- BlitzWolf termékek topicja
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
-
Pepeninho
őstag
Nézőpont kérdése, Nekem túl sok a spúr ismerősöm akik nyaggattak régen ,hogy miért nem vagyok elérhető Viberen vagy Waccapon. Töröltem mindkét progit és eladtam az okostelefonom. Ez volt a megoldás. Most pedig vettem egy Atrix 2-t. Viber és Vaccapp, meg nem hsizem,hogy újra felugrik a telóra.
-
Pepeninho
őstag
1.Email-nél tudom, hogy van lehetőség arra, hogy pár percenként/óránként kérje csak le a leveleket.
2.WhatsApp-ot és Vibert miért is szeretnék korlátozni? Szerintem annak aztán nem sok értelme van.
3. Webrádió pipa.
4.Zseblámpa progi: Tinny flashlight
5. 2 zajszűrő van benne. Csak jókat hallottam róla. Az én barátnőm néha panaszkodik arra, hogy nem hall jól, de ez annak tudható be valószínűleg, hogy rosszul tartom a telefont.
6.Ez nem mentség. Manapság mindent lehet postázni. SÖRT IS!!!
-
rum-cajsz
őstag
Bár nem premete vagyok, de megpróbálok válaszolni.
"Gondolom azért a market/play megy rajtuk"
Természetesen!"Az email lekérdezésnél be lehet állítani a lekérdezés sűrűségét?"
"Ugyanez a kérdésem mondjuk a WhatsApp-ra is. Skype-ot és a Vibert ki lehet lőni rendesen, vagy visszapofátlankodnak maguktól a netre egyszercsak?"
Az Androidról itt egy jó ismertető leírás kezdőknek: [link]
De röviden: Itt két lehetőséged van. Vagy kikapcsolod a szinkronizálást, és ebben az esetben a mail programba belépve neked kell a frissítést kérned (ekkor tölti le a leveleket), vagy bekapcsolva hagyod. Itt a szinkronizálás nem azt jelenti, hogy x időnként felnéz a netre, hogy letöltse a leveleket, hanem kihasználja a PUSH technilógiát. Tehát ha be van kapcsolva a net ás a szinkron, akkor fogod megkapni a levelet, amikor a mailszerver megkapja a levelet.
Ez az alapeset, ha ettől különbözőt akarsz, akkor keresni kell a Play-ben alkalmazást."A webrádió megy rajta frankón?"
Megy."Zseblámpa progi alapból van rajta, vagy be kell szerezni egyet a Playből?"
Be kell szerezni." Ez dupla zajszűrűs mikrofon ennél a telónál is van, vagy csak a Atrix2-nél"
Ennél is. De szerintem még a Defy és Defy+ is tartalmazza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- BlitzWolf termékek topicja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest