Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Coresma2 #55768 üzenetére
Szia! Nem tudom, megoldódott-e azóta a problémád. Ha nem, próbálj meg megint eljutni addig, hogy van a telón egy működő gyári romod rootolva. Tedd fel a TWRP Manager-t innen:[link]
Nyisd meg, a menüben válaszd az "Install TWRP"-t, itt az Install/Recovery Version to Install alatt válassz egy verziót ( nekem a 2.8.4.0 van, a 2.8.5.0-t megpróbáltam egyszer telepíteni, de a bootképernyőnél elakadt a dolog, így odinnal visszatettem az előzőt. Már van 2.8.6.0 is, azt még nem próbáltam.)
Ha végzett, a Reboot Options-ban válaszd a recoveryt. Ha bejött, boot to system. Másold fel a romot, gapps-t, majd boot to recovery.
Ha megcsináltad a wipe data/cache/dalvik cache-t, nyomj az Install-ra, válaszd ki a romot, telepítsd, majd a gapps-t is, majd boot to system. Ha mindent jól csinálsz, működnie kell. -
válasz
Coresma2 #51538 üzenetére
Szia! Ha ezt akarod feltenni, akkor tedd fel ezt, legfeljebb ha nem tetszik , akkor felteszel egy másikat.
Nem kell bootloadert külön felraknod, meg modemet sem, a leírás lényege kb. annyi, hogy csak flasheled a romot, és kész is vagy. ( Gapps nem tudom, hogy kell-e külön, vagy az is benne van.) Fontos, hogy tiszta telepítéssel csináld ( wipe-ok, factory reset ), és ne ijedj meg, ha az első boot 15-20 percig tart.
Mielőtt kérdeznéd, én nem próbáltam ezt a romot, szal nem tudok véleményt mondani róla.Egyébként nekem a v43-ra azt írja, hogy nem nyilvános a letöltési link.
-
-
Coresma2
csendes tag
válasz
Coresma2 #50053 üzenetére
bár tök mind1 mindenre failt ír
<ID:0/009> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> I9505XXUGNG8_I9505OXXGNG2_I9505XXUGNG8_HOME.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/009> Odin v.3 engine (ID:9)..
<ID:0/009> File analysis..
<ID:0/009> SetupConnection..
<ID:0/009> Initialzation..
<ID:0/009> Get PIT for mapping..
<ID:0/009> Firmware update start..
<ID:0/009> SingleDownload.
<ID:0/009> aboot.mbn
<ID:0/009> NAND Write Start!!
<ID:0/009> sbl1.mbn
<ID:0/009> sbl2.mbn
<ID:0/009> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) -
-
gery14
senior tag
válasz
Coresma2 #42760 üzenetére
Halli!
Föntebb irtam le hogy nekem mit csinált aza rom ugyan ezt a simmel és probáltam más kernelt más cs:c-t isAz egy foss pedig gyárilag független a telefonom.. Rakjd vissza bármilyen romot akár oddinal vagy cwm böl és jó lesz
! Nincs tilva az a sim meg semmi ilyen a rom xar.
öregpapa Köszi de szinte minden kiprobáltam és nem jo ugyhogy visszament a megszokot/szeretet romom.
-
-
tothl
addikt
válasz
Coresma2 #35267 üzenetére
pupos az akksid, prémium szerviz rendel, új akksinak örül...
Egyébként visszatérve, a koreai-vietnami kombók a jók szerintem. Az S4emben is jó a mai napig, az S5ben is ilyen van most.
Japán-Kínai akksi púposodott mást Samsung telóban is nem csak S4ben, itt a cégnél volt egy pont tegnap előtt még szaga is volt..
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest