- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
- 

nortol senior tag 
- 

nortol senior tag 
- 

tvamos nagyúr Az a technologia tuti lehet, ahogyan az aluminiumot otvoztek a szilikonnal... 
 En mar vettem 3 tokot, de egyikkel se megy bele a dokkoloba. Raadasul, nehezen lehet a kepernyot a szelenel kezelni.
 Valami olyasmi hard case lenne jo, amint amilyeneket az iPhone-hoz lehet venni, az vekony, es az elejere csak negy kis ful pattan, az is csak a sarkain.
- 

nortol senior tag Én még mikor a htc desire hd-val szemeztem, vettem neki egy övre rakható tokot. 
 Aztán a desire hd nem jött össze annó, de a tok az tökéletes szolgálatot tesz az atrixnak is :-)
 A defy+ néha megzavarodott a mágneses fültől, de ennek semmi baja sincs tőle.Véd, azonnal kéznél van ha hívnak, egy kezes megoldással használhaó :-) 
- 

rum-cajsz őstag Nem tudom, hogy van-e rootlova a telefonod. - Ha igen, akkor először mentsd el Titanium Backuppal a programokat - Ha nincs, akkor Telepítsd fel ezt a programot: [link], regisztrálj, és szinkronizáld a listádat. Utána csinálj egy facrory resetet a Privacy menüben. Ekkor visszakerül a telefonod az első indítás előtti állapotba. Visszaállítani a cuccokat a fenti programokkal tudod. A Titanium Backuppal visszakerülnek az adataid is a programokba, az Appbrainn csak a programlistádat hozza vissza és egyszerűbb lesz egyenként visszaraknod a programokat. De szerintem inkább valami új program csinálhatja ezt, a sima update után nem nagyon kellene így viselkednie. bwoay 
 Á, jól megvannak ők nélkülem. 
- 

premete veterán Az, hogy minden felesleges szemetet felpakol a f@szbuktól a yahooig, inkább hagyná, hogy mindenki azt tegyen fel, amit akar. 
 Már rosszul is kezdődik: addig a készüléket nem lehet használatba venni, amíg egy fucking blur fiókot nem csinál az ember. Tisztára mint a windows vista a sidebar-ral anno.
 Itt ráadásul emiatt a frissítések vagy csúsznak hónapokat, vagy ki sem kerülnek a készülékre.
- 

Pubszon veterán Na ja, helyette ezt csinálják. 
 Lényeg, hogy van! 
- 

tvamos nagyúr Nem feltetlen hulye, aki iPhone-t vesz! 
 En peldaul azt akarom, hogy a telefonom ugy menjen, ahogy a kezembe adjak!
 Nem fozott romok, nem fos appok, menjen!10-14 ora munka utan, plane, hogy a szamitogep elott ulok, es programozok... 
 Nem is akarok a telefonnal bajlodni.
 Raadasul, ha eltolok valamit, es nem tudnak par napig elerni rajta,
 megnezhetem magam!Persze az is igaz, hogy tetszik az Atrix a leirasok alapjan. 
 Egyebkent a Skype integracio nagyon frappans az Androidban.
 (Itt meg is jegyzem, hogy persze csak ha valoban mukodik is.)
 A fent emlitett konkurens megoldasa kifejezetten nem tetszik.Szoval, nagyon jo lenne, ha ki tudnam probalni, mert latatlanban nem fogom megvenni. Jut eszembe... minek adjak hozza azt a sok "kacatot"? 
 Van aki hasznalja oket?
 Mermint itt a forumon, aki valoban dugdoraszik ra TV-t billentyuzetet, egeret...No meg itt van az ICS frissites kerdese isss.... 
- 

Moleman addikt A feketével semmi bajom nincs a Motorolánál, egyedül a kék és a szürke nem tetszett. A Samsungnál viszont a feketén kívül (értelemszerűen) nem találtam más olyan színt, aminek ne lett volna pentile-os textúrája. Az Atrix simán lehetne (számomra) tökéletes telefon, ha nem spórolnak a subpixeleken, és beletolnak egy normális Bayer mátrixos qHD kijelzőt, ahogy az Atrix 2-nél tették. Ezt így már nem veszem meg 80-ért se, Bayerrel 90-ért is simán vinném. Lehet, hogy nem sok ilyen ember van mint én, de nekem a kijelző a legfontosabb, elvégre azt látom a legtöbbet. 
- 

Moleman addikt Gyengébb a SoC, hiába magasabb az órajele. Ha nem elég a sima S, húzz rajta. A GPU jóval erősebb a simában. A kijelzőik között gyakorlatilag semmi különbség nincs, egyformán csúnya pentile mindkettő. 
 Ha mindenképp újításra vágysz, de szereted a Galaxy-t, akkor vegyél Nexus S-t, abban van vaku is, és rendes LCD kijelzője van. De az Atrix magasan veri mindet.
- 

hajbel addikt Külföldi review oldalakon olvastam, hogy már tesztek alatt sem indult el pár program, a kamera pedig citromdíjas. Ilyen szinten rossz kamerát 40 ezres telefonokba raknak, vagy még azokba sem. Nyilván, akinek ezek nem fontosak, azoknak tökéletes a telefon. Mondjuk qHD miatt eleve gyengébben teljesít játékokban. 
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

De ne legyen igazam!
 De ne legyen igazam!