Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
silvergod
őstag
Hát ezt is negyeden használom..volt minim nem emlékszem hogy annyival jobb lenne ennél. ..sőt....csak a rosszra inkább.
-
Dare2Live
félisten
ha modemet akarok cserélni ME2re akkor melyik ME2t kell választanom?
XXUAME2 vagy DXUAME2 ?
jelenleg stock Ts romom van.
-
t.imi
addikt
Köszönöm szépen, ettől tartottam.
Azt hogy tudom megnézni, hogy mi a régiója illetve ha kiessel v odinnal feltolok egy hivatalos XEH romot, akkor nem változik semmi gondolom? -
proly01
őstag
válasz
N.otorious #40789 üzenetére
Azért ez nem teljesen igaz így mert towel rootal nem ugrik a knox.
Nem okoskodni akarok,de 4.3 at is towelrootal rootoltam meg 4.4.2 is és a knox 0. -
t.imi
addikt
Sziasztok.
Ha megváltoztatom a telefon régiókódját v mit XEH-ra, akkor is 01-re módosul a knox?
-
zseko
veterán
válasz
kengyel #40785 üzenetére
Jó használatot hozzá!
Nálam sajnos egyre kétségesebb, hogy Samu lesz a következő telefonom, nagyon unom már a sok bloatware programjait na meg a google legújabb hülyeségét az sd kártyával (persze ehhez nincs köze tudom), így OnePlusOne vonalon nézelődök majd. De még egy évig biztos meglesz ez, úgyhogy még ráérek utódot keresni -
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Elköszönni jöttem a mai naptól, elkelt az S4-es.
A sikeres leváltója szintén maradtam márka hű, egy s5 független személyébenJó üzletet kötöttem nem panaszkodhatom.
Nagyon köszönök minden segítséget, amit ebben a topikban kaptam
-
migabi24
nagyúr
válasz
Don't Panic #40782 üzenetére
Csak épp nem lehet kapni
-
bb.bocs
őstag
válasz
Don't Panic #40782 üzenetére
Aha.hát a színe nem tetszik megaztan a kromot most védi a cover+ úgy meg semmi.mondjuk kezdem azt gondolni hogy tok mind1 a végén. De ha már van... védje csak jó az.csak fura az anyaghasznalat hogy nem valami tartós.
-
Don't Panic
senior tag
-
kalolaci
senior tag
válasz
mgTerminator #40654 üzenetére
Qtorrent, igen.
-
bb.bocs
őstag
ja igen még egy érdekesség
kb 10 15ször ha levettem a hátlapot mindig szabályosan nem téptem
erre valamelyik nap látom hogy kezd törni nagyon kicsit 2 csíkban
hát mondom ez remek
mi esz 1 év múlva ha már 3-4 hónap után ilyen remekül reagál
ahogy hallom azt is cserélik gariban. de megvárom mig minden baja lesz, jobban lejön a króm nem csak karcolódik, a hátlap kettéreped kb meg a homegomb mondjuk nyekereg. márcsak hogy tutira kompletten cseréljenek elülső részt is hátlapot is meg talán aksit is
biztos lesz nekik akkor is alkatrész
-
bb.bocs
őstag
na rájöttem. csak akkor ragad meg a hang, ha 1 játékot nem rendesen zárok be és a háttérben fut. ha rendesen akkor semmi gond
-
-
fcbarca
őstag
szerintetek az s4 vagy a g2 kijelzője szebb?(bocsi az offért)
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Csehlala #40747 üzenetére
Szerencsés esetben nem romlott el, csak elkoszolódott. Ha sűrített levegővel befújsz a hangszóró nyílásánál, akkor jó eséllyel kitisztul. Nekem csak részben segített, 2-3 nap után újra meg újra ezt a hibát tapasztaltam. Ekkor már kihívtam a szervizt, szétkapta a srác, és rendesen kitisztította. Azóta eltelt 1 hónap és teljesen jó.
-
bb.bocs
őstag
válasz
Don't Panic #40767 üzenetére
nekem az egyre gyakoribb jelenség, hogy random újraindul a telefon ,egyre gyakrabban. eddig 2 szer volt 2 hónap alatt hogy ha belépek a képernyő galériába akkor behal és fekete képernyő... aztán ma olyat csinált hogy játszottam, középső gombbal kiléptem, lezártam. kioldottam, a hangerő félig volt, de hang az nem jött ki rajta... halkítgattam jobbra balra semmi... aztán filmnél elindult a hang. ez most volt először. tuti a rom a gáz mert eddig nem volt semmi bajom igazán... most sem gáz, de zavaró... remélem korrigálják azért, mert ez mégis csak hivatalos rom ami nem cm hogy fagyjon meg minden...
-
Keem1
veterán
-
Maxentius
addikt
válasz
Don't Panic #40767 üzenetére
Ha az NG8 van fenn, akkor lehet, hogy a gyári firmware a fos, nekem is folyamatosan újraindult, NF1-en semmi problémám nem volt.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Csehlala #40747 üzenetére
nekem is ezt csinálja már fél éve ujra raktam és u olyan szar.!
más! mostanában random leállnak dolgok ujra indul magától a telefonn kb 2 hete lett legyalulva és ujra feltéve a gyári független rom mert a telóm is független! Másnál is vannak ilyenek? esetleg bezvarhat az SD kártyát használtam egy egy s3 as teló root és costume rom felpakolására aztán vissza tettem a sajátomba de azokat a motyókat leszedtem róla.
meg olyat is csinál h a status bar működik de a kijelző többi része nem reagál
megnyomom a bekapcs gombot és aztán már megint érzékel mindent mintha misem történt volna.
-semmi sem zabál a háttérben , nincs fölös cucc ami bezavarhatna , jó az aksi értéke stb...
előre is köszi
-
fcbarca
őstag
sziasztok
melyik a jobb akkuidőben? i9500 vagy i9505 -
válasz
proly01 #40757 üzenetére
Én kérek elnézést, ha feltételezem, hogy ha FONTOS és PONTOS adatot akarnak közölni veled, akkor azt írásban (legyen az elektronikus vagy papír) teszik.
Szoftvercserét meg ésszel kell csinálni, ki lehet exportálni az adatokat a programból, pl dropboxra is, ha az SD kártya nem lenne jó... onnan csak nem töröl, főleg, ha kiveszed. -
proly01
őstag
válasz
kisbuba13 #40758 üzenetére
Sajnos nincs. Nem rossz szándékból mondom,de ezt megszívtad sajnos.
Vagyis beáll valamennyire az aksi kb egy 2 hét múlva,de az,hogy vissza tegyél egy régebbi szoftvert(esetedben 4.3) sajnos csak alaplap cserével megoldható jelen pillanatban,ami nem garanciális javítás és a telefon IMEI száma is megváltozik ha jól tudom. -
kisbuba13
újonc
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, ugyanis felraktam a legutolsó frissítést (4.4.2) és azóta eléggé gyorsan merül a I9505-ös telefonom.
Van rá mód, hogy a régebbi verziós (pl. android 4.3) gyári software-t visszategyem?
Ha igen, mi a menete?Segítségeteket előre is köszönöm!
-
proly01
őstag
válasz
lionhearted #40756 üzenetére
Semmi nincs a dologban nem kell túl kombinálni...nekem kell mert vannak olyan fontos beszélgetések amiket jobb ha hallok még egyszer illetve volt már rá példa hogy telefon szoftvercseréjénél az sms backup mappája pl letörlődött a telefonról amiben az sms ek voltak. Igen csak fájt a fejem miatta....ezért lenne jó egy vagy 2 program amivel le lehet menteni hívásokat smseket.Lehetőleg együtt.
Idézem: "Úgy működik mint egy kémprogram" Nem összekeverendő a "le szeretném hallgatni a feleségemet-tel."
Ha felhív valaki és bediktál egy grafikonról 20 adatot jegyezd meg,köszi.... csak egy példa. -
-
bb.bocs
őstag
válasz
proly01 #40753 üzenetére
nekem a call recorder pro bejött, jó beállítással nem szőrnyű a hang... ha meg a külső zajokat akarod kizárni vagy dolgozz az fbi nál, vagy vesgyél poloskát amit a telóba tudsz tolni, vagy hallgattasd le hivatalos szervvel jó pénzért
itt valami házassági problémát szimatolok
neke az bejött az a progi. bár ha letörlöd nem vesz fel
-
proly01
őstag
Tudnátok olyan programot vagy programokat mondani ami effektív úgy működik mint egy kémprogram?
Ami rögzíti a beszélgetések SMS eket attól függetlenül ha az illető kitörli?Mondjuk egy külön mappába amit utána meg lehet nézni esetleg visszahallgatni hívásokat?
Próbáltam hangfelvevő appokat de mindegyiken szörnyű a hang. -
szasza87
tag
-
oggy71
tag
NG8 óta nekem nem jött semmi függetlenre.
-
Apooca
tag
Sziasztok!
Automata fényerőnél nagyon sötét a képernyőm, ebben az üzemmódban nem is igen lehet használni. Ha bletartom fénybe felerősödik, de a következő bekapcsolásnál megint olyan, hogy még sötétben is alig látható. Ez ilyen, vagy csak az enyém?
Köszi -
Csehlala
csendes tag
Sziasztok!
Jelentkezett egy probléma az S4-esem. Telefonhívásnál, fülhöz rakva szépen elalszik a képernyő, olyannyira, h mikor elemelem, vagy le akarom rakni fel sem ébreszti magát. Be kell nyomnom egy random gombot, h feléledjen. Mi lehet a probléma? Elromlott a közelségérzékelő? Vagy szoftver para? Nem rootolt, nem ganézott, gyári T-s rom van rajta. Megoldás van?
-
bb.bocs
őstag
nem ide vág, de mivel itt vagoyk sokat ide irnám. adott 1 s3. 5ből 3szor nem jelenik meg a képernyő. a készülék hallani hogy bekapcsol, rezzen minden, de képet nem ad csak 5ből kétszer!
ez lehet képernyőhibás? vagy szoftver? vagy alaplap? érdemes rákölteni szerintetek? -
SG3rg0
őstag
S4 kezeli a 64gb micro sd-t?
-
N.otorious
senior tag
Notably, the Android 4.4.3 KitKat update is an incremental update from Android 4.4.2 KitKat and brings security enhancements and various bug fixes. Further, Google is said to bring few more fixes with its new update which include fixes for data connection loss, random reboots, missed calls and various camera bugs. Other than existing bug fixing, Android 4.4.3 is said to not bring anything significantly new in terms of features and UI interface.
-
Arween
senior tag
sziasztok! Ma jött valami frissítés független telefonomra ,akarom én ezt feltenni?
Mi változik jobb/rosszabb lesz a telefon élvezhetősége? -
migabi24
nagyúr
Na ma kicserélték az én kijelzőmet is, le a kalappal a szervizes előtt, nagyon kedves fiatal srác volt, patentul dolgozott, öröm volt nézni, ja ami feltünt most min fényerőn az új kijelző nem lilul, mosòdik, úgyhogy nagyon őrülök
-
Eclips21
őstag
sziasztok,
valaki meg tudná mondani mennyi a i9505nek az alap feszültsége 1,9-en? -
-
sanyek2
senior tag
-
-
t.imi
addikt
válasz
Petyyyyy #40720 üzenetére
Végignyálaztam a beállításokat. "helyek" be volt kapcsolva, nem a gps. Kilőttem.
Csak 3G-n vagyok, így legalább van térerő. 4G vidéken még nem az igazi
Energiatakarékosság nincs bekapcsolva, nem is volt.
Ha békén hagyom, nincs nagy fogyasztás. Elkezdek csak olvasni szürke háttér, fehér betűk, elszabadul a pokol.
3 képet küldtem mailba 32k-s sebességgel (lekettyent az adatmennyiség)
Képernyő kikapcs, telefon asztalon, most így állok:4.3-ről lett frissítve 4.4.2-re, azzal a ˇ239Mb-os csomaggal. Lehet hogy valami összeakadt az agyában? Ha
-
sanyek2
senior tag
válasz
mfranky #40724 üzenetére
Húú, köszi! Az remek, mert mindkettő kies fent van. (én telóm is S4-es)
Már csak azt nem tudom, hogy melyik ROM kell nekem/neki....
Ezek a betűjelzések számomra kaotikusak, mivel nem foglalkoztam még vele. Az enyémen meg tudnám nézni, de ez sajna kártyafüggő.
Nincs valami lista erről, hogy melyek a független ROM-ok régiók szerint? -
sanyek2
senior tag
válasz
mgTerminator #40722 üzenetére
A baj, hogy nem is megy tovább. A tagnak már mindegy, hogy garis-e, csak legyen jó.
Közben a hangerő le+home+bekapcs gombbal megtaláltam az aktuális romot:
i9505XXUFNA5
De nem tudom mit jelentenek az ez után írt alábbi betűjelzések:
- AP_I9505XXUFNA5_373648_REV06_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5 unter AP
- BL_I9505XXUFNA5_373648_REV06_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5 unter BL
- CP_I9505XXUFNA5_373648_REV06_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5 unter CP
- CSC_OXA_I9505OXAFNA5_373648_REV06_user_low_ship_MULTI_CERT.tar.md5 unter CSC
Elgondolásom szerint a szolgáltatót, de nem tudom melyik a független.
Jelenleg épp itt és itt tartok a kutakodásban:U.i.: Meg ugye a driver sincs meg az odin mellé...
-
sanyek2
senior tag
válasz
sanyek2 #40697 üzenetére
Nos ezt írja ki pici piros, és sárga betűkkel a bal felső sarokban, amikor a Samsung Galaxy felirat jön ki:
Kernel is not seandroid enforcing
Set Warranty: kernelTípus:
GT I9505Ez a német független rom?
I9500XXUAMDKItt nem látok német romot, plusz innen eltávolították a drivert.
Szóval akkor szükségem lenne a driver linkjére, megerősítésre, hogy melyik a német független rom, és ha nem találok, akkor egy útvonal a letöltéshez.
Megoldható? -
barnam_
nagyúr
válasz
Kapanyél #40710 üzenetére
Ha jól tudom, a Gravitybox nem támogatja a nem AOSP szerű Android romokat, így a Touchwizt sem.
Viszont a CM11 Snapshot M9 úgy néz ki, beválik, mindennel megvagyok elégedve: megtaláltam a felugró értesítéseket, és a gyors kapcsolókból elérhető hálózatválasztóval (2G/3G/2G+3G) nem váltogat a 2G/3G között. Egyelőre tanuló fázisban van a BatteryGuru, kíváncsi vagyok lesz-e pozitív hatása. Használja valaki közületek? -
t.imi
addikt
Sziasztok.
Bocsánat hogy ide, nem látok 9506 topikot.
Jól látom hogy nem látom a kamerában a fényképminőség beállítását? Kicsit kevésnek tűnik 9Mp képnek 1.5mb.
4.4.2 van fent.Más.
Második töltès után, automata fényerőn közel 1%-ot merül percenként Facebook, net, pasziánsz alatt.
Ez nem mondható normálisnak ha jól sejtem. -
flegga92
senior tag
válasz
Tesztelo.hu #40702 üzenetére
Én Greenify-t használok, de megtiltottam hogy bezárja a hangoutsot. PNF nevű appot ajánlották régen egy darabig jó is lett. Egyébként én már az S1-en is szenvedtem ezzel a problémával.
-
Gizmo94
veterán
válasz
KTHEORIGINAL #40708 üzenetére
Nincs S4 -ben FM rádió, fogd már fel, maximum valami fosos klónban van. Sem az i9500, sem az i9505 nem tartalmaz FM rádiót, rom meg olyan nincs, ami beépítené neked a telefonba. Add fel.
-
Weeman1
veterán
válasz
KTHEORIGINAL #40706 üzenetére
Lehet hogy netes rádió.
-
KTHEORIGINAL
tag
válasz
lionhearted #40704 üzenetére
Csak mert egyik ismerősömnek is i9500 as van, és neki van benne fm rádió!
I9500XXUAMDE rom van neki fent...csak sehol nem lehet megtalálni.. -
nadi94
csendes tag
Hali! Az új német romba a galériába minden screenshot teljesen homályos lett. Mint rájöttem a .png fájltípus a ludas, és az összes ilyen típusú fájl homályos. Viszont csak az alap galéria alkalmazásban, a google féle képnézegető alkalmazás működik rendesen.
Valaki tapasztalt még ilyen hibát? Ha igen létezik valami megoldás? Az alkalmazáskezelőben már próbáltam az adatok törlését is viszont nem segített.
-
válasz
KTHEORIGINAL #40703 üzenetére
Fura lenne, ha bármelyikben lenne, mivel a telefonban nincs...
-
KTHEORIGINAL
tag
Halihó!
Melyik i9500-as romba van gyárilag FM-rádió??
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
flegga92 #40677 üzenetére
Nálam is ugyanez. Csatlakozik a Wifire, és csak akkor kapom meg az üzit, pedig előtte is be volt kapcsolva a mobilnet, de a legutóbb mobilnetem volt csak, és így csúszott 1 napot az üzenet.
Akkor ezek szerint már legalább 2-en vagyunk ezzel a gonddal. Gyanús volt a BatteryGuru app is, mert az a háttérben leállítja a nem sűrűn használt appokat, de ott max. frissítésre tettem a Whatsappot. -
babosf
aktív tag
sziasztok,
roaming-al volt vkinek gondja? (T, NG8)
Montenegroban jó volt de sem Boszniában sem Horváto.-ban nem ment fel a hálózatra,
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest