Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dimension75
csendes tag
Következő problémám van: Amikor vidékre utazok anyámékhoz, az S4- em azt írja ki hogy nincs kiválasztott szolgáltató. Az érintett helyen nagyon gyenge a térerő(telenor). A telefonom halózatfüggetlen, eredeti szoftverrel(kitkat) A családban lévő szintén független S4 ugyanezt csinálja. Egy harmadik készülék ami szintén S4 de telenoros nem produkálja ezt. A független készülékek csak újraindítás után találnak telenor hállózatot. Mi a szartól lehet ez?
-
dimension75
csendes tag
Tudna valaki S4 black edition-höz ajánlani valami igényesebb szilikon védőt. A sima S4 re való tokok eddig nem voltak rá jók. Valami víztiszta slim szilikont szeretnék. Ha valaki használ ilyet belinkelhetné ami a BE-re is illeszkedik.
-
dimension75
csendes tag
Aki feltette loli black editiont attól kérdezném, hogy a menü felülete itt is ugyanúgy fehér mint a sima lollipop-ban vagy esetleg fekete?
-
dimension75
csendes tag
Meg tudná valaki mondani hogy S4 esetében hol kell az unicode-ott kikapcsolni? Csak 70 karaktert engedd az sms nálam
-
dimension75
csendes tag
Tudna valaki megbízható boltot mondani, ahol tudok 9505-ös független készüléket 2 év hivatalos garival jó áron venni?
-
dimension75
csendes tag
Az OTA frissítést ki lehet valahogy kapcsolni? Nekem eddig minden frissítést automatikusan letöltött a telefon. A legutóbbi ng8-al meg vagyok elégedve. Hogy tudom azt elérni hogy akkor frissítsen OTA-val ha én akarom?
-
dimension75
csendes tag
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy Telenoros S4 4.4.2-re történő frissítís után nem talál GPS jelet, illetve autós bluetooth kihangosítónál időnként lefagy. Ha valaki tapasztal ilyet, kérem jelezze már. Szeretném tudni, hogy egyedi probléma, vagy mássnál is jelentkezett ilyesmi...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest