- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
nortol
senior tag
-
nortol
senior tag
-
tvamos
nagyúr
Az a technologia tuti lehet, ahogyan az aluminiumot otvoztek a szilikonnal...
En mar vettem 3 tokot, de egyikkel se megy bele a dokkoloba. Raadasul, nehezen lehet a kepernyot a szelenel kezelni.
Valami olyasmi hard case lenne jo, amint amilyeneket az iPhone-hoz lehet venni, az vekony, es az elejere csak negy kis ful pattan, az is csak a sarkain. -
nortol
senior tag
Én még mikor a htc desire hd-val szemeztem, vettem neki egy övre rakható tokot.
Aztán a desire hd nem jött össze annó, de a tok az tökéletes szolgálatot tesz az atrixnak is :-)
A defy+ néha megzavarodott a mágneses fültől, de ennek semmi baja sincs tőle.Véd, azonnal kéznél van ha hívnak, egy kezes megoldással használhaó :-)
-
rum-cajsz
őstag
Nem tudom, hogy van-e rootlova a telefonod.
- Ha igen, akkor először mentsd el Titanium Backuppal a programokat
- Ha nincs, akkor Telepítsd fel ezt a programot: [link], regisztrálj, és szinkronizáld a listádat.
Utána csinálj egy facrory resetet a Privacy menüben. Ekkor visszakerül a telefonod az első indítás előtti állapotba.
Visszaállítani a cuccokat a fenti programokkal tudod. A Titanium Backuppal visszakerülnek az adataid is a programokba, az Appbrainn csak a programlistádat hozza vissza és egyszerűbb lesz egyenként visszaraknod a programokat.
De szerintem inkább valami új program csinálhatja ezt, a sima update után nem nagyon kellene így viselkednie.
bwoay
Á, jól megvannak ők nélkülem. -
premete
veterán
Az, hogy minden felesleges szemetet felpakol a f@szbuktól a yahooig, inkább hagyná, hogy mindenki azt tegyen fel, amit akar.
Már rosszul is kezdődik: addig a készüléket nem lehet használatba venni, amíg egy fucking blur fiókot nem csinál az ember. Tisztára mint a windows vista a sidebar-ral anno.
Itt ráadásul emiatt a frissítések vagy csúsznak hónapokat, vagy ki sem kerülnek a készülékre. -
Pubszon
veterán
Na ja, helyette ezt csinálják.
Lényeg, hogy van! -
tvamos
nagyúr
Nem feltetlen hulye, aki iPhone-t vesz!
En peldaul azt akarom, hogy a telefonom ugy menjen, ahogy a kezembe adjak!
Nem fozott romok, nem fos appok, menjen!10-14 ora munka utan, plane, hogy a szamitogep elott ulok, es programozok...
Nem is akarok a telefonnal bajlodni.
Raadasul, ha eltolok valamit, es nem tudnak par napig elerni rajta,
megnezhetem magam!Persze az is igaz, hogy tetszik az Atrix a leirasok alapjan.
Egyebkent a Skype integracio nagyon frappans az Androidban.
(Itt meg is jegyzem, hogy persze csak ha valoban mukodik is.)
A fent emlitett konkurens megoldasa kifejezetten nem tetszik.Szoval, nagyon jo lenne, ha ki tudnam probalni, mert latatlanban nem fogom megvenni.
Jut eszembe... minek adjak hozza azt a sok "kacatot"?
Van aki hasznalja oket?
Mermint itt a forumon, aki valoban dugdoraszik ra TV-t billentyuzetet, egeret...No meg itt van az ICS frissites kerdese isss....
-
Moleman
addikt
A feketével semmi bajom nincs a Motorolánál, egyedül a kék és a szürke nem tetszett. A Samsungnál viszont a feketén kívül (értelemszerűen) nem találtam más olyan színt, aminek ne lett volna pentile-os textúrája.
Az Atrix simán lehetne (számomra) tökéletes telefon, ha nem spórolnak a subpixeleken, és beletolnak egy normális Bayer mátrixos qHD kijelzőt, ahogy az Atrix 2-nél tették. Ezt így már nem veszem meg 80-ért se, Bayerrel 90-ért is simán vinném. Lehet, hogy nem sok ilyen ember van mint én, de nekem a kijelző a legfontosabb, elvégre azt látom a legtöbbet.
-
Moleman
addikt
Gyengébb a SoC, hiába magasabb az órajele. Ha nem elég a sima S, húzz rajta. A GPU jóval erősebb a simában. A kijelzőik között gyakorlatilag semmi különbség nincs, egyformán csúnya pentile mindkettő.
Ha mindenképp újításra vágysz, de szereted a Galaxy-t, akkor vegyél Nexus S-t, abban van vaku is, és rendes LCD kijelzője van. De az Atrix magasan veri mindet. -
hajbel
addikt
Külföldi review oldalakon olvastam, hogy már tesztek alatt sem indult el pár program, a kamera pedig citromdíjas. Ilyen szinten rossz kamerát 40 ezres telefonokba raknak, vagy még azokba sem. Nyilván, akinek ezek nem fontosak, azoknak tökéletes a telefon. Mondjuk qHD miatt eleve gyengébben teljesít játékokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest