Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigboy30
csendes tag
Sziasztok.
Frissítettem sikeresen az új 4.4.2 ,XEH a telefonom,esetleg tudja valaki,hogy rootolni,hogyan lehet?
Knox nem érdekel már ugrasztottam!! :-) -
mSchumi87
senior tag
SD kartya nelkul eddig megszunt a lagolás meg a sok probléma, mi lehet a gond? rossz az SD kartyám? vagy formátoljam ujra valahogy?
Kingston 32GB Class 10 a kártya
-
lefkosia
őstag
válasz
FrankMonzano #33291 üzenetére
Pontosan ezt kell látnod!
Amennyiben 0x1 szerepel akkor a knox már ugrott
, igaz 1-nél többet nem fog mutatni. A 3. kérdésedre a válasz: igen
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok mi lehet a teloval hogy folyamatosan szaggat, nem reagál, befagy stb. Eredeti minden rajta, sose volt root, factory resetet is probaltam már vagy 10-szer az se segitet, hogyan tudnám még resetelni vagy mit tegyek vele? Koszi
-
-=Tiger=-
tag
Sziasztok!
Akinek Telekomos előfizetése van és használ 4g-t annak mi jelenik meg az állapotsorban? Nekem az LTE felirat még soha nem jelent meg csak a 4G. Ez normális? Telenoros kártyán már láttam kifejezett LTE jelzést is.
Elvileg a díjcsomagom is olyan, ami tudja: NetPlusz L
-
mgTerminator
veterán
válasz
migabi24 #33276 üzenetére
Én tudom, csak kalit javítottam ki mert már kiesett a gyakorlatból!
Ja mégvalami! Ez nem kimondottan neked szól csak úgy az embereknek, attól hogy hatmilliószor wipeoltok előtte, meg utána is tízmilliószor, nem lesz se jobb, se stabilabb a rendszer! Nem tudom ki találta ki ezt a hülyeséget hogy agyba főbe nyomi kell a wipeot... -
Bandi8407
tag
Üdv! Ajánlanátok microsd-t amit használtok és tutt jó!? Szeretnék venni egy 32gb-set!
-
Arween
senior tag
válasz
poisonborz #33275 üzenetére
"milyen brutál microsd korlátozások vannak a 4.4-ben,"Ez pontosan mit jelent?nekem új a hír.
-
lefkosia
őstag
válasz
FrankMonzano #33278 üzenetére
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok!
Tudnatok linkelni egy 0x0-as knox screenshotot?
Egy ismeros most viszi el az iphone 5c telomat,en pedig vennek egy hasznalt s4-et.
Ha talalkoznek valakivel,jo lenne latnom milyen egy nem ugrott knox kinezet,mert ott tobb adat is szerepel emlekeim szerint.
Elore is koszi. -
migabi24
nagyúr
válasz
mgTerminator #33267 üzenetére
Tudom, de ott van
-
poisonborz
csendes tag
most vettem szép gyors microsd-t, szerencsétlenségemre most olvasom csak milyen brutál microsd korlátozások vannak a 4.4-ben, szinte lenullázva a hasznát... :/// van mód app2sd-re valahogy, repartícionálás és egyéb mágiák nélkül? van stock(szintű) kamera ami ír microsd-re (google edition rom-om van)?
-
GuruZone
őstag
sziasztok, holnap nekiugranék jóbarátom S4-ének (I9500, Exynos).
A problémája, hogy a kezdetek óta (1 éve) laggol
+ KitKat-nek ugye se híre, se hamva,
4.2.2-őn dekkol a teló.A telefon kódszámai alapján a készülék "természetesen" Aladdin hazájából származik,
bár Amerikából vette anno. UAE azaz United Arab Emirates felirattal találkozni ha belemászunk a belső bugyrokba.Egy ilyen WanamLite-ot fel lehet tenni?
Mennyire fontosak a régiókódok?A valamelyikőtök által előzőleg linkelt live.samsung-updates.com-on nyoma sincs I9500XXUBMG9 -nek...
Köszi a segítséget előre is.
-
kori18t
tag
Köszi.Gondoltam valahol legbelül,hogy ennyi pénzért sehol sincs S4.Még használtan sem.A közeljövőben vennem kellene egy okost és az S4 szóba jöhet.Nem mókoltatnám a telót,úgy használnám,ahogy megvettem,nem vagyok híve a különféle tuningolásnak.Még csak nem is nagyon frissíteném,mert ezek után,bizonyos funkciók nem jól működnek.Szóval elmondanátok röviden mik a készülék nyűgjei,mik azok a hibák,amikbe biztosan belefutnék?Melyik szoft verzió a legstabilabb?Köszi
-
válasz
csacsi67 #33269 üzenetére
nem csökken semmi, leírtam, hogy lehet 1 év a gyártói gari - ahogy a hirdetésben írva van, úgy pont okés, tehát az önmagában nem kizáró ok -, de attól még kerülném az ilyen hirdetéseket.
sosem értettem, hogy sok ember miért reménykedik abban, miszerint szélsőségesen olcsón is megkaphatja adott készüléket, és azzal minden rendben lesz, de a hirdetők meg a kapzsiságra alapoznak, és sokszor be is jön nekik... -
nfsu17
veterán
Gondolom nálam van a hiba (de hol), de nálatok mennyire folyamatosak a youtube videók?
Nálam elég akadozós.
Értsd: mintha 4s-onként kimaradna 2-3 frame.
Egymás mellett nézem az s2-t és ezt, és az s2 folyamatos. Itt meg olyan megdöccenések vannak, hogy már inkább nem is nézem.
Most az MKF-el jött YT van fent, de az előbb még a legfrissebb volt fent, mindegyik xar. -
válasz
Viktor0610 #33262 üzenetére
lehet egy év a gyártói gari, ha kint rendes gyártói garival vették, mert arra itthon csak egy évet vállal a hazai samsung képviselet.
igaz, ettől még messzire kerülném az ilyen hirdetéseket! -
migabi24
nagyúr
válasz
mgTerminator #33263 üzenetére
Van a data factory reset meg a wipe cache partition
-
-
kori18t
tag
Szerintetek hol itt az átverés?Ennyiért vennék egyet...
http://aprod.hu/hirdetes/samsung-galaxy-s4-uj-bontatlan-dobozos-mobilok-eladok-ID1YRez.html#a410247550;promoted -
szaki04
senior tag
Sziasztok!
Pár oldallal ezelőtt írta valaki, hogy két naponta megjelenik neki a biztonsági frissítés szükséges bla,bla...
Ez most Nekem is előjött, engedem neki a frissítést akkor azt írja már le lett töltve a szükséges file. De 2 nap múlva megint előjön ezzel a frissítéssel... Kezd idegesíteni a dolog.4.4.2 XXUFNB9 van a készüléken. Kb. 2 hete frissült erre a verzióra. Mi lehet a probléma?
Köszönöm.
-
Wisdome
tag
Csak egy apró kérdés, talált már valaki külön megvehető black edition-ös hátlapot?
-
pedrobike
aktív tag
hali!
valakinek van fnb9 végzödésü rom a telóján?,milyen müxik rendesen?,köszi a választ :-) -
lacka111
csendes tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hol lehet kikapcsolni azt, ha a wifi lassú netkapcsolatot érzékel akkor ne csatlakozzon le? -
válasz
Howkeddlee #33241 üzenetére
nem.
töltőn is újraindul?
az akkumulátor nem púposodott fel?
recovery alatt is újraindul? -
Semmilyen kóddal esetleg nem lehet visszaállítani?
Sajnos a telefon folyamatosan újraindulgat,sim kártyával is és anélkül is. Ahogy belép a menűbe,2mp,és újraindul. Ebből szerintem gari lesz,de gondoltuk hogy egy visszaállító kóddal esetleg még megmenthető a gariztatástól... -
válasz
Howkeddlee #33239 üzenetére
szia,
a régi kód itt már nem megy, menü alatt gyári visszaállítás, vagy recovery alól a két wipe.
másik sim kártyával is jelentkezik a probléma? mert hibás/problémás sim kártya is okozhatja a hibát. -
Sziasztok!
Öcsémnek rendetlenkedik a Galaxy S4-es telefonja (bekapcsolás-pin kód-menűbe belépés után folyamatosan újraindulgat) megpróbálnánk egy gyári visszaállítást a telefonon,hátha segít valamit.
Tudnátok egy gyári állapotra visszaállításhoz való kódot adni?
Köszönettel... -
fermacht1994
aktív tag
Amúgy ha a Samsung Cseréli a kijelző oldalán lévő hangszórót az nagy barmolással jár?
-
kengyel
nagyúr
Ha egy ilyet kifogna az ember, baráti ajánlatnak lenne tekinthető
Én most az anyagiak miatt sem tehetem meg a cserét. Máskülönben elgondolkoznék rajta
(#33237) fermacht1994
Már írtam hogy nekem az elején kellett cserélni. Egy pillanat alatt szétkapja, cseréli, és észre sem veszed
Nem fog belőle látszani semmi ! -
Szakiii
addikt
4.4 nagyon jó lett. Sima gyári rommal csak letiltogatások mellett 35% a ram használat egy sima ürítés után. Eddig mindig ilyen 45-55 között volnt nekem.
-
gatto_
senior tag
Nálam is fenn áll a gps hiba, miszerint nem fixálja a glonass holdakat. Egész délelőtt az XDA-t túrtam, de egy két panaszon kívül nem találtam rá megoldást. Remélem érkezik rá valami fix hamarosan.
Persze így is stabil jelet fog a szobában az amcsi holdakkal, de akkor is!Ha már alkalmas rá a hardver, akkor működjön is!
-
kengyel
nagyúr
Azért visszaemlékezve, tavaly az S4 drágábban vettem a T.-től. Ha jól emlékszem a listaára is több volt.
Az S5 mintha " olcsóbban " kezdett .
De nálam most nem lesz váltás -
migabi24
nagyúr
válasz
csacsi67 #33218 üzenetére
Pontosan annyi a kezdőára mint az S4-nek volt, azt is 180-ért hoztam el a telekomtól megjelenés napján, mondjuk az dícséretes, hogy legalább nem drágább, mondjuk csúnya is lenne mert akkor már ott a note3, meg azért azt se felejtsük el, hogy jóval olcsóbban ott a G2 ami még majdnem jobb is, nagyobb aksi, kijelző, optikai stabi a kamerába
-
Vagany
őstag
válasz
csacsi67 #33221 üzenetére
A kártyafüggetlen kezdő árához képest nem olyan rossz, de normál 2 éves előfizetések (4000-5000 Ft) mellé 180 ezer az nem kis pénz? Főleg úgy, hogy nem sokkal gyengébb S4, vagy akár más hasonló tudású telefont (htc one vagy a g2) pár hónaposan 100 -ért megveszel 2 év hűség nélkül. A konkurencia megjelenéséig próbál minél magasabb árat tartani, aztán majd leesik az, nem volt ez másképp az S4-gyel sem. Az S5-nek most nincs közvetlen hatása az S4-re.
-
Vagany
őstag
válasz
Ghostman78 #33219 üzenetére
Én tudom mennyi a Next XL, azért írtam így, hogy csacsi nézzen utána, mielőtt megrendelné az S5-öt
Szerintem az S4 sem esett többet mint más androidos csúcs telefon szokott esni. Az android-nak és az androidos telefon gyártóknak van előnye és hátránya az iOS-sel és az apple-val szemben, de ami az android előnye, néha pont ugyanez jelenti a hátrányát is, nevezetesen az aktuális csúcstelefont nehéz a csúcson tartani sokáig, mert van konkurencia, van másik gyártó és ez egy részről jó, más részről viszont a használt ár pont emiatt esik gyorsabban minden androidos telefon esetében.
-
tothl
addikt
válasz
Ghostman78 #33219 üzenetére
Csak ironizáltam...
-
válasz
fermacht1994 #33210 üzenetére
ha fullosan karcmentes és minden megvan hozzá, 2év + 2hó samsung garis számlás (nem havi részletben vásárolt) akkor 100K+
ha nem akkor alatta(#33213) tothl: 50K ért raklapszámra hozhatod a garis 6hónapos legal S4eidet.....
(#33216) Vagany : Next XL 20.000 / hó * 24 +100.000 forint
szinte ingyen lesz, 600.000 forintból "vissza kapsz" 20.000 forintot -
balika333
tag
válasz
csacsi67 #33214 üzenetére
Aki eladja most, hogy vegyen S5-öt öt Igen lehet sajnálni. Várni kell egy fél évet mire az S4 kínálat is csökken, stagnál kisebb mértékben csökkent az ára, (mint most S3 és S4) és akkor a használt újszerű S5 is 130-140 között lesz. Akkor érdemes váltani. Most tényleg nem. (Olyan mint az i5S. Nem érdemes i5-ről váltani). Én nagyon meg vagyok elégedve az S4-el. Tavaly jobban vártam a One-t/S4-et mint a mostani flagshipeket. Nincs meg a must have érzés.
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok!
Ugy nez ki egy ismerosom megveszi az iphone 5c keszulekemet,en pedig visszavaltanek Androidra,nem jon be az ios.
A g2 / s4 kozott vacillalok.
Tudom ez az s4 topik, itt az s4 a nyerobb.
Volt mind a 2 keszulek a tulajdonomban mar,de megsem tudom,melyik lenne a jobb valasztas.
Nagyobb akksi nagyobb kijelzo s800 proci a g2 javara,samsungnal a premium gari,talan tisztabb hivashang jobb gps?
Ti mit mondtok erre ?
Elore is koszi. -
tothl
addikt
válasz
fermacht1994 #33210 üzenetére
Kb. 50 ezer mert itt az új generáció a nyakunkon és amúgy is egy sz.r....
-
mgTerminator
veterán
válasz
kecsetihunor #33203 üzenetére
Hagyd bekapcsolva a wifit. Nekem most éjszaka 6 óra alatt 7%-ot merült úgy hogy a Titanium Backup mentést csinált és a Dropsync fel is töltötte! Ma este is tesztelem, persze nem lesz mentés stb, de úgy hogy ki lesz kapcsolva a wifi.
Béka: jó lenne már valami megoldás mert szeretném még egy jóideig megtartani az S4-et, később meg lehet note 3-ra cserélnék mert sajnos az LG-k nem bővíthetők
-
nggabi
félisten
válasz
mgTerminator #33204 üzenetére
persze h nem
-
kecsetihunor
aktív tag
Sziasztok, na a BetterBattery szerint a fésűsödés ezért van:
* PowerManagerService wakelock (ez nem mond semmit, mert ez gyűjti össze a partial wakelockokat, de azt megnézni root kell)
* deleted_wake_locks (ez valószínű a wifi driver miatt)Ötletek az okosabbaktól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- NBA és kosárlabda topic
- Mikrotik routerek
- Dell notebook topic
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest