulni velük.
-
Keem1
veterán
válasz
myself45850 #48280 üzenetére
Némára állítod a telót.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
myself45850 #48280 üzenetére
Néma üzemmód.
-
csabai022
tag
válasz
myself45850 #48065 üzenetére
A nokia én is használtam így,azon kívül nem hallottam más típusnál (persze lehet)
De szerintem a hardveres különbség miatt nem használja más gyártó. -
Keem1
veterán
válasz
myself45850 #48058 üzenetére
Mert az androidos, winphone-os (és talán ios-es) telefonok nagy többségére nem jellemző. Ez alapvetően a featurephone korszak sajátossága volt, de úgy tűnik, egy kevés gyártó behozta a smartphone-ok közé is, de ettől ez még nem elterjedt vagy megszokott, hanem ritka érdekesség.
-
odipapa
senior tag
válasz
myself45850 #48005 üzenetére
A videón valszeg. egy "fastboot on" kikapcsolást láthatunk. Ez egy un. kamu kikapcsolás, csak azért hogy látszólag gyorsabban kapcsoljon be a teló. Nem nagy kunszt mert gyakorlatilag nem is kapcsol ki.
Ezért tud ébreszteni is. -
Zorro(hun)
tag
válasz
A kivétel erősíti a szabályt. Big respect a Huawei-nek, hogy ezt a feature-t is beletették a telefonjukba!
u.i.: Köszönöm a video-t! -
gusthy
veterán
válasz
Viszont kínai
-
Zsolaf
addikt
válasz
myself45850 #47983 üzenetére
S3 soha nem ébresztett kikapcsolva!! Hülyeséget ne irkálj.
-
Zorro(hun)
tag
válasz
Ha lennél szíves egy videót linkelni ezekről a csodatettekről, azt sokan megnéznénk.
u.i. Ha jól tudom egy-két külöleges telefon, mint a régi BB-k és a HTC One tudta ezt,meg a régi butatelefonok többsége. Itt alább elég részletesen kibeszélik ezt a témát:
[link] -
seger
addikt
válasz
Android soha nem ébreszthetett kikapcsolt állapotban.....!!!!!!
-
válasz
myself45850 #47980 üzenetére
Kikapcsolt állapotban nem is fog ébreszteni. A PC-d csinál valamit, miután kikapcsolod?
-
myself45850
tag
válasz
myself45850 #47979 üzenetére
Na mégegyszer. Bekapcsolom az ébresztőt. Utána kikapcsolom a telefont. Ezután van a kapkodás, mert a telefon nem ébresztett!! És eddig ilyen még soha nem volt egy telefonommal sem!!!
-
tatu611088
tag
válasz
myself45850 #47977 üzenetére
Sehogy. Mivel az is egy alkalmazas amit az android futtat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Keresünk dokkolókat
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest