Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tucsok.
senior tag
válasz
charlie1975 #16098 üzenetére
MGG a legfrissebb független , de zárja a bootloadert. MGA tökéletes... szvsz.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
charlie1975 #16098 üzenetére
Akkor keress rá sammobile-on, hátha neked gyártottak frissebbet.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
charlie1975 #16096 üzenetére
Pár napja linkeltem, feltoltam mega-ra.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
charlie1975 #16094 üzenetére
Kereső.
-
charlie1975
aktív tag
Sziasztok lécci szánjon meg valaki egy linkel legujabb egyfájlos romhoz t-s vagy független köszi
-
supervisor
csendes tag
válasz
FIREBLADE78 #16091 üzenetére
A Reboot általában memória-kártya inkompatibilitásra utal. Használj Samsung microSD-t, olcsóbb és gyorsabb is mint a Kingmax-Adata páros.
-
Giovanny
őstag
válasz
FIREBLADE78 #16091 üzenetére
Milyen romot használsz?
-
FIREBLADE78
addikt
Láttalak, hogy valakinek kikapcsol a telefon zsebben. Gyerekek, nálam úgy rebootol pl. Leraktam a telefont az asztalra, Zsebben is volt stb. Nem jövök rá, raktam új romot is
-
epakla
tag
válasz
FIREBLADE78 #16080 üzenetére
Ez igaz, viszont az is tény, hogy a PC nem felel meg az adott szolgáltató részére kiadott ROM verziójának.
-
Vagany
őstag
válasz
FIREBLADE78 #16085 üzenetére
Ahhoz, hogy root-olt telón működjön az OTA próbáljátok meg a Triangle Away-ben a "System modified workaround"-ot bekapcsolni és utána restartolni és természetesen official recovery legyen fent. Nekem legutóbb root-olt MEA-ra működött az OTA frissítés, így lett MGA és még a root is megmaradt. Most még nem frissítettem egyelőre (MGG-re, MH8-ra).
-
válasz
FIREBLADE78 #16085 üzenetére
Nekem is volt rajta root de aztán leszedtem és a recoveryban official-t ír,de úgy látszik az ota még lát valamit.
-
válasz
FIREBLADE78 #16080 üzenetére
Ota azt írja hogy unspupported szoftver stb... A beállításokban nyomtam a frissítésre.
-
Az hogy lehet hogy T-s a telefonom csak rátoltam még régen a XEH MGA-t és most meg jött rá a XEH update?
Örülök neki mondjuk.
-
CyberSoma
tag
Esetleg valakinek van tapasztalata nextel-el? Most elég jó áron van náluk az S4 2 év samu garival. Milyenek? Megbízhatók, valóban bontatlan csomagot szoktak szállítani? És magyar piacra szánt telót adnak és nem valami egyéb régiós valamit, amit soha nem tudok gariztatni, csak kamcsatkában?
Köszi
-
Christian79
tag
Sziasztok! T-Mobile-os S4-re amin gyári rom volt, feltettem a magyar független MGA-s romot, ami tegnap "átalakult" MH8-á... Nagy változást nem látok, de már egy nap után látszik, hogy a gyári T-s rom akku idő szempontjából kb. 30%-al jobb volt ennél a rom-nál. Ha esetleg megunom ezt a rom-ot, akkor a gyári 4 fájlos T-s romot Odin-nal vissza tudom tenni?
-
siofok00
tag
I9506 a célegyenesben:
http://www.sammobile.com/2013/09/05/first-firmware-for-galaxy-s4-lte-a-is-now-available-to-download/
-
epakla
tag
válasz
FIREBLADE78 #16059 üzenetére
Igazából nem vettem észre semmi különbséget.
-
tsuckware
tag
válasz
FIREBLADE78 #16059 üzenetére
Szia. Milyen régiókódos a teló? Mert nekem magyar független xeh, de nem jött ota frissítés. ..
-
EasyLife
aktív tag
Sziasztok! Akik zsebben hordják nem tapasztaltak még olyan problémát h kikapcsol az s4 ük? flippes tokot vettem hozzá, de ha megnyomódik az oldalsó gomb és utánna megint hosszan akkor kikapcsol, zsebben meg nekem csak ma 3x kapcsolt ki :S nincs erre vmi beállítás vagy mit lehet csinálni?
-
epakla
tag
válasz
FIREBLADE78 #16054 üzenetére
Nekem eddig semmi gondom vele (MH8), és itt sem láttam sok panaszos sort.
-
Oberthur
tag
válasz
FIREBLADE78 #16054 üzenetére
Megy a teszt! A gyerekem kezelésbe vette, játék, YouTube stb. Holnap meg én fogom kerékpáros progikkal tesztelni!
-
ricsi0307
senior tag
Jó böngésző ez a Chrome de elképesztő erő igényes.Tegnap teljesen leszívta az akum, bár az utolsó 5%-ot zenehallgatással együtt 40 percig be tudtam osztani: Repülőgépes mód, fényerő kézzel minimumra, a procit meg lehúztam 500mhz-re
Jelenleg meg 68 fokon üzemel a telefon tehát senki ne mondja nekem, hogy nem melegedik túlzottan.
-
Oberthur
tag
Nekem is OTA frissítés után MH8 lett az MGA-ból!
Továbbá lett Polaris Office Viewer 5 ami eddig nem volt, vagy csak nem vettem észre!? :-)
-
Gabifapeti
csendes tag
Sziasztok! Idáig S3-am volt és ha beléptem a google mapsbe automatikusan megtalálta a cellainformáció alapján a hozzávetőleges pozícióm. Most ez egyáltalán nem működik, pedig be van kapcsolva a helymeghatározásnál ez az opció. Van valakinek valami ötlete, hogy mit lehetne ezzel csinálni, hogy működjön?
-
2008Kft
tag
Ezt a részét értem,de ha gariztatni kell ugy is kap egy gyári romot, azt jól van, nem kell ilyenekkel baszakodni...ezért nem értem.De pl,ha egy stock rom van,és egy custom kernel már buko a triangle,mert csak stock kernelel müködik,és én pl nem használok mást csak a kt sgs4-es kernelt,jelenleg a goldeneye 6.0-val. Ha gariztatnám akkor menne fel vmelyik mgg-s rom vagy az mh8...és gond egy szál sem
a csc-t is lelehet szarni,mert tök mindegy nekik,max ha kifogsz egy fasz szervizest,de nem sok van abbol...hivatalos legyen a statusz és offical a download és oké
-
Giovanny
őstag
És mi a helyzet a Triangle Away -el,valakinek sikerült nullázni vele?
-
epakla
tag
40 MB. OTA frissítés érkezése után MH8 lett az MGA-ból...
-
kcs73
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki adni egy linket,ahonnan egyszerűen le lehet tölteni
Egy európa térképet, Primo-hoz? -
zx6r
aktív tag
Új antutuban kinek mennyi pont jön össze?amúgy meg miben csap oda a g2 az s4-nek?Nem kötekedès csak tènyleg èrdekelne
-
Gizmo94
veterán
válasz
migabi24 #16027 üzenetére
Nem tudom mire fel, ez most a Samsung legújabb faszsága, ahelyett, hogy inkább az Androidot igyekezne optimalizálni.. Nekem felettébb nem tetsző jelenség, ha sokáig szórakozik, megint veszek egy One-t.
Sajnálnám az S4-et, mert szeretem, de ezek a retek sárgák egyre inkább csak szemétkednek.. -
proly01
őstag
válasz
Richard #16025 üzenetére
Nekem mobilnet megy egesz ejjel vagyis ugy van beallitva hogy kikapcsolt kepernyonel valtson at mobilnetre.Nekem is soknak tunik amugy csak nem tudom mit kene kiloni hogy ne egye ennyire.Azt irja hogy az alkalmazasok alltal hasznalt energia meriti 34% ot ir ra.
Bocsi az ekezetekert mobilrol vagyok. -
proly01
őstag
Egy éjszaka (8óra) kikapcsolt wifi szinkron mellett a 10% os merülés jó?
Mielőtt lefeküdtem akkor vettem le most keltem és 90% on van. -
epakla
tag
Mi az eddig kialakult vélemény, érdemes az MGA ROM-ot MDM-re cserélni?
-
epakla
tag
Jó hajnalt!
I9505XXUAMDM-I9505OXXAMDB-I9505XXUAMDM ROM tartalmazza az TMH PC-t? MGA független van a telefonomon, a TMH ROM-ot cseréltem le, mert a kretén T-s hangok, illetve színvilág igen zavart, megmaradt a TMH PC-m.
Ha Odinnal felrakom a I9505XXUAMDM-I9505OXXAMDB-I9505XXUAMDM ROM-ot, most is megmarad vajon a TMH?
Köszi a választ előre is! -
gologolo
tag
válasz
apaszka #15994 üzenetére
Köszi a tippet, de sikerült már megjárnom gyári samsung aksival is, szóval az nem biztosíték semmire. Ezt a gyártót ha valaki esetleg testközelből ismerné, és lenne az aksiról személyes véleménye az lenne a legjobb, mert attól még hogy ismeretlen márka lehet jó is. Csak kéne valami tech guru aki megmondja hogy minek az árán tudták ezt 900 mah-val nagyobbra megcsinálni ugyanakkora helyen mint a gyári aksit.
-
gologolo
tag
válasz
Richard #15996 üzenetére
Nekem fehér keretes neo hybrid tokom van. Sikerült egyszer leejteni a telefont bringázás közbe és megvédte szépen. Arról nem is beszélve h ennél dizájnosabb tokot nem találsz. Ha viszont tervezed az aksit sűrűn cserélni benne akkor ez nem a te tokod mert az alján a védő keret könnyen eltörik ha sokat van le-fel rakva. Ez is saját tapasztalat
Én ha most vennék amcsi ebay-ről venném, uk-ba drágább.
-
csabicska
senior tag
válasz
bulikavagyok #16007 üzenetére
Akkor kinek van?
MGG romban elvileg van. -
-
csabicska
senior tag
válasz
bulikavagyok #16005 üzenetére
-
-
csabicska
senior tag
válasz
bulikavagyok #16003 üzenetére
Knox sz@rságok megvannak?
Nálam nincs.
MGG -
Ma tettem fel az MGG-t, de nem találom sehol a product code-ot.. Se a download módban, se a Kies-ben nem írja ki.. Valakinek nincs ötlet, hogy hol találom??? Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest