Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zragon18
tag
válasz
kurion #33575 üzenetére
Mindíg is tudtam hogy ragasztva vannak ezek az érintők.. de azt nem tudtam hogy ez tényleg csak egy üveg darab..
Akkor is működött az érintés amikor már az érintőt levette..
de ezek szerint akkor eddig én tudtam rosszul... pedig cseréltem már nem egy érintőt és azoknak mindíg volt egy szalagkábelük amit csatlakoztatni kell az alaplaphoz hogy működjön.
-
adamka36
tag
Ezt a témát vagy mit próbálta már valaki? "Galaxy s5 look theme"
https://play.google.com/store/apps/details?id=gaiadesigns.gs5.theme
-
adamka36
tag
válasz
laszlolczka #33592 üzenetére
És a 4.3 nál ment a SuperSu? Mert használtam csak nem emlékszem 4.2 vagy 4.3 volt fent.. :-S
-
adamka36
tag
És hogyan tudnám megoldani? Egyszer már használtam amikor még 4.2 volt fent. De most 4.4 van. De a SuperSu nem csinál knoxot nem?
-
adamka36
tag
Azt írja, nincs Su bináris telepítve.. és hogy csak frissítettem 4.3-ra. De hát 4.4 van fent... o_O
-
adamka36
tag
SuperSu hogyan telepíthető android 4.4-re? A gyári weather widget szeretném lecserélni. De ezt ugye nem engedi csak ha a Root megvan...
-
migabi24
nagyúr
Gyors a gyári is csak kicsit bele kell piszkálni, mindenki megvan ijedve, pedig a gyárin is szinte mindent meg lehet csinálni ami a főzetekbe benne van, a végeredmény pedig egy gyors és stabil rom, root kell csak, xposed, build.prop tweak, init.d tweak, greenify, meg sok sok fagyasztás, és jobb lesz mint bármelyik főzet
-
mycso
veterán
Még az OmegaV19 (4.3) sem bántja a knox státuszt, ha a régi loaderes romod van.
Tehát MGG előtti 4.2.2-re felrakható és akkor lesz egy 4.3-as omega romod root-al, CWM-el, minden szir-szarral.
Ha újabb loaderes a romod, akkor nem megoldható.Illetve az újabb Omega romok már nem jók, mert azokhoz meg kell az új boot loader.
-
kurion
senior tag
válasz
sanyek2 #33572 üzenetére
Ez alapján tudod leszedni a kijelzőt, csak névjegykártyával próbálkozz mással nagy az esélye hogy reped a panel és akkor drága lesz a csere.
Ami kell hozzá:
-Egy üveg (én ebayről vettem egyet Kínából 1500FT-ért 2 oldalú ragasztóval együtt.)
-UV LOCA ragasztó (szintén ebayről vettem egyet 700Ft-ért)
-Javasolt még egy UV lámpa is a ragasztóhoz de nem fontos a napon is megköt fél-egy óra alattNekem még nem érkezett meg az alkatrész de ezek segítségével szeretném én is kicserélni a törött kijelzőmet.
-
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Úgy esett, hogy egy galaxy s4-est kapok ajándékba egy barátomtól, mert neki sikerül nagyon olcsón vennie egy másikat, ami hibátlan állapotú. A jelenleginek ripityára van törve az érintőpanelje, de még működik, egyben van, csak szilánkosra van törve. Ezért is kapom ingyen.
Azt, hogy a kijelző épségben van-e, azt nem tudom, mert még ha alaposan szemügyre is veszem, akkor sem fogom észrevenni, a törött érintőpanel miatt. Viszont működik, megjelenít mindent.
Kérdésem az lenne, hogy hogyan találok rá az eredeti gyári érintőpanelra, hogy biztosan azt kapjam, amit megvásárolok, ne egy kínai utángyártott fostalicskát? Nekem az igazi, eredeti gorillaglas-os GYÁRI érintőpanel kell. Sajnos már két telefonnal is belefutottam abba, hogy gyárit rendeltem egy megbízható helyról, és még a méret sem stimmelt, mikor felhelyeztem.
Magyarországi eladókat nem keresek, mert németországban élek, csak szeretném tudni, mi alapján találok rá az eredeti érintőpanelra?
Mivel még nem foglalkoztam ezzel a típussal, így szívesen fogadom az óvaintéseket! "Ne cserélj csak érintőpanelt, kijelzővel együtt csináld" meg hasonlók.. "Vigyázz, mert..." stb.. -
zzola
titán
Omega v2 Google Edition Android 4.3 nem tudjátok knox free? Szeretnék egy gyors 4.3 - as rendszert számláló ugrás nélkül.
Köszi. -
lefkosia
őstag
válasz
Magnum PI #33560 üzenetére
pl.: Instant Heart Rate
-
Zsilike
csendes tag
Hello.
Érdekelne, hogy ha van egy fekete S4-em, akkor abból ilyen érintő üveg meg hátlap cseréjéből tudnék egy fehéret varázsolni? Illetve ilyen érintő üveget hol lehetne cseréltetni?
-
Valken
tag
válasz
kurion #33561 üzenetére
Én is visszamennék 4.3-ra, de a downgrade tudtommal nem oldható meg knox ugrás nélkül és bár nagyon el vagyok keseredve, de a garancia azért mégiscsak garancia.
Mondjuk én úgy vagyok vele, hogy nagyon hamar meg tudom győzni magam, hogy a telefonom sosem fog elromlani és ilyenkor beleugrok bármibe.
-
Valken
tag
Sajnos a XEH 4.4.2 (NB9) nálam nem tökéletes (főleg a scrollozás közben elvékonyodó, töredező betűk zavarnak), ami nem lenne akkora probléma, ha lenne bármilyen alternatívám, ami nem zavar be a garanciába.
Mondjuk az elmúlt napokban már arra is gondoltam, hogy inkább ugrasztom a knox-ot és felrakok bármit, mert a Telekom nem siet a 4.4.2-vel, egyszerűen fel nem foghatom, hogy mi a fenét csinálnak ennyi ideig...
Ui.: mondjuk én voltam a buta, hagyhattam volna rajta a jól működő T-s 4.3-at.
-
lefkosia
őstag
Akit érdekel: működő S Health of S5, igaz a pulzusmérő nem megy, de ez helyettesíthető.
-
adamka36
tag
válasz
FIREBLADE78 #33554 üzenetére
Igen az fontos. Ezért nem telepítem fel. :-)
-
adamka36
tag
Hát lehet nem ugrasztok knoxot xD De azért köszi. Te kipróbáltad? Stabil és gyors?
-
adamka36
tag
Tud valaki olyan témát ami egy az egyben Galaxy s5 ? Hogyan tudnám áthozni a témát? S4-re felmenne egy S5 szoftver? Köszi!
-
zzola
titán
válasz
hzozoo #33541 üzenetére
Sajnos ezzel a bolttal nincsen jó tapasztalatom. Engem egy HTC Sensationnal csaptak be pár éve. Pécsről kellett felmennem, személyes látogatást kellett tennem a boltban, mert 8 napon belüli elállás után nem voltak hajlandóak visszaadni a pénzemet.
Gondolom azóta nem sokat változhatott a helyzet... -
hzozoo
csendes tag
hát meg fogom mondani nekik, nem kell emiatt aggódni. Meg nem vagyok bizonytalan, szóval..
Biztos vagyok a dolgomban
Az alcort remélhetőleg már helyretettem, mit nekem egy gsmhome
-
hzozoo
csendes tag
válasz
migabi24 #33539 üzenetére
a gsmhome-ban vettem, csere már nem lehet, mert később bizonyosodtam meg a 3 napnál benne, most már megvárom, amíg a tabletem visszakapom a szervízből, elvileg 1 év teljes körű gari van rá, hogy hogyan intézik az már az ő dolguk, csak vegye észre a boltos is a hibát, mert van olyan ismerősöm, aki nem látja..
-
gyurka75
csendes tag
-
hzozoo
csendes tag
Nemrég vettem egy I9506-os S4-et. Nagyon meg voltam vele elégedve 2 napig. Aztán a Real racing betöltőképernyőjén észrevettem hogy egy világosabb vékony csík fut végig a kijelzőn. (Máshol is látszik, csak kevésbé) Azóta rááll a szemem erre a hibára, majd elkezdtem keresgélni a panel hibákat. Mit ne mondjak eléggé meglepő volt mennyi van.. Aztán találtam egy olyant hogy szürke hátteren nagyon durván látszanak függőleges csíkok a kijelzőn. Megnéztem akkor, még nem látszott nálam se. Ma viszont olvasás közben vettem észre, hogy mintha nem lenne homogén a kijelző. Megnéztem szürke háttéren és igen, már ott vannak a függőleges csíkok is.. Másnak is van ilyen problémája?
-
nfsu17
veterán
4.4 alatt visszatértek arra, hogy amikor megy a "screen" akkor húzza a pálcikákat (kék csík) az "awake" mellé is?
csak mert se 4.2.2, se 4.3 nem így működik.S2-n működött úgy, mint most nektek 4.4 alatt.
nekem még akkor is üres az awake sor, ha a screen tele van.csak észrevétel, semmit nem befolyásol
-
Sly189
senior tag
Root jogot hogyan tudnék szerezni úgy, hogy a KNOX is megmaradjon?
-
a home + power lenyomásával lehet képet készíteni az aktuális képernyőről, utána meg itt a hozzászólás írásakor "új kép feltöltése a szöveghez", betallózod a képet, utána ok és feltölti, klikk a beillesztés hivatkozásra, beteszi a linket a hozzászólásba, ahol villog a kurzor, oda írsz egy nevet a képnek, és kész.
-
-
borsodika
őstag
Gyári 4.4-es frissítés óta ha elkezdem huzamosabb ideig használni a telefont elég szépen elkezd merülni. Pl használat után elteszem és hagyom pihenni mondjuk áll 78%-on az akksi. Eltelik 20 perc ránézek és az akksi 81%-ot mutat. Akksi cserém már volt.
Valaki találkozott már ilyennel? A grafikonon is látszik, hogy ugrál és nem kap töltést.
-
somnia
senior tag
Sziasztok!
Melyik az a CallRecorder, amelyik működik a szerkezeten? -
tegyél be egy képet a statisztikáról, amikor sokat ment a telefon, mert így nehéz találgatni...
simán beragadhatott egy folyamat, vagy nem megfelelő beállítással bír például egy frissítés után/miatt.
az adatkapcsolat kikapcsolása nem mindig előny, akár még problémás is lehet, ha egy folyamat frissülni akar, de nem tud, és állandóan próbálkozik. -
1697
tag
4 ora készenlétben net nélkül 60 % ot merül??? Ilyet soha nem csinált...
-
1697
tag
25 perc hasznalat után most Kijelző 42% ez elötte 6 % on volt... Készenleti 24%ra esett....
-
1697
tag
Sziasztok!Véleményekre vagyok kiváncsi mert ismét baszakszik a telom.Fél éves s4 em van ezelött 1 hónappal pupos akksi miatt volt egy cserém(mármint akksi).Eddig tökéletesen működött de pár napja érzékelhetően csökkent az üzemidő!Ma reggel 7 kor levettem a töltőről ( 100% ) vissza aludtam most 11 kor 44% on van....ráadásul úgy,hogy a net ki volt kapcsolva.Tehát 4 ora sima készenlettől kb 60 % ot merült!Remélem nem az akksi kezdi megint mert megőrülök???
-
zragon18
tag
Sammobilon ahol le lehet tölteni a romokat a Hungary (VDH ) mit jelent? miben külömbözik a sima Hungary-tól?
-
s.Oliv3r
senior tag
na ugy néz ki csereutalványt kapok a samutol
kali meg gizmo tudja h mire...nemtudták megmondani mi baja a telomnak, gyors merülés, visszatöltödés, utolag már olyat csinált, h töltöttem, levettem 73%on, akksi ki be és 81en volt. vicc....
-
zseko
veterán
válasz
baszenszejj #33504 üzenetére
Szerintem még várjál... Én ota-n frissítettem, wipe és egyéb 'hókuszpókusz'
nélkül, nem futottam fagyásba, újraindulásba, jelentős üzemidő csökkenésbe, viszont amit biztosra buksz, az a glonass műholdak használata és ha van sd kártyád akkor annak normális használata. Én ebből megbántam a frissítést, annyi töbletet nem adott hogy megérje.
-
Vikooo
addikt
válasz
baszenszejj #33504 üzenetére
Ugyan azok a FW -ek vannak Sammobile -on mint amit rolloutol a Samsung.
-
baszenszejj
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkozok a 4.4-es frissítésen. Az elején amikor kijött, láttam hogy rengeteg felhasználó panaszkodott hibákra ezért gondoltam várok. Az lenne a kérdésem hogy van-e már jó, stabil Rom sammobilon? Gyári független az S4.em, jó lenne egy szintén független változat. Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Politika
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Androidos tablet topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest