- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatpersze
tag
válasz
#41180928 #3897 üzenetére
A bb csere utan en swipe-oltam mindent (a dalvic cache se maradt ki...)
Mas: a telefont egyelore eredeti angol nyelvu droiddal szeretnem hasznalni, egeszen szimpatikus, nem erzem hianyat semminek (most meg) a Magyar billentyuzeten kivul. Van ra lehetoseg, hogy mondjuk a swype-ot meggyozzem a magyarositasrol? Akarmit probaltam eddig sehogy nem jott ossze, de persze lehet hogy elsiklottam valami felett...
-
törölt tag
-
Csastib
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene nekem rootolás ügyben. Abszolút kezdő vagyok a témában, szóval kéretik elnézni a lámaságomat..
Szóval ezen leírás [link] alapján elkezdtem az egészet, mert ugye nekem is vodás telefonom van. A telefont sikeresen unlockoltam, majd létre hoztam azt a bizonyos preinstall partíciót. A telefon újra indítása után beírom az "adb devices" parancsot, és a "list of devices attached" felirat alatt nem látható az a bizonyos számsor. Mi lehet a hiba oka, mit nem csinálok jól?
Bárki segítségét szívesen veszem, köszönöm!
-
törölt tag
Akinek lenne eladó (és működő...) Atrix 4G alaplapja, az ne tartsa magában
-
Matada2.3
veterán
válasz
Kispósi #3892 üzenetére
Van egy olyan program is a paranoidban, hogy paranoidbackup, ott minden PA beállítást el tudsz menteni
BTW: Nem jött le a telefonom, a rohadék futár szolgálat miatt és jövő héten pedig nyaralok, ezért szét vet az ideg + kijött a következő alpha! és ezt se tudom testselni.
-
Kispósi
aktív tag
Titaniumot használom, csak azzal kicsit több időt vesz igénybe, gondoltam hátha van egy 5 perces módszer
De amúgy nem vészes, az apex néha belassul picit, a kamera néha nem indul (tudom hogy kernel hiba), illetve a youtubenál van pár idegesítő dolog. Elkezdek egy szöveget beütni: ilyenkor felugrik a billentyűzet majd egy pillanatra eltűnik, és ismét fel, persze az első pár karaktert nem veszi be. Szóval csak apróbb dolgok de egy idő után már idegesít nagyon -
nortol
senior tag
válasz
Kispósi #3889 üzenetére
Ha kezd zizis lenni, akkor szerintem mindent wipe-olni kell.
Nem véletlenül kezdett "zizis" lenni...
Pont azért lett zizis, mert sok zizis adat van benne már...Az üzeneteket elötte lemented pl az sms backup programmal, aztán restart és full wipe mindennek...
Vagy használod a zizis oprendszert továbbra is...
Amúgy általában a felhasználói programok tesznek "zizissé" egy androidot, így lehet, hogy a felhasználói szokásaiddal kell kompromisszumokat kötni...
-
Kispósi
aktív tag
A paranoid androidom kezd kicsit zizis lenni, fel akarom rakni újra de úgy hogy a beállítások üzik stb megmaradjanak. Milyen wipe kell a zip előtt hogy minden fasza legyen?
-
törölt tag
Láttatok már ilyet?
Van az az ominózus wifi hibás Atrix.
Namost.
Megjavult a wifi, DE elment a mobil....
Ez rádió gond? Mert végig lett próbálva az összes rádió, és mégis.... -
lajkaa
tag
Közben megoldódott. Unlockoltam a bootloadert és jo lett
szerintem vissza akarták állitani gyárira csak valamit elcsesztek...
-
lajkaa
tag
sziasztok! Kezembe akadt egy atrix és az a problémám vele, hogy rootolt, de a cwm nem jön be és gyári beállítás visszaállitását se mengedi mert ujraindítás után egy hibaüzenet jön elö: failed to boot 2. Mit ronthattak el rajta?
-
Tomacko
őstag
Egy aksis kérdésem lenne. Hol milyen file-t kell törölni, hogy rendesen 100%-ra töltsön ujra a telefon, mert sehogy sem tölti fel 100%-ra az aksit. Elvileg ha jól tudom van valahol egy file, amit ha törlünk onnantól ismét jól fog tölteni 100%-ra.
-
Tomacko
őstag
válasz
Matada2.3 #3870 üzenetére
Csini az első hsz.
Kiegészíteném annyival, hogy milyen kernelek és milyen romok léteznek hozzá. Valamint még, hogy ezeket hol találják az emberek és a TE leírásaidat is belinkelném. Esetleg kicsivel több info a webtop/ubuntop dologról, ha nem is féloldalak, egy-két linkecske a témából magyar nyelven ha van. -
ADP10
aktív tag
válasz
#41180928 #3871 üzenetére
Zsír.
Akkor tudsz nekem abban segíteni, hogy mi a teendőm, ha feltettem a NottachTrix 2.3.0-s romot, és azzal jött az UbunTop 1.1.0 is.
Viszonylag egyértelmű a webtop2sd, de azért egy gyors leírást nagyon megköszönnék, hogy mi a teendő első indítás (és életem első webtopozása előtt).Végigtolom a webtop2sd-t, partícionálja az sd-t és átrakja a webtopot, majd beteszem a dokkolóba és indul? Vagy van még valami teendő? webtop2sd-ben kell valamire figyelni, kell valami extra beállítás?
Előre is nagyon köszönöm a segítséged! -
Matada2.3
veterán
Kész az első HSZ. nem annyira profi de még csiszolni fogom
-
ADP10
aktív tag
Senki nem Ubuntop/Webtop+-ozik?
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Engem is erdekelne egy Lapdock, (Az Atrix 4G-hez valosi fajtabol,) de nem nagyon latok jo aron.
Az eBay-en taltltam, de az meg Tel aviv, Israel... Nem tudja valaki, hogy erre kell vamot, emg afat fizetni?
Vagy tudok valahol olcson venni, esetleg hasznaltat? Ami a hw apron van, az mind draga, nagyon...
/ Tomi
Majd' elfelejtettem, csak mokolasra kell... inkabb legyen olcso!... -
duo
addikt
válasz
Matada2.3 #3861 üzenetére
"Nézd meg pl.: Hogy a digitizer üveg a nyomógomb nincs-e elválva, mert nekem az is hiba volt fél év használat után jelent meg."
na ezt magyarázd meg mert nem vágom hol látszik az? oldalt nézzek rá a kijelzőre?és egyébként a kijelző minősége milyen? a qhd 4" biztosan derék, de a kontraszt a fényerő a színhűség és a napon való láthatóság a youtube videókon nemigen látszik
-
ADP10
aktív tag
-
duo
addikt
válasz
Matada2.3 #3857 üzenetére
Értem. B-Telnél lett vásárolva a cucc, a srác másodtulajként 2012 eleje óta használja azóta nem tiltották le
személyesen fogom kipróbálni a héten. eredetileg nem tudom mikor vették de meglehet hogy a 2011-es megjelenés után nem sokkal tehát idén jár le a gari. a srác elmondása szerint nem tapasztalt hibát.
ha egy félórát nyomkodom azért kibukhat egykét dolog nem?
mrom van rajta amúgy. -
Matada2.3
veterán
akkor próbáld meg föltenni a 2.3.6 gappsot külön hátha..
(#3856) duo:Azért ne ijedj meg nem olyan nagy a baj, a régi szériánál fordul elő a wifi hiba és EU-soknál elvileg nincs is
a digitizer pedig könnyen orvosolható ha baja van.
Az enyémnek most az volt de mivel volt még garim inkább bevittem.
-
duo
addikt
válasz
Tomacko #3848 üzenetére
jó hogy ezt mondod, mert a zte-re is gondoltam ezek szerint akkor ez korrektebb. gyanítottam amúgy, de jó ezt hallani mástól is.
Köszi!másfelől már csak az a lényeg hogy likvid legyek és akkor beszerzem a vasat. (ha rendesen megy a wifije és működik az érintőképernyő.
A Simpson családban volt egy rész mikor Homér kitalálta hogy zöldséget fog termelni. a kezdeti sikertelenség után az atomerőműbül ahol dolgozik hazahordta mütrágyának a radioaktiv hulladékot és mindenféle elburjánzott mutáns növény nött a kertben pl paradicsom és dohány kereszteződése kivül piros paradicsom belül feketésbarna trutyi. Na ez volt a paradihány (tomacco) ( és ahogy kóstolták és fujjogtak meg köpködtek már kattantak is rá a nikotin miatt)
a piacon jött egy fószer, megkóstolta, elkezd öklendezni: fúj de undorító!Megveszem mindet!
Na így. -
ADP10
aktív tag
Sziasztok!
Elöljáróban: új még számomra a telefon, és mivel Motorolám még nem volt, erősen szoknom kell az új eljárásokat.
Rögtön 1-2 kérdéssel is kezdeném.
Feltettem a 2.3.0-s NottachTrix romot, és az aromában az Ubuntop opciót választottam. Mivel xda-n a "lelkemre kötötte" a leírás, hogy a webtop2sd-vel kezdjem, ezért így is tennék, de ott még mindig túl sok az opció. Szóval tud valaki abban segíteni, hogy mi a teendő ezzel a webtop-csodával, ha a Notta 1.3.1-ről 2.3.0-ra frissítettem? Még semmihez nem nyúltam.
A másik, amivel szívok, az a legfrissebb Youtube app. Telepíteni szeretné a Play Services appot, de az meg nem megy egy user ID konfliktus miatt. Olvastam több helyen erről a problémáról, de általában másoknak az volt a megoldás, hogy frissítették a romot. Nekem meg már nincs hova frissítenem...De olvastam xda-n, hogy már működik az JB kernelben az ujjlenyomat és a front kamera is, és az akksi is jól fogyaszt, szóval remélem lassan használható lesz az is, mert a JB AOKP-s telefonom után ez a GB-s Gmail kliens eléggé fapados...
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Szerk.: De a frissítés legalább megoldotta a Titanium Backup SU-val kapcsolatos nyűgjét.
-
Matada2.3
veterán
válasz
Tomacko #3851 üzenetére
Mint mondtam volt, a következő alpha mostanában fog kijönni és azt is mondtam, hogy most nagyon ráfeküdtek az optimalizálásra azaz: kód tisztogatás, frekvencia játék, proci deep sleep javítások, fogyasztás béli javítások.
Nemsokára kijön és akkor tesztelem egy kis segítséggel. ja igen + finger print is van már.
btw elkezdtem szerkeszteni az első hsz.-t ha valakinek van bármi speciális kívánsága csak sóljon és bele írom
-
Tomacko
őstag
mi a paradihány ? totál nem vágom mire célzol, mind1 is nagyjából, de a nick-m amúgy szimpla szójáték egy bezárt betűvel.
Matada jut eszembe a kérdés, mit tudsz az új JB kernelről mostanság, javult már az aksi ideje valamelyest ? Mert az utolsó előttiben elég falánk volt fogyasztásban, mint egy V8-s motor kb
-
Tomacko
őstag
Éppen erről beszélek, hogy más telefonokhoz hasonlítva ezen a "régi" soc-n nem akad a TR2, holott mai vasak közt akad olyan amin viszont igen
Na de a kedvedért toltam egy antutu-t, SD kártyát nem használok mert a telefoné nekem elég. Szóval semmi extra gyorsítás, 5874 pontot hozott
Ja és volt egy ZTE GXI-m is tavaly novembertől idén márciusig, na ez a "régiség" sokkal jobb élményt nyújt használatban és az aksi is 4 napot szó nélkül el megy használva a telefont.
-
Tomacko
őstag
Én a számmániát hanyagolom, inkább leírnám azt, hogy a Temple Run 2 folyamatosan akadás mentesen játszható, azért ezt írom, mert sok egyéb más ennél újabb de vele party-ba lévő telefonon vegyesek a vélemények akadozgat itt-ott. Azt a pár hibát amit olvastál fentebb írva, azok a létezőek igen, de ezek is nagyon ritkák.
-
Matada2.3
veterán
Úgy is terveztem megkérni a fórum moderátort, hogy hadd írjam meg az első hsz.-t
-
törölt tag
Ugyan nem vagyok régi Atrix használó, de néhány kérdésedre tudok választ adni.
Estleges (common) hibák:
- digitizer hibák itt-ott
- Wifi nem megy
- BT nem megy
- Wifi és BT nem megy
ROM: 2.3.6
Antutu:57xx
Napi használatra teljesen jó.
Nem netezem rajta, de teló + 3G + mail non stop 4 nap egy töltéssel.
Zenét hallgatni is jó.
Lapdock, media dock jópofa kiegészítés.
Napfény: átlagos, mint az összes, azaz nem látni jól.
Pót akksit 2 év múlva: ki tudja? -
duo
addikt
Sziasztok!
Mostanában tervezem hogy esetleg beszerzek egy ilyen készüléket. mivel nem találtam első hozzászólást elkezdtem átolvasni a kommenteket, de még nagyon az elején vagyok.
van pár kérdésem:- Mire figyeljek oda ennél a készüléknél?
- Az eddigi tapsztalatok alapján mik az általános hibák?
- Nem volt még motorola droidom. mennyire könnyű/egyszerű a cwm/root adott esetben custom romolás?
- Melyik a lgfrissebb hivatalos rom hozzá? ( a custom romos összefoglalót már elolvastam)
- valaki mondana egy antutu számot? csak az összehasonlítás végett.
- Napi használatra mennyire jó társ ez a telefon? már ha telefonálni is akarok vele
- Napfényben való láthatóság?
- Rádió csip sincs benne vagy csak a motorolánál nem raktak szoftvert? (hátha egy spirit fm meg menne)
- pót akkumulátort kapok e hozzá mondjuk 2 év múlva? ( harver itt olyan erősnek tűnik hogy amíg ez a konfig nem válik abszolút low enddé nem is csereberélném.)
egy xperia U-ról váltanék. gondolom nem kérdés hogy megérné e pedig az egy évvel későbbi modell.Segítő válaszotokat előre is köszönöm!
duo -
Matada2.3
veterán
A héten megérkezik a kövi ALPHA
Testers / Rock Stars,
Are you ready to start your engines for an upcoming release? In preparation, we wound like to ask that you check in here ASAP with your status as follows please
Most már kezd nyugtalanítani, hogy nincs itt a telóm, egy hete van bent és lehet még 2-t lesz ...
-
RAiN91
őstag
válasz
#41180928 #3829 üzenetére
Nekem is volt egy wifi erroros Atrixom tavaly, én tettem tönkre, függetlenítettem. Ha jól tudom EU-s atrix volt, és ATT-s cuccal függetlenítettem, sikeresen, és utána lett rossz. (vagy előtte is rossz volt csak nem vettem észre). Sok mindent megpróbáltam, de aztán túladtam rajta.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
#41180928 #3823 üzenetére
Wifi problémát orvosolhatja a routeren a csatorna változtatás, vagy a telefonon a csatorna helyes beállítás.
(Ne feledd, hogy neked amerikai telefonod van, a router meg európai. Lehet, hogy olyan csatornán akar a telefon csatlakozni, ahol valójában instabil/gyenge a jel. De ez függ a romtól is, ahogy matada is írja. ) -
Matada2.3
veterán
válasz
#41180928 #3823 üzenetére
Kitartás... egy régi sony ericssont verek már egy ideje és hiányzik már nagyon az "okosság" a telefonból
+ A GS2-m aksija halott és a wifi/bt is halott benne most antenna és aksi cserére várok, hátha jó lesz minden(remélhetőleg a wifi/bt nem alaplap hiba)
Én olvastam efféle hibáról (mint mondtam rossz SBF okozza) meg régi OC kernel ami túl nagy feszültséget adott a wifi chipnek és az meg kiégett emiatt. Megoldás nincs rá. Alaplap csere.
-
törölt tag
válasz
Matada2.3 #3822 üzenetére
Amúgy nem azzal, sajnos.
SBF után sem volt wifi.
Itt volt szétszedve, és az tűnt fel, hogy nyomkodásra a wifi fel- feléled.
Raktam be az elemhez egy kis "magasítót", és most kicsit jobban feszül.
Másoknak is volt wifi gond? Itt? Mert kerestem, de kicsit egyedül éreztem magam a gonddal, mert nem találtam semmit.
Főleg nem megoldást
Tiedhez meg kitartást -
Matada2.3
veterán
válasz
#41180928 #3821 üzenetére
Sokaknak volt wifi problémája rossz SBF miatt, úgy látszik te ez egész rendszer jó alapra helyezésével orvosoltad a problémát
(a loop és a wipe azért kellett mert akkor látszik belenyúltak a rendszerbe) Hát az Atrixom egy hete szervizbe van, többet nem tudok még 1 hét és majd fölhívom őket, hogy mi van, ha hamarabb ők hívnak h kész akkor az lenne a legjobb.
Szerk.: Nemsokára jön ki a következő alpha, most nagyon rajta vannak a rendszer optimalizáláson
-
törölt tag
Tegnap meglett a lapdock. Jópofa
-
pappgaba
tag
válasz
hohohohóó... #3813 üzenetére
Csak egyszerűen letörlöd a hangouts frissítést és visszatér a jól megszokott gtalk
-
hohohohóó...
tag
Sziasztok!
Nincs meg esetleg valakinek az előző verzió a Google Talk appjából? Sajnos frissítettem erre az új használhatatlan borzalomra...Látom alakulnak az új romok, lesz mit felraknom, mikor lejár a gari. Ubuntu témában esetleg van valami fejlődés?
-
Matada2.3
veterán
Óriási frissítésen esett át a "ROM bazár" a blogomon, akik még nem tájékozottak, hogy mit kéne választani ajánlom h kukkantsanak rá
Szerk.: Még a nap folyamán bővítem.
-
Kispósi
aktív tag
Kész a fingerprint kernel drivere
(csak ki lett postolva) -
RAiN91
őstag
válasz
Matada2.3 #3804 üzenetére
Azért írtam, hogy hosszútáv, mert korábban amikor Defy-m és Atrixom volt, egy idő után, amikor már leszoktam a napi/heti ROM cserélgetésről, és megmaradtam egynél, megbolondult, néha összevissza érzékelt, belassult, FC-zett. Ez Defy-re és Atrix-ra is igaz volt, egyes főzött ROM-oknál, pl. Defy-n a MIUI, ami nem éppen béta volt.
-
Matada2.3
veterán
Szia,
Nem tudom, hogy neked a hosszú táv mivel függ össze
de ha nem az akku idővel a front kamerával és a HDMI-vel akkor ezt ajánlom az új kernellel (xda-s hsz.-ben ott van a kernel is) vagy esetleg ezt (gyári moto launcher de ugyan azok a hibák ment az előbbiben), de ha neked nem ez a tuti akkor ajánlom neked ezt (2.3.7) adw launcherrel.
(#3802) Tomacko: Köszönöm a bizalmat.
-
Tomacko
őstag
gyári ICS-re hajazó nincs ami jó lenne, az ICS romokkal le álltak. Viszont van stabilan jól használható JB 4.2.
Innen szedtem le én, Epinter romjai nagyon jók, de várj meg még 2-3 hsz-t a "profiktól" is, én 3-4 hete hajtom csak a tlefont.Matada pedig összefoglalt sok mindent szinte mindegyik létező ROM-ról, innen érdemes elindulni, kötelező olvasmány.
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Van valami gyári ICS-hez hasonló ICS rom, ami használható hosszútávon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest