Hirdetés
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Fotók, videók mobillal
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
válasz
Ateszpapa #41899 üzenetére
Ha van biztosításod lopás-törésre, akkor szerintem semmibe, vagy a szerződésben foglalt pár ezerbe. Akkor sima ügy a gari. Hívd fel őket telefonon, megmondják egy perc alatt pontosan. Azt nem tudom, hogy ilyen esetben a Samsung prémium gari cseréli-e háznál, de nem hinném. Sosem volt még biztosításom telefonra.
Munez kolléga a szakértő ilyenben azt hiszem, írj rá. -
Ateszpapa
addikt
-
Ateszpapa
addikt
válasz
flegga92 #41887 üzenetére
Köszi, úgy hallom sikerült.
Gizmo94: köszi, de a reset megoldva.
Igen, azért hogy ne maradjon rajta semmi a szerviznek.
Szerintetek van valami esély arra, hogy a házhoz jövő kicseréli a kijelzőt, mert külsérelmi nyom nincs rajta.
Sajna az lcd serült, több hajszál repedés látható, de az üveg sértetlen.
ráadásúl tokban is volt. -
Gizmo94
veterán
válasz
Ateszpapa #41886 üzenetére
Tudunk.
A vakon nyomkodásnál, ahol ha egy nyomást véletlenül nem vesz a telefonod recoveryben akkor baj van, létezik egy sokkal egyszerűbb módszer.
Felhúzod elsőnek azt a négyfájlos-repartos romot Odinnal, amit linkeltél. Ehhez nem kell kijelző, cserébe semmi nem takarítja úgy le a telefont, mint az, ugyanis repartot is csinál.
Ezután felflasheled Odinnal a T-s romot, ha akarod, (bár szerintem tök felesleges) de ehhez megint nem kell kijelző, és készen is vagy.SteveJobs: Többnyire. Majd megszokod.
-
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Hát ezt jól beszopcsiztam, remélem tudtok segíteni.
Sajnos lerppent a készülék kb 20 centiről a kőlapra.
Tokban volt (v7) de nem mentette meg a kijelzőmet, az üvegen kívűl az lcd berepedt de annyira, hogy nincs kép sem.
Pedig a tok szélére esett, nem is a kijelzőre.Most rakom láttatlanban ODIN-nal vissza a T-s romot, de szükségem lenne egy vipe-ra is amit nem tudok megcsinálni így láttatlanba.
Valaki leírná nekem, hogy hányszor nyomjam a hangerő gombot, majd a home gombot mikor kell, hogy sikeressen töröljem a telefon tartalmát?
Előre is köszi a segítséget!
-
hr2
őstag
válasz
fcbarca #41875 üzenetére
1. Odinnal felteszed ezt. (CWM recovery)
2 Ezeket felmásolod az SD kártyára és a CWM recovery-ből telepíted őket, ilyen sorrendben:
ROOT_E330S_I9506_v2.zip
UPDATE-SuperSU-vX.xx.zipAkksi eddig pár nap alatt amit tapasztaltam kb. 10%-al gyengébb.
-
Vaze
őstag
Sziasztok!
Szerintetek az normalis dolog hogy ha ki torlok egy alkalmazast a telefonbol,az eltart vagy 3-4 percig?
Mitol lehet ez hogy ilyen lassan tavolitsa ell az alkalmazasokat az S4-es?
Pedig csinaltam mar Factory Resetet is tegnap elott es meg is lassan megy...
Valaszokat elore is Koszonom...Udv..: Zoli
-
hr2
őstag
válasz
fcbarca #41853 üzenetére
Én pár napja áttértem a legfrissebb 4.4.2-.re ami aznap jött ki.
kb. 1.5x gyorsabb mint a 4.3, eddig semmi buggal nem találkoztam, lehet rootolni is, de knoxos ugrós. -
Gizmo94
veterán
válasz
Szabónagymer #41868 üzenetére
Nem volt bántó szándékom, de mindenesetre azt gondolhattad, hogy bármit ügyködsz a telefonodon, az kevésbé fog beavatkozni a Vodánál szerverszinten, hogy mekkora sávot adnak neked.
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
Gizmo94 #41843 üzenetére
Nyilván valóan hülyét csináltam magamból, de muszály voltam megosztani.
Tudom, hogy nem az SW része a sebesség korlát, de pont aznap fagyasztottam jónéhány dolgot, és pont akkor támadt szándékom megnézni egy videót a play áruházban. Nagy megdöbbenésemre, akadás nélkül. Ekkor már jött a DI rádió és a youtoobe, szint akadás nélkül. Az sms után valamelyik nap.
És pont ez a pláne kedves Gizmo94, nagyon is haszáltam az Alcatelt, és ilyenkor már kihalt!! Mosz ujítottam előfizetést, de a díjcsomagon nem lett változtatva. Vagy valami aranykártyás ajándék? De nem jezték... Amúgy meg totál lényegtelen is, haszálom, örülök neki, mert majdnem azt tudja mint az otthoni T-home-s adsl netem. -
barnam_
nagyúr
Van a I9505XXUGNG8-nál újabb gyári SW?
Kiírta, hogy keressen frissítést, de nem engedi, mivel root-olt a telefon.köszi az infót
-
Gizmo94
veterán
válasz
Ateszpapa #41856 üzenetére
Hát végülis rossz nem lesz, de ha nincs baj a telefonnal, minek a repartos? Bár az tutira gyalul az biztos.
Amúgy a legújabb független magyar XEH 4.3 i9505-re az ez.
Viszont, ha a négyfájlost rakod amit linkeltél, akkor kelleni fog ugye Odinban a pit fájl is, meg pipálni a repartitiont, stb.. Ezt ne felejtsd majd el. ;-)
-
Gizmo94
veterán
válasz
Ateszpapa #41854 üzenetére
Miután már keverednek itt a modellek, ha megmondod milyened van, megnézzük.
fcbarca: hr2 nyilván tud angolul.
és nem először rak custom romot. Már csak azért, mert ez egy kifejezetten nem egyszerű, körülményes és eléggé szétcincált egy fos, ahogy nézem.
Ja, miután vettem a fáradságot és átolvastam az egészet (csakis a kedvedért) csak mondom, hogy a samsung billentyűzet már azért sem megy, mert az embered minden kiszedett belőle ami samsung. Ezeket utólag roppant okosan visszamásolhatod egyenként a telefonodra, majd onnan futtathatod, kiválogatva azokat, amikre neked van szükséged. Na most minimál angol meg android ismeret nélkül ez nehéz lesz..
Én kipróbálnám, hogy mi ez az egész fos, de nekem i9550-em van, tehát ez nem műxik.
Szerintem legegyszerűbb, ha most dobjuk ezt a projektet, és írsz hr2-nek, hogy ő miket rakott bele, melyik kernellel használja, mi hogy fut neki, mik a tapasztalatai, mielőtt ebbe így mélyebben belemerülnénk most. Nem volt buta aki csinálta ezt a lego romot az tény, de nem az egyszerűség híve az ember. -
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Gyári független 4.3 -hoz tudtok linket adni?
Jelenleg T-s 4.3 van rajta, ha felrakom a függetlent, attól ügye nem ugrik a knox?
Előre is köszi!
-
Gizmo94
veterán
válasz
fcbarca #41851 üzenetére
Akkor az már mindegy. Rendben, flasheld fel a gyári romot...
Nálad most éppen ez történik. :
If you fail, the whole process might fail and you will then have to flash the original 4.3 firmware and start all over again.
Szutyok herélt romoddal kapcsolatban? Nyugivanmá. Majd lépésről lépésre írom, hogy ne baszd el megint, mert akkor újr flashelheted a gyári 4.3-at megint.
Mások is chatelnek itt, meg blogot írnak, akkor ez is mehet, ez legalább "szakmai" LOL téma.
-
Gizmo94
veterán
válasz
fcbarca #41845 üzenetére
Szerintem ott már összekeveredett minden. Kellene egy négyfájlos repartos romot rádobni elsőnek, mondjuk innen a békától.
Nyilván, ha 4.3-on vagy, akkor a 4.3-asra van szükséged, ott van a sorban.
Beregelsz, letöltöd, felflasheled, az ottani leírás és képek szerint, pit-tel, kompletten, ez rendberakja a dolgokat.
Utána kezdheted újra a customot. -
Gizmo94
veterán
válasz
fcbarca #41842 üzenetére
Ja, ugye azt elfelejtettem, hogy mivel ez egy kétrészes rom, így nyilván kétszer flasheled a telefont Odinnal ugye, elsőre a romot, másodjára a csc-rejtett fájlok kiegészítőt?
Mindkétszer reboot pipa nélkül flasheled, elsőre a romot a pda-ba tallózva, majd utána ha Odin végzett és a telefon kikapcsolt, lehúzod, újra download módba teszed, a csc és rejtett kiegészítő fájlokat a pda-ba tallózod, ezt is felflasheled reboot pipa nélkül, majd ha Odin végzett és kikapcsolt, telefont lehúzod, majd utána indítod recoveryben, hogy befejezhesse a műveletet. . ;-)Ha nem flasheled fel másodikként az elsővel megegyező módon a csc-és rejtett fájlokat, egy rom roncs lesz csak az eredmény, és nem csak a samsung bill fog ott fc-zni szerintem.
Egy rakás android cuccnak nem lesznek meg a szükséges fájljai.
-
Gizmo94
veterán
válasz
fcbarca #41842 üzenetére
Szóval szerintem két ponton van ez elkúrva.
Az egyik, hogy alighanem nem veszed ki a pipát az auto rebootból, amit az odin automatikusan berak, ezt vedd ki.
A második, hogy amint írja ugye, Now you MUST go directly to RECOVERY MODE - IMPORTANT!While in recovery mode, phone now installs the CSC and hidden files and should then reboot.
Tehát azért kell kivenned a pipát, hogy miután az Odin végzett, ne induljon újra a telefonod, hanem csak leálljon. Ez NEM a hagyományos telepítési mód, tehát ebbe be kell avatkoznod a fentiek szerint.
Miután leállt, ekkor FONTOS, HOGY RECOVERYBEN INDÍTSD ÚJRA, mivel ekkor telepíti a telefon a csc-t, a rejtett fájlokat,
és ezután indíthatod újra, ha ez végzett.Próbáld így. ;-)
Szabónagymer: Teljesen jól értelmezed, de erre már akkor rájöhettél volna, amikor tudtál netezni lassulás nélkül, ehhez minek kellett a speedtest? .
Az ugye teljesen alapszintű ismeret, hogy egy video vagy radio stream bőven felette van annak a sávszélnek, amit neked írtak sms-ben. Alcatelt nem használtad multimédiára?
-
fcbarca
őstag
válasz
Gizmo94 #41841 üzenetére
hiába,akkor is leáll a samsung billentyűzet..[link] itt ir valami CSC-t is,de nem erősségen az angol
Fire up Odin on your PC.
Select PDA and selcet the unzipped file you just downloaded.
Make sure Auto Reboot square is unmarked.
Put your phone in Download mode.
Connect phone to PC and wait for Odin recognize it.
Press Start...and wait for Odin to do it's flashing.
You can see when Odin has finished its job by reading the text messages. Now remove phone from PC.
Now you must go DIRECTLY to DOWNLOAD mode again.
In Odin, press Reset and the old text will disappear.
Now press PDA again and select the unzipped CSC/Hidden file for your region you have just downloaded.
Make sure Auto Reboot square is unmarked. (This will be auto marked when you press Reset.)
Connect phone to PC and wait for Odin recognize it.
Press Start...and wait for Odin to do it's flashing.
You can see when Odin has finished its job by reading the text messages. Now remove phone from PC.
Now you MUST go directly to RECOVERY MODE - IMPORTANT!
While in recovery mode, phone now installs the CSC and hidden files and should then reboot.
-
madkiller
őstag
válasz
Szabónagymer #41824 üzenetére
Nekem is van olyan ismerősöm, akinek 100mb netje van mégis elfelejtik visszalassítani vagy lelassitják és párnap múlva visszagyirsítják. Ezt csinálják vele több, mint 1 éve az okra nem jöttünk rá, de örül neki.
Leszedtem a dvfs disablert és nem vagy a telom meg az aksi is jobban bírja, lehet széthajtottam a gpu-t
Nem érzem lassabnak, lehet az ng8 már ilyen téren jobb tavasz óta nyüstöltem szegényt. -
T0rnad0
addikt
válasz
Szabónagymer #41828 üzenetére
Speedtest-el kiderülne, van-e lassításod, de biztos nincs.
-
lukoz
aktív tag
Sziasztok!
Észrevettem, hogy a kijelző mintha elvált volna picit a kerettől, előre boltosul, és vissza is lehet nyomni. Gyorsan megnéztem az aksit és bizony púposodik, ez nyomja ki a kijelzőt. Jön is majd a szervizes.
Szerintetek ilyenkor kijelzőt is cserélnek a külső kerettel együtt vagy csak aksit?Köszi a válaszokat :-)
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
Petyyyyy #41825 üzenetére
Igen, épp ezen vagyok meglepődve én is! És most épp megy a youtoobe miközben írok. Direkt kikapcsoltam a wifit, és folyékonyan magy a klipp.
Rádióban a DI Radio ami megy, de ez nekem pont elég!
Volt (van?) adatforgalom giegészítőm, most vagy 500M, vagy 1G, nem tudom pontosan. Majd megnézem a számlarészletezőt. De ezzel a youtoob-ozási mértékkel a másfél giga is elmenne... Vagy nem?Most következik a fordulópont, majd letesztelem!
-
TheBomberman
tag
válasz
Én is kaptam már hasonló üzenetet magentáéktól, és utána is változatlan sebességgel tudtam a neten tevékenykedni. Én ezt annak tudtam be, hogy akkoriban 500MB adatcsomaggal rendelkeztem, melyhez 3 vagy 6 hónapig, nem tudom pontosan, 500MB bónusz adatforgalom járt, amit gondolom a rendszer nem érzékelt, így az első 500MB felhasználása után küldtek egy figyelmeztető smst.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Ezzel a sebességgel a rádiózás is esélytelennek tűnik. Általában 96kbps AAC vagy 128kbps mp3 adatfolyam érkezik tőlük. A fórumozás még csak csak mehet, de a többit kétlem, de ha mégis megy, akkor értetlenül állok előtte.
A rendszerben hiába matatsz, a szolgáltató korlátozza a sávszéledet, nem a sw. -
Szabónagymer
aktív tag
-
Gizmo94
veterán
válasz
madkiller #41820 üzenetére
Ez a módszer nem a knoxot fogja ugrasztani, hanem az egészet vágja haza, de hajrá, úttörőkre mindig szükség volt.
Lehet kísérletezni, van ugye a Béka, neki is kell a meló, sok mindent meg tud csinálni, végső esetben alaplapot is cserél.Bééékaa!! Tartsd a szemed az S4 fórumon, lehet, hogy kuncsaft lesz.
-
madkiller
őstag
válasz
Gizmo94 #41819 üzenetére
Itt prohardveren írták, hogy kipróbálták és működik még kb 1 hónapja, akkor tettem félre a linket hátha jó lesz vmikor. Nem vagyok penge angolból az xdas forumba nem olvasgattam
Már nagyon úgy vagyok vele, lehet cseszek a knoxra, mert egyre rosszabnak érzem a gyári 4.4.2öt, sebességre kipofoztam, de instabil és szívja az aksit. -
Gizmo94
veterán
válasz
madkiller #41818 üzenetére
Kicsit olvass bele a fórumba, hogy milyen "sikereket" értek el, mielőtt ajánlod...
Ahogy én átolvastam, főként azt láttam, hogy szerteszét baszták vele a telefonjaikat. Csodálpkozam is volna, ha nem. Ez pl. csak egy vélemény a fórumból. :
Kérdés: Did anyone have any luck in getting this working 100%.
Ive tried many times and I either get a phone with no sound or a crashing phone when I make or receive calls?Válasz: This is not a downgrade after the bootloader remains the same
Just some crapErről dióhjéjban ennyit.
-
Rick4
félisten
válasz
Vasinger! #41806 üzenetére
Szeged egyik szélén lakom, 100 méter, és vége a városnak. Ez abból a szempontból szerencsétlen hely, hogy bent alig van voda 3G, azon hagyva 1-es a térerő, 2G-n is vannak helyek a házban, ahol már berecseg a másik fél hangja. Sokéve minden készüléken ugyanott, ugyanúgy meg minden, tehát ha eltekintünk a gyártási szórástól, akkor androidos vonalon 5-6 sony és samsung modell mind ugyanazt tudja itt.
Azonban amiket az iphone-nal kapcsolatban lehetett pár éve a tenyérrel letakarható antennákról hallani, vagy rámozdultak, és megcsinálták, vagy a többi készülék egyformán hitvány az iphone-hoz képest. Utóbbit tartanám legkevésbé valószínűnek. Gondolom inkább van egy szoftveres csúszka, amin a gyártó által beállítható, hogy wcdma 35% jelszintnél egyik már gsm-re vált, másik még marad. Az android ezek szerint hamarabb vált.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Zsolaf #41808 üzenetére
Igazából arra lettem volna kíváncsim hogy milyen vételi minőséget tud a telefon. Tehát ha gyenge ezen a téren, akkor nem izgulok, de ha kifejezetten erős, akkor valószínűleg hibás amit adtak.
migabi24:
Most úgy van, legalább 1 rubrikányi van, de nem túl fényes. (iPhoneon 3G-n több volt)
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
1 hétig egy Galaxy S4-et kaptam cserekészüléknek Vodánál iPhone helyett. Namost a legfőbb bajom az vele, hogy baromi gyenge a vételi erőssége.
3 napot voltam Pesten, ott nem vettem észre, automatán volt GSM/UMTS között, de volt hogy átváltott EDGE-re, felül ezt láttam, furcsálltam is, ugyanis ez metrón történt ahol iPhone-nal végig 3G van.
Ma ahogy hazajöttem arra lettem figyelmes, hogy már a buszon, ahogy közeledtem vidékesebb területek felé hogy nincs térerő, hazaértem itthon sincsen, csak ha kimegyek a házból.
iPhone-nál sosem volt olyan, hogy ne lett volna itthon térerőm, legalább 2G-n legalább.
A beállításokban így néz ki: katt
Ez elvileg 2g és 3g között kéne, hogy váltson automatán, igaz? Vodás vagyok, stock 4.4.1 droid.
Ki mit mond? Ez normális, vagy hibásat adtak?
-
Rick4
félisten
Valaki elvitte, romolgatta, olajban kisütötte, majd 14 napon belül visszavitte, és visszakapta a pénzt. Nyilvánvaló, hogy használt a készülék, még ha 2 napos is. Nem bontottad ki az átvételkor, még a pulton? És ha törött a kijelző, hogy magyarázod meg, hogy nem Te törted össze a bolt mellett az első kivételkor?
-
Szabónagymer
aktív tag
válasz
fcbarca #41793 üzenetére
Nem posztom rendezkedni, nem is akarok, de az e féletürelmetlenkedést nem igazán kedvelik a forumozók!
Az összefoglaló sok hasznos infóval bíf, a végén egy linkkel, ami a gyári rendszer visszaállítását taglaló oldalra visz.
Root-tal bajban voltam én is, ami segítséget kaptam, számomra nem volt megfelelő megoldás, nem mertem bevállalni. Újra bele olvastam az összefoglsló engem érintő részébe, és megtaláltam a számomra jó megoldást. -
crm
csendes tag
Ma vettem Edigitaltol egy S4et és van rajta fólia elől, de nem a gyári, amin feliratok vannak. Szerintetek mi lehet a háttérben? Ők grátisz felraknak egyet, ha kéred, ha nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eredeti játékok OFF topik
- RoadCraft - Akár négyen is játszhatunk a teljes változattal
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest