Hirdetés
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
válasz
Matada2.3
üzenetére
Felraktam az általad javasolt kernelt, nem indul újra vele a telefon, de sok alkalmazás nem indul el, hanem lefagy.
A QuickPic meg az MX Player többek között.
Ez a kernel miatt van?
Újraindítom a telefont, utána jó egy darabig, de nem sokára megint nem indulnak, meg belassul csúnyán.
-
Matada2.3
veterán
Igazából itt minden más
azért van egy atrix 2 fórum is 
(#3588) stbtamas: Mivel tudom, hogy nem szeretsz romolni ezért egy FR-t (factory resetet) javasolnék

(#3591) Kispósi: Ez sajnos el szokott romlani a régebben vett atrixoknál :/ ha romcsere után se fog működni akkor szerviz.
-
Kispósi
aktív tag
Üdv!
Tegnap óta nem műxik a fülhallgató kimenet. Hiába dugtam bele 3 fülhallgatót is csak a hangszóró szól. Van rá esély hogy csak szoftveresen szállt el vmi és elég újraraknom a ROM-ot szerintettek? Volt már hasonló gondja vkinek?
Köszi! -
Aureal
őstag
Sziasztok!
Van itt valami infó, amit egy Atrix 2 esetében is lehet hasznosítani majdan, vagy full más a történet?
Kösz!
-
stbtamas
aktív tag
válasz
Matada2.3
üzenetére
MX playert használok.. de nekem eleve rosszul veszi fel a videót. Utána bárhol játszom le, ilyen.. akadozik a kép, eltűnik a hang egy idő után.. szóval itt vagy a kamera softal lehet a gond, vagy maga a kamerával szerintem..
Gyári 2.3.4 dübörög a telefonon még mindig..
-
stbtamas
aktív tag
Nekem van egy problémám a telefonnal, de már mióta megvettem..
Videó készítésnél ha visszanézem van hogy szaggat, vagy egy ideig van hang, aztán nincs..
A gépem elég hozzá, a telefonon is szaggat, nem fogom le a mikrofont.
Mi lehet a gond?
-
Matada2.3
veterán
-
Pubszon
veterán
Hali.
Felraktam a NOTTACHTRIX ROM-ot, de a gondom az, hogy gyakran újraindul, egyébként jó lenne.
Kernel hibára utal, a Faux 2.4-es kernel van alatta.
Hogy lehetne megoldani, hogy stabil legyen?
Tuning nem lényeg.
Másik kernellel esetleg? -
Dogengar
aktív tag
(#3579)
Nem rossz!
-
Matada2.3
veterán

-
Dogengar
aktív tag
Alpha verzió elküldve a tesztelőknek!

Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!
-
N.E.R.O.
tag
Hali
A cwm recoveryben van olyan opció, hogy lehet mountolni a telefont mint adattárolót (advenced menüpont, mount USB storage), akkor látja a gép, másolhatsz, törölhetsz róla ahogy tetszik.
Keresel a telefonod verziójának megfelelő stock romot, vagy bármilyen egyéb tetszőleges romot. A zipet felmásolod valami könnyen elérhető helyre, majd teljes wipe után lehet telepítgetni.Sok sikert.
Üdv: -
Madara
tag
Sziasztok, tudnátok segíteni Atrix ügyben?
Raktam volna fel a romot, de hibát jelzett, így nem bootol be a telefon.
Back-up SD kártyán volt, amit valamilyen oknál fogva nem ismer fel.
Csak egy rom volt a belső memórián.
Hogy tudom visszaállítani a gyári romra a telefont?
Az is segítene, hogyha valahogy rá tudnám kötni a gépre úgy, hogy recoveryben vagyok, hogy egy új romot rárakjak.
vagy valahogy a back-up filet. -
Matada2.3
veterán
Krystianp is dolgogzik egy saját romon, Epinter is ezt fogja alapul venni + Th3bill is erre fog protolni mindent és ugye mmontuori.
CM9 CM10 és CM10.1 szinte biztosra vehető 
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Matada2.3
üzenetére
jaja, itt a teljes lista:
Accelerometer [copmlete]
Audio drivers [partial copmlete]
Boot Android GUI [compmlete]
Boot Kernel on Olympus [complete]
Buttons Backlight [complete]
Light Sensor Driver [complete]
Logs via JTAG [complete]
Proximity Sensor Driver [complete]
Touchscreen [complete]
USB Drivers [partial complete]Buttons volume up+down and power [work in progress]
Camera/Video Camera [work in progress]
Compass Driver [work in progress]DC/USB Charging [partial complete]
Hardware/3d acceleration [partial complete]
Modem Driver [partial complete]
ROM Assembly [partial complete]
Sleep/Wake-up [partial complete]
Wi-Fi Driver [partial complete]Bluetooth Driver [not started]
Fingerprint Driver [not started]
GPS [not started] -
Matada2.3
veterán
Na srácok működik már a wi és a modem is, nemmelesleg a töltés
holnap vagy holnap után adják ki az alphát a kernelből mrom ICS hez és mrom JB hez!!

-
Matada2.3
veterán
-
-
alexxxx
csendes tag
válasz
N.E.R.O.
üzenetére
Köszi neked is a segítséget.
Máshonnan is próbáltam infokat szerezni és erről az oldalról [link] is nagyom sok hasonló problémás 4g-t találtam.
Van akninek a sim csere javította meg a készülékét,van akinek csak egy galaxy s2 csere hoztam meg a boldogságot.
Ez az első okos telefonom és bár leakartak beszélni a motoroláról de én kitartottam mellette mert életem első mobiltelefonja egy motorola 7200-as volt még 94 karácsonyakor.
Akkor majd keresek valaki hozzáértőt aki elvégzi ezeket a műveleteket amit tanácsoltál.
üdv -
N.E.R.O.
tag
válasz
alexxxx
üzenetére
Szia
Én csak a kijelző problémádhoz tudok hozzászólni, de nekem is hasonló gondom volt, az alsó másfél centis sávon nem érzékelte az érintést.
Ez két dolog lehet.Egy, Digitizer (magyarul nem tudom mi a neve) probléma. Egyszerű cserével orvosolható, ha nem félsz szétszedni a telefonod. Szerencsére az atrix igen könnyen szerelhető. E-bay-en olyan 6.000-12.000Ft körül vehetsz egyet.
Kettő, ami nekem is volt, elbarmoltam a PDS particiót a telefonon, és újra kellett rakni. Csak adatkábel kell hozzá, Windows-os driverek, és fastboot progi.
Itt van, hogy mit tegyél. Egy próbát megér, a telefonod nem tudod vele elrontani.A többihez én is egy gyári visszaállítást látom a legjobb megoldásnak. Esetleg egy másik rom kipróbálását.
Sok sikert!
Üdv:
-
Matada2.3
veterán
válasz
alexxxx
üzenetére
Szia, ha nem régi a telefonod és garis akkor azt ajánlom, hogy vidd el a szervizbe, hogy nézzenek rá mert a képernyő érzéketlen pontja belső hibára utal amit érdemes megcsinálni. Ha egyszerűbben akarod és nincs rootolva a telefonod akkor csinálj egy gyári visszaállítást. (minden elveszik)
-
stbtamas
aktív tag
-
alexxxx
csendes tag
Sziasztok,
Atrix 4g telefonom mostanában kikapcsol magától,keresi a wifit aztán kiírja,hogy error,valamint leszokott fagyni randomszerűen.
Kb 3cm-rel lefele a képernyőtől pedig nem érzékel a képernyő.A telefont nem ejtettem le és el sem áztattam.
Tudtok vmai tanácsot adni?
Hozzátenném nagyon laikus vagyok nem sokat értek a telefonokhoz.
Előre is köszi. -
Kispósi
aktív tag
AZT nem tudom mitöl van az, hogy egy idö utàn megzakkan a ROM (paranoid android). Nem vilagitanak alul a gombok, gyorsabban merül, lassabban talàl WiFi stb. Persze ha ùjrarakom minden jo ismèt. meg lehet ezt oldani egy sima wipe-pal esetleg?
-
Matada2.3
veterán
válasz
stbtamas
üzenetére
Ezek fantasztikus hírek
én is láttam a videót már csak 1 két fontos dolgot kell fixálni és kezdődhet a publikus teszt!
Epinter már rajta is van a wifi modulon.Szerk1.: Döntöttem, nem adom el a drágaságom (bár ma szétszedtem a főgomb sz*rakodása miatt és portalanítottam is) az SII meg majd mellette egy tesztkészülék lesz

-
stbtamas
aktív tag
Már fut az ICS a 3-as kernelen! A fizikai gombok is működnek, a kijelzőt is érzékeli, viszont a képernyő alatti gombokat még fixálni kell!
-
Matada2.3
veterán
válasz
snapdragon
üzenetére
a zsebemben maximum... Én annak tudom ezt be, mikor olyan kernel volt rajta ami alulról melegítette.. de kicsit zavaró.
BTW1: BOOTOLT az android is az új kernelen!!!!!!
és már dolgoznak a touch screenen és a gombokon!!!BTW2: Én szerintem eladom az atrixomat... mert most javítok meg egy GSII-t az kicsit nagyobb és jobban van támogatva... érdeklődő?

-
Matada2.3
veterán
Sziasztok, felmerült 2 esztétikai hiba is az atrixomnál (kicsit zavar csak). Alul a kapacitív gomboknál kezd az üveg lap emelkedni és a peremtől már jön ki a kapacitív gombok fénye mind két oldalról. Ezt lehet valahogy orvosolni? A második pedig, hogy porosodott a fül felőli hangszóróm ezért kitöröltem fültisztítóval de a por valahogy bekerült a másodlagos kamera üvegére. Ezt valahogy ki lehet onnan szedni?
-
N.E.R.O.
tag
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
rum-cajsz
üzenetére
nem a lapdockkal van baj, hanem az árával. én pont most kezdtem el használni, mert az external keyboard helper tökéletes magyar klaviaturát biztosít hozzá. szerencsére a JB flash támogatás hiánya miatt amúgy se gondolkodok cserén. épp kezdem bosszankodni a relatív rövid készenléti időn, amikoris kiderült, hogy a 3G hálózaton majd kétszer hosszabb ideig bírja mint a 2Gn.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
pappgaba
üzenetére
Ha jól értelek, akkor Nottachtrixot használsz. Akkro nem szabad feltenned a frissítést. Sőt, ha bármilyen deodexed romot használsz, akkor sem szabad feltenned.
Ha gyári USA romot használsz mindenféle módosítás nélkül, akkor valószínűleg jó lesz neked is a frissítés.Nekem már nincs Atrixom, de szoktam olvasgatni még az XDA-t, és akik frissítették, azok jókat írnak róla. De türelem, fog belőle készülni főzött rom hamarosan.
-
pappgaba
tag
Tehát senki nem tudja, hogy jó-e az új frissítés, nem merem feltenni nehogy lock-olja a telefon bootloader-t.
-
Kispósi
aktív tag
Talán kicsit felgyorsul az új kernel fejlesztése ugyanis sikerült összehozniuk az usb-t

-
stbtamas
aktív tag
Elég gáz hogy még mindig nincs semmi fejlődés..
Azt mondtam ezután mindig Moto-s leszek.. de elnézve ezt a supportot, kétlem. Drágák is a Motorola telefonok, a suport is szutyok, kösz, de nem kell többet motorola.. 
-
Imdre
aktív tag
válasz
snapdragon
üzenetére
Az enyém is az

Majd lehet valaki belepatkolja valamelyik stock rom-ba ezt a frissítést. Bár szerintem moto-n kívül már senki nem foglalkozik gb-el
-
tibiubi1986
csendes tag
Régóta csendes szemlélője vagyok a topiknak. Mikor venni szerettem vna felment egy 20assal az ára, úgyhogy nem vettem meg. Így utólag már nagyon nem bánom. Isten is így akarta

. A fólia már sajnos megjött rá. Ha valakit érdekel dobjon rám egy privit. 3db áll feleslegesen.
Bíztam benne egy darabig, hogy ezzel a kernel dologgal lesz valami. De ez halott ügynek néz ki súlyosan. Márkahű szerettem vna maradni a defy után. 4" parádés lett vna. De így LG 4xhd lesz.
Üdv nektek és kitartás! Ha mégis lesz kernel, valószínű sírni fogok a tepsimmel a kezemben.

-
nortol
senior tag
válasz
rum-cajsz
üzenetére
"hej, addig mindenki áhítozott a lapdockra, most eladnám, de nulla érdeklődő."
A helyzet az, hogy nem is olyan régen még én is örültem volna egy lapdoknak, de mostanra már alig várom, hogy asszony megörökölje tőlem a 4g-t...
Valszeg mára mindenki hasonló képpen van ezzel a telefonnal, nemhogy még plussz kütyüt vásároljon hozzá :-(
A baj a fejélesztéssel az, hogy amilyen lassan haladnak(sajnos), addigra a szeméttelepen fog kikötni az összes 4g :-(
-
rum-cajsz
őstag
hej, addig mindenki áhítozott a lapdockra, most eladnám, de nulla érdeklődő.

Na de hogy jó hírt is hozzak, a kernel csapat lassan, de biztosan halad.
Eddig ketten voltak, most még ketten beszálltak a kernel visszafejtésébe.
Így sem várható gyors eredmény, de talán biztató lehet, hogy látnak még benne fantáziát fejlesztők.... -
Hohohohóóó..
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit off
Tud valaki esetleg ssh és kiterjesztett képernyő képes terminált androidra?
Eddig csak parancssoros verziókat találtam, de lehet én vagyok a béna. -
Imdre
aktív tag
Most olyan dolog történt, amire nem számítottam

Bekapcsoltam a wifit és feldobta a frissítést, ami tartalmazza a gps javítási 1 éves moto szuper titkos fejlesztési produktumát. Ez ugye at&t verzióra szól. Ezzel csak az a gondom, hogy eu retail verzióm van nottachtrix-al (tudom, ez at&t verzió)...
Na most jönne a kérdésem: vajon feltehetem-e ezt?Egyébként nem gondoltam volna, hogy wifin keresztül is elérhetővé teszik. 27MB, de egyelőre nem mertem feltenni.

tvamos, igen...
-
tvamos
nagyúr
válasz
rum-cajsz
üzenetére
Meg is kovezhettek, de akkor is!.. Nekem nagyon tetszik a JB. Most is arrol irok, (meg Tegra 3-rol,) es szivesen lecserelnem a telefonomon is a jo oreg GB-et.
Amugy, lazba hozott a frissites egy pillanatra, de nem latom, hogy a compasson javitottak volna. Ez teljesen elveszi a navigacio "elmenyet" es szerencsetlenkedest csinal belole, a fel orankenti kalibracioval.
Ha nem lenne nekem annyira fontos, hogy gyari fw-rel hasznaljam, mar reg lecsereltem volna. A keszuleket. Egy kinai dual sim-re.
Pedig milyen jo kis hw!.. Es akijelzo merete is optimalis, nekem. Es nem zavar a pentile, egyaltalan.
(#3502) Imdre
Ilyesmire gondoltal? -
Herczi
senior tag
Szerintetek ez jó az Atrixnak: [link] ?
gondolom, hogy igen, csak biztos, ami biztos.
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
somlac7
üzenetére
Igen sajnos a 4,3 coll lett a legkisebb standard a prémium kategóriában. Az atrix külső mérete alig nagyobb a kijelzőnél, így is csak pont elérem a kijelző tetejét 1 kézzel, pedig hosszú ujjaim vannak. A kipróbált 4,3-asok kivétel nélkül kényelmetlenek 1 kézzel. Ráadásul hardveresen sincs akkora előrelépés a 2 évvel ezelőtti állapothoz képest. Kövezzetek meg de nekem a ICS vagy JB update se hiányzik. Ami fontos, a készenléti idő, stabilitás, kompatibilitás a friss programokkal. Amíg az android platform 48%-án még GB fut, addig ez miatt biztosan nem kell aggódni. Ami viszont fájó pont, az a flash hiánya a JB esetén, már csak ez miatt sem gondolkodom cserében. Ez a jelenlegi webes szabványok ismeretében egy két évig még szempont lesz. Hab a tortán a lapdock, nekem stock GB alatt stabil, így nem piszkálom, hanem használom az atrixot.
-
Imdre
aktív tag
válasz
rum-cajsz
üzenetére
Köszi az infót, de kavarog a gyomrom a motorola-tól. 2012. 3. negyedévre ígér ics-t, erre fél évvel később kiad egy ilyen frissítést?!

Inkább nem írom ki a véleményem, mert egy életre kitiltanak innen
Bár egy szót sem szólhatunk, hiszen jött rá frissítés két év elteltével is - igaz froyo-val adták ki, amikor már a pici kínai csudamobilok is Gb-el jöttek ki
Pedig jó telefonokat és szoftvereket csinál a moto (most is gyárin vagyok, gond nélkül), de nem tudom miért csinálják ezt... -
rum-cajsz
őstag
Nem tudom, hogy ez lázba hoz-e még bárkit, de kijött egy frissítés Atrix 4G-re (4.5.145):
[link]Ezek az újdonságok vannak benne:
- GPS pontosság javítás
- Google Android biztonsági frissítések
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Autós topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Futás, futópályák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

D Alpha tester lettem
)

nincs egy éves a telefonom. 
aztán kezd leválni néhány ponton. sokat van "meleg" helyen?