Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz
migabi24 #35594 üzenetére
Mi van ott?
DroidMester szépen készíti a ROMját nekik !
Le a kalappal előtte!Viszont én áttérek ide szerintem a héten. Telenornál kapok egy zsír újat! Viszont attól a csúnya KNOXtől félek kicsit,mert nem egyértelműek az infóim! Az ujjakat nehezebb ROOT-olni?
Már két napja olvasom ezt a topikot. De pontosan nem találtam infót ,hogy mi lesz a garimmal! ?
-
Csehlala
csendes tag
válasz
Devilhun_HUN #35597 üzenetére
Engem is érdekelt, így írtam a Telekomnak. Állítólag ők letesztelték, elfogadták és visszaküldték Samunak, mert ő fogja most az éterbe szórni. Értetlenkedtek is, h miért nem tette eddig. Fogtam magam, felhívtam Samu ügyfélszolgálatot: nincs információjuk, arról, hogy mikor megy ki a frissítés.
Ezek után sztem egyértelmű, h nem lesz. Alapból sok a panasz rá, a Samu meg nem véletlen tartja vissza. Azt tudom elképzelni, hogy 4.4.3 érkezik majd, vmikor az év második felébe (mint uccsó frissítés). -
SG3rg0
őstag
válasz
Devilhun_HUN #35597 üzenetére
Ne várd, ne rakd fel!
-
Devilhun_HUN
aktív tag
Mikor lesz már Telekomos 4.4.2?
Komolyan mondom 1 évet kell várni egy tetves frissitesre. -
-
Maxentius
addikt
válasz
mgTerminator #35591 üzenetére
Meh, nekem "csak" a memkártyám pergett széjjel, még jó, hogy akadt tartalék a sövényben...
-
migabi24
nagyúr
Látom "peregnek" az események, inkább ez legyen, mint ami a G2 topikba van mostanába
-
Gizmo94
veterán
Ó, csak? Akkor még örülj, nekem a legelső rommal az S4 anno sokkal többször beragadt így. Mondjuk talán két napig volt rajta az a rom, mert cseréltem a frissített gyárira, majd Torrente custom romjára, még mielőtt szétpergett volna és be kellett volna rúgnom a sövénybe.
-
Gizmo94
veterán
Volt ilyen bajom, igen, pont ugyanez volt. Amikor vettem tavaly Májusban, még akkor, a legelső gyári T-s rommal ugyanez volt, utána az első újabb, frissített romnál ez helyrejött. Úgy látszik a Samsung megtartotta ezt a bugot hagyományból. Nem mindig jelentkezett talán, ahogy emlékszem, de három alkalomból kétszer biztosan és pont ugyanez a hiba..
-
tothl
addikt
válasz
mgTerminator #35587 üzenetére
jóvan ne magyarázzá' mán, van hogy a tehén is letérdel, vagy SZÉTPEREG !
-
tothl
addikt
Egyébként nekem egyetlen bajom van az S5 -tel. Néha ha fölébresztem nem ébred fel elsőre. A ledek világítanak, de a kijelzőn semmi. Ilyenkor megnyomom a powert, minta manuálisan altatnám el, majd utána már fölébred rendesen.
Nem vágom, mert amúgy nem fagy és stabilnak tűnik.s4 -gyel volt valakinek ilyen tapasztalata ? Nekem nem mert az enyém sose csinált ilyet...
Bocs, hogy ide írtam, de sok samu guru van itt, S5 -e meg nem sok mindenkinek van még.
-
Zolix
tag
Sziasztok!
Hiába állítom be az alapértelmezett kezdőképernyőt, akkor is az utolsó képernyővel kezd képernyő zár feloldása után a kezdőképernyő csak gombnyomás utál vált át.
Hol lehet ezt beállítani, hogy az alapértelmezettel kezdje.Előre is köszönöm!
-
Maxentius
addikt
válasz
mgTerminator #35572 üzenetére
Mekkora kártyát használsz most?
-
Drahcir
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok abban segíteni, hogy a képernyő elfordulás miért nem működik ?
-
Maxentius
addikt
válasz
Viktor0610 #35566 üzenetére
Formázni próbáltam, látszólag a Windows, és a teló is formázta, aztán újraindítás után mintha mi se történt volna, minden maradt a régiben. Olvasni mindent lehet róla, írni semmit. Írásvédett lett valahogy a kártya és semmit nem tudok vele csinálni.
-
-
Maxentius
addikt
Na, kiderült egy kártyacsere után, hogy az eddig használt 64 GB-os SanDisk kártyával van valami gubanc. Bármilyen írásos művelet történik rá, újraindítás után visszaáll a módosítások előtti állapotára. Tudtok valami megbízható 64 gigás kártyát?
-
Gizmo94
veterán
válasz
sefan67 #35559 üzenetére
Nem gurultam be, attól távol álltam, olyankor engem banolnak innen, de rögtön.
Továbbá semmi bajom veled, de mivel kérted, így belinkelem a kommentemet kiváltó mondatot. "Samsung "esS-szét"
" Ugyanis én pont S3 után próbáltam ki anno egy G2-t és bár a kijelző és akkuidő igen meggyőző volt, de olyan trehány mocsok, recsegős házat nem vártam volna egy csúcsmodelltől, mint amivel rendelkezett. Emiatt és a hátlapi fizikai gombjai miatt nem vettem meg két nap nyomkodás után, egyebekben jó volt.
Igaz, hogy az S4 műanyag kerete amit fémnek hirdettek is egy hitvány, de azért kicsit jobban egyben van, mint az LG háza, bár lehet, hogy csak a nálam járt tesztpéldány volt értékelhetetlen ebből a szempontból, pedig új volt, három napos.
(#35536) apaszka:
Nem ellenség, nagyon jó telefon, de határtalan csodákat ne várj tőle, mert csalódni fogsz. Nálam az égvilágon semmi baja nem volt, kifogástalanul működött, jó akkuidővel és sima futással. Nem sorolom az előnyeit, mert van neki, de arra úgyis rájössz. Ami nekem egyedül nem tetszett benne, az a kamerája volt, a 13 mpx-től sokkal többet vártam. Gyengébb fényviszonyoknál szerintem éktelenül szar, zajos képeket készít és ezen az iso piszkálás sem igen segít. Ez az egy negatívum van, amit én tudok mondani, egyéb tekintetben a telefon számomra tökéletes volt. De lehet, hogy ez is szubjektív, mert mások a kamerával is elégedettek voltak.
-
zseko
veterán
válasz
apaszka #35539 üzenetére
Ne vedd magadra, nem neked szól csak az írásod pont jó példa rá, de ez a Minden! Mondat! Végén! Felkiáltójel! qrvára idegesítő. Mint valami óvodás.
(#35549) FrankMonzano: az animációkat miért 0,5-re, miért nem ki?
(#35548) nfsu17: ha felraksz egy 'normális' launchert, nem a gyári TW-t használod az is segít valamellyest.
-
sefan67
aktív tag
válasz
Gizmo94 #35558 üzenetére
Már csak egy probléma van: Ki fikázott itt bármit is? Én csak annyit mondtam h régen tudtak olyan műanyagból készült telefonokat gyártani ami nem repedt szét pár eséstől! És itt nem konkrét márkára gondoltam, szinte mindegyik szanaszét törik ha leejted kivéve a régieket!
Hol itt a probléma? Mitől gurultál be?Megjegyzem; Samsung, LG, Sony, Asus, és Nokia telefon tulaja is vagyok. Akkor esetleg mostmár írhatok a topikba?
-
Gizmo94
veterán
válasz
sefan67 #35557 üzenetére
Jah, értem. A szint a gáz. Nem süllyedtem a tiédig, ez a gond? Akkor csak annyit dobnék az előzőekhez, hogy nem tudom, hogy feltűnt-e, hogy ezeknek a szaroknak a neve általában márkafüggetlenül is fon-ra végződik. Az azt hiszem, hogy hangot jelent, ha nem tévedek. Na most, ha az szar, akkor az ugye egy ilyen eszköz esetében baj. Mégpedig nem kicsi. De javíts ki, ha tévedek. Másrészről beesni egy Samsung telefon topikjába Samsungot fikázni előrehaladott stádiumú suttyóságot feltételez, még abban az esetben is, ha leszmájlizod. Továbbá az S4 tömegtermék voltát LG tulajként egyáltalán megemlíteni is jelentős elbizakodottság, mert ugye az az abszolút piacos kivitelű recsegős fos sem egy sorszámozott Vertu. Amiért még mindig nem értem el a szintedet, az annyi, hogy ezt a véleményemet nem abban a topikban fogalmaztam meg, ahol azt a telefont nyilvánvalóan kedvelő userek tanyáznak. Szerk.: Ja, lemaradt a szmájli.
-
válasz
sefan67 #35553 üzenetére
ezt olvastad? Jó persze benne van az is hogy volt 2 nagyobb esése...
forrás; link
az ütésálló mobiltelefonok tömegtermelési minősége biztos jobb, hiszen azok arra vannak kitalálva.
poénnak jó a sztori - kivéve a tulajt, aki kétszer megröptette, vélhetően nem direkt -, csak nehogy komolyan vegye valaki a szétpergést, a készülék előéletének ismerete nélkül. -
silvergod
őstag
válasz
apaszka #35539 üzenetére
Én is pont ezért választottam az s4-et....G2-t akartam aztán amikor csak arról olvastam hogy a hangja/mikrofon ilyen sz*r....akkor döntöttem hogy felejtős...
ennek szerintem nagyon jó a hangereje is, és pont azon lepődtem meg hogy mennyire tiszta a hang telefonálás közben. -
nfsu17
veterán
a fejlesztői beállításokban van egy-két dolog, amit olvastam, hogy vagy ki kellene kapcsolni, vagy be, vagy lejjebb venni, stb és akkor smoothabb lenne a teló, nem lennének akadások, gyorsabb lenne, stb.
nem nagyon volt szó erről még itt, mióta lesem az oldalt.
érdemes ezzel küzdeni?
vagy baj lehet belőle? -
kurion
senior tag
Én csak fejlesztői változatnak nevezem
Egyébként szerintem egy átlátszó üveggel az elején igen jól nézne ki
-
manokaki
addikt
válasz
sz.z.csicsi #35540 üzenetére
igen , néztem én is , hogy valami bumper van rajta ..
-
apaszka
veterán
A mikrofon!
Tehát két mikrofonos megoldás!
Na ez nem jött össze! Ezáltal a hívás ,és a diktafon felejtős lett. Vödörtől beszélek a másik oldalhoz! ha nem a számhoz rakom erősen a telefont! Mivel bekapcsol a második segítség,ami némítja a fő mikrofont! Így mind szar lesz! A mikrofon erősítőn spórolt az LG ,így szart rakott bele. Nincs mit szépíteni! Minden nagyon jó!
Az aksi,az verhetetlen. 2 napot úgy bír,hogy nyomod még álmodban is! A kijelző,megint pazar! Nézegetheted! Szép!De diktafonnak,és videó felvételnél a hangja használhatatlan,! Ja és nem bővíthető!
Ha kell belinkelem az utolsó beszélgetésem! Nevetséges! A szervizes ,mondja,hogy nem értem,mit moooond???
Ja mondom ez ilyen!Ennek ellenére az XDA-s srácok,és D.Mester meoldott sok gondot a szoftver terén benne! Igen ám,de ki nem ROOTol.az már nem használhatja ki a telefont !
Így én is vissza térek!
Sok ROMot próbáltam,és tényleg jók voltak. De a hangot 100%ban nem oldották meg!Így nem érdekelnek,vissza térek a samuhoz!
-
babosf
aktív tag
sziasztok,
kezdő s4-esként a következő dolog kiidegel:
amikor home gombbal a kezdő képernyőre akarok ugrani, véletlenszerűen (nem tudom mitől függ) beadja, hogy válasszak a TouchW kezdőképernyő vagy a TW gyors kezdőképernyő között. hiába választom hogy mindig a TouchW. legyen ha home gombot nyomok, véletlenszerűen (sokszor) előjön.
Aztán kiírja hogy a feladatkezelő (beállítások????) menüben változtassam meg az alapértelmezett alkalmazást.
Van olyan a beállításoknál hogy alapértelmezett alkalmazások/kezdőlap. Itt kijelölöm a TW kezdőképernyőt,
de ez nem jelent semmit mert a kijelölés eltűnik. a TW gyors kezdőképernyőt meg nem engedi törölni.
(a hotmail connect miért van a kezdőképernyőnél az csak hab a tortán)WTF????
aztán a görgethető háttárkép beállítás is érdekelne......
köszi
(4.4.2 van a telón)
-
zola-
őstag
Jelenleg a xeh regios a telom es 4.4.2 rom van rajta. Szeretnek feltenni egy masik 4.4.2 romot. Melyiket tudnam odinnal ugy felrakni, hogy nem ugrana el a knox szamlalo, es megmaradjon a xeh product kod? Jelenleg az i9505XXUFNB9 van fent.
-
Dare2Live
félisten
válasz
sz.z.csicsi #35527 üzenetére
aszittem ez S3 hiba....
-
gyuri2008
veterán
A pc rádugom az usb nem látja a telefont?
Mi lehet a gond? -
válasz
szia,
enged a ragasztás, levegő jutott be, az adja a megfolyás látszatát, szervizes, kijelző cseréje.
-
sajby
senior tag
válasz
Nem egyedüli. :/
-
-
gyuri2008
veterán
Ennek a SideSync pc részét honnan tudom letölteni?
Xp van a gépen. -
Maxentius
addikt
válasz
Don't Panic #35478 üzenetére
Sikerült működésre bírnom a SideSync-et! A telóra EZT töltsétek le!
-
kurion
senior tag
Na jó elég lesz srácok
Én itt idegeskedem honnan lesz pénzem a cuccokra ti meg ilyen jól szórakoztok rajtam
-
Joey666
csendes tag
Üdv
Glaxy S4 en gyári email kliens (t-email) szinkronizálás letiltva született már megoldás ? -
tothl
addikt
Nekem már jó a napom !
Mondjuk kifordulok magamból ha az új S5 -öm egyszer csak szétpereg.. -
kurion
senior tag
JÓ hát esett le állványról(tok nélkül , itt tört az üveg, ez után vettem meg) , Aztán most folt ez a fejre állós baleset tokkal mindennel de már ez előtt pergett szét, kicsit olyan volt mintha valami eléredt műanyaggal dolgoznék.
A következő megvétele után nem szedem szét az biztos
-
Gizmo94
veterán
válasz
kurion #35505 üzenetére
Igazán nincs mit maximum respect.
Hát ahogy így nézem, az a szimpla kerékpáros esés olyannak néz ki, mintha két kamion ütött volna el egyszerre valami Red Bull downhill challengen, kezedben a telefonnal.
Enyhénszólva is egy kissé damaged a cucc, mondhatni szétpergett. Ilyen cafattáment S4-et még nem láttam.Mindenesetre ezen, meg a kommenten is befostam, nem tudom abbahagyni a röhögést, fetrengek meg nyihogok mint a barom.. Asszem kimegyek cigizni egyet összeszedni magam, mert ez így tarthatatlan állapot, hamarosan mindenki hülyének fog nézni...
Béka: Na a te kommented még kellett. ÍÍÍÍÍÍiiiiii hehheee, megyek is...
-
kurion
senior tag
válasz
Gizmo94 #35504 üzenetére
Köszönöm az elismerést
az a mókás benne hogy kb magától pergett szét, betekertem a csavart oszt amikor már kicsit szorult szét is nyomott mindent, szépen lassan megadta magát
mind egy megvan a menü már csak a pénz kell rá:
-Kijelzőkerettel
-Keret hátra
-Hátlap
-Hangszóró(talán az is végleg szétpereg)És kész az új S4 egy új árából kb
most már biztos nem adom el ennyi meló votl vele meg ennyi pénzbe van
pedig még 2 napja csak 65-be volt és duruzsolt szépen
-
Gizmo94
veterán
válasz
badmad #35498 üzenetére
Hát ha van, akkor végülis lehet kísérletezni, bár az olvasottak alapján kétszer is meggondolnám...
kurion: Baszki, ez nagyon durva, egyenesen kemény.... Eeee, szóval széttöredezget, vagyis "szétpereg" (ezen beszartam)
.. Hát ez szét.. Ez rendesen szétpergett... Ilyet még nem is láttam..
Red Bull Challenget nyomtál ezzel, vagy mi a gyík??
Mehetsz a Samsunghoz tesztelőnek. Ami téged túlél, az mehet gyártásba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest