- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
StoneBridge
senior tag
-
Petyyyyy
addikt
válasz
biker10 #54827 üzenetére
Ha meg vagy vele elégedve és nincs kedved minden appot újra telepíteni, akkor egyelőre jobb, ha kivársz szerintem. Talán az 5.1. A lolli ugyan csinos, kényelmes, de még nem tökéletes. A KitKat-tel sokkal jobban bírja teló és vannak olyan funkciók amik L alatt egyszerűen eltűnnek (pl. böngészőben kézmozdulatos lapozás).
-
upbuvar
tag
-
mgTerminator
veterán
válasz
biker10 #33497 üzenetére
Nem, a gyári füles ilyen téren tényleg szar... Mintha direkt csúszósra csinálta volna meg a samsung. Azt hiszem hogy a Poweamp-ban ha hosszan nyomod a hang gombokat akkor ugratja a számokat, próbáld ki
Én folyamatosan torrentezek telón, de én a tTorrentet ajánlom ugyanis teljesen magyar (a fejlesztő is) és gyakorlatilag a legstabilabb kliens androidra. Nekem úgy van beállítva hogy csak wifin és töltőn forgalmazza a torrenteket, így nem szívja az aksit
Ja és a legszebb az egészben, hogyha meg van nyitva a port akkor tud seedelni is, elég szép sebességgel!
-
Gizmo94
veterán
válasz
biker10 #30952 üzenetére
Tökéletesen véd, nekem esett le kőre kb. másfél méter magasról, a sarkára az S2 ugyanilyen tokban. Ugrott kettőt, mielőtt pofával lefelé megállt volna. Azon kívül, hogy szétbaszott az ideg, semmi nem történt, a tok tökéletesen megvédte a telefont, semmi nyom nem látszott, még a tok kis pereme is elég volt ahhoz, hogy egy hajszákarc se legyen a kijelzőn.
-
Dare2Live
félisten
válasz
biker10 #30842 üzenetére
"Én azt hittem, hogy amiatt teszitek, mert ki tudod íratni a szolgáltatói baromságokat, személyre tudod szabni az egész kinézetét, frissebb verzióval javul az akkuidő ... Stb..."
Egyrészt.
"Telefont meg nem egy hónapra vásárolok, hanem 3-4 évre legalább."
Hát akkor én nem értem te mit nem értesz. Mert aki nem romol annak nem lesz hozzá frissítés. Így neked sem. Nekünk akik romolunk meg igen.
-
Dare2Live
félisten
válasz
biker10 #30826 üzenetére
azabaj, hogy én elég jól tudom milyen S1 gyári és más kiforrott, blotware mentesített rommal, tweakelt kernellel.
És hát hasonló amit S4nél látok sött méginkább. Ez nekem elég komoly ok.De akinek ez nem annak meg ott lesz a kimuló support. S1re kvázi tökéletes a 4.3as Slimbeam és RC3nál tart a SlimKat. Miközben a Samsung support 2.3! nál megszünt. Azóta ugye volt 4.0, 4.1, 4.2, 4.3 és itt a 4.4 és bár egy 4.2->4.3 között nem sok a difi egy 2.3 és 4.3 már az. Éshát ez baromi jó az AOSP/CM támogatott készülékekben, hogy sok év múlva is van support és az S4 mármint qualcomos hál isten ilyen. 5év múlva is támogatott lesz. Márha hajlandó vagy romolni.
Értem én az álláspontod, csakhát sokat buksz ha nem romolsz. És persze ha hülye vagy akkor megvan a kockázata nem tagadom.
-
tisvol
aktív tag
válasz
biker10 #28524 üzenetére
Nekem ennyit se "sz@aroztak" az akksival. Bevittem egy egy itteni szerviz pontba, mondtam, hogy púpos az akksi. A srác le se vette a fedelet, mondta, hogy hoz egy másikat
Persze raktáron nem volt, csak két napjára lett meg. Visszamentem, kivette az akksit, meg se nézte. Kicsit lelkiisimeretfurdalásom támadt, mondom neki, hogy meg se nézed? (annyira azért nem volt nagyon nagyon púpos) Ááááá...látja ő azt hogy milyen, és megpörgette az asztalon
Maláj akksi került bele.
Itt volt az asztalon egy szoftverfrissítő számítógép, ahol akár segítséggel akár magad frissíthetted a kütyüdet. Valami célszoftver volt rajta, nem KIES, nem ODIN. Nem láttam még olyat. -
Gizmo94
veterán
válasz
biker10 #28341 üzenetére
Egyébként elmondom én mit tennék. Közölném, hogy: Haver, vettél egy fehér S4-et, dobozostól, papírostól, tokostól, mégpedig ezt, amit szétrúgtál, mert nekem ez már így nem kell, ez részedre éppen most kelt el. Cserébe holnap nem érdekel hogyan, de egy ugyanilyen garanciás, stb. vadiújat meg nekem veszel. Kb. ennyi.
-
zx6r
aktív tag
válasz
biker10 #28332 üzenetére
Én nem is foglalkoznék a helyedben ilyenekkel ,hogy mi mennyi,hanem a kedves haverodnak legyen a gondja menjen a bótba azt hozza ki hitelre vagy ahogy akarja....ennek a telonak annyi semmi értelme rákölteni egy százast akkor már egy új ,de az legyen a haver dolga nem?
-
Gizmo94
veterán
válasz
biker10 #28323 üzenetére
Értem én, meg együtt is érzek.. Na majd a béka tud privátban valami olcsóbb megoldást neked, nagy gengszter..
Szerintem ne nagyon mutogasd, hogy hajlított, ugyanakkor ne is nagyon feszegesd.. Várjuk meg, mit mond a béka...
Blero: Hawer, szerintem mindenkinek van, aki már járt így, vagy szemtanúja volt a hasonló gyiloknak, ami eléggé gyakori. Egyik haver S2-jén az orrunk előtt ment át a busz, elejtette a balek és pont úgy pattant, hogy aláesett. Ja, az S2 akkor volt új modell. Eléggé legörbült a szája, kijózanodott egyből.
Nggabi:
-
Gizmo94
veterán
válasz
biker10 #28317 üzenetére
Ezt egy kicsit szétrúgták a seggeddel együtt. Sebaj, 2014-es hajlított modell. Csak ez az inverz verzió, egyedi. Egyébként ennyitől 100%, hogy nincs az alaplapnak meg semminek semmi baja szerintem. Ha kép nincs a kijelzőn, akkor display off, az kell rá, ellenkező esetben, ha csak pókhálós, megcsinálom én is, vagy te is, ha van türelmed hozzá. Egyébként a telefon szemmel láthatóan görbe, normál esetben 100%-ig egyenes, tehát az okozta azt is, aki seggberugdalt. Nem biztos, hogy nem tartanám cserébe jó ötletnek fejenrugdalni hasonló módon, bár mondjuk egy afterpartyn pont a farzsebben a helye (amúgy sem igazán) a telefonnak. Régi szabály már, hogy durva buliba szar telefonnal megyünk, nem a csúcsmodellel... Legközelebbre jó tanács.
-
biker10
tag
-
válasz
biker10 #27639 üzenetére
ezt így biztos nem mondtam/írtam, mert a telekom is ad jótállási jegyet, csak nem a gyári samsung logósat, hanem sajátot nyomtat, egy sima fehér lapra - mint amire a számlát is - de az is pont úgy jó a gyártói szerviz(es) számára, mint a gyári.
illetve - ahogy korábban is linkeltem - egy ideje már nem is feltétlenül nyomtatják ki, hanem a saját telekom fiókban elérhető azok számára, akik online vásároltak. -
kavics325i
őstag
válasz
biker10 #26271 üzenetére
Csinálsz egy gyári visszaállítást és kész. Ha nem jó akkor innen letöltöd az új t-s romot és előtte utána csinálsz egy gyári visszaállítást.
A másik kérdésedre nem igazán tudok válaszolni,mert abszolút értelmezhetetlen.
Mi köze a laptopnak az iPados-androidos történethez? -
válasz
biker10 #26055 üzenetére
csak kínairól hallani eddig, illetve ott is a direkt kínai típusról, mert például nekem cell made in japan, assembled in china típusú van, és 6 hónap használat után is tökéletes - igaz, ez t-mobile származású telefon, és szolgáltatósnál nem hallani/olvasni akkumulátoros problémáról.
főként a proci melegszik, ha tekerve van a rendszer. -
-
válasz
biker10 #25933 üzenetére
wifi útján (is) megy a frissítés a telefonon, ha úgy (is) elérhetővé tették adott firmware verziót - mert nem mindig egyszerre adják ki kies és (f)ota útján.
előfordul, hogy bizonyos utólag, a play útján telepített alkalmazások nem szeretik, ha a rendszer frissül, és utána vagy problémásan működnek és szükséges azokat újratelepíteni, vagy akár a rendszer működésében is problémát okoznak, ezért gyári állapotra kell visszaállítani a teljes rendszert, majd újra letölteni és beállítani mindent. -
válasz
biker10 #25924 üzenetére
szia,
- jelez magától, legfeljebb nem frissít automatikusan, ha nincs az engedélyezve
- semmi sem veszik el (f)ota frissítésnél
- nem, semmi sem tűnik el
- jobb a ram kezelése, javult az akkumulátoros üzemidő, illetve adott néhán yúj funkció és beállítási lehetőség
a rendszered jelenlegi állapotának függvénye, hogy mennyire tud érvényesülni az új verzió, előfordulhat, hogy teljes nullázás kell majd, ha problémák adódnak. -
válasz
biker10 #25276 üzenetére
bekapcsolhatod, gondolom nincs teljesen lemerüve.
mycso; szia, a hivatalos leírásban ezt találtam;
Mik a termékregisztráció határidejével kapcsolatos szabályok?
- a jótállási jegyen feltüntetett feltételek szerinti kiterjesztett garancia érvényesítéséhez szükséges termékregisztráció időben az adott termékre jogszabály alapján kötelező jótállási idő (1 év a vásárlás napjától számítva) lejárta előtt elvégezhető;
- a +2 hónapos kiterjesztett garancia érvényesítéséhez szükséges termékregisztráció az adott termékre jogszabály alapján kötelező jótállási idő (1 év a vásárlás napjától számítva), illetve a jótállási jegyen feltüntetett feltételek szerinti garancia lejárta előtt elvégezhető;
- a Samsung által esetileg meghirdetett, termékregisztráció alapú promóciók (ill. az azokban részt vevő termékek) egyedi feltételei a termékregisztráció határidejét a fentiektől eltérően is megállapíthatják, amelynek részleteiről ilyen esetben külön tájékoztatás található a vonatkozó részvételi szabályzatban. -
nVIPER
senior tag
válasz
biker10 #25276 üzenetére
Nyugodt szívvel be lehet kapcsolni, rá is dughatod a töltőre ha úgy gondolod, nem ezen fog múlni az üzemidő. Az akku idővel "bejár" tehát néhány le és feltöltés után majd be fog állni a normál állapotra. 16 óra ide vagy oda, a benne lévő töltésvezérlő 100% töltöttségi szint felett csepptöltésre kapcsol, most rádugod a töltőre, ha reggel lehúzod semmi gond nem lesz, de ez csak az én véleményem
-
válasz
biker10 #25274 üzenetére
szia,
ezekben már nem ni-xx akkumulátor van, hanem li-xx, így nem kell formázgatni, csak simán feltöltöd és használod. nem is tudod 16 órán át tölteni, szépen lekapcsolja a töltést, ha eléri a feltöltött állapotot, ezt abból is érzékeled, hogy utána lehűl a töltő.
azt nem szereti, ha túl sűrűn van kikapcsolásig lemerítve, bár a védelem akkor is hagy még benne némi tartalékot, de inkább töltögess rá bátran bármikor. -
-
válasz
biker10 #25180 üzenetére
szia,
nem hiszem, hogy van most jobb vétel, mint a t-s domino konstrukciós s4 potom 117 e ft ellenében - már akinek jó a szolgáltatós készülék.
nekem is a t-s van, de ha nem lenne, most biztos vennék egyet, mert én sokkal többet fizettem érte 6 hónapja - de ez ugye természetes...
mint bármilyen gyártó és típus esetén, itt is adódnak problémák, lásd például az akkumulátoros hiba, de azért van a prémium gari, hogy kicseréljék! más kérdés, hogy t-s telefonoknál nem jellemző a probléma, nekem sem adódott semmi hiba a 6 hónap alatt - jut eszembe, hogy ne hazudjak, csak 3 nap múlva lesz 6 hónapos a telefonom!
a röcögés inkább az első firmware verzióknál volt jellemző, nem véletlen, hogy én sem vettem meg azonnal a telefont, ahogy megjelent a szolgáltatónál, de az utolsó firmware verziókkal már nincs különösebb probléma, és javult az akkumulátoros üzemidő, a ram kezelése...stb is.
annyi, hogy a t-s 4.3 még nincs kiadva, bár elkezdték már nyomni, a szerbeknél már megjelent, szóval jönnie kell lassan itt is, de addig használható az utolsó 4.2.2, az sem rossz.
nekem független 4.3 van már a szolgáltatós készüléken, mert én türelmetlen típus vagyok.
nálunk is van a páromnak egy t-s fehér s advance (is), de az s4 más kategória azért, nem is nagyon akaródzik az s4 után nyomkodni a gyengébbet, mert nagyon lassú, vontatott és nehézkes a működése.
az is sokat jelent, hogy 6 hónap után sem gondolkodok rajta, hogy máris cserélni kellene valamilyen más típusra az s4-et, pedig előtte az xperia z csak 3 hónapot élt meg nálam. -
válasz
biker10 #23990 üzenetére
szia,
a bolti gari nem gari, a gyártói gari viszont 12 + 12 + 2 hónap prémium gari, ami azt jelenti, hogy díjmentesen kivonul házhoz a szervizes, és a húzósabb problémát is úgy 30 perc alatt orvosolja, legyen szó akár a kijelző vagy az alaplap cseréjéről!
vagy függetlenül vedd rendes "2 év" gyártói garival, vagy pedig szolgáltatónál, ott is azonos feltételekkel kapod.
a gsm bolti gari nem javasolt, legyen szó bármelyik gsm üzletről, nem tudni, hogy mikor szűnik meg, vagy folytatja más néven jogutód nélkül, mire hivatkozva passzol le...stb.
a telekom listaáras 147 e ft nagyon jó ár, ott is rendes teljes gyártói garival kapod, bár az függő készülék, de ha az nem probléma, akkor biztos forrásból van egy jó telefonod, és nem kell aláírnod semmit sem az előfizetés szempontjából.
sokat - szerintem - már nem nagyon fog esni az s4 ára az s5 megjelenésekor, a nagyobb lejtő már megesett.Newlocal akkor valami nem kerek. (f)ota vagy kies útján próbáltad? netre kiengedve a frissítési folyamat? húzd fel odin által ezt; link
xxuemj7, re-partition kipipálva...stb, ahogy a képen látható.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Autós topik
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Óra topik
- PlayStation 3
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest