Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
válasz
Kunsztler #12085 üzenetére
A kamerája szerintem nagyon is jó. Csináltam pár képet itt megtudod nézni, és döntsd el magad is
-
Valaki a whatc on-t próbálta már UPC-is set top boxhoz beállítani ? Nekem valamiért nem akar vele együtt működni, pedig a TV-ket tökéletesen tudom irányítani a telóval...
-
válasz
Sebibalu #12091 üzenetére
nem kell kikpacsolni a teljes elérést, elég az asszisztens konfigurálása, illetve a tartózkodási hely folyamatos jelentését kilőni, valamint a keresést kidobni a fiókból, így minden szükséges funkció működik, de a háttérben nem megy indokolatlanul semmi, és nem pörgeti a rendszert kikapcsolt kijelző mellett is.
-
Kunsztler
senior tag
-
-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!
Gondolkozok az S4-en tényleg ütős a kamerája?
Számomra az a legfontosabb
Ennél jobb kamerába van? -
válasz
Keksz03 #12083 üzenetére
lefogadhatsz bármit, de attól még nem bug, úgy van alapban beállítva sok google szolgáltatás (asszisztens...stb), hogy folyamatosan ellenőrizze a telefon tartózkodási helyét, annak megfelelően kínáljon fel opciókat (fizetett reklámok; éttermek...stb), tehát szándékosan van így konfigurálva!
hiába kapcsolod ki az adatforgalmat, a folyamatok attól még futnak, folyamatosan próbálkoznak, és ha nem teszel érte, akkor hiába panaszkodsz, nem fog változni a helyzet!
a korábbi tapasztalatokra meg hiába hivatkozol, folyamatosan történnek a frissítések, az utóbbi térképes frissítéssel is sok dolog változott adott tekintetben, arról nem is veszélve, hogy a térkép 7.x (néhány napon belül 7.0.0, 7.0.1 és 7.0.2) gyökeres változásokat eszközöltek, sok folyamat a főfolyamatba lett integrálva, holott korábban külön - külön szekciókban futottak. -
Keksz03
senior tag
Ez oké, de véleményem szerint normálisan van bekonfigurálva, S3-nál is ugyanígy volt, google fórumokon rengetegen panaszkodnak ugyanilyen problémával úgyh a szoftveres hiba meglétét vitatnám. Mert az ne legyen már megoldás h le kell tiltani az egészet élből. Lefogadom h az egyik beállítás bugos!
-
pusihusi
addikt
Honnan lehet letölteni egy t- mobilos romot gyári 4.2.2. Letöltöttem a sammobilrol, telepîtettem de, nem jó! 4 fájlos de nincs benne pit. A magyar független xeh-vel is így jártam! Csak egy régebbi független xeh 4 fájlost tudam letőlteni az 1 hozzászólásból! Ebben volt pit is! Köszi!
-
Keksz03
senior tag
Telefon lefekvés előtt 100%-re feltöltve, aludtam 10 órát, mobilnet és wifi kikapcsolva, összes futó alkalmazás bezárva...tehát se internetkapcsolat, se kijelzőhasználat, se futó appok és 10 óra alatt 40%-ot esik idle-be, emellett net nélkül a google services továbbra is hullára szopja az akksimat...
-
válasz
Keksz03 #12052 üzenetére
a google szolgáltatásokat érdemes megfelelően beállítani, mert azok is képesek a háttérben szívni az akkumulátort, ami az általad linkelt képen is látszik - kivéve, ha direkt futnak, de a problémával akkor is számolni kell!
a mobilinternet wifi útján történő megosztása minden telefon esetén húzós igénybevételt jelent!daniboy26; az új t-s firmware akkumulátoros üzemideje jó, esetedben a frissítés módja lehet a hiba forrása, az ota/kies nem javasolt, de legalábbis próbálj meg egy teljes nullázást, hátha segít...
trickyy; minden típusnál vannak szélsőséges esetek, de attól még nem jellemző adott típusra a dolog. egy xperia z kijelzője eltört valakinek a zsebében, elkezdték terjeszteni, hogy könnyen törik, pedig ez nem igaz, azóta sem tört/repedt el senkinek, itt is előfordult valahogy egy ilyen eset, de ettől még nem kell aggódni, nem lesz jellemző!
-
laszlou
csendes tag
Sziasztok!
Eltört a telefonom kijelzője egy pici eséstől, pedig tokban volt...
Mindenki vigyázzon rá jobban ha teheti, irány szilikon tokért, vagy valamiért ami jobban védi!
Mit lehetne most kezdeni a telefonommal, ami a háttérben tökéletesen működik, csak nem mutat képet.
Biztonsági kódot sem tudom beírni, nem érzi az ujjamatHogy tudnám bekapcsolni és csatlakoztatni számítógéphez vagy tv-hez, hogy lássam a képét?
Köszi a segítő leírásokat!
Egyúttal keresek megvételre kijelzőt, vagy olyan működés képtelen telefont aminek a kijelzője jó.
Esetleg eladnám a kijelző hibás s4-et, vagy cserélném hibátlan s3-ra, vagy valami gyors androidos telefonra (lehet, hogy ütésálló kellene -
Alendaar
tag
Miért nem forgatja el a képernyőt az alkalmazásoknál?
Fényképezőben meg a billentyűzetnél működik. -
tsuckware
tag
Sziasztok. Mga jobb mint az mf8?
-
tick
aktív tag
MF2-ről váltottam MGA-ra, nem tudom leírni pontosan de a kijelző teljesen más lett.Sokkal szebb és egybefüggőbb, kellemesebb ránézni, a rendszer pedig jóval gördülékenyebb. A samu billentyűzet viszont kicsit furcsán viselkedik, nem dobja be a megszokott szavakat és némelyiket fel sem veszi újra :/ túl sokat tanult hogy töröljem őket
-
chester99
aktív tag
Üdv
erről az aksiról van valakinek valami tapasztalata, ennyiért nem lenne pénz érte, csak nehogy haza vágja a telefont...
-
-
Parallaxis
addikt
válasz
n0_gAboR #12064 üzenetére
Max ugy lehetne eltuntetni ha a Samu atirna a firmware-t hogy a 100% fekete csak mondjuk 99% fekete legyen. De ez sok felhasznalot aggasztana, elveszitenenk a Samoled gyonyoru feketejet.
A Note és Note 2 esetén ez alapból így van, mégsem aggódik miatta senki és ha nem nézegetsz teljesen fekete képernyőt egy vaksötét szobában, akkor észre sem veszed
-
pusihusi
addikt
válasz
rolcsibácsi #12063 üzenetére
Köszi, először a 4.2 telepítetted fel?
-
tothl
addikt
válasz
rolcsibácsi #12065 üzenetére
Egyrészt nem azt mondtam, hogy eltunt, haanem, hogy mintha jobb lenne.
Amúgy én nem áldoznám be az 1% -ot. Jó így utánhúzósan inkább...
-
n0_gAboR
őstag
Nekem is MGA van, nem tunt el a lila utanhuzas (ami akkor veheto eszre legjobban ha 100% fekete hatter felett scrollozunk valamit).
Ez a kijelzo adottsagai miatt van jelen a teljesen kikapcsolt pixeleket lassabban kapcsolja vissza fenyesre.
Max ugy lehetne eltuntetni ha a Samu atirna a firmware-t hogy a 100% fekete csak mondjuk 99% fekete legyen. De ez sok felhasznalot aggasztana, elveszitenenk a Samoled gyonyoru feketejet. -
pusihusi
addikt
válasz
rolcsibácsi #12060 üzenetére
Belinkelnéd a romot?
-
pusihusi
addikt
válasz
rolcsibácsi #12056 üzenetére
Szia, mivel raktad fel 4.3-at, s honnan töltötted le? Köszi!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
rolcsibácsi #12056 üzenetére
Új akksiról beszélek, neked már régebbi, nem?
-
daniboy26
csendes tag
Sziasztok!nekem is irtó hamar lemerül mostanság,gyári
T-mobilos bmf4-es rom van rajra automatikusan frissült valami 350mega volt.Van valami jó rom amivel jobb az aksiidő? igaz sosem cseréltem romot egyik telefonom se, de lehet elérkezett ez az idő. -
Keksz03
senior tag
válasz
SanyikaDC #12053 üzenetére
Kedden vettem T-Mobile-nál, meg jelzett h van frissítés úgyh azt is feltettem!
Hát elég durva jah...mondjuk holnap vagy hétfőn kapok egy másikat mert ez egyik este kikapcsolt és nem tudtam visszakapcsolni amíg nem dugtam fel töltőre, akkor egyből be tudtam és 55%-on volt úgyh valami nagyon nem kóser vele, szerencsére cserélik egyből szó nélkül, remélem a másiknál nem lesz ilyen gond...
Mit tud egyébként ez az új frissítés? 350MB volt talán...lehet megpróbálom majd először anélkül mert sokan panaszkodnak az új frissítés után h a Google Services miatt baromi gyorsan merül a telefonjuk!
-
Keksz03
senior tag
Azért ez elég siralmas, a képernyő kb 30 percet ment, oké h Hotspot be volt nyomva mert ketten lógtak rajta de azért na...
-
SanyikaDC
tag
na valaki pls válasz az elözö kérdésemre??
-
tothl
addikt
Felraktam az uj mga rom-ot.
Egyelore annyirol tudok beszamolni, hogy nem tudom ugyan milyen aron de eltunt a kijelzo utanhuzasos jelenseg.Illetve nem teljesen de tenyleg alig latszik. Ha sotet ikonokat huztok vilagos hatter elott. Engem alapbol se zavart mert ez a kijelzo gyonyoru.....hatranya meg mindegyiknek van.
-
-
Drageez
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #12031 üzenetére
Valószínűleg így lehetett.
Nem vagyok egy agresszorMindenesetre mindenkinek köszönöm a jótanácsokat.
Rápróbálok mégegyszer.
Pont a gari miatt vettem hivatalos helyen.Üdv Mindenkinek és köszönet!
Ági -
SanyikaDC
tag
hello mindenki!! lenne egy kérdésem ami ugy hangzik: ha beég a kijelzö akkor üveg+a szélén végigfutó króm kerettel együt cserélik??? kösz előre is!!!
-
Max_218
tag
rádió alkalmazást ki mit használ? offline érdekel inkább ,mert edge-n ,vagyok a legtöbbet ,meg melóhelyemen lassu a net.
-
válasz
kengyel #12038 üzenetére
a támogatás elmaradásától sem félek, csak mert kiadnak egy újabb típust, és szerintem itt is az lesz, mint a jelenlegi két s4 típussal, nem minden régióban elérhető mind a kettő hivatalosan, és ez vélhetően eztán is így lesz.
igaz, az lte és a jobb akkumulátoros üzemidő miatt nem is bánom, hogy a szolgáltatóm az i9505 típust adja, és nem pedig az i9500 verziót.Alendaar; arra meg pláne nem tippelek most, az lte-a miatt sem...
-
dobolson
senior tag
válasz
kengyel #12034 üzenetére
Engem ez a dolog azért nem érdekel, mert így is fasza telefonom van, mindenre elég, amire nekem kell. Az, hogy kiadnak még belőle x verziót és köztük erősebbeket is, nem érdekel, mert nem hiszem, hogy olyan eget rengető különbség lenne a kettő között felhasználói élményben. Support legyen erre is, oszt jónapot.
-
kengyel
nagyúr
Azért ez egy érdekes dolog . Lebeszélnek a 9505.-ről, hogy várd meg a 9506.os verziót . Ezt azért jól elszúrta a gyártó. Nem volt korrekt húzás !
-
válasz
trickyy #12016 üzenetére
szia,
az s2 gyenge zeneileg, nem domborít benne a yamaha, utána iphone 4s volt nekem, az ugye szépen szól jó fülesekkel, most s4 és erre sem lehet panaszom, csak a gyári fülhallgatója szól pocsékul, de maga a telefon okés, ha korrekt fülessel hallgatod.
a 4s és az s4 között xperia z volt, az is nagyon rendben van zeneileg, így nem szakadt meg a sor. -
rolcsibácsi
őstag
válasz
Drageez #12030 üzenetére
Nem is ertem mit aggodsz ennyire, egyertelmu hogy rossz es mivel nincs rajta semmi serules igy gariban kell javitaniuk. Olvastam valamit hogy egy novel beszeltel aki elmondta hogy ja ha igy meg ugy akkor nem garis, de szerintem erezte rajtad hogy nyuszi vagy azt beprobalkozott.. Ha nem igy volt akkor elnezest
-
Drageez
csendes tag
Nem lehet külsérelmi nyom, hiszen nem történt vele semmi.
Van rajta egy Ozaki tok, valamint egy bedugós tartókában cipelem.
Újkora óta fólia van a kijelzőn.
Táskában külön zsebe van, ahová max. a fejfájáscsillapítót teszem.
Volt már egy pár telefonom, mindegyikre vigyáztam. Nem dobálom őket.
Van egy csomó műszaki cuccom, mindre vigyázok, hiszen pénzbe kerültek.
Nem is kevésbe pl a teló.Amúgy azon is filóztam, hogy ahol vettem, ott nem vigyáztak rá?
AuchanKaptam tippeket, nem tudom, mit csináljak.
Próbálkozzam és majd rám kenik, hogy nem garanciális a hiba?Alapból nyilván nem ilyen a kijelző, csak ha felül kicsit megnyomom.
Mióta észrevettem, még az asztalra se úgy teszem le, hanem csak a tokjára, hogy puhán legyen
Mint egy nyomi -
mycso
veterán
válasz
Drageez #12005 üzenetére
De, mi a probléma???
Ha valóban nem ejteted le, nem fociztál vele~értsd nincs rajta külsérelmi nyom és ez a jelenség, akkor valami hibás a készülékben.
Én kihívnám akár minden nap a szerelőt.
Harmadik-negyedik alkalommal, pedig kedvesen megkérdezném az ügyintézőtől, hogy hogyan tehetek a munkája ellen panaszt, majd kérném a közvetlen főnökét a telefonhoz.Nagyjából fellépés kérdése az egész, ezek csak próbálkoznak...
Ha minden kötél szakad, vagy nem akarsz konfliktust így telefonon, akkor vidd be egy szervizbe.
-
boletus
aktív tag
válasz
trickyy #12016 üzenetére
Szia !
Hasonlítani nem tudok,csak a tapasztalatomat osztom meg Veled.
Mint bizonyára itt a topicban is olvashattad a fórumtársaktól, hogy a mellékelt füles nem a topon van,de egy közép árfekvésű headsettel,fülhallgatóval már egészen más a helyzet, tehát sokkal jobb a hangzás. Ha pedig egy Player pro-t,avagy Poweramp-ot használsz,élmény a zenehallgatás. Szerintem. -
sebesvarib
csendes tag
válasz
rolcsibácsi #11965 üzenetére
Koszi szepen a valaszt! Meg annyi, hogy milyen regiokodos rommal nem ugrik el a btu pc-m?
-
trickyy
senior tag
Köszönöm!
-
vikkboy
tag
Hali!
AP, CP, SCS mit jelenet?
AP a rom verzió? /I9505XXUBMGA/
CP raido? /I9505XXUBMEA/
CSC fogalmam nincs! /I95050XXBMG3/
Ezek a számok vannak most miután kapott egy új romot (WanamLite Rom 1.4)
Elméletileg gyári független készülékem van ZUG gsm boltba vettem! -
mfranky
őstag
Ha ezt nem láttátok volna még:
Samsung s4 vs. iPhone 5 destruction test
Van benne beázás ellen is egy érdekesség...
Próbát megér... -
Drageez
csendes tag
Mondhattam én ennek a nőszemélynek bármit, le se sz...
Szerintem este megint bejelentem igényemet a helyszíni javításra.
Színhibára és csíkozódásra hivatkozva... Ahogy Te is tanácsoltad.De hogy én az ilyenekkel mindig megszívom, azt nem akarom elhinni.
A nagyon melegedés másnál is előfordul amúgy?
-
Muffi
aktív tag
válasz
Drageez #12004 üzenetére
En azt tennem a helyedben hogy megint igenyelnem a helyszini javitast. Majd ott abban a hiba leirasban leirnam h szinhibas , csikos stb. Nem ragoznam tul. Majd ha felhivna a csaj akkor sem magyarazkodnek neki sokaig h mi tortent. Megmondanam h ne nezzen hulyenek nem ez az elso telefonom es nem is az elso S szeria. Majd ha azt mondja h jo idot egyeztettek majd kijon a futar akkor neki megmutatnam es neki mondanam el reszletesen h mi tortent. Nekem tegnapelott volt a futar mert kimosta baratnom a fulesem es elromlott majd 2 napra ra ujbol bedugtam es tokeletesen szolt. Leakartam mondani a futart de mondta h ohh hagyjam Szívesen kicsereli ez nem gond neki meg ugy is hogy jo volt a fules. En eddig mindig csak pozitívan csalodtam ezekben a futarokban. Azt sem nezte meg h milyen regiokodu a firmware, pedig MF8 van rajta MF4 T helyett
szóval azt mondom ne hagydd magad!! Es legy eroszakos ha az kell!! -
Drageez
csendes tag
(IMG:/dl/upc/2013-07/19/77315_as1fmwaxjhxpxsbj_2013-07-19-087_2.thumb.jpg)(/IMG)
Nem tudom a másikat miért nem jeleníti meg. De így néz ki a hiba.
Talán látszik a vakuson is. -
Drageez
csendes tag
Nem jön ki.
Azt mondta a nő, hogy mivel valószínűleg nem garanciális, nem tudnak házhoz jönni.
És mivel vidéki a cím, ha ki is jönnek, drága lesz a kiszállás. Pesti címet adtam meg...A történethez hozzátartozik, hogy írtam a Samsungnak is, leírtam a hibát.
Azt válaszolták, hogy ez mindenképp szervizes problémának tűnik, kérjem a helyszíni javítást vagy a prémium futárt.Mindjárt megpróbálom belinkelni a hibát fotón.
Amúgy erről a Telemaxról nem sok jót találtam a neten.
-
tothl
addikt
válasz
Drageez #12000 üzenetére
Ha nem ejtetted le nem sérült, mondhattad volna, hogy színhibás, mint pl. az enyém volt.
Kijöttek korrektek voltak, kicserélték.Ahogy te leírtad az elég homályos. Ha kint lesz a szervizes és van nála kijelző és úgy látja jogos a problémád nem fizikai sérült a teló ki fogja cserélni, ne parázz rajta fölöslegesen szerintem. És szerintem lesz nála, ahogy elnéztem csak alaplapot nem tudnak háznál cserélni, elég jól fel van szerelkezve a csapat. Aki hozzám jött két kijelzője is volt, és a második lett jó !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest