- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nortol
senior tag
Én is csak ennyit tudtam tenni :-)
A harmadik link talán jó is lesz...
-
vasn
tag
Ezt a romot (1FF-olympus_emara-user-2.3.4-4.5.2A-74_OLE-31-release-keys-signed-Vodafone-EU.sbf) nem találom sehol. Ha megvan vkinek megosztaná velem. Előre is köszi.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Pepeninho #1983 üzenetére
Nekem akkor voltak ilyesmi eltűnések, amíg nem kapcsoltam ki a Motorola Servicest a névjegyek beállításai között.
Arra kell ügyelni, hogy nem elég kikapcsolni a megjelenését, a tárolásnál is be kell állítani, hogy a gmail fiókodba mentse a kapcsolatokat (már ha ezt akarod).Lefagyás/újraindulás:
Heti rendszerességgel biztosan nem fagy le, de a ha havi egyet mondanék, lehet azzal is sokat mondtam volna.
Viszont az instagram korai verziói tényleg kicsinálták a telefont, viszont az valami szoftveres bug volt. -
-
N.E.R.O.
tag
válasz
premete #1985 üzenetére
Pedig Motorola logo van rajta. Bár az is igaz, hogy made in China...
A lefagyás meg eddig a beépített youtube alatt volt meg Kindle használat, könyvolvasás közben, meg még a legelején egyszer, de azt már nem tudom mi volt.
Mindegy majd ha nagyon zavar, akkor utánanézek, hogy lehetne javítani a dolgokon.Köszönöm a választ és
Üdv: -
premete
veterán
válasz
N.E.R.O. #1984 üzenetére
Ez csak gagyi, utángyártott töltőkkel szokott előfordulni, a gyárival nem. A lefagyás nem "szériafelszerelés", azért kell tenni, leggyakrabban kétes program/rom felrakása okozza.
@Pepeninho: ilyennel sem az Atrix 4G-n, sem az Atrix2-n, de még egyetlen telefonon sem találkoztam, pedig volt egypár. -
N.E.R.O.
tag
Sziasztok
Én is egy Atrix 4G újdonsült tulajdonosa lettem.
De van egy zavaró problémám vele.
Ha (hálózati) töltőre teszem a telefon teljesen lelassul, érzéketlen lesz a parancsokra, nem vagy csak sok késéssel reagál. Ha kihúzom a töltőt rögtön jó. Ha USB-ről töltöm szintén jó. Ez mennyire természetes? Ha nem az akkor mi lehet a gond?
A telefon Kínából jött újonnan, függetlenül, bár nem hiszem, hogy ezzel lenne a gond, sem azzal, hogy Angliában élek és használom.
Illetve mennyire elfogadott a heti 1-2 lefagyás gyakorisága (amikor annyira megmukkan a telefon, hogy csak az akksi kivételével lehet újra életre kelteni)?Állapota még gyári, semmit nem piszkáltam rajta.
Egyébként pedig meg vagyok vele elégedve, jó kis ketyere...
Üdv:
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok
Atrix 2-vel rendelkezem, de a kérdés szerintem itt is helytálló. Észrevettem, hogy nem menti el a telefonszámokat minden esetben. Mindegy, hogy a kszüléken mentem el vagy a gmail fiókon. Egyszerűen eltűnik. Mi lehet az oka? :S
-
Imdre
aktív tag
válasz
rum-cajsz #1980 üzenetére
Köszi, de már ezt is próbáltam. 3g kell, hogy legyen, defy-al majdnem fullos volt. Van, hogy 3-4 vonást jelez a térerőnél, de csak segélyhívás, vagy az sem engedélyezett. Próbáltam manuálisan rámenni a hálózatra, de nem tud 3g-ben csatlakozni a T-mobile-hoz.
Már nem maradt semmi ötletem... -
rum-cajsz
őstag
Két kis videó a közelgő Motorola ICS romból:
[link] -
rum-cajsz
őstag
Hát, egyelőre nem sok mindent segítettem.
Viszont én továbbra is az APN beállításokra gyanakodnék a helyedben.
Nálam ez a működő T-Mobilos:Name: internet
APN: internet
Proxy: -
Port: -
Username: -
Password: -
Server: -
MMSC: -
MMS proxy: -
MCC: 216
MNC: 30
Authentication Type: None
APN Type: default,supl
APN protocol: IPv4Ahol vagy, ott tutira van 3G a T-mobil hálózatán? Néztem a képernyőképeid, és nálam teljesen másként néz ki, ha be van kapcsolva a mobil adat. A jobb felső sarokban a hálózati jelerősség mellett ott kellene lennie az adatforgalmi ikonnak is. Esetemben egy H betű virít ott.
-
Imdre
aktív tag
A garancia odáig rendben van, hogy megvan. Csak nem tudom hogyan érvényesítek egy szolgáltatatói (jó alapjába véve gyári) garanciát más szolgáltatóval fennálló hiba esetén?
Nincs valakinek ismerőse a cordon-nál?vagy valami elérhetőség? A titkos számon sem értem el őket mostanában.
-
Imdre
aktív tag
megálltam
Felraktam a Retail sbf-et, kipróbáltam a 3G-t - failed
Full wipe után ment fel a 2.3.6-os AT&T zip, kipróbáltam a 3G-t - failed
Full wipe után visszament a cwm mentésem a CM7-ről, kipróbáltam a 3G-t - failedMindannyiszor a korábban linkelt képen mutatkozó jelenség jött elő: 2G-n az "about phone" menüben a T-Mobile HU szerepel. Átváltva 3G-re ugyanitt a felirat átvált a Vodafone HU-ra, természetesen továbbra is T-Mobile kártyával használva...
Sőt! Probáltam átváltani manuálisan 3g alatt a hálózatot és azt írja ki, hogy: nem sikerült csatlakozni a t-mobile hálózatához.
-
Imdre
aktív tag
Na csak megcsináltam újra a folyamatot: Retail EU rom fel, szükséges előkészületek után ment is fel premete 2.3.6-os AT&T-s zip-je. Sajnos a helyzet változatlan
Az a gond, hogy fájna a szívem visszaküldeni, mert egy Vodás kártyával ez egy hibátlan telefon, de így...
A 8 napba még beleférek simán a jövő héten így szerintem megy vissza - bár jó árban csíptem. Az a baj, ha megkockáztatom a szerviz meg tojik a fejemre, akkor van szopacs.
Bár van élet a 3G nélkül, de a tudat, hogy csak Vodafone-os hálózaton van, zavar.
Számomra egyre inkább valószínű a hardveres hiba - kérdés, hogy javítanák-e. -
Imdre
aktív tag
"Ahogy nézem a képet, csak arra tudok gondolni, hogy hogy a fenébe lehet ez"
Na akkor már ketten vagyunk.Nem jól látod egyébként a dolgokat
Tehát szerdán megkaptam a telefont, csütörtökön raktam fel rá a CM7-et. Akkor vettem észre, hogy nem megy a 3G. Kipróbálás gyanánt felraktam a Nottach Trix romot, majd premete 2.3.6-os AT&T-s zip verzióját - eredménytelenül. Ekkor visszaraktam sbf-ből a gyári 2.3.4-es Retail EU romot, mindhárom szolgáltató kártyájával kipróbáltam, semmi (illetve csak vodás kártyával ment a 3G).... Azért akartam felrakni sbf-ből a gyári AT&T-s romot, de nem mertem. Ma felrakom újra a Retail verziót, majd közvetlenül premete 2.3.6-os AT&T-s zip verzióját - így mit működik.Egyébként nem görcsölnék vele, hanem beadnám egyből szervizbe, de nem mondhatom vodáéknak, hogy nem megy a T-mobile-os kártyámmal a 3G - pech, hogy épp a vodással megy csak a 3G
Valahogy a Cordonnal kellene letárgyalni, csak elérhetetlenek...
A leírás tökéletes, premete összerakta csomagostól mindenestől - ezért nagy RESPECT neki - ha feljutok Pestre megkapja a sörét is
De köszönet még rum-cajsz fórumtársunknak is!
-
nortol
senior tag
Ahogy nézem a képet, csak arra tudok gondolni, hogy hogy a fenébe lehet ez :-)
Amúgy Én azt hittem, hogy egy komplett, akár at&t-s vagy bármilyen más fsb felrakásán már régen túl vagy...
De ezekszerint nem, és ebből következtethetően lehet, hogy tényleg szoftveres a probléma...
Tehát full sfb fájl felrakása legyen a következő amit teszel.
Aztán ha úgy sem megy, na akkor lehet a szervízen gondolkodni...
A matrixhu.infóra pedig bárki megírhatja a tapasztalatait a különböző howtokhoz hozzászólásként, főleg, mert ott ugye igyekeztünk egybe gyüjteni az általunk eddig legfontosabbnak tartott dolgokat :-)
Itt főleg premete tudása volt a döntő :-) -
Imdre
aktív tag
-
Imdre
aktív tag
válasz
premete #1963 üzenetére
Nem, nem... félreértesz. Ezt felraktam már természetesen, de nem ment ezzel sem. Én úgy gondoltam, hogy a komplett sbf romot flashelem fel.
Nem vodás az apn, csak valamiért mindenáron a vodát akarja 3G-n. Ezt linkeltem korábban, hogy milyen marhaságokat csinál, ha átváltom 3G-re.
De időközben csináltam még egy képet itt megtekinthető. Nem értem ezt miért csinálja.
De lehet annyit még megpróbálok, hogy felrakom a Retail gyárit, majd rögtön a Te 2.3.6-os romodat, hátha. Keddig van időm kísérletezgetni, csak tégla ne legyen... -
premete
veterán
Ha elolvastad, akkor nem értem, hogy mi a kérdés.
Én rögtön a T-Mobile-os kártyát tettem bele, és nem volt vodás apn-em. -
Imdre
aktív tag
válasz
premete #1961 üzenetére
Telefonra értettem az international kifejezést
Most CM7 van fenn, de alapnak korábban a "1FF-olympus_emara-user-2_3_4-4_5_2A-74_OLE-31_20-release-keys-signed-NonEFIGSRetail-EU.sbf" lett flashelve.
nortol oldaláról már leszedtem mindent, így teljes a fegyverzet
Még egy kísérletet tennék a "att_2_3_6-4_5_141-111212.sbf" gyárira is. Az érdekelne, hogy ez felmehet-e, mivel tudom vannak apróbb eltérések régiónként. Hátha ezzel menne a 3G a többi hálózaton is.
Csak most bánom, hogy nem vagyok Vodafone-os- akkor nem lenne semmi gubanc
-
premete
veterán
Nincs olyan rom, hogy "international", kérdezz konkrétabban a setting/phone/about alapján.
egyébként Nortol fórumtársunk aláírásában ott van minden zubehör.
Sejtem, hogy mire gondoltál, csak itt több készülékről esik szó, és nem akarom, hogy valaki padlót fogjon, azért nem linkelem. -
Imdre
aktív tag
Az international típusra rárakható a gyári AT&T-s sbf verzió?
Még ezt megpróbálnám, de egyenlőre nem mertem felrakni. -
Zzenit
tag
Ennyi... Mostantól én is a (m)Atrix rabja leszek
Autós tartó és dokkoló megrendelve vele együtt. Addigis szorgosan bújom majd a fórumot és az androidos leírásokat meg program ajánlatokat. Azért lehet egy-egy buta kérdéssel fel-fel bukkanok.
-
Imdre
aktív tag
válasz
premete #1956 üzenetére
Felraktam a Te 2.3.6-os AT&T-s romodat, azzal sem ment. Vagy a gyári AT&T-s sbf-re gondoltál?
A szervízzel az a gond, hogy vodás kártyával megy, így elhajtanak a ... valószínűleg. De az is érdekes volt, hogy mikor beleraktam a vodás kártyát, akkor a statusbar-t lehúzva szerepelt a Vodafone és a Vodafone HU felirat is egymás alatt. Olyan, mintha 3G-re váltáskor a Vodafone hálózatra akarna csatlakozni, de nem bír -
hito
nagyúr
válasz
premete #1953 üzenetére
Jövő héten megyek tivornyálni Don Pepe-be
CM9 nekem csak az ICS miatt kell. Ezt a romot néztem ki magamnak.
-
hito
nagyúr
Használ valaki CM9-et? Még mindig gondok vannak a kamerával? Ha csak a videofelvétel nem megy akkor azt letojom, a fényképező legyen jó.
-
hito
nagyúr
Kedden megint Atrix user leszek!
Premete: hogy állsz sörügyileg?
-
Imdre
aktív tag
-
Imdre
aktív tag
Dupla
-
Imdre
aktív tag
-
Imdre
aktív tag
Na megnézet:
- Telenor-on nem megy
- T-Mobile-on nem megy
- Vodafone-on megyNa erre volnék kíváncsi, hogy miért van így. Mégcsak nem is reklamálhatok miatta
-
premete
veterán
-
Imdre
aktív tag
válasz
Hohohohóóó.. #1930 üzenetére
Ez nem jó hír. Ma kipróbálom mindhárom szolgáltató kártyájával.
nortol
Természetesen tudom, hogy független a telefon (ezért is vettem meg), csak azért írtam, hogy nem AT&T-s telefonról van szó. A Defy-on tökéletes volt a 3G, itt semmit nem lehet csinálni. Remélem azért lehet valamit tenni, mert csak ezért nem megyek át a Vodához.
Azt hittem megtaláltam a tökéletes telefont, de úgy látszik mindnek van valami defektje... -
Pepeninho
őstag
Íme egy igazán hülye kérdés, csak ,hogy ne érezd magad szarul.
Feltettem egy filmet a telóra de sehol nem találom. Ötlet? :S
-
nortol
senior tag
válasz
Hohohohóóó.. #1933 üzenetére
Hülyének érzem magamat, mert egy hülye kérdést fogok feltenni most: ugye van 3g előfizetésed?
-
Hohohohóóó..
csendes tag
-
nortol
senior tag
válasz
Hohohohóóó.. #1930 üzenetére
Na ezt most kezdem nemvágni :-)
Mi az, hogy "sem működik a 3G" ?Lehetséges, hogy szanaszét beszélünk egymás mellett?
Csak mert a 3g-nek semmi baja...
-
Imdre
aktív tag
Na most visszaraktam a gyári (vodás) 2.3.4-et. Így sem megy a 3G. Amint átváltom elmegy a hálózat (se net, se telefon - csak segélyhívás). Megnéztem, hogy amint átváltom 3G-re, akkor a "telefonról" menüben a T-mobil átvált Vodafone-ra, gondolom annak a hálózatát akarná. Az APN tuti jó, mert 2G működik rendesen. Viszont így visszagondolva az AT&T-s se volt jó CM7-en, de mivel hibás volt nem foglalkoztam akkor vele.
Használ még valaki Vodafone-os (International) készüléket T-mobile kártyával? Rendben megy a 3G?
Vagy küldjem fel szervízbe? - ennek roppant mód nem örülnék... -
Pepeninho
őstag
Nézőpont kérdése, Nekem túl sok a spúr ismerősöm akik nyaggattak régen ,hogy miért nem vagyok elérhető Viberen vagy Waccapon. Töröltem mindkét progit és eladtam az okostelefonom. Ez volt a megoldás. Most pedig vettem egy Atrix 2-t. Viber és Vaccapp, meg nem hsizem,hogy újra felugrik a telóra.
-
Zzenit
tag
válasz
Pepeninho #1923 üzenetére
2. WhatsApp-Viber-Skype korlátozás: azt hittem a WhatsApp is elmenti az üzeneteket és továbbítja, ha legközelebb online lesz az ember, mint a számítógépes skype. Aki nagyon elakar érni úgyis megcsörget vagy ír egy normális sms-t. A WhatsApp-ot tényleg csak ilyen legvégső spúr megoldásnak gondoltam, ha van vmi nem olyan fontos infó, aminek nincs időhatálya, de tudom, hogy olvasni fogja az illető és hamarabb mint a méljeit. Főleg a külföldi ismerőseimmel beszélek skypeon/viberen. Megcsörgetnek a sima számomon, akkor tudom, hogy hívni kell őket, feljelentekezem vmelyik progiba és már hívom is őket, ha nagyon-nagyon fontos úgyis írnak sms-t vagy simán felhívnak.
-
Pepeninho
őstag
1.Email-nél tudom, hogy van lehetőség arra, hogy pár percenként/óránként kérje csak le a leveleket.
2.WhatsApp-ot és Vibert miért is szeretnék korlátozni? Szerintem annak aztán nem sok értelme van.
3. Webrádió pipa.
4.Zseblámpa progi: Tinny flashlight
5. 2 zajszűrő van benne. Csak jókat hallottam róla. Az én barátnőm néha panaszkodik arra, hogy nem hall jól, de ez annak tudható be valószínűleg, hogy rosszul tartom a telefont.
6.Ez nem mentség. Manapság mindent lehet postázni. SÖRT IS!!!
-
rum-cajsz
őstag
Bár nem premete vagyok, de megpróbálok válaszolni.
"Gondolom azért a market/play megy rajtuk"
Természetesen!"Az email lekérdezésnél be lehet állítani a lekérdezés sűrűségét?"
"Ugyanez a kérdésem mondjuk a WhatsApp-ra is. Skype-ot és a Vibert ki lehet lőni rendesen, vagy visszapofátlankodnak maguktól a netre egyszercsak?"
Az Androidról itt egy jó ismertető leírás kezdőknek: [link]
De röviden: Itt két lehetőséged van. Vagy kikapcsolod a szinkronizálást, és ebben az esetben a mail programba belépve neked kell a frissítést kérned (ekkor tölti le a leveleket), vagy bekapcsolva hagyod. Itt a szinkronizálás nem azt jelenti, hogy x időnként felnéz a netre, hogy letöltse a leveleket, hanem kihasználja a PUSH technilógiát. Tehát ha be van kapcsolva a net ás a szinkron, akkor fogod megkapni a levelet, amikor a mailszerver megkapja a levelet.
Ez az alapeset, ha ettől különbözőt akarsz, akkor keresni kell a Play-ben alkalmazást."A webrádió megy rajta frankón?"
Megy."Zseblámpa progi alapból van rajta, vagy be kell szerezni egyet a Playből?"
Be kell szerezni." Ez dupla zajszűrűs mikrofon ennél a telónál is van, vagy csak a Atrix2-nél"
Ennél is. De szerintem még a Defy és Defy+ is tartalmazza. -
uzsgyi
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ME860 ázsiai Atrixom. Wifin felfrissítve szabályosan Gingerbread-re (system ver.: 45.0.25.ME860.Retail.en.05)
1. Nem tudok belépni Recovery Mode-ba, mert lefagy. Csak a droidot látom a felkiáltójeles háromszöggel. Hiába nyomogatom a jobb alsó sarkot vagy mármit a kijelzőn. Mit lehet tenni?
2. 2G hálózatot nem érzékel csak 3G-t(Telenoros vagyok), de az meg ugye gyenge. Frissítés előtt nem tudom, hogy volt-e 2G hálózat.
Találkoztatok ezekkel a hibákkal? Azért lehet, mert ME860 a készülék vagy valami gyári hiba lehet? -
hito
nagyúr
Amióta ezt megláttam, azóta én is gondolkozok a 4. Atrix-om beszerzésén
Bocs, nem: 5.
-
Imdre
aktív tag
Jelenleg a legújabb nightly-t használom, de korábban a pár napig nálam lévő "kis hibás" Atrix is ezt csinálta.
Statusbar-on, ha átváltok 2g-ről, akkor a t-mobil írás átvált "nincs szolgáltatásra", valamint a térerő is inaktív lesz. Olvastam másnak is volt ilyen, de a megoldást nem találtam. Próbáltam apn beállításokat, de eddig eredménytelenül - esetleg, akinek jól működi elküldhetné.
A cm7-el én is úgy vagyok, mint Te. -
Zzenit
tag
válasz
premete #1914 üzenetére
Köszi premete a választ! Új leszek majd androidos témában Nokia 5800-ról fogok váltani, mert már elég karcos lett a kijelzője szegénynek a farmerek zsebénél található szegecsektől. Tudom, hogy okostelefon így meg úgy, de nagyon szimpatikusak a "herélt" romjaid, mert szépen növelik az akkuidőt. Gondolom azért a market/play megy rajtuk, mivel szeretnék majd egy navi programot rátenni (valszeg sygic Európát, traffic nélkül). Az email lekérdezésnél be lehet állítani a lekérdezés sűrűségét? És annak megfelelően is teszi a dolgát? Tehát bontja a netes kapcsolatot a szinkronizálás után? (Az 5800 ui. folyton rajta lógott). Ugyanez a kérdésem mondjuk a WhatsApp-ra is. Skype-ot és a Vibert ki lehet lőni rendesen, vagy visszapofátlankodnak maguktól a netre egyszercsak? Külföldön kérdezget úgy 3 óránként, hogy kérsz-e netet a telefonra? A webrádió megy rajta frankón? (A dokkoló menni is fog valszeg emiatt a konyhába, a jó kis Bose hangfalakkal, huhhú micsoda amerikai összjáték lesz.) Zseblámpa progi alapból van rajta, vagy be kell szerezni egyet a Playből? Ez dupla zajszűrűs mikrofon ennél a telónál is van, vagy csak a Atrix2-nél (többek között ezért is szeretnék Moto-t, a kiváló hangminőség miatt)?Egyelőre csak egy virtuális komlószörppel tudlak megkínálni, ha egyszer Bp.-n járok, lehet meghívlak majd egy valóságosra is
-
nortol
senior tag
Settings - wireless & networks - mobil networks - use only 2g networks - pipa
Másra most nem nagyon tudok gondolni így hirtelen.
Bár fura, amit írsz:
Ha átváltok 3G-re, akkor azt írja ki, hogy nincs szolgáltatás.
Mert ugye ha nincsen 3g, akkor simán marad 2g-n, de kiírni nem ír ki semmit.Inkább beállítás gyanús a dolog.
Én már az rc2-öt használom, bár eddig sem volt problémám semmivel sem gyakorlatilag, de mire mindent beállítottam első alkalommal, azt hittem beleőszülök, annyi minden beállítani való volt, szal az sem lehetetlen, hogy átléptél valamilyen beállítás felett, ami akár erre is vonatkozhat.
Én a defy+-on szerettem meg a cm-et, erről majd valszeg az ics fog leszoktatni, bár ez is majd azon fog múlani, hogy mennyi plusszt fog nyújtani számomra...
-
nortol
senior tag
Az ics ha minden igaz, kezeli a 2 illetve több magot is.
Ha megnézed most az atrix-ot "belülről" például a system tuner programmal, azon belül is a cpu részt, akkor láthatod, hogy a második mag offline-ban van általában, akkor sem indul be, ha az első mag fullban pörög.
Az ics ha kezeli a több magot, akkor elvileg a terhelés elosztódik a magok között(elvileg) ami talán fogyasztás csökkenéssel is fog járni, azonos, vagy sokkal nagyobb teljesítmény mellett.Talán premete mondta, hogy az ics-t a több magos telefonokra mindenféle képpen érdemes lesz felrakni többek között ezért is, nem úgy mint az egymagos kütyükre.
Néha kínomban nevetek egyes embereken, mikor például a Vodafone 845-ös topikban azon görcsölnek, hogy kéne már az ics a voda 845-re :-)
Na ők azok, akiknek a gingerbread is már sok...
Az atrixokra viszont nagyon is életképes lehetőség.
-
Zzenit
tag
Sziasztok! Van kétféle 1-es Atrix, tehát van különbség a 4G és a nem 4G-s között? Bocs a kezdő válaszért, de nagyon szimpatikus a telefon. Mind méretben, mind tudásban, akksiban jónak tűnik. Majd csak egy jó navi szoftver kell rá. A kiegészítők is praktikusak, valszeg veszek hozzá mindent (a laptop dokkolón kívül), ha meglesz.
-
Imdre
aktív tag
válasz
rum-cajsz #1910 üzenetére
Nem is azért kellene, tetszik premete gyomlált 2.3.6-os rom-ja. Sőt szerintem gyorsabb is valamivel, mint a Cm7. De Defy-on nekem az jött be a legjobban, így több mint fél évig szinte csak azt használtam - nagyon megszoktam
Nézelődök XDA-n, de egyenlőre nem lelem a megoldást. Sajna nem ismert hiba, így lehet le kell róla mondanom -
Pepeninho
őstag
Szegény romák, már kezdem átérezni a helyzetüket. Ti Atrix 2 tulaj gyűlölők vagytok.
Ez kérem szépen színtiszta rasszizmus!!!
-
Imdre
aktív tag
Sziasztok!
Beálltam én is az Atrix 4G-t használók táborába. Néhány hete premete már sikeresen kiképzett a fontosabb dolgokból - ismételten köszönömEgy kérdésem viszont volna CM7 használókhoz: a gondom az volna, hogy csak a 2G működik jelenleg. Ha átváltok 3G-re, akkor azt írja ki, hogy nincs szolgáltatás. T-mobile-os vagyok, a gyári rom-nál nem volt gond (Vodafone-os a gép). Valakinek nincs véletlen ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- PC konfig.
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest