Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
válasz
FrankMonzano #33993 üzenetére
jo majd ha 2 honap mulva fuggetlenul 170 lesz az ara esetleg veszek egyet......elofizetessel kell a francnak
-
nfsu17
veterán
használ vki es file explorert?
a pc-n van megosztott mappa.
szépen működik is minden.
egy baj van.
lassú a másolás mondjuk pc-ről telóra wifin keresztül.
míg airdroiddal olyan 2,5MB/s-al másol stabilan, úgy es file-al 1MB/s közelébe se megy.
ilyen 700-800kbyte per sec.
másnál is lassabb?
a 1080p-be felvett videók, melyek közel 2MB/s adatsűrűségűek, azokat allshare-ben tévére küldve megy szépen akadás mentesen a lejátszás, szóval 3-ból 2 helyen megvan a sebesség, csak es file-ban nincs.
szerintem ott lesz a hiba. -
zragon18
tag
válasz
Én már megrendeltem..
Aprilis 15-én jön a telcsi, Csak kár hogy apumé lesz...
De az óra az enyém..
Hülyére fogom nyomkodni és hasonlítgatni az S4-emmel.. -
migabi24
nagyúr
válasz
Ez már jó ennyiért, csak nem rosszabb mint az S4, az ajándék gear meg nem semmi
-
FrankMonzano
őstag
Nem is para az ára.
Ha ez lejjebb megy akár még jó is lehet. -
lefkosia
őstag
Igaz még teszt mód... [TEST][MOD] Enable Art Runtime on Galaxy S4 KitKat
-
hanczurs3
csendes tag
hali. gariztatnám a telefont és az lenne a kérdés, hogy a t-s telefonon belekötnek e a gyári nem babrált független romba, vagy inkább tegyem vissza a szolgáltatósat? előre is köszi
-
interman2
csendes tag
Sziasztok!
Olvastam olyan hozzászólást, hogy nem meg a Glonass műholdak kezelése 4.4.2 alatt.Megnéztem és nálam is hasonló a helyzet...a műholdakat látja, de nem használja.
Esetleg nem lehet hogy az energiatakarékosság miatt van?
http://www.qualcomm.com/media/blog/2011/12/15/gps-and-glonass-dual-core-location-your-phone
Ebbe a cikkbe mintha ilyesmit írnának, de nem nagyon beszélek angolul így nem biztos, hogy igazam van...esetleg ránézne valaki? -
Nospa
tag
ennél sokkal jobb eredményeket produkált eddig, csak most megnéztem ezt a real racinget, amit egyikőtök ajánlott, csak a grafika miatt, és ma vagy 10x jelzett hogy van valami nyűgje. Uh gondolom az használta az aksit a legjobban a háttérben. Általában reggel 6-kor levéve az töltőről, este 8-9 óra felé olyan 65-70%-on van a töltöttség. Igaz nem nyomkodom egész nap, mert dolgozom
.
És ha a szervizes úgy látja hogy nem púpos, akkor mi van? -
Tesztelo.hu
senior tag
A hétvégén elutaztam, és 2-3 új, jelszavas wifit használtam. Hazatérve az itthoni és a munkahelyi wifi jelszavakat is elfelejtette a telefon, így nem is csatlakozott a wifikhez. Ez azért is kellemetlen, mert sokáig nem vettem észre, és szépen fogyasztotta a mobilos adatcsomagomat.
Tapasztalt már valaki hasonlót? (4.4-es gyári rendszer van a telón. Lassan 1 éve van meg, soha nem volt még ilyen gondom.) -
sparks
senior tag
válasz
caska1991 #33980 üzenetére
Nekem éppen ilyeneket csinált a gagyi kínai aksitól. No para, megy a szervizes, kiveszi az aksit, megnézi és látni fogja, hogy ha csak minimálisan is, de púpos. Ad egy szép új koreait és minden OK lesz
nekem annyira pupos volt, hogy a kijelzőmön is láttam egy szép kis domborulatot, azt is cseréltettem azonnal, nehogy szépen fogja magát és eltörjön. Azóta mindenki boldog. -
caska1991
tag
Erre nem, de azért is írtam ide hogy majd segítetek
Az is okozhatja ezt ?
-
caska1991
tag
Sziasztok !
Az imént igényeltem helyszíni javítást a következők miatt:
A telefon mostanában egyik percről a másikra merül le, gondolom ez a kínai akksi miatt van.
Ez a kisebbik baj. A másik, hogy egy ideje olyanokat csinál, hogy sima használat közben, netezés, zenehallgatás stb. fogja magát és kikapcsol. Próbálja magát újraindítani, de csak felvillan a samsung logó rezeg egyet, majd ugyanez 10 másodpercenként. Csak az szokott segíteni, ha kiveszem az akksit, várok 4-5 percet és úgy tudom bekapcsolni. Sajnos ez már egyre gyakoribb. A telefonon semmi ROMolás nem volt, t-s 4.3 van rajta. Jártatok már így ? Attól fosok, hogy ha esetleg mikor jön a futár akkor épp működik rendesen, mivel bizonyítom hogy ki kapcsolgat ?Bár csak jókat olvasok tőletek róluk. Hab a tortán hogy a hátlapról nemsokára leesnek a betűk. Ezt cserélik ? Előre is köszi.
-
kurion
senior tag
Ha csak Vodás garancia levelem van akkor is jár a prémium garancia?
-
mSchumi87
senior tag
válasz
::Trunks:: #33976 üzenetére
Innen már lehet rendelni:
-
::Trunks::
senior tag
Sziasztok!
A Balck edition bőrhatású hátlapját nem látott valaki ebayen, alin, jólárasítva? Sajna én nem találtam ,de a media marktba rápróbátam ,és tökéletesen csereszabatos -
borsodika
őstag
válasz
N.otorious #33972 üzenetére
Van amelyik csak factory resetet csinál és van amelyik repartol mint ez. A kettő nem összekeverendő.
-
borsodika
őstag
válasz
N.otorious #33969 üzenetére
A telefon belső memóriáját (nand flash) teljesen törli újraformázza, particionálja. Minden amit a telefon belső memóriájában tárolsz pl: kép, zene, dokumentumok, beállítások, külső alkalmazások törlődni fognak.
-
borsodika
őstag
válasz
N.otorious #33966 üzenetére
Ide regisztrálj és töltheted is.
-
zseko
veterán
válasz
gumimokus #33965 üzenetére
érdekes, nekem nincs ilyen bajom, pedig én csak ráengedtem a 4.3-ra minden egyéb nélkül. Az aksi időm alakul néha érdekesen, van hogy lemerülésig alig 2 óra kijelzőidőm van, és van hogy 12 óra után 60%-on áll 2,5 óra kijelzővel. Van hogy az Android rendszer és Android operációs rendszer magas, van hogy nem.
-
N.otorious
senior tag
Üdv. emberek!
A magyar független 4.4.2 gyári romot valaki be tudná nekem linkelni, mert samsungéknál elég karcsú a letöltés.
Köszönöm!
-
gumimokus
tag
Én is az infinity-vel szemezek. A Digiprime-nál kapható,élég húzos az ára...
Kezd megtelni a hócipőm az S4-el. A frissítés óta random újra indulgat.
-
mgTerminator
veterán
válasz
FrankMonzano #33961 üzenetére
Szerintem az S5-ön ne gondolkozz, csak akkor ha nem tudod már hova tenni a pénzed
-
FrankMonzano
őstag
válasz
Gizmo94 #33958 üzenetére
Igen, kalinak igaza van,maga a program lehetősége választható,de bele van integrálva a knox valszeg.
A kérdés akkor meg válaszolva,várni kell még,mit hozhat az az "F".
Lehet érdemes lenne vennem egy használt s4-ez addig,ugyan is az s4-s5 között vacillálok,ha elviszik az iPhone-t. -
szaboba2
tag
Sziasztok! Nemrég leesett a telóm (kb 1 métert) és bár tokban volt, mégis épp a hangerőgombnál kapott ütés, ami hatására a gomb közepe benyomódott...ennek hatására bár a hangerőt tudom állítani, de szorul fel és lefelé is. Hogy és mennyiért tudnám megjavíttatni úgy hogy megmaradjon a garancia is?:s Köszönöm!
-
Gizmo94
veterán
válasz
FrankMonzano #33956 üzenetére
Ha választható lesz a Knox, akkor elgondolkodom rajta, mert nekem is lesz megint pár kártyám, amire jöhetne, egy életképes akkufedéllel pedig emberivé tehető az a szárnyasbetét dizájnja. Szerk: Közben Kali írta pontosan a dolgot, valószínűleg a roottal baj lesz, anélkül meg nem kell.
Kontraindikációk: Még nagyobb, mint az S4, pedig már az is határeset. Semmi innovatív forma, még facelift S4-nek sem merném nevezni külsőleg. Az S4 kameráját nem tudtam megszeretni, és erősen kérdésesnek látom a pozitív változást. Amint írtad, ha lesz Galaxy F, akkor ugye nincs kérdés, értelmetlen megvenni.
-
válasz
FrankMonzano #33956 üzenetére
maga a knox alkalmazás telepítése ott (is) választható lesz, de a bootloader és a knox számlálók biztos adottak lesznek alapban.
-
FrankMonzano
őstag
válasz
Gizmo94 #33951 üzenetére
Nem tudom te mit hallottál,de állítólag választható lesz a knox telepítése az S5 esetében.
Nekem most járt le a hűséges,ezáltal kihozhatnék egy készüléket a Pannonosoktól.
A duhitő jelzőnek 2 oka is van :
1. Nem olyan lett az s5 mint vártuk.
2. Nem lehet tudni,hogy lesz e Galaxy F.
Elég para lenne,ha rá pár hónapra kidobnák az F szériát.zseko : a kamerára én is kiváncsi leszek.
Mostanában nem nagyon jeleskednek e téren.
Egyre nagyobb megapixel,de egyre gyatrább képminőség. -
nfsu17
veterán
válasz
migabi24 #33950 üzenetére
az akkor 15% per óra.....szinte ugyan annyi mint nálam, kb akkor hasonlóan van beállítva a telónk.
YT alatt azért ennél kevesebbet is tud enni, de böngészés alatt azért a 18% sem kizárt, ha kicsit komolyabb a weblap...ekkor langyi is szokott lenni a kamera körül..neked is? -
zseko
veterán
válasz
FrankMonzano #33944 üzenetére
Engem a kamera része érdekelne csak. Viszont sem méretben sem külalakban nem jön be. És azt a sok felesleges vackot is kezdem unni amiket a samu rápakol.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Nem. Elég ocsmány szar lett az én szememben és a Samsung húzásaiból is , lásd knox, elegem van. Azt hiszem Asus Padfone lesz a következő. Meg megmarad az S4, mert amennyiért adnám nem veszik meg, szarért-húgyért meg nem adom.
-
migabi24
nagyúr
A mai akkuhasználattal nagyon elégedett vagyok, 12h készenléttel 60%-on van a tel és 2h 40p kijelzőhasználat van benne ami böngészés, nyomkodás, youtube, csak azért írtam le, mert mindig csak a negatívumok kerülnek ide, és aki nem ismeri a telót az alapján itéli meg
-
T0rnad0
addikt
válasz
Ha kamerában nem durrantanak valami nagyot, akkor kizárt
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok!
Valaki tervezi a váltást az S5-re így (még) látatlanban ? -
Zolix
tag
Sziasztok!
Teszteltem a telefont Antutu-van eddig 28.000 körül volt de most 21.000-re esett le nem tudom miért újraindítottam többször is de ugyanaz az eredmény háromszor is lefuttattam a tesztet!
Van valakinek ötlete mitől lehet, a játékok és amúgy nincs lassulás.
Előre is köszönöm!
-
madkiller
őstag
válasz
Vikooo #33913 üzenetére
4.4 óta nekem is előfordul az ilyen, bár pont napokban nem jelentkezett. Olyat is csinált, hogy a közelségérzékelő nem működött, kikapcsolt hívásnál, de ahogy elvettem a fülem a samutól nem kapcsolt vissza a kijelzője csak menügombal, de innetől már ki se kapcsolt. Újra indítás nem segített. Megnéztem mi frissült mostanában ráböktem a viberre eltávolítottam és újra szuperál. Már megilyedtem, hogy factory kell...
-
xrvman
őstag
Találtam egy ilyen progit, ez konkrétam megmutatja melyik a GPS és melyik a Glonass.
GPS Data a neve -
Vikooo
addikt
Várjuk
4.4.3 -
Gyula84
veterán
Hali
Idáig az xplore sem tudott írni a kártyára, de kapott egy frissítést és már megy minden tökéletesen
-
adamka36
tag
Melyik a legjobb grafikájú játék szerintetek?
-
zseko
veterán
válasz
Ghostman78 #33923 üzenetére
Az enyém landolt már földön is, meg is repedt a keret, ezért azt mondta nem cserélhető. Hiába hogy jóval később esett le. Az a vicc hogy hátlapot meg simán cserélnek mert leesett a betű, de keretet nem mert szar az anyaghasználat...
-
gery14
senior tag
Sziasztok!
Létezik ilyen verzió? kernel,build stb.. nagy segítség lenne -
adamka36
tag
Tapatalk hogyan tudom beállítani hogy ide tudjak írni? :-)
-
-
válasz
Vikooo #33920 üzenetére
akkor ott más lesz a gond, legalábbis nem normális jelenség!
próbáld ki másik sim kártyával is, ha többel is jelentkezik a hiba, akkor nem a sim kártya tehet róla, ha más helyszíneken, eltérő cellákban is adódik több sim kártyával is, akkor pedig nem is csak adott cellában van szolgáltatós probléma, ha meg van lehetőség több szolgáltató sim kártyájával tesztelni, és mindegyiknél jelentkezik a hiba, akkor a telefonra szűkíthető a probléma. -
Vikooo
addikt
Idáig én is ezt tapasztaltam de mostanság azt veszem észre, hogy netezés közben kiírja, hogy nem lehet megjeleníteni a lapot, ránézek az állapotsorra és látom, hogy nem jelzi ki az adatkapcsolatot, majd hirtelen vagy E vagy H(+). Idáig a váltás egy pillanat alatt, észrevétlenül történt meg, nemtudom mi okozza ezt...?
-
Parallaxis
addikt
az F6,ami a kamerán,meg a készülék anyaghasználatán kívül gyakorlatilag pariban van a csúcskészülékek smoothságával,likviditásával.
Jaja, Trabanttal is el lehet jutni A-ból B-be, meg egy egy Ferrarival is, nem is értem miért adjákt drágábban az utóbbitLag nincs,(mikrolag sem)
Hát perszeee...
Olyan Androidos készülék nem létezik, ami ne laggolna. Ez igaz a Note 3-ra, S4-re vagy akár a Nexus 5-re is, egy középkategóriát is alulról érintő F6-ra ilyet írni, meg nagyjából vicc kategória.
-
válasz
Vikooo #33916 üzenetére
jobb esetben nem ugrálja sorban a lépcsőket, hanem azonnal a legjobbra jelentkezik fel, bár ez nem csak a telefontól függ, hanem a szolgáltatótól/hálózattól is, ha problémás cellában van a telefon, akkor simán ugrálhat a különböző módozatok között.
régebbi (4.2.2) firmware alatt én is láttam az s4-en néha 3g kijelzést is néhány pillanatra, de aztán felugrott h+ majd 4g/lte hálózatra - beszélgetés és sms nem megy 4g/lte hálón, olyankor leugrik az elérhető jobbik 3g módozatba.
kell valamennyi idő az átkapcsolás megtörténtéhez, illetve annak kijelzéséhez, de tényleges szakadás elvileg nincs, legfeljebb az utóbb említett kijelzés szerint. -
válasz
Vikooo #33913 üzenetére
szia,
elvileg nem is kellene a 3g, a 3g módozatokból (3g < h < h+) mindig csak a legjobbat veszi figyelembe.
az edge esetén is rendelkezésre áll az attól lomhább gprs, de arra is csak akkor áll át, ha nem okés az edge, és egyik 3g/4g módozat sem áll rendelkezésre, vagy nincs engedélyezve.ak76; ilyen szinten nincs értelme, ezért sosem hasonlítom össze a különböző kategóriás készülékeket, mert egyszerűbb használatnál talán még mondható, hogy egy f6...stb is megfelelő lehet az embernek - már akinek... -, ha nem akar olyan játékokat...stb futtatni, amik a sokkal gyengébb hardveren nem, vagy csak kompromisszumokkal futnak.
nem véletlen, hogy jobb esetben egy olcsóbb 1.2-es motorral rendelkező autó is elvisz oda, ahová a turbó 1.9-es, lomha sebesség mellett talán még a fogyasztásban sem lesz jelentős eltérés, akár még kevesebbet is eszik a gyengébb, de ha viszont pörgetésre kerülnek, akkor nem kérdés, hogy melyik ér oda gyorsabban, még ha többet is fogyaszt, és a kényelmi szolgáltatásokról nem is beszéltem, amik jellemzően adottak az eltérő (ár)kategóriákban. -
ak76
senior tag
Pont azért hasonlítom mert NEM ÉRTEM,hogy a csúcsminőségűnek kikiáltott nagyvasak,amikről rövid használat után kiderül,a kamera,meg egy két mókusvakító feature-n kívül semmivel sem jobbak,pláne nem üzemidőben,mint az occó testvéreik (némelyike),hogyan lehetnek ennyivel drágábbak,mert itt van pld az F6,ami a kamerán,meg a készülék anyaghasználatán kívül gyakorlatilag pariban van a csúcskészülékek smoothságával,likviditásával.
Lag nincs,(mikrolag sem) fagyás sincs,a vonalminőség kiváló,a GPS azonnal ugrik,a wifi erős,van 4G,meg az összes hárombetűs okosság,a netezés villámgyorsan megy a négyésfeles kijelzőn,apropo,a kijelző felbontása,minősége nyilván nem rúg labdába az S4-essel szemben,de nem látszik rajta hogy egy hatvanezres cuccról beszélünk,és ez meglepő.
Itt van előttem négy készülék,egy S3-as,egy sima S4-es,egy Snapdragonos S4-es,meg az F6-os,és ha csak a működést veszem szemügyre,nem indokolt a tetemes felár,ami a másik kettőt jellemzi,(az S3-ast nem nézem,az használtan majdnem annyi mint az Lg.) -
Vikooo
addikt
Sziasztok!
Két napja vettem észre, hogy a telefon aktív adatkapcsolat mellett (mobilnet) csak EDGE és HSPA hálózatok között váltogat, 3G -t kihagyja és szerintem ez eredményezi azt, hogy váltásnál eltűnik az EDGE (ergo nincs hálózat addig) majd átáll HSPA -ra, megjelenik a H(+) és újra van hálózat. A telefonos elérhetőséget nem befolyásolja.
Mi okozhatja ezt?
Elméletileg észrevétlenül áll át, de most valamiért nem... -
zseko
veterán
válasz
Ghostman78 #33911 üzenetére
És mi volt az oka a cserének?
-
-
Szatura
aktív tag
Üdv
Lepattogzott keret cserét össze lehet hozni gyári garancia mellett? -
migabi24
nagyúr
válasz
mgTerminator #33900 üzenetére
Nincs gond, értem mit akarsz mondani (tervezett elavulás) sajnos ez működteti a mai világot, de azért nem szabad így gondolkodni, próbálkozni kell, aztán hátha még garanciaidőn belül bekövetkezik, és akkor a fagyi visszanyal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest