Hirdetés
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arolotifar
őstag
Az S4 LTE (I9506) bekerült a Prémium Assistance szolgáltatásba
Sajnos a helyszíni javítás egyelőre kimaradt. -
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Lézerparaszt #41582 üzenetére
Találtam itt a környéken egy elég jól felszerelt mobil adás-vétel-szervíz boltot ahol volt utángyártott 2990, és gyári aksi 7990-ért. Beruháztam a gyárira, eddig minden jól megy, viszont arra figyeltem fel, hogy a telefon töltés közben egyáltalán nem melegszik. Eddig megvétel óta tűz forró volt töltés közben. Nemtom ez mit jelent, de pár nap vagy egy hét múlva kiderül mit bír az aksi. Majd leírom a tapasztalataimat.
-
cross56
senior tag
Hát srácok. Múltkor írtam ezt a kijelzővédő fóliás cuccot. Rendeltem a neten 3db-ot 220ft/db-ért, nem elég, hogy 2 kuka és a harmadikat is csak buborékosan sikerült felraknom (panel átka), de már most tiszta karc az egész. Azt hiszem jobban járok ha beviszem a szolgáltatóhoz és ők megcsinálják.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
sparks #41586 üzenetére
Van garanciám, és valószínű az is lesz a vége, de kell mindenképp az aksi, mert Finnországban vettem, és csak 2 hónap múlva megyek vissza. Na meg a garancia papírok is ott vannak. Akkor addig szerintem el fog menni egy akármilyen gagyival is, ott meg szó nélkül cserélik.
-
Rick4
félisten
Szevasztok!
Múlt héten vettem innen az apróból egy S4-est repedt érintőképernyővel, 36K-ból házbál volt, ennyiért dobozod, garis, az összes tartozékával, ahogy kell. Raktam bele egy új érintőképernyőt, és kész is a hibátlan teló. Vannak eladó akksijaim, tesztelgettem vele őket, elég jó értékeket produkált 2 feltöltés után. Ami viszont még nincs meg, kb 1 óra beszélgetés, és 1 óra nyomogatás mellett ez milyen értéknek számít?Több dologból lejön, hogy a készülékekkel van baj, nem az aksikkal, ez az akksi egy jóembernél volt, akinél 6 órát bírt, vissza is hozta. Másik ismerősnél a gyári púposodptt fel, kapott egy ilyen 3250mAh-st, 9-10 órát alig bírt ki, pár hónap alatt púpos lett, kapott másikat, ugyanígy járt. Vagyis azok, akiknek az eredeti akksi púpos lett, azoknak egy másik akksi is hamarosan púposkodott. De az enyém nem volt ilyen, az utángyártott akksival is tökéletesen elvan.
-
Zsolaf
addikt
válasz
Lézerparaszt #41584 üzenetére
Működik rendesen csak kevesebb a szufla benne, ha feltölt fullra és lehúzom akkor 95%-ra ugrik abban a pillanatban.
-
sparks
senior tag
válasz
Garanciád nincs már? Nekem anno kijöttek házhoz (Samsung prémium garancia) és cserélték ingyen, plusz cseréltettem a kijelzőt is, mert nekem is már nyomta az aksi és féltem, hogy a feszültségtől szépen elreped majd. Elég annyi nekik, hogy kicsit beégett és már cserélik is a kijelzőt...
-
Weeman1
veterán
válasz
Lézerparaszt #41584 üzenetére
Kicsit visszább linkelt valaki képet a hamis és gyári akkumulátorról.
-
Zsolaf
addikt
válasz
Vigyázz az akkukkal én 2x vettem S3-ba hamisat, nem látszik semmi különbség, ha találsz megbízható helyet írd meg majd érdekel engem is az asszony S3-ba.
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok! Most vettem sim-kártyát a telefonba, és akkor láttam meg, hogy az aksi felpúposodott, úgy néz ki mint egy párna. Már elkezdte nyomni szét a telefont is, a kijelzőnél középen már nem olvad bele a kijelző a fémes keretbe, hanem elválik tőle. Még jó hogy észrevettem, mert egyelőre semmi baja nincs a telefonnak. 1 éves használat után lett ilyen, igaz állandóan töltőn volt, mert a netem a telefonról van megosztva, és úgy pikk-pakk lemerült. Az lenne a kérdésem/kérésem, hogy tudnátok linkelni megbízható magyar (lehetőleg hivatalos) üzleteket ahol jó minőségű aksit lehet venni? Sürgős lenne, előre is köszi!
-
toza
senior tag
.
-
-
mycso
veterán
válasz
Gizmo94 #41563 üzenetére
Köszi ezt megtaláltam én is, de emlékem szerint volt egy ilyen s4-hez is (bár lehet rosszul emlékszem).
E szerint egyébként az akku eredeti, de szerintem mégsem az:
-nem megy az nfc
-az s4 töltője, csak 95%-ra tölti, viszont az s5-é fullraEgyébként annyit simán tud, mint a másfél éves gyári akkum.
(#41564) bb.bocs: PowerAmp-ot használok, azon megy szépen
-
proly01
őstag
Sziasztok!
Véleményeteket szeretném kérni.Mégpedig,hogy ez korrekt frankó?
Ez tényleg eredeti Black edition hátlap fehérben?
Lehet hinni a képeknek?Még sosem rendeltem ebayről.... -
Zsolaf
addikt
Sziasztok, most cserélnék valakivel egy Note3 neo-t I9505-re a Neo nagy nekem. Mire figyeljek 9 hónapos az S4 T-s fekete.
-
Szombó
senior tag
Sziasztok.Tud valaki abban segíteni hogy a több ablakos módban hogyan tudok, egyáltalán tudok e új alkalmazást berakni. Gondolok itt pl.a számológépre mert az nincs benn a listában.
-
bb.bocs
őstag
.flac filet szeretnék lejátszani a telóval. a gyári zenelejátszóval megy, viszont kihagy a zenéből, megugrik 1 1 másodperceket... és nem tudom mitöl. elég elkeseritő... hely van, egyenként másoltam át a zenét, és a ram is oylan 70% on ha van..jó lenne mindenképpen a gyári lejáttszót használni mert ez hangzik szépe na fejesemmel.micro sdxc s samuról megy a dolog, ez sem lehet gond. (vlcvel megy szépen a zene, de nem olyan jó a hangzása) ötlet?
-
Gizmo94
veterán
Nem tudom, hogy ez volt-e az , de ez eléggé jól megmutatja. Ugyan S3 akkun modellezi, de ugyanez érvényes az s4 fake akkuira is.
-
mycso
veterán
Srácok, valaki régebben linkelt egy irományt (asszem angol), ahol eredeti s4 akku volt összehasonlítva egy hamisítvánnyal (ami külsőre, első benyomásra eredetinek tűnik), képekkel.
Ha valaki emlékszik rá, dobja már be a linket. -
Olyasmi
aktív tag
válasz
Austin F. #41557 üzenetére
Hali!
Nekem az S9515 is csinált ilyet kb. egy hónapja,akksit kivettem majd vissza és helyreállt,de valamelyik nap is csinált ilyet na most vagy az autós 1000ft.-os töltő csinált valamit vagy belefújtam a töltőrészébe és a por kijött belőle vagy levettem az akkut...szóval valamelyik használt neki. -
Austin F.
tag
válasz
Gizmo94 #41552 üzenetére
Köszönöm a válaszodat, de különböző kábelekkel is kipróbáltam, nem a kábel a hibás.
Új fejlemény: éjszaka még rosszabb lett, most már a laptop USB portjáról sem töltődik, azaz egyáltalán nem töltődik már a telefon se töltőről, sem PC USB-ről.
Mindez azután történt, hogy még alaposabban kipucoltam az USB csatlakozót (egy népszerű tutorial szerint a kosz okoz ilyen hibát) alkohollal és vékony interdentális fogkefével; természetesen az akkut kivettem hozzá, és erős fényben, óvatosan végeztem a műveletet. Lehet, hogy mégis ez a szekatúra rontott az állapotán...
Az akku annak rendje és módja szerint lemerült, külső töltőm nincsen, így most egyáltalán nem tudom használni a telefont – legfeljebb levélnehezékként, vagy egy igen kicsi vágódeszkának.
Ha rádugom a töltőt (a kikapcsolt telefonra), elkezd másodpercenként egyet-egyet rezegni, a végtelenségig – pontosabban: amíg ki nem húzom a töltőt. És most már a PC (laptop) USB portjára csatlakoztatva SEM indul be a töltési folyamat, ahogy a hibajelenség korábbi szakaszában.
(Tehát még egyszer: NEM a töltő a hibás, és NEM az USB kábel a hibás.)
Akinek van további jó tanácsa, köszönettel fogadom.
-
laslie92
senior tag
válasz
Szabónagymer #41550 üzenetére
Az én tv-met remekül irányítja szintén LG (32la620s) De a régi 55cm-res Videoton tv-met is amihez már évek óta nem volt meg a távirányító Azon belül az összes UPC beltérit és a még a LG házmozit is ami szintén LG
Van egy Technika média lejátszóm na ott van hiba mert kikapcsolni kikapcsolja meg minden jó csak be nem kapcsolja amit nem igazán értek
-
belashx
senior tag
Sziasztok!
Múltkor linkelte valaki, hogyan lehet Custom ROM-ot feltenni Knox-ugrás nélkül.
A módszer nagyon jó, de én megszívtam vele.
A témában is linkelt Imperium ROM-ot(v10.0) feltettem, amivel nem is volt gond - a számláló maradt 0x0.
A nyughatatlan formám viszont azt mondta, hogy tegyem fel belőle a legújabb v12.0-ás verziót.
Mindent ugyanúgy csináltam(elvileg) ahogy először, mégis ugrott a Knox.Annyira nem zavar, legalább már nem kell paráznom
, de a vállalkozó kedvűek számára jól jöhet eme infó.
-
zseko
veterán
válasz
Szabónagymer #41550 üzenetére
-
Gizmo94
veterán
válasz
Austin F. #41533 üzenetére
99% USB modul csere, de végső elkeseredésedben, mielőtt cseréltetnéd, megpróbálhatod a következőket:
1, Ha a többféle töltőt mind egy és ugyanazon usb kábellel próbáltad ki, akkor egy másik kábellel is próba.
2, A telefon visszaállítása data/factory reset segítségével.
3, Négyfájlos-repartos rommal történő kísérletezés.Ezek voltak a megnyugtató szektor tartalma, a hátha faktor.
Kérdéseidre a konkrétabb vélaszok:
Kérdéseim:
- Valaki tapasztalt már ilyet?
- Mi okozhatja ezt?
- Tudtok-e javasolni valamilyen megoldást? (Lehetőleg a telefon USB moduljának a cseréje nélkül - azt utolsó lehetőségnek tartogatnám.)A válaszokat előre is köszönöm.
1, Nem.
2, Véleményem szerint a telefon USB moduljának meghibásodása
3, Igen, a telefon USB moduljának cseréje (utolsó, de eredményes megoldásként)Igazán szívesen.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Weeman1 #41547 üzenetére
Akárhogy van írva bárhol, nincs benne fm radio modul így a projekt helyből szoppa. De ha ennyire utánanéztél, megpróbálhatsz rakni bele, pl autórádióból, vagy hifi toronyból kiszereltet, csak nyilván egy pöttyet nagyobb hátlapot kell készíteni, vagy a rádió kibelezése után megpróbálhatod a maradék házakból összeállítani az egységet. Igaz, hogy kevésbé leszel mobil, de lesz fm rádió modulod. Az biztos. Hogy működni fog-e? Nem, de a modul volt a lényeg, az lesz benne-hozzá.
-
Szabónagymer
aktív tag
Valóban remek alkalmazás a WatchON, de a távirányítója annyit ér, mintha somjas lennél egy korsó hideg sörre, és kapnál egy pohár meleg teát. Meglehet hűteni a teát, oltja is a szomjat, de nem sör.
Jó hogy van, de mikor van a Samsung által fejlesztett jobb, miért nem az van benne, holott még ingyenes is!
Írjátol be play ketesőbe: Samsung IR - Universal Remote
Igaz ebben nincs műsorújság, de itt nem is arról van szó. Van viszont 90%-os távirányító. Szintem inden funkció elérhető benne. Igaz képarányt nem tud vezérelni, és az LG tv-m energia takarékos, és szín üzemmódjait, de sok más menü elérhető ami a WatchON-ban nem.
Én ezt kezdtem el használni, és hibátlan. -
Lecs@
addikt
Köszi a válaszokat. De fura wazze. Életemben nem gondoltam volna, hogy nincs 9505 - be FM. Van vmi opcionális megoldás offline fm rádió app, vagy ki van zárva, mint egy Nexus5 - nél pl ?
Knox nélküli Root, fm system/app, vagy bármi megoldás ?
-
Lecs@
addikt
Szia mindenki ! Sok-sok Samsung telefonom volt már, de ilyent még nem tapasztaltam. Párom kapott egy S4 9505 - t. A készülék knox és rootmentes, eredeti szoftver van rajta. Viszont nincs sehol az Fm rádió. Neki ez fontos app. Mivel roothiány miatt nem férek a systemhez, nem tudom pótolni. Ha lehet, nem rootolnám. 4.4.2 KOT49H.I9505XXUGNG8 verza van rajta.
Az alkalmazáskezelőben nincs tiltva.Ötletek ? Köszi !
-
Austin F.
tag
válasz
nggabi #41534 üzenetére
"ez így elég érdekes. én az usb modulra szavazok, utána át is szoftverezném."
Végső megoldásként ez fog vele történni, de egyelőre más, kevésbé invazív :] lehetőségek után kutatok.
És főleg olyan kollégák után, akik már találkoztak a jelenséggel.Egyébként az USB csatlakozó elkoszolódása is okozhat ilyen töltési hibát (nem csak S4-nél, minden telefonnál), de az enyémen kipucoltam a csatlakozót alaposan (alkohol, 0,5-ös interdentális fogkefe), és mégis fennáll a hibajelenség.
Köszönettel várom a további javaslatokat mindenkitől.
-
exelsior1
senior tag
Üdv
Az S4 a 4.4-es frissítéssel megkapta az S5-ben lévő privát módot? -
Austin F.
tag
Segítséget szeretnék kérni:
Samsung Galaxy S4 nem töltődik a töltőről, csak a PC USB portjáról. Mi a megoldás?
Samsung Galaxy S4-es telefonom (GT-I9505) pár napja nem hajlandó töltődni töltőről, csak a laptop USB portjáról.
Több különböző mikró-USB-s töltővel próbáltam, mindegyikkel ugyanez a helyzet:
- bekapcsolt telefon esetében egyszerűen nem indul el a töltési folyamat,
- kikapcsolt telefon esetében miután bedugom a töltőt, elkezd másodpercenként egyet-egyet rezegni, a végtelenségig - pontosabban: amíg ki nem húzom a töltőt.A PC (laptop) USB portjára csatlakoztatva viszont azonnal beindult a töltési folyamat, ahogy kell.
Tehát még egyszer: NEM a töltő a hibás, és NEM az USB kábel a hibás.
Kérdéseim:
- Valaki tapasztalt már ilyet?
- Mi okozhatja ezt?
- Tudtok-e javasolni valamilyen megoldást? (Lehetőleg a telefon USB moduljának a cseréje nélkül - azt utolsó lehetőségnek tartogatnám.)A válaszokat előre is köszönöm.
-
laslie92
senior tag
Egy pozitívum a 4.4.2 höz Teljesen megváltozott a Watch On app és rengeteg modell-t tartalmaz így a legrégebbi tv-met is tudom irányítani meg a házimozit és még a beltérit is. Iszonyatos egy találmány
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
mipityu #41513 üzenetére
Köszi a linket, de azt hiszem ezt hanyagolni fogom!
Ez is kernel cserés... Még OT995-nél sem mertem bevállalni másfél év után, pedig az ehhez képest egyszerű, mint a faék!
Nem vagyok egy nagy angolos, ráadásul a tükörfordítás sem teszi valami érthetővé...
Már az elbizonytalanít, hogy 9505-ös kernelt kell feltenni, és még utána egy másikat.... Félek nehogy elkezdjen hülyékedni az enyém is újra indulgatással, meg lilulgatással... Erre a stabilitásra vágytam két éve...
Max én is fagyasztom ami nem kell, bár nem tudom root nélkül azt lehet-e. Teljes verziós titaniumom van, azzal meg tudom csinálni. -
Dare2Live
félisten
aksit cserélt már vki? Honnan miet?Ugye lassan 1.5éves a telefon....
-
dobobazsy
őstag
mivel lehet rootolni i9506ot amin 4.3 van? knox nem számìt
-
csabám
addikt
válasz
Devilhun_HUN #41520 üzenetére
Csinálj egy factory resetet.
-
Devilhun_HUN
aktív tag
Leszedtem, feltettem NG8-at és most ez jön be állandóan.
COM.GOOGLE.PROCESS.LOCATION folyamat leállt.
Tud valaki segíteni mit csináljak hogy helyre jöjjön. Előre is köszönöm a segítséget. -
mipityu
tag
válasz
Szabónagymer #41512 üzenetére
-
Szabónagymer
aktív tag
Nálam sem minden rózsaszin, sőt, ma felfedeztemnén is a lilulást!
Az első perctől kicsit fapadosnak éreztem a tácsvíz kezelő felületet, bár alapból elég jó. Ma kipróbáltam más launchereket, és azok settingjlben görgetve jön elő, fekete háttéren fehér betűnél. Sem más szinkombinációval, sem más memüben.Gari vesztés nélkül lehet knoxos rendszert rootolni?
Most már nagyon esedékes lenne, mert van már pár gyári alkalnatás, mi helyett találtam jobbat!
-
madkiller
őstag
Megjelent a magyar t-mobileos NG8 sammobileon.
-
benete
tag
Jó reggelt!
Hozzájutottam egy 9506-os S4-hez. Francia Orange 4.4.2 van rajta. Az a gondom,hogy a számítógép Samsung android eszközként ismeri fel, a KIES meg azt írja, hogy az eszköz nem támogatott. Nem látom a memóriáját, a telefonnak sem az intézővel, sem a KIES legújabb verziójával. -
zseko
veterán
válasz
Don't Panic #41494 üzenetére
Te alig tíz hónapja használod, mi meg a 0. naptól, de persze neked van igazad...
Ez nem 'faxság', csupán szerencsés vagy és nem elég érzékeny hozzá a szemed, van ilyen -
Don't Panic
senior tag
válasz
migabi24 #41498 üzenetére
úristen EASY oké igazad van! nem mondtam h nem! hiszek neked oké, csak szerintem ez 1 Faxság akkor is hiába biztos nem vettem észre annó tüzetesen átolvastam átnéztem mindent a telefonról amikor megvettem ennek nyomát sem láttam(holott keresetem ezt e jelenséget is) aztán jött egy frissítés és azóta ilyen, igen olvastam, h volt , h javítottak rajta némileg aztán megint visszajött.
ha már itt tartunk akkor a FLAC zenék is ugárlnak pattognak a zenék a gyári zenelejátszóban valamint nem is mutatja mennyi van még a számból áll pl 3:19 és ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest