- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
borsodika
őstag
-
válasz
hanczurs3 #25457 üzenetére
kezeld fenntartásokkal a számlálókkal kapcsolatban elhangzottakat, már amennyiben tényleg így mondta, és nem értetted félre.
nfsu17; az első rész köszi, azt még nem próbálgattam, az értesítéseknél meg nekem alapban 15 percet dob a telefonon a google naptár, és csak a telefonos értesítést dobja fel alapban, de azt is kilövöm általában, mert sűsűn ránézek a naptárra, és eleve úgy ütemezem a napomat, így nem kell az állandó értesítgetés.
-
hdekakas
senior tag
válasz
hanczurs3 #25457 üzenetére
Mit csinált a telefonnal?
Hát pedig amit mondott az biztos nem igaz. Azért is Knox WARRANTY a neve. Meg bárkihez bárki kimegy, az az első miután megnézte a garancia levelet, hogy megnézi a dolgokat download módban.
Mondjuk ha "szétgányolta" a telefonodat, akkor ennyit ért hozzá minden téren.Nektek a zenelejátszó hangutasítása közül a "play" működik? Minden más parancsot szépen vesz, de a play-t százból talán egyszer.
-
hdekakas
senior tag
válasz
hanczurs3 #25427 üzenetére
Szerintem nincs. Csak hogy automatikusan leszedi esetleg újra a Google Play-ről. De csak azokat amik fent vannak, és csak az appot, adatot nem.
S4-nél külön cserélik a kijelzőt a kerettől?!Szabi46: Volt S2-m is, bár végig jártam a "ranglétrát", így onnan S3-ra váltottam. Ami majdnem mindegy, mert egyforma a méretük, sőt, az még hajszállal nagyobb is. Lényeg hogy két nap alatt meg lehet szokni, utána már kicsinyled az S2-t. Persze olyanról is hallottam, akinek már az S2 is nagy, de az vegyen inkább Galaxy Ace-t, vagy Nokia 3310-est.
-
válasz
hanczurs3 #22662 üzenetére
szia,
a knox számlálók nem ugranak, ha odin által gyári független firmware verziót húzol a szolgáltatósra, vagy teszed azt fordított sorrendben, persze ez csak akkor igaz, megfelelő verziókkal teszed, mert nem mehet fel például korlátozott bootloader értékűre olyan, ami még régebbi, nem korlátozott bootloader értékű, és azzal is számolni kell, hogy a független verzió felhúzását követően a product code változni fog, és még csak nem is a magyar független xeh érték fog beállni, hanem a firmware multi csc állományának alapértéke, ami a firmware függvényében btu, dbt...stb!
amennyiben szűken vesszük a garit, adott állapot problémás, bár az eredeti állapot visszaállítható, illetve akár a független firmware alatt is beállítható a xeh érték, de kellő figyelemmel kell eljárni!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest