Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepeninho
őstag
1.Email-nél tudom, hogy van lehetőség arra, hogy pár percenként/óránként kérje csak le a leveleket.
2.WhatsApp-ot és Vibert miért is szeretnék korlátozni? Szerintem annak aztán nem sok értelme van.
3. Webrádió pipa.
4.Zseblámpa progi: Tinny flashlight
5. 2 zajszűrő van benne. Csak jókat hallottam róla. Az én barátnőm néha panaszkodik arra, hogy nem hall jól, de ez annak tudható be valószínűleg, hogy rosszul tartom a telefont.
6.Ez nem mentség. Manapság mindent lehet postázni. SÖRT IS!!!
-
rum-cajsz
őstag
Bár nem premete vagyok, de megpróbálok válaszolni.
"Gondolom azért a market/play megy rajtuk"
Természetesen!"Az email lekérdezésnél be lehet állítani a lekérdezés sűrűségét?"
"Ugyanez a kérdésem mondjuk a WhatsApp-ra is. Skype-ot és a Vibert ki lehet lőni rendesen, vagy visszapofátlankodnak maguktól a netre egyszercsak?"
Az Androidról itt egy jó ismertető leírás kezdőknek: [link]
De röviden: Itt két lehetőséged van. Vagy kikapcsolod a szinkronizálást, és ebben az esetben a mail programba belépve neked kell a frissítést kérned (ekkor tölti le a leveleket), vagy bekapcsolva hagyod. Itt a szinkronizálás nem azt jelenti, hogy x időnként felnéz a netre, hogy letöltse a leveleket, hanem kihasználja a PUSH technilógiát. Tehát ha be van kapcsolva a net ás a szinkron, akkor fogod megkapni a levelet, amikor a mailszerver megkapja a levelet.
Ez az alapeset, ha ettől különbözőt akarsz, akkor keresni kell a Play-ben alkalmazást."A webrádió megy rajta frankón?"
Megy."Zseblámpa progi alapból van rajta, vagy be kell szerezni egyet a Playből?"
Be kell szerezni." Ez dupla zajszűrűs mikrofon ennél a telónál is van, vagy csak a Atrix2-nél"
Ennél is. De szerintem még a Defy és Defy+ is tartalmazza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest