Hirdetés
- Tasker
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Pici telefon, óriás akksival?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bee_jay
tag
A gyári lejátszó is lépteti a zene számokat dupla nyomkodásra.
-
zseko
veterán
Nah, nagyon faxa hogy 4.4.2 alatt elfelejthetem a glonass-t és az sd kártyámat is
Nem írom le mit gondolok, mert ban-t kapnék érte.
(#33497) biker10, (#33498) mgTerminator nekem nem csúszik ki a fülemből
És igen, a Poweramp tud léptetni, de nem a hang gombokat kell nyomni hosszan, hanem a pause gomb kétszeri gyors nyomásra előre, és háromszori gyors nyomásra visszafelé léptet. Egyik legjobb lejátszó, az egyetlen app amiért relatíve magas árat (~1300Ft) fizettem. Persze ha akkor tudtam volna, hogy 1 hét múlva leárazzák 220Ft-ra akkor vártam volna annyit...
-
mgTerminator
veterán
válasz
biker10 #33497 üzenetére
Nem, a gyári füles ilyen téren tényleg szar... Mintha direkt csúszósra csinálta volna meg a samsung. Azt hiszem hogy a Poweamp-ban ha hosszan nyomod a hang gombokat akkor ugratja a számokat, próbáld ki
Én folyamatosan torrentezek telón, de én a tTorrentet ajánlom ugyanis teljesen magyar (a fejlesztő is) és gyakorlatilag a legstabilabb kliens androidra. Nekem úgy van beállítva hogy csak wifin és töltőn forgalmazza a torrenteket, így nem szívja az aksit
Ja és a legszebb az egészben, hogyha meg van nyitva a port akkor tud seedelni is, elég szép sebességgel!
-
biker10
tag
Sziasztok!
Elég banális lesz amit leírok, de "csakmegkérdezem"
Ez természetesen emberfüggő, de az egyik nap sétálva mentem a belvárosba, közben zenét hallgatva, s tele volt a f.szom a fülhallgatóval, mert folyamatosan kiesett/kicsúszott a fülemből...A közepes méretű gumiharang volt rajta, de most ráraktam a nagyot, hátha az rendesen tapad, mert nem szeretem, ha kiugrik a fülemből.
(Pláne többször járok futni, s erről megy a zene, és nagyon szar, hogy folyamatosan igazítani kell...)
A hangminőséggel nincs gondom, azt jól eltalálta a Samsung, de miért nem tud adni egy olyan headsetet a telefonhoz, amivel nem csak pause-olni tudod a zenét, hanem továbbléptetni is?
Vagy ki fog adni egy "zeneverzióbarát" telefont is az S4-bőL
Fényképezőset csinált már...
Nektek mi a tapasztalatotok?
Csak én vagyok ilyen ember, akinek ekkora a hallójárata?
-
biker10
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, kicsit hosszú lére eresztve, de leírok mindent, hogy érthető legyen
Mai nap így használtam a telefont:
Kb. 8 %-ra lett lemerítve, rádugtam töltőre, onnan felment 82 %-ra, mert vége lett a melónak és húztam haza.
Itthon szintén töltőre, teljesen feltöltött. Kikapcsolás, utána is rajta volt kb. 1 órát töltőn, amíg bevásároltam.
Bekapcsolás, újra ráraktam töltőre, kb. 10 percig.
Az egészet amiatt csináltam, hogy ténylegesen 100 %-ig legyen feltöltve (régebbi kommentekben a többszöri töltés volt javasolva)
Ha már ez egy számítógép, mondom mi lenne, ha itthon netezés közben erre is töltenék le wifin keresztül torrenttel akár filmet is... (Ergo nem kell adatkábel és rámásolni a kártyára, hanem rögtön rajta van...)
Play áruházból utorrent letölt, torrent oldalról letöltöttem egy pdf-et kezdésként.
(Utána gondolkodtam, hogy egy teljes film kb 5 perc alatt jön le a laptopra, ennek meg szétszívja az akksiját, így inkább nem ezt fogom csinálni, hanem adatkábel, memóriakártyára rámásolom, azt' jóvan, mert nem akarom mindig annyira meríteni az akksiját...)A lényeg, hogy amikor a utorrent applikációt leszedtem Playről, akkor 100 %-on állt az akksi, mire végeztem a torrent fájl törlésével, addigra lement 83 %-ra.
(Ez nem is lenne baj, mert elfogadom azt a tényt, hogy ha sokat nyomkodod, letöltés/telepítés, akkor merül a teló, de az érdekesség benne, hogy eltelt egy óra, kaptam egy smst, s az akksi szint 96 %-on állt...)Az hogyan lehet, hogy 83 %-ról 96 %-ra visszakúszik??
A telefon paraméterei:
Sosem volt belenyúlva, rootolva, stb...Gyári T-Mobile-os, 2013.december 2-án vásárolt, az akksija pedig: Made in Malaysisa, assembled in Vietnam...Na erre ki tud gombot varrni?
Mert én kb. így néztem a telót:
-
Petyyyyy
addikt
válasz
mgTerminator #33487 üzenetére
Az enyém csak akkor, ha rájön a "beragadt valami ami pörgeti az összes magot" 5 perc, de újraindítás után rendbejön. Múltkor CPU-Z szerint 46,6° volt.
Játékok közel sem pörgetik meg ennyire. Sheep Happens-t játszok amúgy.
-
lkristóf
senior tag
Sziasztok, nagy áresésre lehet számítani, ha kapható lesz rendesen szolgáltatóknál az S5? T-Mobile -nál sajnos elég drága jelenleg. Esetleg függetlenül, hol érdemes megvenni?
-
b1sti
senior tag
válasz
kurion #33485 üzenetére
Hay Day a neve! Abszolut nem hardver izzaszto!
Szerk.: Amugy most igy netezes kozben is melegszik a kamera korul,de nem olyan meleg,mint jatek alatt!
Eltelt a tolto leveteltol 35 perc, ebbol hasznaltam a telot,ahogy irtam is 8 percig jatekra es most kb 10 perce netezek! Es mar 88%-os az akksi! -
Petyyyyy
addikt
válasz
mgTerminator #33480 üzenetére
Természetes, de nem lesz forró.
-
b1sti
senior tag
válasz
mgTerminator #33480 üzenetére
Csak,hogy ez nem meleg, hanem olyan forro, mint amikor tolton van a telefon! Most 8 perc jatek utan forro volt es 5%-ot ugrott le! A kijelzo fenyereje -5 automatan van!
-
b1sti
senior tag
válasz
mgTerminator #33471 üzenetére
Megneztem, nem az!
Az elobb kikapcsoltam kb 5 percre,visszakapcsoltam es 1 perc utan mar 1%-ot megint lement
-
Szatura
aktív tag
Szakértők!
Számla nélkül ér valamit a samsung garancia jegy? -
b1sti
senior tag
válasz
nggabi #33463 üzenetére
Es az xboxot vigyem magammal?
nem rossz otlet, talan telefonalni sem lesz vele nehez!
Komolyra forditva a szot,tenyleg szeretnem tudni, hogy ez normalis vagy valami ujabb problemaja van a telefonnak?! Mert az nem ujdonsag, hogy 100%-osan leveszem a toltorol,es rogton a levetel utan egy 3 perces beszelgetes utan 5-6% lemegy! -
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek az normalis,hogy 10 perc jatek alatt 15%-ot merul az akksi es total felforrosodik a telefon?? :S
Szerk.: nem egy izomjatekrol beszelek!
-
Maxentius
addikt
Talált már valaki Black Edition hátlapot?
-
migabi24
nagyúr
-
Luser2000
addikt
válasz
szabonagyur #33451 üzenetére
Tegnap írtam.
Persze egy témában járatlannak ezek a kódok lehet nem sokat mondanak.
Szóval amit én tegnap vettem az gyárilag 4.3-al jött és az frissíthető 4.4.2-re. -
tisvol
aktív tag
....ha már Black Edition. Az a sakktáblás háttér elérhető valahol a neten? tényleg így létezik vele a telefon, vagy csak fotoshop? Első blikkre nem találtam a neten.
-
tothl
addikt
válasz
szabonagyur #33447 üzenetére
Na igen, de ha azt veszed, hogy egy 20ast simán megér eleve, hogy zsír új és te fogod meg először....
-
migabi24
nagyúr
válasz
Még szerencse, hogy érdeklődtél, itt nézelődj [link]
-
zzola
titán
válasz
itt 130 k a Black edition, gyártói garanciával...a bolt megbízható!
-
migabi24
nagyúr
válasz
szabonagyur #33445 üzenetére
Szerintem gyorsan felejtsd el, és vegyél egy zsír új függetlent
-
Luser2000
addikt
válasz
szabonagyur #33441 üzenetére
miért nem veszel tök újat? miért éri meg bajlódni a függetlenítéssel, stb.
én tegnap vettem 123eFt-ért, 27%-os ÁFA tartalmú számlával (netto 97eFt), hivatalos, magyar, Samsung garis. -
szabonagyur
félisten
Az illető azt írja, hogy úgy lett de természetesen én is ott leszek amikor az adott készülékkel befáradunk a telekom üzletbe, mivel kíváncsi vagyok mit mond az illető, nehogy más készülék legyen oda leadva meg nekem is átadva.
@migabi24: 100k lenne + a hálózati zár feloldás. Mennyire reális érte? 140k dominosan kb.
-
válasz
szabonagyur #33437 üzenetére
szia,
természetesen megmarad a gyártói jótállás, de a telekom 25.000 ft ellenében oldja fel a hálózati korlátozást, ha a készülék domino konstrukcióban lett vásárolva!
forrás; link -
Luser2000
addikt
Tudtok olyan boltot ajánlani Budapesten, ahol S-View tokot lehet kapni kedvező áron és van is raktáron (hogy meg tudjam élőben nézni a színeket)?
Köszi!
-
migabi24
nagyúr
válasz
szabonagyur #33437 üzenetére
Mennyibe kerül?
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Tervezem egy S4 LTE vásárlását ami jelenleg Telekomos, de mivel Dominoban lett vásárolva így 16990-ért függetleníti a Telekom is hivatalosan.
A kérdésem, hogy így is megmarad a 2 év gari rá? Valamint befolyásol e ez valamit rajta?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
mgTerminator #33433 üzenetére
korán van. Jól tudtad.
-
Vikooo
addikt
Kitkat ota gyengebb az AF foleg kozeli targyakra.
-
pedrobike
aktív tag
válasz
mgTerminator #33416 üzenetére
lehet nekem volt valami gebasz, gyárival minden oké,csak sok helyet foglal,a sammobilon van egy gyári rom,csak az a bajom vele 480Mb,mitöl olyan kicsi.a google rom nem teccik,igaz hasonlo mint a cm,de alig állitható benne valami,azért kicsi.
-
válasz
supervisor #33419 üzenetére
TW romokon nem megy az ART, csak a GE romokon.
-
Kapanyél
őstag
válasz
kurion #33410 üzenetére
A GE ROM-okban nincs ilyesmi program. WatchOn elvileg van, pár napja linkelte itt valaki, de még nem tettem föl. SHealth-ről nem tudok, de millió és egy program van, ami ilyesmire alkalmas.
A szenzorok egyébként működnek, a kernel kezeli őket: a megfelelő applikációval lehet is olvasni mindet, így a fenti alkalmazások is tudják használni. Nem tudom, hogy ezek igénylik-e a TW framework-öt? -
Kapanyél
őstag
válasz
pedrobike #33386 üzenetére
Én a Skype-ot próbáltam, azzal nem ment a videotelefonálás. Hangouts megoldotta. Amúgy Viber is működik rendesen.
Mappa szinkronizációval nem volt gondom, sőt, ezen ki is lehet kapcsolni őket normálisan. (pl. G+)
Ja, és a Shazam nem működik. (SoundHound és Google zenefelismerő viszont igen)kurion:
Google Play Edition alá nyilván azt a Ktonnsez verziót használom.Egyszer véletlenül az AOSP-t töltöttem le, be is állt tőle rendesen. Csak a full ROM reinstall segített.
-
válasz
kori18t #33401 üzenetére
a prémium gari nem kerül többe, értem úgy, hogy a gyári garanciánál alapban adott, bár a készülék áránál valóban megmutatkozik általában, de szerintem megéri gyártói garis készüléket venni, illetve én nem vennék bolti garival - de ez nem minden más gyártós cuccra is igaz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest