Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
"A hátlap alá tett akkumulátor papíron elég combos, hiszen 2600 mAh teljesítményű. Ennek ellenére nekünk egyelőre egy napos üzemidőt sikerült belőle kicsiholni,"
Aktív használat mellett tényleg egy napot bír az aksija? BT és WIFI folyamatosan bekapcsolva, 3G-s hálózaton a telefon, 1 email szinkronizáció és napi 3-4 óra beszélgetés.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Beléptem a topikba egy black edition-el, eddig mindenben felülmúlja az elődöt (SP). Remélem így is marad,mert az katasztrófa volt nekem.
-
mgTerminator
veterán
válasz
bb.bocs #40088 üzenetére
Haverom a múltkor a torkomnak esett hogy miért mondom azt neki hogy tegye tönkre a telóját? Küldtem neki képet aztán megkérdeztem tőle hogy, miért, az enyém tönkre van téve? Utána csak hápogott... Nagyon egyszerű a képlet, mindig üres zsebbe kell rakni és figyelni hogy hova teszed le. Ennyi az egész és nem kell az undorító tok.
-
bb.bocs
őstag
válasz
mgTerminator #40084 üzenetére
Szeretek vigyázni a cuccaimra főleg ha ilyen drága.a cover+os tok pedig elbuvolt mert irtó vékony mintha nem is lenne és szép kék lett. Aki nem szereti a tokot annak is ajánlott mert észre sem venni véd és elegáns. Jó ötlet volt meglenni úgy néz ki.
-
mycso
veterán
válasz
pixelblondie #40083 üzenetére
Pár napja írtam a samsungnak e miatt, repedezik, pattogzik a keretem, reped a hátlap (jack dugónál), jön le róla a samsung felirat.
A válasz az volt, hogy ez nem garanciális probléma, de ha akarom, akkor jópénzért megjavítják.
-
-=Tiger=-
tag
válasz
mgTerminator #40084 üzenetére
Ennyi.
Ha valami jó, akkor jó... ha meg fosh, akkor tarthatod akármiben.
-
bb.bocs
őstag
válasz
-=Tiger=- #40080 üzenetére
Hát a vicc hogy hiába drága de használati cikk és mint mindegyik így van kitalálva hogy 2 ev után. ..kuka kb.a tok sokat számít. Volt OtterBox defenderem atombiztos meg minden csak a középső keretet megkarcota ... Szóval nem csak a márka számít de a Samu csak nem tol ki önmagával ha kopik hibás stb van 2 ev garit ha lehet őket macerálni ezzel. Állítólag lehet...na mind1.én veszek inkább egyet.remélem aza már jó is lesz. ..
-
-=Tiger=-
tag
válasz
norrberth #40079 üzenetére
Van GYÁRI S VIEW tokom is... egy kalap **ar az egész. Karcolja a fóliát... Tiszta karc a plexi. Egy dolog fog rajta segíteni: Mikor jön a hideg idő akkor a kazánban a pusztító tűz.
Tudod, a tok nem attól lesz jobb, hogy minél többet fizetsz érte.
Más...
Mondjuk, hogy én egy olyan ember vagyok, aki qvára vigyáz a cuccaira. (ez így is van) Gyűlölöm ha valamim lelakott, karcos stb... ez mindenenemre érvényes.
Viszont van egy barátom, aki kb olyan mint én, csak szorozd meg 10-el. Gyári tokok, qva ***a... úgy mált neki le a króm keret, mintha kötelező lett volna. Így nekem senki se mesélje be, hogy egy aranykorában majd 200-aba kerülő készüléket a mikropor meg a kínai 1000 Ft-os tok tesz tönkre, mert ha így van akkor kb. a készülék is ennyit ér.
-
norrberth
addikt
-
-=Tiger=-
tag
Valaki próbálta már a német NG8-as ROM-ot?
-
GuruZone
őstag
sziasztok, aki esetleg közvetlenül a Spigentől rendelne valamit, kérem gondoljon rám, egy 10 dolláros cuccot szeretnék onnan rendelni, köszi!
-
Gizmo94
veterán
válasz
bb.bocs #40071 üzenetére
Nem teszi tönkre ez a tok, hidd el.
Én nem szeretek sem fóliát használni, sem tokot, de ezt az egy gyárit használtam amikor még féltősebb volt az első S4-em. Közel egy évesen adtam el úgy, hogy 0 percesnek nézett ki. Mivel már kifutott modell és nem érdekel, így már nem vigyázok az olcsón vett utódjára, de ennek ellenére tok nélküli használattal sem kopik, nem néz ki semmivel rosszabbul, mint amikor megvettem ez sem. Ha nem vagdalod a földhöz, versz be vele szeget, vagy nem csiszolod kvarchomokkal, bírja ez tok nélkül is remekül.
-
ricsi0307
senior tag
Ha felteszem a 4.4-re épülő Phoenix romot felmegy a legfrissebb KNOX-os bl is?Nem kapok erre a kérdésre biztos választ sehol az utolsó 4.2-es Phoenix rom meg sajnos nem teljesen bugmentes.
-
Don't Panic
senior tag
sosem értettem ezt a tokozást... annó is CSAK invisible shield-et tettem a touchomra de már volt pár zászlós hajó telóm és a tok csak elbassza meg nem is esztétikus. SZVSZ!
-
Gizmo94
veterán
válasz
felixo #40067 üzenetére
Vagy nem használni tokot, ha nem hordod koszos helyekre, vagy gyári Protective cover + tokot. Az olcsó szilikontoktól a krómodnak ( festett műanyag a keret, nem fém!! ) annyi lesz --> sírás. Bőrtok, ha valódi bőr és finom, puha , az is jobb mint az olcsó szilikon tokok, de az meg nem praktikus.Mindig ki kell cibálni belőle, akkor nagy eséllyel leejted, stb.
-
bb.bocs
őstag
válasz
norrberth #40055 üzenetére
Az lesz holnap... Ez nem nagy gáz nem nézegetem hanem használom de hát nah...ki várna egy atombiztos toktól ezt... ezt gondolom garira nem vihetem nem is mintha zavarna.eladói nem nagyon akarom meg a középrész cserélhető. Szóval tok mind1 csak továbbra védje már valami...
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Mikkkeeeee #40025 üzenetére
ha jofej a srác aki csinálja a knox ugrást csak alaplap cserénél nézi meg, mert vissza küldi a samu koreaba, és ha észreveszik hogy ugrott knoxu alaplapot küldenek vissza, öket cseszik meg, általában kijelző cserénél, akkucserénél nem nézik meg. nekem mindent kicserélt a srác mint neked, csak a keretet nem még, és mondta hogy bocsi Oli, de ha ugrott knoxos alaplapod van azt nem cserélem ki. Hála istennek nem volt ugrott. Egy alaplap 80e ft. Az én telefonom nem hibásodik meg gyakran...tavaly szeptember ota 2 kijelző csere, 2 alaplap csere, 3 akku csere, 1 töltö csere, 1 usb ajzat csere, headset csere. Am tök jó dolgokat csinál a samsung.
-
bb.bocs
őstag
hát ennyit a jó tokról... otterbox defender... kiszedtem a telót belőle, a felső pattintós résznél, már éreztem hogy a kijelzős krómnál kicsit recésebblett tehát ottgázos, mostz hogy kiszedtem nézem, a középső részr jól megkarcolta 3 csíkban. ezt a tokot sem használom többet... meg vissza a másikba.
-
ebegab92
senior tag
válasz
lionhearted #40046 üzenetére
Az akkor természetesen más program "hibája" is lehet, hogy felébreszti a telót, hogy emiatt csatlakozik a netre, és ezután nem kapcsol alvóba. Az viszont még gázabb, ha az ember kikapcsolja a WiFi-t, mobilnetet, és úgy kapcsolódik vissza "magától"
-
felixo
őstag
válasz
lionhearted #40046 üzenetére
Igen, valami bekapcsolja.Lehet, hogy ez a Viberes beállítás segít !?
-
-
ebegab92
senior tag
válasz
lionhearted #40044 üzenetére
Ha kap netet a Viber, utána nem kapcsol ki a WiFi, csak pillanatokra. Ez volt a bajom
Viber --> Beállítások --> Általános --> WiFi - alvó állapot szabályai --> Az eszköz beállításainak használata -
-
fermacht1994
aktív tag
Sziasztok. Unom már a gyári romot, most telepítem a cyanogen módot. Használja valaki?
-
B.W.
csendes tag
válasz
lionhearted #40035 üzenetére
lionhearted
Igazad van! A gyárival töröltem és újraindítás után se "jöttek" újra elő! Köszönöm! :-) -
-=Tiger=-
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy hiába futtatom a Towelroot-ot, azt írja, hogy nem támogatott készülék... :S
I9505, T-Mobile, 4.4.2
-
Akkor szerencsésnek érzem magam!
@felixo: A "wifi bekapcsolva tartása alváskor-soha" opció nem ezt takarja, mint amit a kolléga sugallna, szóval azt nem kell átállítani. Az arra vonatkozik, hogy ha van kapcsolva, akkor lezárt képernyőnél hogyan viselkedjen. Mindig hagyja bekapcsolva, töltőn hagyja bekapcsolva, soha (->menjen át mobilnetre, ha az aktív). Modern wifi routerrel a wifi szerintem amúgy is kevesebbet eszik, mint a távoli adócellák (persze, ha a wifi jelerőssége rossz, és mobilé meg jó, akkor lehet pont fordítva is...)
@B.W.: A QuickPic az új SD kártya szabályok miatt szerintem nem tud törölni SD kártyáról, ha most ilyen eset áll fent.
-
B.W.
csendes tag
Sziasztok!
Tudja-e valaki az okát, hogy ha törlök fényképeket bármelyik képnézegető "fényképezőgép" mappájából, kilépés és visszalépést követően újra megjelennek a már elvileg törölt fotók.
Eddig csak QuickPic-nél vettem észre, de most a reggeli bekapcsolás után megjelent a gyári és egy másik képnézegetőben is.
Előre is köszönöm! -
felixo
őstag
Este mindig kikapcsolom a wifit és mobilnetet, de reggelre mindig van facebook és viber üzenetem.Melyik program kelti életre a telón a netet ? Nincs beállítva a wifi időzítő, az nem lehet a bűnös.
-
Weeman1
veterán
válasz
Mikkkeeeee #40027 üzenetére
Csak olvass vissza a fórumba és kiderül milyen gyakran hibásodik meg és mi.
-
Neeko
tag
Megérné még egy ilyen készüléket vásárolnom vagy inkább S5?
-
zseko
veterán
válasz
*RLaci* #39930 üzenetére
Vagyis nem tudsz visszamenni xeh-re knox ugrás nélkül.
(#39932) lionhearted hát pedig így van. Soha, egyetlen frissítés sem okozott gondot sem S2-n sem S4-en, pedig eléggé belakott rendszerre ment rá folyamatosan, kivéve ezt. Azóta napi 10-15 újraindulás nálam is megvan.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Mikkkeeeee #40025 üzenetére
Én úgy tudom, 99%-ban megnézik...
-
Gizmo94
veterán
válasz
Mikkkeeeee #40020 üzenetére
Erőteljesen. Ha ugrik, garanciát buktad.
RazoR8402: Ez függetlenítást akart jelenteni?
Az tiltott téma itt, de egyébként nem oldható meg otthon.
-
B.W.
csendes tag
Sziasztok!
Tudja-e valaki az okát, hogy ha törlök fényképeket a Quickpic "fényképezőgép" mappájából, kilépés és visszalépést követően újra megjelennek a már elvileg törölt fotók. Próbáltam a program törlését, visszatelepítését, másik verzió felrakását, de a "törölt" fotók, csak megjelennek. A gyári fotógalériában már nem találhatók meg ezek a képek.
Vagy tud esetleg másik, megbízható programot ajánlani?
Előre is köszönöm! -
bb.bocs
őstag
érdekes nekem is kezdi... a hálózat egyszer csak nincs
... semmi előzmény.nyomkodom és meghal a hálózat.
és közben próbáltam telefonálni hátha visszaaáll, az meg befagyott és nem lehet letennirestart... ez mi
? bug
-
Mikkkeeeee
csendes tag
Sziasztok, szerintetek mennyire éri meg átváltani GPE romra?
Mi a tapasztalat mennyire nézik szervízben a knoxot?
-
kutkut
addikt
Sziasztok! Akinek i9500-as telója van, na meg kedve egy kis kísérletezgetéshez, annak a figyelmébe ajánlanék egy új romot, amit talán még nem próbáltatok!
Flyme OS for Samsung Galaxy S4 (i9500)
A Meizu próbál terjeszkedni, népszerűsíteni a saját custom romját, és az S4 lett az első "nem Meizu teló", amin ki lehet próbálni a Flyme OS-t. Hardverben kb ugyanaz, mint az MX3 (Exynos 5410), szóval csak nem lehet olyan rossz...
Várom/várjuk a bátor jelentkezőket!
-
s.Oliv3r
senior tag
Nemtudja valaki miert lehet az, hogy neha az alkalmazaskepernyon meg a kezdokepernyon rajon az ot perc es a valtasok kozott (ahogy lapozgatsz balra jobbra) belaggol? Aztan helyrejon mpken belul. 4.4.2 nf1 szoftverhiba? :/ a laggolast ugy ertem hogy a smoothos gyors lapozgarasbol egy minimalisan akados lapozgatas lesz.
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
lionhearted #39932 üzenetére
Pedig elhiheted. Kies frissites utan (tehát nem odin-al "buheralt) eloszor a pár napja leirt bugok jöttek elő (nem reagál a telefon pl..) de most eszrevettuk, hogy napi szinten kb 4x random mód ujra is indul, akár akkor is, ha eppen használod. . Ezek szerint a tipp, hogy nyomjak egy gyári visszaállítást, hátha jó lesz is felesleges macera, mert mire lementi az adatokat az sem két perc... Mehetek puncsolni valahova, hogy ezt a jó kis telot hasznalni lehessen normálisan. Ez azert elég bosszantó, kétszer frissitetem kies-el telefont, es mindketszer a szervizben kötött ki.Bárki csinalja a frissiteseket, kemenyen megdolgozik minden forintert...
-
Gizmo94
veterán
válasz
bb.bocs #40007 üzenetére
A Vodánál nekem korlátlan flottás van 2 giga nettel, havi 9800-ért, de ugyanaz, mint a kisebbik Red ami publikus. Szerintem ez kifejezetten kedvező. És tényleg no limit, sokszor kipróbáltam, nem kapcsol szét óránként sem.
Tolhatod akár egész nap a beszélgetést, korlátlan sms-sel. A Telenor után egy felüdülés volt, több mint egy ve használtam otthon teljes megelégedéssel.
-
bb.bocs
őstag
válasz
s.Oliv3r #40006 üzenetére
hmm. ez igaz. már multhéten berendeltem 3000ért kb asszem. gondolom van mellé teló előfizetésed, vagy 2 éves szerződésed stb... úgy olcsó, de nem akarok szerződni meg semmi. mondjuk 800at megér, de ha nem használom ki, mert itthon wwifi van, utközben nem netezek, melóhelyen ott a gép, aztán haza sem netezek, itthon meg a wifi. arra kell a net hogy ha vdékre megek és ott nincs wifi akkor legyyen internetem. (írni meg még mindig nem tanultam meg,vagyis gépelni)
-
bb.bocs
őstag
válasz
Gizmo94 #40004 üzenetére
aha.hát meglátom gsm lesz e.ha csak adatkari akkor nem fog átirányítani...nem mintha sokat használnám a netet, csak végső esetben kell. ha vlmi nagyon fontos. minek fizessek havonta érte alig pár mb ért vagyonokat, hogyha csak néha használom, és sokkal jobban kijövök anyagilag.
azért nézek hotspotot is de drágák.az lenne a jó. mondjuk ennyi erővel a másik teló is jó hotspotnakcsak minek ha egyszerűbbben megoldható... mondjuk arról hogy küldök smst...
-
Gizmo94
veterán
válasz
bb.bocs #40003 üzenetére
Ez is működőképes, nem lesz vele gondod, így rendben lesz... Nekem 2 db. gsm simhez is van 2x2 Gb. netem és van, hogy használtam így dualban, mert csak a vodáshoz volt előfizetve a korlátlan roaming, ami napi egy ezres és megéri. Ezért váltogattam őket néha Európában ilyen átirányítgatással.
-
bb.bocs
őstag
válasz
Gizmo94 #40002 üzenetére
aaaha érdekes. viszont az a baj hogy csak a netes simmel olcsó a net, a gsmmel már nem lenne 5mbes telenoros olcsóság. szóval az nem kivitelezhető. esetleg az lehet még hogy smst küldjön ha nem elérhető a telefon, a másik simre, de ahoz meg hálózaton kéne lennie azthiszem. na mind1. amit mondasz nem butaság, csak nem gsm es mobilnetől van szó, csak sima adatkártyás netről.
ha csak nem tmobilos valami lesz a vége. de nem hiszem.
mx még arra akarom használni a netes kártyát hogy smst küldök néha róla ha a másikról lefogy a havi x sms keret. -
Gizmo94
veterán
válasz
bb.bocs #40001 üzenetére
Így, ahogy akarod használni, működni fog. Sőt, olyat is lehet, hogy ha nem csak netes sim, hanem rendes gsm sim nettel, akkor amelyikről átváltasz, arról a hívásokat átirányítod addig a netesre és akkor elérhető is maradsz. Számolnak érte fel valamit, de nem horror. Ha pedig nem veszed fel , hanem visszaváltasz telefonálni, akkor nem kerül semmibe.
-
bb.bocs
őstag
válasz
Gizmo94 #40000 üzenetére
aha. hát szerintem annyoból jó, hogy ha van külön netem másik simen ami ocsóbb mint a szolgáltató által a csomagomhoz kínált internet, akkor csak átváltok és használom. igaz addig nem tudnak elérni a másikon, de fél órát max, cak kibírnak.) nekem erre kell semmi másra. most úgy oldom meg, hogy van egy másik teló, és wifi hotspotként használom, de cipelni a másik telefont is... macera.
gondoltam hotspotra ilyeen kis eszközre amibe beletolom a simet és wifiként működik, az jó is lenne, de 10 14000ft okat nem fogok rá kiadni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ukrajnai háború
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrotik routerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robot fűnyírók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Külpolitika
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest