- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker10
tag
Sziasztok!
Ma meg jelent a telefonon, hogy Szoftverfrissítés...nem tudom milyen verzióra 315,12 MB
Valaki másnak is jött ilyen? Köszi a válaszokat
(A telefon gyári, T-Mobile, semmi nem történt vele sose, nem volt bele nyúlva) -
biker10
tag
válasz
amoledus #66552 üzenetére
Pedig nem volt ütemezett, sem éjszakai rá engedve...már pár napja ott volt az értesítése is...
Egyszer csak miközben töltőn volt, bejött a halványan villogó Samsung logó (mint sima bekapcsolásnál) és a lila led világított...ezt vagy 2-2,5 órán keresztül. Reggel nézem, még mindig nem frissítette le. Na akkor engedtem meg neki...kb 5-10 perc alatt meg volt vele sikeresen -
biker10
tag
Sziasztok!
Alap S4-esem van, semmi turkálással. Android 5.0.1-el, ami szintén gyári.
Erre 2 napja kaptam egy üzenetet, hogy Szoftverfrissítés, és a frissítés letöltve. Milyen verzióra akar át állni?
Találkozott valaki mostanság ilyennel?Köszi.
-
biker10
tag
Sziasztok!
Had kérjek egy kis alapvető segítséget...
6-7 éves laptop 2 db USB porttal, s bármelyiket használom nem ismeri fel a KIES...
(17:00 óta ezzel szarakodik a gép...)
A Smart Switch-el elkezdtem a biztonsági mentést, de mikor 2 órája 39 %-on ált a hívás lista mentésén azt mondtam, hogy mással szórakozzál...Egy sima KIES-el akarok egy sima mentést és nem akarja...
WTF?
-
biker10
tag
válasz
Petyyyyy #54828 üzenetére
Az a baj, hogy nem látom, hogy hányas lollit akar rátolni...
Bár a T-mobile-ból kiindulva a 4.4.2 is jött, s azóta ők ugye nem küldtek semmilyen frissítést, csak jön a lolli.
Valamiért az elmúlt egy hónapban nagyon rakoncátlankodik az akksim.
Teljesen feltöltöm, 2 óra múlva meg kb 20 %-al kevesebb, úgy hogy hozzá sem nyúlok, és nem indítok semmit a háttérbe... -
biker10
tag
Sziasztok!
Visszaolvastam jópár oldalt de mivel nincsenek egybehangzó vélemények ezért felteszem azt a kérdést, ami sokszor szerepelt már:
Kinek mi a tapasztalata a Lollipoppal?
Gyári T-Mobile-os
GT-I9505
4.4.2 Kit Kat
I9505XXUGNG8Kb pár napja szólt, hogy van frissítés.
Sose volt belenyúlás, rootolás, minden eredeti.Minden infó jól jön, ne tartsátok magatokban!
Köszi!
-
biker10
tag
Sziasztok!
Az mi miatt van, hogy wifire kapcsolódok, azt szeretném, hogy szinkronizáljon egy játékot, de ahogy belépek a játékba lelövi a wifit...
Mobilnet dettó...
Köszi -
biker10
tag
Sziasztok!
Az mi miatt van, hogy wifire kapcsolódok, azt szeretném, hogy szinkronizáljon egy játékot, de ahogy belépek a játékba lelövi a wifit...
Mobilnet dettó...Köszi
-
biker10
tag
válasz
Zorro(hun) #50583 üzenetére
" a Samsung végre kukába dobta a csúcskategóriában nagyjából oda is való 16 GB tárhellyel szerelt verziót, az S6-ban legkevesebb 32 gigányi hely van, emellett 64 és 128 gigás verzióban érhető el a telefon. Mellé pedig akár 128 gigás microSD memóriakártya is befér."
-
biker10
tag
Sziasztok!
Kijött valami új firmware?
Csak mert frissíteni akarja a szoftvert...
(Gyári T-Mobile)Valakinek van tapasztalat?
Mit tartalmaz?
Javításokat?Megéri frissíteni?
Köszi
-
biker10
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy elvileg van olyan program, amivel a telefon a memória kártyából valamennyit "át tud venni", s ezzel kvázi megnöveled a belső memória nagyságát, így gyorsabban fut a rendszer, stb...
Valaki tudja a nevét?
Használja?
Tapasztalat?Előre is köszi
-
biker10
tag
Sziasztok!
Had kérdezzek meg valamit.
Egy ideje nem ismeri fel a laptop normálisan a telefont.
Azt írja ki, hogy lejátszóeszköz csatlakoztatva, de Sajátgépben nem látom.
Kiest Uninstaláltam, újra feltettem, mondom hátha az a baj. De nem. Leszedtem innen az összefoglalóból az USB drivert, felraktam,s amit a a képen láttok, azt írja ki.
Természetesen megcsináltam azt amit kér a hibaüzenet...Alaplapi USB, nem elosztó...
Valakinek ötlet/megoldás?
Köszi
-
biker10
tag
Sziasztok!
Frissítettem Kit-Kat-re, lilulás előjött, de nem annyira zavaró, legalábbis nem bújom annyira telefont nap mint nap... valamikor csak jön majd rá egy frissítés, ami megoldja...
Akksi kb. ugyanaz, mint 4.3 alatt...Az miért van, hogy játékok közben (szókereső, candy crush... szóval nem csúcs játékok) reklámok jönnek elő? Elsötétül a képernyő és jön a reklám...baszott zavaró.
Köszi
-
biker10
tag
Sziasztok!
Régen olvastam a fórumot, lehet szó volt már róla.
Most este szólt a telefon, hogy van új frissítés. Nem volt hozzányúlva sose, minden a gyári.
A T-Mobile adta ki a legkésőbb, de ezt a kérdést telepítés előtt kellett volna feltennem, csak gyorsan rányomtam...
Sokkal rosszabb a Kit kat, mint a Jelly bean?
Mi a tapasztalatotok?Köszi a válaszokat.
-
biker10
tag
Sziasztok!
Elég banális lesz amit leírok, de "csakmegkérdezem"
Ez természetesen emberfüggő, de az egyik nap sétálva mentem a belvárosba, közben zenét hallgatva, s tele volt a f.szom a fülhallgatóval, mert folyamatosan kiesett/kicsúszott a fülemből...A közepes méretű gumiharang volt rajta, de most ráraktam a nagyot, hátha az rendesen tapad, mert nem szeretem, ha kiugrik a fülemből.
(Pláne többször járok futni, s erről megy a zene, és nagyon szar, hogy folyamatosan igazítani kell...)
A hangminőséggel nincs gondom, azt jól eltalálta a Samsung, de miért nem tud adni egy olyan headsetet a telefonhoz, amivel nem csak pause-olni tudod a zenét, hanem továbbléptetni is?
Vagy ki fog adni egy "zeneverzióbarát" telefont is az S4-bőL
Fényképezőset csinált már...
Nektek mi a tapasztalatotok?
Csak én vagyok ilyen ember, akinek ekkora a hallójárata?
-
biker10
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, kicsit hosszú lére eresztve, de leírok mindent, hogy érthető legyen
Mai nap így használtam a telefont:
Kb. 8 %-ra lett lemerítve, rádugtam töltőre, onnan felment 82 %-ra, mert vége lett a melónak és húztam haza.
Itthon szintén töltőre, teljesen feltöltött. Kikapcsolás, utána is rajta volt kb. 1 órát töltőn, amíg bevásároltam.
Bekapcsolás, újra ráraktam töltőre, kb. 10 percig.
Az egészet amiatt csináltam, hogy ténylegesen 100 %-ig legyen feltöltve (régebbi kommentekben a többszöri töltés volt javasolva)
Ha már ez egy számítógép, mondom mi lenne, ha itthon netezés közben erre is töltenék le wifin keresztül torrenttel akár filmet is... (Ergo nem kell adatkábel és rámásolni a kártyára, hanem rögtön rajta van...)
Play áruházból utorrent letölt, torrent oldalról letöltöttem egy pdf-et kezdésként.
(Utána gondolkodtam, hogy egy teljes film kb 5 perc alatt jön le a laptopra, ennek meg szétszívja az akksiját, így inkább nem ezt fogom csinálni, hanem adatkábel, memóriakártyára rámásolom, azt' jóvan, mert nem akarom mindig annyira meríteni az akksiját...)A lényeg, hogy amikor a utorrent applikációt leszedtem Playről, akkor 100 %-on állt az akksi, mire végeztem a torrent fájl törlésével, addigra lement 83 %-ra.
(Ez nem is lenne baj, mert elfogadom azt a tényt, hogy ha sokat nyomkodod, letöltés/telepítés, akkor merül a teló, de az érdekesség benne, hogy eltelt egy óra, kaptam egy smst, s az akksi szint 96 %-on állt...)Az hogyan lehet, hogy 83 %-ról 96 %-ra visszakúszik??
A telefon paraméterei:
Sosem volt belenyúlva, rootolva, stb...Gyári T-Mobile-os, 2013.december 2-án vásárolt, az akksija pedig: Made in Malaysisa, assembled in Vietnam...Na erre ki tud gombot varrni?
Mert én kb. így néztem a telót:
-
biker10
tag
válasz
kecsetihunor #32524 üzenetére
Szia!
Én avast-ot használok már több éve a laptopomon, meg vagyok vele elégedve, így a telefonra is az került.
-
biker10
tag
Csak egy kérdés...
Mivel kijött a Kit Kat függetlenre, majd valamikor kijön a szolgáltatósra is...
A kérdésem lényege, hogy a szolgáltatósnál is lesz olyan, hogy nem ismeri fel a memóriakártyát, vagy vmi ilyesmi?
Érdemes lesz váltani 4.3-ról 4.4-re???Köszi
Az ember mindig bizakodik
-
biker10
tag
Csak egy kérdés...
T-mobile mikor hozhatja ki a Kit Kat-et?
(Tudom, hogy 4.3-nál többször visszadobta, és szinte utolsónak hozta ki...)
Közelítő vélemény érdekel, mert a nem ez a legfontosabb az életemben...
Az jó lenne, ha a fotó jobb lenne 4.4 alatt, mint 4.3 alatt -
biker10
tag
Amit előkapott a zsebéből tényleg az amit korábban linkeltek...
-
biker10
tag
válasz
Dare2Live #30855 üzenetére
Félre ne érts, nem kötekedek:
Mi a jófene, ha nem frissítés, amikor 4.2.2-vel vettem, ebből lett 4.3, aztán jön a KitKat, s 4.4-é avanzsál a droid.
Én nem értek valamit?
Gyanítom, amikor 1 éves lesz az S5,akkor kaphat belőle valami kis dolgot az S4 is, nem?
galaxys80: Ráadásul se időm, se energiám, hogy felesleges csesztetésnek tegyem ki a telefont, magamat, meg az asszonyt, hogy elköltök nem keveset a telefonra, aztán meg használhatatlanná teszem...asszem akkor kirohannék a világból
noklika: ugyanez a véleményem...
-
biker10
tag
válasz
Dare2Live #30827 üzenetére
Hát kb a számokat értem a hozzászólasodból.
Miért kell mindenáron romolni?
Én azt hittem, hogy amiatt teszitek, mert ki tudod íratni a szolgáltatói baromságokat, személyre tudod szabni az egész kinézetét, frissebb verzióval javul az akkuidő ... Stb...
Mit bukik vele ha nem romolok?
4.2.2-vél vettem T-Mobilenál, két héttel később szólt a rendszer, hogy 4.3 szeretne lenni, tökéletesen működik!
Semmi bajom nincs vele.Telefont meg nem egy hónapra vásárolok, hanem 3-4 évre legalább.
-
biker10
tag
válasz
KisBundi #30822 üzenetére
Ott a pont...
Lehetséges, hogy amiatt ez a véleményem,mert gyári telefont használok.
Szarok bele a frissítésbe és "atelefonfelhúzásába..."
Esküszöm minden tisztelem azoké, aki ért a ROM-oláshoz rendesen, bár nem lehet bonyolult dolog, de akkor is, egy 100+k-s telefonhoz ennyire hozzányúlni, szerintem bátorság kell.
Ez csak egy vélemény, ráadásul szubjektív
-
biker10
tag
válasz
Mr.Silkó #29686 üzenetére
Szia!
Szerintem több dolog lehet neked jó:
Nézz képeket a neten,
Olvass róla teszteket, cikkeket,
Ismerőseid körében ha van, kérd el egy kicsit, hogy megtapogasd, ha nincs akkor pl. Media Markt ahol meg tudod fogni,
Talán a legfontosabb: IMEI szám!
(Én kb. ugyanezt csináltam, mondjuk én tudtam, hogy eredeti lesz, mert T-mobile-ban vettem, ott még az IMEI-t sem rögtön ellenőriztem le, többször mentem be Media Marktba)
Sok sikert!
-
-
biker10
tag
válasz
oratovszki l #28780 üzenetére
Uhh
-
biker10
tag
válasz
oratovszki l #28777 üzenetére
Sajnos ez ilyen dolog. Mindenkinek műanyag az tuti, csak azt a hatást akarták elérni a szál csiszolt festéssel.
A samsungos csávó kb semmire sem ad értelmes választ, vagy ami strandard: " hát ő ezt még nem tudom, nem kaptam erről még választ..."Elvileg van benne fém, a belsejében
-
biker10
tag
válasz
oratovszki l #28776 üzenetére
Játéknál pörög a proci rendesen...
Az nem hiba, pláne nem 2-3 órán keresztül -
biker10
tag
válasz
oratovszki l #28768 üzenetére
Ára alapján reális lehet, hogy mit kell még leellenőrizni az passz, a szakértők biztosan segítenek itt neked.
-
biker10
tag
válasz
MunezXBK #28746 üzenetére
Nem, nem tart tovább, csak pont az előbb írtam le, hogy van akinek fontosabb az, ha feltesz egy kérdést, s arra reagál valaki, akkor nagyobb a bizalma valami olyan dolog felé, amit nem csak olvasott a neten a mittudomén milyen oldalon.
Mindig is lesznek olyanok, akik lusták lenyitni az összefoglalót/utána keresni neten...
Mindig is lesznek új S4 tulajok...
Én csak egy kis emberségről beszéltem...
-
biker10
tag
válasz
Gizmo94 #28740 üzenetére
Szerintem is, csak én finomabban fogalmazok.
Miért nem lehet leírni?
Elhiszem én, hogy francnak sincs kedve annyiszor leírni, de egyik korábbi kommentemben már leírtam, mindig lesz olyan, aki most vesz ilyen telefont, s nem találja a kérdésére a választ, akkor miért nem lehet jófejségből leírni újra, ahelyett, hogy valaki 2-3-szor azt kapja: olvass vissza...Ki fog végigböngészni ennyi hozzászólást??
Pláne amikor egy ember írja le 3-szor, hogy olvass vissza, ugyanannak az embernek, ahelyett, hogy elsőre leírta volna, kb ugyanannyi karaktert kell leütnie...
Elhiszem, meg azt vallom én is, Google Is Your Friend, de van amikor az ember szeret megerősítést kapni egy olyan létező személytől, akinek volt már olyan problémája, mint az övé, vagy egy olyantól, aki már régebb óta birtokolja a telefont, ezért jobban ismeri, szakavatott a témában, stb...
Meg valahol ez is a lényege egy fórumnak, nemdebár?
-
biker10
tag
válasz
GazRic #28563 üzenetére
Szia!
Mindenképp lehet oka ez a gyors merülésednek, mert az rendellenes viselkedés, ha egy akksi más formát vesz fel, mint amilyen volt eredetileg... (és akkor finoman fogalmaztam
)
Olyanra cserélik,amire ez van írva:
CELL MADE IN MALAYSIA, ASSEMBLED IN VIETNAM
Szerencsére nekem gyárilag ez van benne.
mycso: ugyanez
-
biker10
tag
válasz
Szakiii #28525 üzenetére
Nem, a srácnak akksit cseréltek, gondolom megoldja magának otthon, hogy most végig menjen a telepítés.
Lehet az előző commentem félre érthető volt: nem a samsungos srác telepítette neki bent a szervízben, s közben halt meg az akksi, hanem a tulaj úgy hozta be, hogy kell egy másik akksi neki,mert ez púpos, s aközben lett nagyon dúrva, mikor otthon rakta fel rá az új romot.
-
biker10
tag
Sziasztok!
Tegnap a Samsung szervízben, míg vártam, pont akkor jött be egy srác, s mondta a hölgynek, hogy púpos az akksi. Eltolta a hátlapot félig a telefonról, kapott is rögtön, egy Malaysiás akksit...
Közben a srác mondta, hogy miközben tette fel rá az új gyári romot, akkor kezdett el vacakolni a telefon, s nem is ment végig a rom felhúzása.Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy semmit sem kellett neki magyaráznia, simán cserélték, s nem érdeklik, mi van a telefonon.
Lehet, hogy ezt már kibeszéltétek, de nekem ez most volt, mint személyes tapasztalat, hátha épp valaki most írna be ilyen kérdést, akkor meg is van a válasz.
-
biker10
tag
Sziasztok!
Megtörtént a telefon orvoslása
Szinte szebb, mint új korában
Samsung szervizben rendkívül készségesek, nagyon-nagyon gyorsak voltak (20 perc alatt kész lettek vele)
Gyakorlatilag átültették egy másik testbe az egészet, és kapott egy új kijelzőt és egy új fóliát.
Beszéljenek a képek:
Ilyen volt - ilyen lett 1.
Ilyen volt - ilyen lett 2.
-
biker10
tag
Baja nincs, működik rajta minden...
Egy két funkció nem, pl, ha elemeled hívás közben, akkor nem kapcsol be a kijelző, mert gondolom egy repedés pont úgy takarja a kijelzőt, hogy azt érzi, mintha a fülem mellett lenne...
-
biker10
tag
válasz
Gizmo94 #28322 üzenetére
Annyit csináltam ma, hogy bementem a szervizbe, mondom elővettem az sebemből azt ilyen volt...
(Próbáltam olcsóbbá tenni a srácnak...)A válasz, hogy ez nem garanciális, és így 50.000 Ft...
A fő bajom az, hogy azért vettem ilyet, mert egy csúcsot akartam magamnak 3-4 évre, nem1 hónapra, s nemazért ad ki ennyi zsét az ember.
Ráadásul, mint a hímes tojásra, úgy vigyáztam.
2 tók + fólia...
Hétfőn vagy kedden jön üveg.
Szerintetek mit szólnak rá, ha megmutatom, hogy kicsit hajlított is??
-
biker10
tag
-
biker10
tag
válasz
prtvlogan #28180 üzenetére
Szia!
Kb. 3 napos volt a telefonom, amikor került rá fólia, mert nem akartam, hogy legyen karc, s engem az nem foglalkoztat, hogy fólián kell taperolnom, s nem az üvegen.
Semmibe sem akadályozza a funkciókat! Minden tökéletesen működik.Amikor megvettem T-mobilenál, akkor nekem is 4.2.2 volt rajta, aztán kihozta a szogáltató a 4.3-as frissítést, amit jelzett is a teló, így frissítettem arra.
Én nem is értek a rootoláshoz, meg hasonlóhoz, de nincs is rá szükségem, így is szépen ki lehet használni a telefon adta lehetőségeket és természetesen a Prémium garancia is megvan. -
biker10
tag
válasz
Gizmo94 #27336 üzenetére
Had osszam meg én is a tapasztalataimat.
Egy ideje tudom, hogy ilyen telefont akarok venni. Mit csinál ezután szerintem egy normális ember => elkezd teszteket, cikkeket, commenteket olvasni róla.
Végtére is elég nagy ez a mobilarena portál, könnyen ráakad bárki is. Érdekelt minden, ami a telefonról volt információ, magamba akartam szívni, mint isteni tudást, hogy amikor végre a kezembe tarthatom, akkor baromi gyorsan belakhassam majd, valamint gyorsan beállítsak mindent úgy ahogy nekem tetszik.Decemberben szert tettem egy fehér példányra. Igen, szolgáltatós, mert az nekem nem fontos, hogy független legyen. Komoly készüléket akartam, mindent tisztességesen vele, emiatt fizeti meg az ember a komoly árat. Commentjeitek egy jó részét nem is értem, mert egyrészt rohadtul nem foglalkoztat az a téma, hogy ilyen meg olyan romot tegyek fel rá, kockáztatva ezáltal a prémium garanciát, meg ne adj isten valami nem jön össze jól, akkor a kezemben marad egy több mint 100ezres teló, ami levélnehezéknek jó, na nekem ez nem pálya. Másrészt nem is foglalkoztat az a dolog, hogy mindennap turkáljam a készüléket, hála Istennek nem szippantott be annyira az ő általa nyújtott világ, design, mint amennyire be voltam sózva a vásárlás előtti hónapokban.
Viszonylag új vagyok itt, kb. 3 hónapja olvasom ezt a fórumot (az miatt kezdtem el ezt olvasni, mert volt élet, s láttam, hogy milyen hamar reagálnak a segítők a kérdésekre)
Elolvastam a topic tetején lévő összefoglaló részt, de higgyétek el, mindig lesz olyan ember, aki inkább ide teszi fel a kérdését, mintsem beírná Google-ba. Azok a válaszok, hogy korábban le van írva, olvass vissza...27000 commentet ki fog átnyálazni? Na pont hogy senki.
Nekem is volt olyan, amire nem találtam a választ, valaki rögtön leírta ide, hogy mi a megoldás.
(Ellenpéldaként láttam olyat, is, hogy valaki kérdezte itt, hogy XY dologra nem tudja a választ. Azt kapta válaszul, hogy nézze meg az összefoglalóban. Még mindig nem találta. Nézd meg megint... Egy kis emberséget nem lehetne belevinni a dologba? Értem én, hogy a régebben itt lévők tudják már kívűlről az összes dolgot, de mindig lesz újonc, mindig fog valaki valami egyszerű, ne adj Isten banálisat kérdezni. Amiatt nem kell leszólni, mert ha megtanulja, hátha később majd ő tud segíteni valakin.)Akkumulátor idős mizéria:
Nekem van hogy három napot bírja az akksim...
Hogy miért?
Mert nem azon lógok állandóan, másféle programokat használok, mint ahogyan egyik telefonon sem ugyanazok az applikációk vannak, és a legfontosabb, mint írtam, nem szippantott be a készülék (aminek eléggé örülök), hanem szép folyamatosan lassan jövök rá én is mindenre, úgy hogy letöltöttem a használati utasítást, na meg GIYF ugyebár.
Ha valami észrevehetően szívná, akkor meg vegye az ember a fáradtságot, hogy megnézni mi meríti ennyire az akksit.
Rom-os téma nem az én asztalom, így abba nem mennék bele.
Tokkal kapcsolatos commentek:
Mindenki olyat használ,ami neki tetszik.
Nekem pl van egy átlátszó szilikon tokom, meg egy belebujtatós, valamint fólia van rajta.Commentem nem haragos hangvételű, hanem amiatt született, hogy lássátok a topicot abból a szemszögből is, amikor ideérkezik valaki új, milyen érzéseket, milyen élményeket szerez itt.
Üdv mindenkinek
-
biker10
tag
Sziasztok!
BUÉK Mindenkinek
Csak egy olyan kérdésem lenne, hogy visszamenjek-e a T-mobilehoz (újfent) reklamálni?
A lényeg annyi, hogy amikor dec. 2-án megvettem a telót,akkor a gyerek nyugtával odaadta, visszamentem egy hét múlva, mondták, hogy mivel webshopon keresztül rendeltem, így postán kaptam volna meg a számlát.
Csajszi megismert, mondta, hogy ne szarakodjunk, kinyomtatja ő nekem, s az egyben a garancia is. Ez mind meg is van itthon, le van pecsételve stb.
Csak annyi, hogy külön Samsung logós barna garancia papírom nincs, csak a fehér T-mobile-os. Azt is elfogadja a a Samsung Magyarország vagy egy futár, vagy kell mellé a Samsung logós barna garancia papír?Köszi
-
biker10
tag
válasz
kavics325i #26274 üzenetére
Romot nem fogok töltögetni, mert én nem amiatt vettem ezt a telefont, hogy mókoljak vele, romokat telepítsek rá orba-szájba...Nem is értek hozzá, meg nem is érdekel, mivel tökéletesen működött a 4.2.2-vel, most meg a 4.3-al is!
Én amiatt vettem a T-nél, mert oda szól az előfizetésem több éve, emiatt nem is kell független teló, s nekem többet ér, ha tudom, hogy Prémium garanciát kapok a Samsungtól.
A fő kérdés az az volt, hogy melyik azaz programja a Samsungnak, ahol meg tudom azt csinálni, hogy USB-n kersztül netre csatlakoztak a laptopon, mert egy e-mailt át kell küldenem magamnak a céges iPadre. Ez amiatt van, mert az iPaden nincs lehetőségünk excell sszerkesztésére, csak olvasásra.
Nokiánál ez így működött: megnyitottad a Suite-ot, eszközök, csatlakozás az internethez.
Na erre van szükségem, csak Samsunggal.
-
biker10
tag
Sziasztok!
Gyári T-Mobile-os s4em van. Frissítettem 4.3-ra, mert felajánlotta. Kellett volna előtte egy gyári mentést csinálni?
Ha most csinálok, akkor újra kell frissítenem?
Hol tudom megkeresni ezt a telefonban?Van a Samsungnak olyan programja, mint a Nokiának a Suite?
Amiatt kérdezem, mert meló közben sokszor van, hogy egy Excel fájlt a laptopon kell megcsináljak, s utána e-mailben elküldeni magamnak az iPad-re. A Suite-al megszoktam, s könnnyű volt a net kapcsolat létrehozása.
Köszi -
biker10
tag
Sziasztok!
Van a Samsungnak olyan programja, mint a Nokiának a Suite?
Amiatt kérdezem, mert meló közben sokszor van, hogy egy Excel fájlt a laptopon kell megcsináljak, s utána e-mailben elküldeni magamnak az iPad-re. A Suite-al megszoktam, s könnnyű volt a net kapcsolat létrehozása.Köszi
-
biker10
tag
Akkor talán nem lesz ezzel sem baj
Az enyém is gyári T-Mobile-os. Tekerve nincsen a rendszerem, mert minden gyári rajta, hiszen egy hetes a telefon. Sok program sem megy egyszerre, mert ezeket a windowsnal megtanulja az ember, hogy ne pörgesse ezerrel, s olyan hangot adjon ki, mint egy repülő, ami épp fel akar szállni... -
biker10
tag
Szia!
Az én akksimra ez van ráírva:
"Cell made in Malaysia, assembled in Vietnam"
Ez már a jobb széria, vagy ez is nyugodtan púposodhat?
A minap megtudtam milyen amikor melegszik az akksi: egy játékkal játszottam, s a vaku alatt nem kicsit melegedett. Azóta nem tapasztaltam ilyet. Mondjuk most már rajta van egy S-line tok, így már nem érzem
-
biker10
tag
válasz
d.beni #25931 üzenetére
Háháhá
Ezt nem szemétségből írom! Csak magamra ismertem ebben a commentben
Így kezdtem én is a kérdések sorát
Szegény Kali biztos agyf@szt kapott a sok egyszerű kérdésemtől.Bár talán mentségem, hogy régi Symbianról váltottam
Mondjuk van olyan hozzászólás, amiből egy szót sem értek
, ezért kérdezek.
Néma gyereknek... -
biker10
tag
válasz
borsodika #25925 üzenetére
Köszi a választ.
Még valami.
Telefonon keresztül, wifivel megy a frissítés, vagy laptopról programmal?
Csak mert laptopon még nincs Samsungos programom, ami a telefonhoz kellhet. Olyan programra gondolok, ami hasznos ezekhez a frissítésekhez, de nem turkálni és újrarakni akarom, amikor kihoznak valami újat valahol,hanem csak a szolgáltató által ajánlott frissítésekre kellene. -
biker10
tag
Jaaa
Csak amiatt, hátha valaki más is van/volt/lesz hasonló helyzetben:
Ma megint voltam bent a T-Pontban (amiatt, mert délelőtt hívtam a Samsungot és mondták, hogy a T-pont tölti ki a garijegyet.)
Szerencsére megismert a csaj, soron kívül odahívott, kérdezte, hogy miben segíthet.
Mondtam, hogy egy hete gyakorlatilag nekem csak egy pénztári bizonylatom van tőlük, úgyhogy kellene számla, na meg a garanciajegy.
Amiatt nem kaptam meg akkor, mert webshopon keresztül rendeltem, s azt külön postázták volna ki, de a csaj nagyon segítőkész volt, kinyomtatta a számlát is, meg garijegy is, összekapcsolva, s így már meg van a 2 év gari + 2 hónap a reggelés miatt isAz egész kb 3 perc volt.
-
biker10
tag
Sziasztok!
Egy laikus kérdés, mivel egy hete vagyok S4 tulaj.
Magától jelez, hogy frissíteni akar 4.3-ra, vagy nekem kell a verziószámnál valamire kattintani?
Mi az ami elveszik?
Igazából nem sok időm volt vele foglalkozni, de nagyjából már felpakoltam magamnak ami kell rá.
Playből letöltött dolgok eltűnnek?
Mennyivel jobb ez a verzió, mint a 4.2.2 ?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Autós topik
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest