- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
jaaaaajjjjjj, pedig olvastam, hogy SD kártyát ki kell belőle venni
Friss voltam és üde hajnalba na, ezt hozza az amikor az ember szolgálatba van éjjel és irányítja az embereit
+ poén, hogy eddig se használtam a micro SD, csak ha nem volt más megoldás, hogy valamit felmásoljak a telefonra, most is csak azért kellett mert no adatkábel egy emberemnél se, így microSD+kártyaolvasó módszer. NANÁ, hogy benne maradt a kártya
Most alvás és utánna ujra játszom az egészet
-
Tomacko
őstag
Epinter 10.1-t feldobtam de minden alkalommal restartol nekem miután lezárom a képernyőt, kivétel nélkül. Nova launchert tettem fel rá, kb ennyit variáltam eddig rajta az alaptól kezdve. Van rá tippje valakinek mi lehet az oka ?
-
nortol
senior tag
válasz
Monika1113 #3794 üzenetére
Mónika, neked itt a helyed, nem nálunk :-)
-
Monika1113
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Nem rég vásároltam motorola atrix 2 telefonom, frissítettem a rajta lévő gingerbread rendszert ICS-re, és csak wifi-vel tudok internetezni. Hol tudnám beállítani, hogy wifi nélkül is tudjak a szolgáltatóm által biztosított internetes kapcsolattal böngészni? Illetve a magyarosítással sem boldogulok. Ezekkel kapcsolatban szeretnék segítséget kapni.
-
törölt tag
Tegnap óta valmiért nem tudom 93% fölé tölteni a telót, se falival, sem gépről
-
Matada2.3
veterán
válasz
Kispósi #3780 üzenetére
Semmi látható progress maximum, hogy gyűjtik be az adatokat bugokat. :/
(#3783) nortol: Igazad van részben, de itt azért nem csak a gapps ludas hanem, pl.: a bluesleep se rendesen megy és a modem másodpercenként többször ki-be kapcsolgat + a 4 fajta atrixon belül is mások az üzemidők
-
nortol
senior tag
válasz
Kispósi #3782 üzenetére
Itt vannak a legfrissebb infók mindig.
Ha meg van frissítés, hidd el, hogy itt is nagyon hamar híre kel...Számomra az akkuidő növelése lenne már csak a friss hír, de ez még odébb van, ahogy nézem, és a topikból azt vettem ki, hogy a gappsal van összefüggésben a rövid akkuidő.
Gapps nélkül az üzemidő látványosan megnő, viszont gapps nélkül az androidos telefon nem ér semmit se... -
Tomacko
őstag
Köszönöm a válaszod.
Ezt is szedem le most, cm-10.1-20130517-UNOFFICIAL-epinter-olympus.zip Ehez jó ugyanaz a gapps mint ami nálad van fent az oldaladon a régebbi verziója mellett ?Itt nem ír semmit, hogy honnan mit szedjelek le hozzá pluszba gapps-t ha jól veszem ki igaz ?
Vissza az egész, ott az a gapps is csak elbújt a sorok közt
-
törölt tag
Üzemidőm 3 nap és 15 óra, és 19%-on áll. De most töltöm, mert a Google maps jól leszívta 32%-ról seperc alatt.
-
Matada2.3
veterán
válasz
#41180928 #3771 üzenetére
Nem emékeztem pontosan, hogy melyik kell, meg elvileg van a BELL atrix amit alapból minden brickel és bármikor lehetnek szövődmények.
BTW: miért akarod ennyire rátenni az sbf-et? Ha dobozostul kaptad a telefonodat ott nézd meg hogy melyik régióhoz készült. Pl.: nekem PL,HR,HU,CZ ha neked is akkor rá teheted elvileg azt amit itt linkeltem.
-
nortol
senior tag
válasz
Tomacko #3768 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/re_motorola_atrix_a_m_atrix_fogva_tart/hsz_3703-3703.html
Én sosem használtam sd kártyát, így nekem nem voltak rebootok, de egyre kevesebb embernek vannak reboot problémái...
Nekem atom stabil a rom, hibát nem nagyon tapasztaltam.
-
Tomacko
őstag
Azt látom, hogy béta verziót ír. Mennyire eheti az áramot, stabil, mi nem megy benne esetleg ? Az én angol tudásom finoman mondva alig létezik
Illetve másik, hogy áll a kernel teszt? Olvastam, hogy kint van az alpha.....tényleg nem kap áramo töltésnél csak a telefon az akksi nem ?
-
Matada2.3
veterán
Na skacok fölment az sbf, minden rendben volt, holnap megy a szervizbe a drága, most olyan mint ha ma vettem volna ki a dobozából
-
Matada2.3
veterán
BTW: Itt az össz sbf [link]
-
Matada2.3
veterán
Szerintem én fölrakok egy sbf-et elvileg megvan a jó és hátha nem cseszem el a telefont. Kívánjatok sok sikert
-
RAiN91
őstag
válasz
Tomacko #3754 üzenetére
Azt elég olcsón sikerült venned, mert egy komplett ház is nagyon olcsó hozzá. Ebay-en egyébként 15e körül vannak a törött digitizeresek, ezeknek is nagyon lement az áruk.
Volt már sok telefonom, Atrixhoz hasonló tudású Samsungok, HTC-k, de az Atrix tetszett a legjobban, főleg az, hogy nincs olyan hatása a kezemben, hogy ha leejtem, kettétörik az egész, mint a Samsung és a HTC-nél. És hiába egyszerű a formája, szerintem nagyon szép. -
Tomacko
őstag
válasz
Matada2.3 #3756 üzenetére
Mindenképpen gyári állapotra állítsd vissza amennyire lehet, mert a Moto hazai szervíz nagyon szigorú. Erre vannak rá izgulva első körben, hogy megnézik milyen rendszer fut rajta. Tehát se root se semmi ne legyen mert akkor máris postázzák vissza, ráadásul JAVÍTÁS nélkül és hatalmas betűkkel közlik, hogy viszlát garancia. De ha nincs garanciád akkor szerintem oly mind1 milyen rendszer fut rajta.
-
Tomacko
őstag
25ezerért vettem, nem egészen 1 hónapja, azóta vagyok itt veletek is
De az tény, hogy 25ezerért a ház eléggé strapás, nincs fólia rajta, mondjuk hajszálkarc sem sok található ennek ellenére. Szóval látszik rajta, hogy 2011 év elején került forgalomba és használták sokat. Amit kaptam hozzá az a töltő+dokkoló HDMI kábellel, adatkábel, se füles se egyéb más kiegészítők.
Szóval erősen nem mind1 milyen az állapota, mit kapsz hozzá és gondolom a garancia sem utolsó. Vagy esetleg ezen dolgok függvényében érdemes beárazni is ha valaki eladná. Volt egy ZTE Grand X IN telefonom még az év végén egészen márciusig, na ez lehet, hogy öregebb meg nincs rá hivatalos ICS stb., DE nem cserélném vissza a GXI-re ez is tény
És van egy SOny Xperia S is, de egetrengető különbség nincs avval se használatban, a kijelzőt leszámítva persze.
Antutu meg egyéb e-pénisz mérőket én hanyagolom -
RAiN91
őstag
Sziasztok
Mi a reális használt ára az Atrixnak?
Tévedésből van fent a Vaterán 30k-ért, vagy tényleg ilyen olcsó már? -
tvamos
nagyúr
Azt miert csinalja a telefon, hogy a bejovo hivast nem lehet felvenni, ammugy meg jo?
Raadasul nem is minden kartyaval, mert a Tre-vel, amivel adtak jo, a Telenorossal meg nem.
Csinalta ezt a csodat ketszer is... (Marmint cserelgettem a kartyakat.) -
törölt tag
válasz
#41180928 #3736 üzenetére
HDMI -> VGA még nincs, viszont még fent van a Nottachtrix 2.3
Eddig ey rejtélyes újrainduláson kívül más baja még nem volt, widget sem tűnt el.
Az egyetlen "gondom" vele az, hogy a kedvenc clock jb-m nem méretezhető át, így nem középen van, hanem kissé oldalt. Persze az oszlopok számát, ha növelhetném... de nem
Amúgy biztos perverz vagyok, de nekem tetszik a Motorola felület, Defy+omon is azt használom.
Átlag -10 mV / 10 perc esés idle üzemben, mikor csak edge megy meg sync 15 percenként. -
Matada2.3
veterán
Na srácok, ez is bekövetkezett.... Meghalt az érintő panelem egy nagy csíkban.
nem tudom mihez kezdjek most.... Pénzem nincs megjavítani a garancia meg pesten érvényesíthető az meg messze van.
-
Tomacko
őstag
Ha jól hámoztam ki itt, akkor a webtop akkor jön jól van lapdock-m vagy rá kötöm dockol-n a tv-re és kiegészítve egérrel klaviatúrával kész a pc ?
-
Kispósi
aktív tag
Nekem sem volt bajom a nottachtrix romon. Szinte csak azt hasznàltam règen. Most meg a paranoid androidot. Ezen is van hdmi mirroring szòlval a lapdock is hasznàlhatò.
-
válasz
#41180928 #3728 üzenetére
Én még nem futtattam a V6 scriptet, de ennek ellenére törlődik a widget minden újraindításkor. Ezen kívül nem tapasztaltam hibát. Kipróbáltam sok romot, de a nottach a legjobb. Hangminőségben, ha ki van hangosítva verhetetlen, az ubuntop is integrálva van, és használható is, ujjlenyomat is megy (nekem fontos), és végre a bluetooth is rendesen működik az autókihangosítóval, listázza a telefonkönyvemet, nem fogadott hívásokat stb..
Mielőtt felraktam a nottach romot pár hete, sokat gondolkodtam készülék cserében, de azóta nem jutott eszembe. -
törölt tag
válasz
Matada2.3 #3727 üzenetére
Na meg is találtam, mitől tartok Nottachtrix esetén:
"But this ROM has the same issues with V6 supercharger script as Noattach's v1.31, the ROM starts wiping widgets from the homescreens everytime the device is rebooted, even after it is removed. I believe due to the way Noattach setup busybox or symlinked or something. Can Busybox be easily updated in this version? Because it couldn't previously."
Ezt a ROM-ot úgy olvastam, tesztelted - valóban így van? -
nortol
senior tag
válasz
#41180928 #3717 üzenetére
Ha jól emlékszem még régebbi hozzászólásokra, ha vissza teszed az eredeti rendszert és ne adja Isten frissíted is, akkor az unlockolt telefonod ha minden igaz, végérvényesen lockolt lesz és leszögezed magadat, illetve a telefont abban az állapotban(lehet, hogy keverem valamivel, de majd jön a helyesbítés)...
Igaz, csak magánvélemény, de szerintem a lapdock inkább szemfényvesztés, mint egy nagyon jól használható valami...
-
törölt tag
válasz
Matada2.3 #3716 üzenetére
Köszönöm a linkeket
Az eredeti rendszer alatt pedig gondolom magasabb verziót lehet, alacsonyabbat nem...
_Ha_ AT&T 2.xx volt az eredeti ROM (amit még nem tudok, és a matrica sem hiszem, hogy ennyi infót hordoz - de azt megnézem) akkor gondolom AT&T 2.3.6 mehet rá, hisz ICS erre nem volt (hivatalos legalábbis) és így az az elérhető legmagasabb verzió?Az észrevételed pedig jogos
-
Matada2.3
veterán
válasz
#41180928 #3715 üzenetére
Pontosan, ha nem az eredeti rendszert teszed vissza, akkor vége a mókának. (még az OTA se eredeti!!) És én is emlékszem a defyn rutin volt
. Nem kell turkálnod már utánanéztem neked:
[link]
[link]
[link]
[link](ja igen és ha 5 percen belül még írnál valamit akkor van szerkesztés opció) bocsi nem vagyok mod de azért mégiscsak
-
Matada2.3
veterán
válasz
#41180928 #3707 üzenetére
Szia,
Én nem ajánlom senkinek se az sfb-vel való szórakozást, mert defy-n (haaaajjjszép idők) még elment de itt nagyon gyorsan brickelhet, én magam 5x sfb-ztem a telefonomon mert elrontottam és 5x sikeresen visszahoztam (nagyon utánanéztem mindennek). Szóval ha webtop kell akkor igen, nottach, ha durvább webtop kell akkor vannak alternatív linuxok is xda-n.
Az eszközöd, hogy honnan származik az aksi alatt található cetlin vagy a dobozon találod meg
BTW: Üdv a csapatban, nagyon örülök, hogy élénkül a topic
-
Tomacko
őstag
válasz
#41180928 #3709 üzenetére
Nem tudsz téglát csinálni. Egyszerű romot telepíteni mint a faék. Csak olvasva tűnik bonyolultabbnak. Én úgy csináltam, hogy átolvastam a fórumot és minden egyebet a rootolással rom telepítéssel kapcsolatba amit találtam rajta. Aztán neki mentem mint Zrínyi a várkapunak. Szóval szépen lépésről lépsre olvastam a leírást és csináltam.....és most MROM 7.2 van nálam is.
Másik, nem olvastam utánna abszolút...mi az a WEBTOP és mit lehet vele csinálni ?
-
törölt tag
válasz
Tomacko #3708 üzenetére
Szia!
Nem titok - Webtopot szeretnék használni és úgy tűnik a MIUI + a CM7 ezt nem tartalmazza.
Annyira még új nekem az Atrix, hogy tudjam, mi kéne, lehet, hogy maradhat a CM és mellé tudok rakni Webtop-ot - itt még nem tartok, hogy átlássam. Az tűnik biztosnak, hogy felrakom a gyári ROM-ot (SBF-et) ami tartalmazza ezt és a többit majd meglátom. Már, ha nem téglásítom menetközben -
Tomacko
őstag
válasz
#41180928 #3707 üzenetére
Várd meg a "mesterek" válaszát én nem értek hozzá, DE egy kérdésem lenne azért. Miért akarsz gyári rendszert használni? Szerintem a custom romok jobban optimalizáltak, nem lagolnak, és a CM7.2 amit te is fel raktál még stabilan megbízhatóan is működik. Szóval tényleg csak a kiváncsiság, hogy miért? Mert biztosan meg van rá az indokod amiért mégis, na persze csak ha nem titok
-
törölt tag
Sziasztok,
Szert tettem egy 4G-re. MIUI ROM volt rajta, lecseréltem CM7.2-re.
Kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom megállapítani, hogy melyik gyári ROM mehet rá? Nem tudom, hogy Bell, AT&T vagy európai darab
Vagy van-e olyan ROM, ami gyári közeli és CWM-ből felrakható?
Utánaolvasv ez talán az:
NottachTrix 2.3.0 - With Webtop Options
XDA-n ettől független írnak bug-okról, amik kernel szintűek és picit megijesztenek.
Előre is köszi! -
Matada2.3
veterán
A facebook chat heads is random rebootot okoz :/ Amúgy tényleg kezd jó lenni
-
nortol
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest