Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Indiában szeretnek TV-zni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleSsjugyu
csendes tag
válasz
aleSsjugyu #42876 üzenetére
-
ebegab92
senior tag
válasz
[P]laci #42898 üzenetére
És a vicces az lesz, ha majd megint hónapokst csúszik a Samsung a ROM kiadásával, így kihagyva az S4-et (Mint korábban az S3-ra beígért 4.4 is). Ám ez remek hír, elég idegesítő, hogy pl. fényképek, videók sérülnek meg véletlenszerűen a microSD-n, nem lehet rendszer alatt törölni-másolni-írni rá, még MTP alatt sem lehet mappát létrehozni microSD-re PC-n, mert kifagy az egész...Szóval ez nagyon jó lesz, ha orvosolják
-
Apooca
tag
Sziasztok, Adblock plus proxy beállításokat tud valaki 4.4 alá ? Hiába állítom bármire, nem megy
-
gery14
senior tag
Valaki leirná hogy tudok modemet felrakni mert nekem az eudomy v mien romnál még mindig xar a hálozat. visszont ha 60apk val nem tud 4ora30perc kijelzöidöt akkor feslem rakom nekem egyit tud a Pheonix Rom és stabil is !
-
Maxentius
addikt
válasz
SteveJobs #42889 üzenetére
A MIUI oldalára épp tegnap került fel az első KitKat alapú rom az i9505 variánshoz. Ezt próbáltad?
-
the radish
senior tag
válasz
tomika9988 #42880 üzenetére
Pl. egy n...
-
Don't Panic
senior tag
srácok , kingoo val rootoltam , kellett csinálnom egy gyári viaszát, ugye most már nem rootolt a telóm ezt ellenőriztem is
ennek ellenére ha OTAN. rámegyek a frissítés keresésére ezt írja ki
ez egy módosított eszköz. Szoftver frissítés nem elérhető.ha kijön a Lolli akkor fog frissiteni otan?
ha nem, marad a costum rom
-
Keem1
veterán
válasz
keszeg86 #42882 üzenetére
Ha még nem laktad be teljesen, megírnád, hogy a fizikai paraméterekben változott-e valami a 4.3-hoz képest? Pl. mekkora az elérhető RAM (S Advance esetén még kernel csere után is változott az elérhető memória), ugyanez a belső tárhelyre, van-e akadás, fagyás, újraindulás a 4.3-hoz képest. Azért most faggatlak vele, mert még biztos megvan benned a 4.3 érzése, nehogy átvegye az új rom és elfeledkezz az előzőről
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz
tomika9988 #42880 üzenetére
Szia.irtam privit....
-
tomika9988
tag
Sziasztok szeretnék mostanába használtan venni egy ilyen telefont. Mire kell figyelni hogy nehogy klónt vegyek mi a külömbség a klón és az eredeti között ?
-
aleSsjugyu
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna segíteni nekem abban mi lehet az oka annak hogy időnként a widgetek teljesen elsötétednek az asztalon és csak memóriaürítés után lesznek ismét láthatóak. .. illetve van amikor ez sem segít.
-
babosf
aktív tag
válasz
öregpapa #42839 üzenetére
szia,
wanamból nem megy a call record. kirakja a gombot, rányomok de nem indul el a felvétel és hívás bontáskor kifagy a gép.
azt írja hogy leállt a hívás process leállt. amikor feltettem a edem. romot még jó volt.
letöröltem a wanamot, újra tettem de nem jó. volt dalvik c. és c. törlés.
amit írtál ha az aromával felteszem a romot nem csinálok full wipe-ot mit gondolsz? nálad működik?
ja és ha felteszem az ACR (aut. call rec) az sem megy, kifagy.köszi
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Egy barát S4-re ma jött ki a frissítés és azonnal engedte is OTA-n. Nos, azt mondja, azóta nincs internete. Én kértem, hogy csináljon egy gyári visszát, de erre nem hajlandó, mert időigényes, macerás, stb, majd nekem kell backuppal megcsinálni, ha lesz időm. Kérdésem, hogy mi lehet a gond a nettel? Azt mondta, hogy nézett valami öndiagnosztikát, vagy mit és ott az apn ki van kapcsolva. Régóta nincs Samum, így sajnos én ne tudok neki segíteni
(sorry, ha volt a kérdés, nem volt időm visszaolvasni)
-
Szombó
senior tag
Sziasztok.
A T-mobilnál megjelent 9506-ra a 4.4.2.Frissített már valaki? -
motoflug
őstag
Sziasztok!
A multi window funkcióhoz hozzá lehet rendelni utólag telepített alkalmazásokat? Ha igen, hogyan?
Köszi!
Petyyyyy : Nekem alul-felül is eltört.
Amúgy nagyon jó lenne.
-
zseko
veterán
válasz
xrvman #42856 üzenetére
nem hogy még mindig, hanem innentől fogva, nem lehet másolni semmit az sd kártyára, ráadásul 4.4.2-nél egyeseknek bejött a random reboot is: játék közben, netezés közben, navigáció közben, telefonálás közben.... köztük nálam is, küldöm is harmadszor vissza szervízbe
jobban jársz ha maradsz 4.3-on, addig semmi gond nem volt nálam sem, a 4.4.2-vel csak a szopás van.
-
SteveJobs
őstag
Meg szeretném kérdezni , rakott-e fel valaki mostanában MIUI romot ?
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
4.3 van fent a telefonon, 4.4.x alatt még mindig nem lehet zipet másolni az SD kártyára? Egyik ismerősnek Asus padfone 8 van és amióta frissült 4.4.2 re, azóta SD kártyára nem tudok átmásolni semmit. Se fényképet se semmit. csak amit maga csinál pl fotóval, az megy oda.
Itt is ez van a 4.4.x esetén? Nem tudom itt hol tartanak, mert nem frissítettem a telóm. Nekem SD kártyáról megy a navi. Fontos hogy onnan futhasson, és ne a rendszerből vegye el e tárhelyet. -
Petyyyyy
addikt
Ehh..egy balszerencsés felrakás során sikerült eltörnöm a Neo Hybridet alul a töltő nyílásánál
Túlzottan megfeszült, mert bénán erőszakoltam rá. Na mindegy, majd karácsonykor... -
HUNRookie
csendes tag
Sziasztok
Használtam a fórum keresőjét, de nem találtam meg a választ a kérdésemre:
(Noname) Qi töltő működik-e Slim armor tokon keresztül?Köszönöm
-
Szombó
senior tag
Hurrá!!Jön az 5.0.
[link] -
Szombó
senior tag
Sziasztok.
Tegnap este újraindítottam a telefon,majd feltöltöttem.Reggelre 100%-ról 68%-ra szívta le az akkumulátort a médiaszerver.Mi a f.szom az. -
Keem1
veterán
Srácok, ha rootolom a 4.3-at, és kicsit tisztogatok a rendszerpartíción a fölösleges dolgok törlésével, ill. módosított rendszer alkalmazást teszek fel (hangrögzítős secphone.apk) az piszkálni fogja a knoxot? Gyári romon természetesen.
-
-
sanyikk
tag
A kamerával elégedettek vagytok? ÉN NOTE 1-ről váltottam, de az sokkal jobbnak tűnt, sőt a előtte lévő S3 is jobbnak tűnt. GYári ROM van rajta. Csak rootolva volt és pár alkalmazás befagyasztva. Mit állítsak vagy hogyan használjam? A telefon tetszik de a bevált Samsung kamera minőségét nem hozza nekem. Persze, lehet a probléma csak egyedi.
Ha valakinek van ötlete, szívesen várom! Köszönöm!
-
öregpapa
tag
válasz
babosf #42837 üzenetére
Helló! Örülök,hogy jólműködik.Amennyíben változtatni akarsz,nem kell semmit törölni csak újra feltelepíted a romot recoweryből és amit akarsz az aromában megváltoztatod.Ha utána véletlenül akad valami,akkor egy sima wipe chech,elég de nem szokott probléma lenni,én már majdnem minden variációt kípróbáltam!
-
babosf
aktív tag
na feltettem az Eudemony 6,4-et. semmi trükk nem volt, amit írt a fórumtárs azt választottam a telepítésnél. nem volt semmi gond a SIM-el sem, jó az AELK kernel.
üzemidőben jó.
kérdés, ha meg akarom változtatni a telepítéskor kiválasztott opciókat, pl. tárcsázó akkor újra kell telepíteni és mást kiválasztani? full wipe nélkül nem kell megint belakni a telót? -
Nagyfejű
aktív tag
azert kérdeztem mert sokan irták hogy az s4 kijelzöje szeret magátol berepedni.igaz ez?
-
Nagyfejű
aktív tag
sziasztok.mennyi idös telok kijelzöje reped el?elöjel van e?illeteve a gti 9515 nél is van ez a hiba?
-
Don't Panic
senior tag
még annyit , hogy a fiókok fiókok hozzáadása kiválasztom , hogy Tumblr és nem adja hozzá
-
Don't Panic
senior tag
nekem összefosta magát a kingoo root tól a teló , gyári vissza és patent lett , de azóta a fejlesztő beállításokban, ha állítom áttünési animációkat 0. ,0,5, 1, 1,5 stb... akkor csak a restart után áll be a választott értékre , ezt már másnál is olvastam , hogy valamiért igy működik nekem eddig jó volt. Csak érdekesség kép mondom.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Gabesz77 #42824 üzenetére
Szia!
Én is így jártam egy hónapja.
Az lcd több helyen is berepedt, képet sem adott.
bezzeg a gg3 meg sem repedt.A lényeg, hogy biztosítás alapján megcsinálták az 27 ezer volt.
Viszont kicserélték teljesen és a black edition hátlapot kaptam hozzá.A kijelző csere ha szerviz cseréli akkor kb 40-50 ezer körül lesz. Mivel van rá garid az lenne a célszerű és nem házilag cserélni ebayes kijelzővel.
Sajna ha nem volt biztosítás rá, akkor nem olcsó mulatság.
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. egy nem biztos hogy ideillő kédés de hátha tudtok segiteni.
venni akarok egy ilyet és arra szeretném használni hogy a telefonban 1 ssim van amit használok, a készülékben pedig 1 upcs netkártya,netezni, és egy másik telenoros telefonszám másodszámnak.kérdésem a következő, akinek van iylen készüléke mi a tapaszalata, mennyit bír az aksi, netezni jó e a hspda ellenére, bluetooth kapcsolat mennyire megbízható, és ha azon keresztül telefonálok mennyire romlik a minöség stb? ezek fontos kérdések hátha van valakinek ilyen. tudopm hogy egy külön program van hozzá, gondolom a háttérben az aktivan megy ha egyszer belelépek.várok tannácsokat, tapasztalatokat akinek ami van
köszi
ja és am a teló krómján lévö minimális karcokért érdemes kihivni a szervizet?
cserélik?
-
Gabesz77
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget, tanácsot kérnék, hátha járt már valaki hasonló cipőben. Sikeresen lesett a telefonom, úgy kb másfél métert, természetesen pofára. Elsőre nem is láttam rajta semmi sérülést, gondoltam, megúszta a dolgot. Csakhogy hiába nyomtam meg rajta bármit, képet nem ad. Az alsó gombok világítanak a megnyomáskor, de semmi más. Közelebbről nézve az üveg alatt, magán a kijelzőn vannak repedések, úgy kb 3 db, a készülék tetejétől indulva a bekapcsoló gombig. Garanciás a telefon, így jeleztem a szerviznek, hogy mi a gondom, természetesen tökéletesen tisztában lévén azzal, hogy erre a garancia nem terjed ki, egy állapotfelmérést szerettem volna kérni a szerelőtől, hogy mennyiért javítható a szerkezet. Hívtak is, majd közölte a hölgy, hogy ilyen sérülés esetén nem jönnek ki, mert nem garanciás a dolog. Hiába mondtam neki, hogy szeretném, ha megnézné, és ha elfogadható a költség, akkor kérem a javítást, ők nem jönnek, törli az igényemet. Kaptam egy pdf árlistát, ahol 46000 forinttól 148000-ig terjed a javítás díja, csakhogy fogalmam sincs, melyik vonatkozik a telefonra...
Szóval a sok rizsa után a lényeg: a fent leírt sérülés egy komplett kijelző cserével javítható lehet, vagy akár komolyabb kárt is szenvedhetett a telefon?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
-
szerzol
senior tag
válasz
TheBomberman #42817 üzenetére
Szerintem elírás, S4 lesz az.
-
-
szoki007
aktív tag
Srácok !
Régebbi, pl. 4.3 androidot hogy lehet visszarakni a telómra ? (S4) -
SteveJobs
őstag
Mért nem tudom alkalmazni a googy max3 kernelt.Install aborted ezt írja állandóan.A legfrissebb recovery van fent.Ha esetleg mondana valaki valamit.Köszönöm!
cm11 -
TheBomberman
tag
-
SG3rg0
őstag
Ez most megint egy új firmware I9505XXUGNI2 ?
-
Coresma2
csendes tag
Valaki betudná nekem linkelni, hogy honnan tudom leszedni az eudermony rom-hoz NH7-es modemet, illetve eltudná magyarázni, hogy hogyan kell feltelepíteni?
mert ez a cyanogen 4.4.4.-rom valahogy annyira nem szimpi. 4.4.2-es romra downgradelni meg gondolom nem lehet, vagy igen?
-
KisBundi
őstag
Vki magyarázza már el nekem mi van ezzel a telefonnal!
Csatlakozok a routerhez. Net nincs, de viber szuperül megy...
-
madkiller
őstag
válasz
sultansmith #42803 üzenetére
Igen, 4.3at ugrás nélkül 4.4et ugrással.
4.4re ott a towelroot az nem bántja a knoxot. -
Coresma2
csendes tag
sziasztok gyors kerdes 4.4.4-es androidra ra lehet flashelni 4.4.2-es androidot? koszi
-
sultansmith
senior tag
gyors kérdés:
kingo roottal lehet rootolni s4-et?
Knox ugrik?
Gyári tré mobil.
-
netcore
tag
elbúcsúzom, s4-et megörökölte öcsém én már egy note3-t és egy s5-t nyúzok
-
RumiTT
tag
Van olyan ROM ami az aksi élettartalmát megnöveli?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest