- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
öregpapa
tag
válasz
Maquuu #42479 üzenetére
Hát rootolod aztán recowery és ha letöltötted az Eudemony v 6.2-es rom zip-et recoweryből felteszed,és az aroma telepítővel saját ígényeidhez állítod be.Én sem vagyok egy nagyon hőzzáértő,szinte minden itt a fórumon és az XDA.an ragadt rám. Ha még nem csináltál ilyet ,előtte még sokat olvass,bár én is jártam úgy az elején, hogy nem volt hálózat, de mindig síkerűlt visszahozni! Sok síkert!
-
öregpapa
tag
válasz
Maquuu #42477 üzenetére
Minimum NH7 -es modem kell.Én ugy kezdtem áttéeni 4.3-ról 4.4.2-re hogy odinnal feltettem a sammobilról letöltött legfrissebb NH7-es szoftvert.Azóta már sokszor próbáltam másik romot de semmi problémám nem volt. A bíztonság kedvéért megvan az NH7-es és NH8-as modem is ,de nem volt rá szűkség.
-
mycso
veterán
válasz
Maquuu #27123 üzenetére
Mint az összefoglalóban is olvashattad, vagy a rom verziójából tudsz következtetni, hogy a jelenlegi romod már az új bootloadert tartalmazza-e, vagy még biztosabb módszer, ha download módban megnézed, erről kép is van, hogy hogyan néz ki a z új "KNOX-os" rom.
A rom telepítésének menete is le van írva képekkel illusztrálva. Ha gyári érintetlen romod van, akkor simán csak ODIN-al felhúzhatod az újat, esetleg előtte érdemes lehet mindent lementened és csinálnod egy factory resetet. Ezután viszont már az új bootloadert fogja tartalmazni a telefonod.
-
-
-
-
-
Gizmo94
veterán
Akkor meg mitől foglalkoznának vele? Szerintem nem fognak, mert egy custom romtól eléggé nehezen törik be az üveg. Mondjuk az lenne durva,ha kicserélik, az új kijelzőn meg megjelenik, hogy Custom, meg Counter 99. Ekkor kedvesen mosolyogva hátrahívnak egy hátsó helyiségbe és a helyszínen fejbelőnek..
Bár akkor is főként rajtad múlik, mert ha kibukik és hisztiznek erre te meg mondhatod pofátlan módon, hogy te azt se tudod mi a rom, kiadtad a kezedből, hogy ők mit csináltak vele,az rájuk tartozik. Bizonyítsák be, hogy te mókoltad. Nálad olyan volt, mint mikor megvetted, kivéve, hogy öszetört. Nehéz lenne bármit rádnyomni.. -
vick33
tag
Nem kell aggódj mert a betört kijelzőt nem cserélik gariba:-) Amúgy meg ha nem custom rom van rajta akkor nem hiszem hogy kötözködnek, mert a készülék mindenhol azt fogja írni, hogy official. De ha vissza viszed cyanogenmoddal hogy nem megy a wifi... az már más tészta, de az S4 et mindíg vissza tudod úgy állítani hogy nem marad nyoma a mókolásnak(egyenlőre csak az i9505.öt mert az i9500 nál a custom rom számláló emelkedni fog és nem megy a triangle away, ami lenullázza) De ha pl a prociddal van gond és nem stock a cucc akkor simán mondhatják, hogy túlhúztad és azért rossz.
-
Gizmo94
veterán
Akkor kicserélik kompletten a kijelzőt, vagy adnak egy új telefont. Szolgáltatója válogatja.
vick33 Ha garanciában viszi be nem stock rommal, és észreveszik, nem fognak processzorral foglalkozni, sőt, azzal sem, hogy mi a baja. Csak annyit fognak mondani, hogy szoftvert módosított és séta haza, garancia meg most szűnt meg. Ennyi..
-
Mangerd
aktív tag
-
-
-
-
-
Tegyél rá egy másik ROM-ot Odinnal és máris nincs az a ronda T-s logó a zenével, hanem csak szép Samsung logó
Intel q8200-Milyen gyári hibák
Első naptól megvan a telefon és semmi ilyesmivel nem találkoztam, vedd meg használd élvezd és ne hallgass senkire, és főleg ne olvassál butaságokat -
norbi93
senior tag
nálam jelentkezett a dolog, szerintem szoftveres dolog lehet a fényérzékelő miatt, kár ilyenért visszavinni.
tegnap voltam samu szervízbe, visszavittem a régi note-omat, mert usb hibás lett, aztán rákérdeztem erre a prémium gari dologra, ott aztmondták júni közepétől lehet az otthon szervízelős mókát igénybe venni, mert mégcsak egy brigád van képezve az országban s4 javításra
-
Sz.Miki
őstag
Felesleges, mivel feltöltés után automatikusan lekapcsolja a töltő áramot. Itt már nincs csepp töltés.
Kis tanulmány , érdemes elolvasni.
-
robi baggio
tag
Na ezért jó az a genyó biztosítás.Nekem még lopásra is van, bár nem hinném, hogy valaki be merne támadni a telefonom miatt
Az majd akkor lesz jó, ha esetleg valami történne a telóval
25pénz és adják az újat rendőrségi jegyzőkönyv ellenében.
Sajnálom a telefonod!
Remélem sikerül megoldani a javítást!Mangerd Köszönöm, időközben megtaláltam,és ha már ott voltam kapott is egy szép értékelést.
Majd manuálisan frissítek, legalább nem idegel ki ez a muzsik -
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest