- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
-
Polllen
félisten
Ha 22x leírod, sem fogom elhinni, mert két évig volt 3G-m. 4.0-val is használtam, SBsettings és még 1-2 dolog futott a háttérben és nem volt olyan lassú, mint mondod. Az más kérdés, hogy lassabb volt, mint 3.1.3-mal így talán 3-4 hét után vissza is tettem a korábbit.
Amúgy nem érdekel a téma, mert most se android-m se iOS-m, de azért ennyire vészes csúsztatás nem kell.
10 másodperc...
-
dolan
csendes tag
válasz
#39560925 #195 üzenetére
hogyne, tordeljuk tovabb a platformot
egy jo rommal es launcserrel egyebkent kozel tokeletes smoothsag valosithato meg sgs-en, aminek az iphone 4 mellett sincs semmi szegyenkeznivaloja sebessegben ami nem kicsi dolog ha beleszamitod hogy az android-on mennyivel tobb dolga van az os-nek az ios-nel aminek semmivel tobb dolga nincs mint nehany ikon megjelenitese egy teljesen zart platformon. tegyel ki 7 oldalnyi widget-et iphone-ra/ipad-ra, futtass par hatterszolgaltatast es ugy probald meg. jaa, hogy ott nem is lehet ilyeneket? bocs.
-
-
törölt tag
Nem véletlenül döntöttem az Android mellett, de szerintem megvalósítható lenne az iOS féle folyamatosság Androidon is, ha esetleg lenne külön változat a felső kategóriába, meg külön az alsóba.
Mondjuk Android A osztály és Android B osztály. B osztály lenne a Gingerbreadig, A osztály meg a Honeycomb - Ice creamtől. Persze ez eleinte lehet, hogy rosszul hangzik, de jobban belegondolva a töredezettség sem lenne ettől vészesebb.
Egyébként meggyőztetek, ha már ennyien írtátok csak igaz lehet, hogy az SGS smoothabb a 3G-nél.
-
dolan
csendes tag
válasz
#39560925 #192 üzenetére
nagysagrendekkel folyamatosabb, smooth-abb az egesz rendszer sgs-en, te az osztalytarsadnal lattad, en egy evig hasznaltam. 3g-n pl ha raboktem a settings-re, 10 kerek masodpercig semmi nem jott be az eg vilagon. sgs ennyi ido alatt majdnemhogy bekapcsol full kikapcsolt allapotbol.
egyebkent iphone 4-en is tapasztaltam idonkent csunyabb beakadasokat es hibakat, az is nagyon messze van a tokeletestol. az a minimalis elonye hogy minimalisan folyamatosabbnak tunik az appok kozott a scrollozas, (amit az os zartsaga miatt tudhat megvalositani), ugyanezen zartsag miatt mind oda is vesz. illetve akinek fontosabb az hogy kicsit smoothabb a menu annal hogy a rendszeren valamit tudjon es csinalni es ne legyen olyan zart, annak nem is valo okostelefon, es teljesen feleslegesen dob ki az ablakon 200ezret egy iphone 4-ert. -
törölt tag
Osztálytársam 3G-jét nyomogatva nem leltem nyomát olyan belassulásoknak és akadásoknak mint az SGS-en, pedig én hackelem rendesen a telefont. Rendszeresen előfordulnak megakadások a transition effectekben, ellenben a 3G-vel. Bár az, hogy én nem tapasztaltam röccenéseket még nem jelenti azt, hogy nincsenek is, de nehezen tudom elképzelni, hogy több legyen, mint az SGS-en.
Lehet, hogy az appok hamarabb betöltődnek SGS-en a bika hardver miatt, de laggfix ide vagy oda, az Angry Birds (nem játszok vele, de jó példa
) elindításánál másodpercekig nem történik semmi, viszont az iPhone-on egyből jön az animáció. Bár időben lehet, hogy az SGS hamarabb betölti magát a játékot, látványra viszont a 3G gyorsabb és ez a fontosabb.
-
dolan
csendes tag
válasz
#39560925 #189 üzenetére
te mit szivtal?
barmi is az, en is kerek belole
komolyra forditva a szot: 1 evig hasznaltam 3g-t kb 5 kulonbozo fw-vel, es nem volt olyan fw amivel egyaltalan a harmadat elerte volna annak a sebessegnek amilyet az sgs-en a legszemetebb, legszarabb romon valaha is tapasztaltam. -
törölt tag
válasz
szőröscica #175 üzenetére
Csináltál előtte és utána factory resetet?
-
spawn21
veterán
Tetszik, de jó nagy. Nekem ez már "féltégla" kategória.
Tudom, most ezért meg fogtok kövezni, de szerintem nagy.
Ha egy kicsit kisebb lenne ugyanilyen tudással, akkor ez volna az első kétmagos amit szívesen kipróbálnék. Addig marad a samum.A kamera téma pedig vicces, mennyit vitatkoztatok rajta.
Soha nem fognak olyan képeket készíteni, ami elfogadható lesz. Ezért vannak a fényképezők. -
Polllen
félisten
Nem rossz ketyere.
-
punky10
addikt
"Ami fontosabb: a "felteszi a hu-ra a pontot" kifejezés a maradi eszemnek elég durva és nyelvtantalan "
Ha valakinek van humora,az jót röhögött ezen a szóviccen(vagy legfeljebb azt mondta:gyenge...)de legalább értette,hogy mi lett volna.Poén,és mint ilyen,nem kötelezö minden helyesirási törvénynek megfelelni...A maradi eszedre pedig vegyél naponta humor-pirulát...A neten sokat találsz...
-
errorcode06
őstag
Pont a support miatt nem fogok beruházni erre(sem), ahogy (nem)tettem azt a milestone2 esetében sem. Vonzó a telefon tudása, de így? Jön a 2.3, aztán 2-4 hónap mulva kijelentik hogy mégsem...
Erre nem vágyom.Nem flémkeltésnek szánom, de ha a wp7es nokiák sem hozzák azt a szintet amit elvárok, isten bizony benevezek valami HTC/LG-re, legrosszabb esetben sanyira vagy SE-re. De ez még bőven a jövő zenéLYe...
Apropó, ennek a Pentile Matrix-nak mi a hátulütője?
-
Maxtreme
addikt
válasz
Juliuska #164 üzenetére
Az addig rendben is van hogy NEM fényképezőgépnek szánták. De amíg jóval olcsóbb készülékekbe ennél korrektebb optikát tudnak pakolni, addig azt hiszem nincs miről beszélni.
Félreértés ne essék, semmi bajom a Motoval (jómagam is Defy tulaj vagyok) de ezt azért cseppet cikinek tartom.Ha már tesznek rá valamit, az legyen normális.
-
Rickazoid
addikt
Tudtommal nem létezik, de szerintem lehet emiatt nem olyan lett (lehet le van védve ez a koncepció).
Más:
Tudom, hogy dokkolók nem jártak nálatok, de megkérdezném hátha tudja valaki, hogy a laptop dockban van valami mechanika, ami rögzíti a telefont a helyén, hogy ne essen ki vagy lehessen csak úgy kikapni onnan nyitott dock esetében? -
szőröscica
addikt
Én se haxolnék, hogyha a gyári updaterrel frissített telefon nem válna igazi tetűvé a frissítés után. Gyakorlatilag rá vagy kényszerítve, hogy magad tedd fel a jó szoftvert. Én is gyári Central Europe 2.2.1-et tettem fel, semmi moddolt szart. Egyszerűen a ráfrissített szoftver lassabb volt, mint a 2.1....
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
szőröscica #170 üzenetére
Lássuk be, hogy a júzerek 80%-a nem haxol telefont házilag. Egyéb esetleges, nem hivatalos ROM-okkal kapcsolatos parákról nem is beszélve.
-
Hennet
aktív tag
tetszik a cucc nagyon,most is Linuxom van, ezt se használom többre, jól jönne egy ilyen cucc.
Ha a LinMo 4 nem üt nagyot év végén és lehet földi halandónak dokkolókat is venni itthon, akkor lehet beruházás lesz.Ami fontosabb: a "felteszi a hu-ra a pontot" kifejezés a maradi eszemnek elég durva és nyelvtantalan
Tom h geek-világ, meg hájperszpész fórumos szövegtolások vannak, de ez elég gagyi volt szvsz. Magyartalan is.Am jóóóó a cikk!!!!!!!!
ui.: a Motorolának am lóhímtag a vallagába, hogy elhanyagolják az ügyfeleiket, értem ez alatt az Android nem-frissíthetőségét.
-
n0_gAboR
őstag
válasz
Napfénysüti #132 üzenetére
Nem kell odzkodni a Motorolatol, mert az itthoni szervizeknek fasza az alkatreszellatasa kulfoldrol. Csak a hivatalos forglamazoi ellatas szunetel jelenleg. A szolgaltalok is ugy nez ki megoldottak a keszletproblemakat.
-
Maxtreme
addikt
Ez a cuccos ismét megerősítette bennem azt a tényt, hogy a Moto nem tud kamerát csinálni.
-
bostone
addikt
Nem is oly rég, még a Modu erőltetett kabátkákat a készülékeire. Aztán láttuk hová jutott a szabóság. Jobs és barátai egészen más úton járnak és mintha bevált volna a számításuk. A Motorola keresi a spanyol vigaszt a dokkolóival, kíváncsi vagyok, hogy a hajó érkezik vagy már elment...
-
Horsee
csendes tag
Sajna a kijelző is Pentile (M)atrixos:
[link] -
Enci1983
senior tag
Ajánlott!? Pff...
-
Peat;)
veterán
válasz
Valentino K. #148 üzenetére
Te szimplán igénytelen alak vagy egy 2011-es felső kategóriás telefonnak a kamerájával szemben, ez a te alacsony elvárásaidat mutatja, nem pedig felmenti az adott eszközt, aminél nem egy és nem is kettő jobb képet készítő készülék van a piacon, nem csak a felső kategóriában. Márpedig egy új, multimédiára kihegyezett készüléket a többi készülékhez hasonlítunk, ha kiugróan elmaradt azoktól bármely része az megemlítésre kerül egy normális tesztben, függetlenül attól, hogy az egyes olvasók személyes igényeinek az még megfelel. Ez a 3., köztes stílus ami próbálja felnyitni a szemed, egyszer csak eljut feldolgozásra az info az agyi központodban, a helyett hogy sérelemnek vélnéd a tényeket, amelyek ott virítanak a tesztben.
-
Ati3120
tag
Mint ötlet a lapdock hatalmas ,de ez a megvalósítás designra nagyon nincs rendben legfőképp hogy kint van a telefonon a nagy kijelző mögött így nem tudod össze csukni honod alá kapni, ha én terveztem volna akkor tuti hogy a tapi pad helyére raktam volna be egyrészről védettebb hely másrészről egy csomó interaktív dologra lehetne használni, a kijelző az U.i része lehetett volna ja és pluszba spóroltak volna egy tapipadot is .
-
Alwares
aktív tag
Szvsz a Motorola ismét megcsinálta. Részemről ez 2011 innovációja, kedves olvasók, ilyesmi lesz a jövő PC-je!
Iszonyatosan tetszik! Bár mint telefon, inkább a Droid 2 jön be. De mutlimédiás, netbook kiváltónak meg ez. (csak úgy tudom rohadtdrága lesz a dock) -
dagiboy95
csendes tag
Az a gáz hogy mostanában minden androidos telefon ugyanazt a szappan formát kapja....nincs bennük egyéniség....őszintén kapásbol legalább 7-8 zöld robotos telefont tudok ami kb ugyanugy néz ki....mondjuk az nem mindegy hogy belül mi van
jó teszt...gratula.
-
gantum
tag
ez a telefon nagyon dúrva, egyedül a 3d-t hiányolom belőle, de ígyis elfogadnám tartozékostól.
-
Valentino K.
senior tag
válasz
raulicio #146 üzenetére
Akkor felveszem a te, agresszív támadó stílusodat
1. A fizikai törvényeket nem igazán tudod átbaszni, tehát egyelőre úgy néz ki, hogy a büdös életben nem fogsz olyan képeket csinálni egy telefonnal(ilyen fizikai méretek mellett), mint egy jobb kompakt géppel. FAIL!
2. Még mindig nem érted hogy mit írtam le, de sebaj. Egy szóval nem állítottam azt, hogy én a fejlődés ellen vagyok, csupán azt írtam le, hogy feszt sírnak a kamera minősége miatt, holott bőven elfogadható képminőséget produkál egy középkategóriás telefon. Arra tökéletes az Atrix (is), hogy lövöldözzél 3-4 képet a családról, kutyáról, buliról, kirándulásról. Ha ennél több kell, akkor vegyél fényképezőgépet. Ennyi!
Mindig elégedetlenkedni kell valamin...
-
raulicio
senior tag
válasz
Valentino K. #41 üzenetére
Akkor úgy látom, hogy te nem érted a lényeget, kiskomám... Persze ha neked elég a 2 mpx fix fókusz, ratyi minőség, akkor mindenki más hülye, aki ennél szeretne jobbat. Nem is értem, hogy miért nem azzal kezdted, hogy aki telefonáláson kívül, másra használja a telefonját az mind hülye.
Félre téve a tréfát, ha a te okfejtésedben csak nyoma lenne bármiféle logikának, akkor most valószínűleg papír alapú levélben értekeznénk, vagy még valószínűbb, hogy még mindig a fákon élnénk. A cél pontosan az, hogy a kis telefonod, majd egyszer kiváltsa a kopmpakt fényképezőket, amire volt is már néhány jó kísérlet (i8510, N8). Az, hogy neked erre nincs szükséged, még nem tesz rajtad kívül mindenki más hülyévé.
Mert én azokat tudom kurvára sajnálni, akik 150 ezerért megvesznek egy eszközt, úgy, hogy fogalmuk sincs róla, hogy mire jó, sőt nem is használják a funkciók 90%-át, mert nekik csak telefonálásra kell, meg arra, hogy félévente, fényképezzenek valami elmosódott förmedvény, aztán tapsikolva visítozzák a nagyvilágba, hogy "jéé, mire nem képes ez a mai technika". -
David75
őstag
válasz
Overcome85 #144 üzenetére
Like
-
Overcome85
tag
Nekem az a furcsa ,h egy 60 ezer forintos Wave 2 gyorsabb mint ez a 2 magos "félisten" és az ujjal való nagyítás is gördülékenyebb plusz jobb a kamerája és az anyaghasználat!:S
-
luw2win
őstag
uram isten az a szekelyes favicc ami facebookra volt postolva
-.-
-
talamasca
senior tag
2.2-es Froyo???!
Mint csalódott volt Defy tulaj, azt mondom senki se reménykedjen a 2.3-ban!A kamera meg a Defyben is sz*r volt, az iPhone 3GS is szebb képeket csinál.
-
Lacazr93
senior tag
Hú ez nekem nagyon tetszik
Mondjuk ha egy kicsit lemegy az ára akkor jobban fog tetszeni
Egyedül a kamera az, ami hagy maga után némi kivetnivalót
-
Napfénysüti
nagyúr
Komoly cucc lett. A formája lehetne tényleg egyedibb de ezt leszámítva nagyon tetszik. Hatalmas pech hogy itthon nincs hivatalos forgalmazó. Emiatt azért ódzkodom a Motorolától pedig bejönnek a készülékeik.
-
Tigerclaw
nagyúr
Ez tényleg egy eléggé félresikerült készülék lett. Több szempontból féloldalas, keverik a csúcstechnikát a középszerrel, a design pedig átlag alatti, főleg hogy várhatóan durva ára lesz. Én egy ilyen prémium mobilnál alapvetőnek tartanám a szálcsiszolt fém burkolatot és a fém keretet (kicsit vastagnak is tűnik) .
A kiegészítők koncepciója viszont pont az amit én is várok a jövőtől, hogy a telefon lesz a mag, a core egy rendszerben és a nagy kijelző, és egyéb perifériák egy dokkolón keresztül lesznek elérhetőek. Abban bízok, hogy több gyártó is fantáziát fog látni ebben és kidolgoznak egy szabványosított dokkolót erre a célra. Ez utóbbi nagyon fontos.
-
Ricardo
titán
Valahogy mindig bétás/hibás cuccot teszteltek
Egyre több készüléknél jön elő ha valami nem az igazi hogy "ez nem lehet ilyen, tuti hibásat fogtatok ki.
A T700-nál volt azt hiszem hogy a tesztben a hangminőség nem volt az igazi, de a felhasználók ezt nem erősítették meg.Jó lehet ugyanazokat a köröket lefutni.
-
DarknessHope
senior tag
nekem ez nagyon bejött.. fasza az a dokkoló... kár h elérhetetlen árban lesz a cucc... ez a motorola tényleg beütött
-
törölt tag
válasz
hodostamas #123 üzenetére
Mi elbeszélünk egymás mellett.
Nincs olyan android ami ne laggolna többé-kevésbé! Szerintem elég egyértelműen tettem fel a kérdésem.
-
csabibmx
tag
Már nagyon vártam a tesztet.Maga a külső nagyon tetszik mert vékony a kerete.A kamera szerintem nem annyira rossz (pedig innov8-am van most) más teszteket is néztem és nekem elég lenne (főleg a video) még így 1080 nélkül is.A 2.3 biztos soká jön ha jön ha jól tudom a Defy még mindig vár a 2.2re is.De ez nekem olyan mai trend dolog.Régen a Symbiant nem lehetett így frissítgetni és mégis jól meg volt mindenki vele.Aki meg mindig frissre vágyik vegyen Nexust.Ami zavar az az,hogy nem tudom milyenek a Motorola telók úgy általában...és ez a hanghiba is zavar ha már telefon.De még így is elgondolkodtat.Jó kis teló ez!
-
hemaka
nagyúr
nem rossz, kipróbálnám
-
jacis
nagyúr
Tetszik.
-
törölt tag
válasz
hodostamas #113 üzenetére
Ó, nekem aztán mondhatod ezt, de semmit sem jelent. Tökmind1 milyen rom van az sgs-emen, sosem lesz folyékony. (képletesen
)
Nincs olyan androidos telefon, legyen rajta akármilyen custom rom, ami sose röccenne meg, vagy lassulna be néha-néha. Lesz valaha ilyen? Még mindig áll a kérdésem.
-
törölt tag
Hozzáértőktől kérdezném: meg lehet-e valaha valósítani azt, hogy az Android olyan jól (értsd: laggmentesen, folyamatosan) fusson egy 1GHz-es CPU-val, 512MB rammal és grafikus gyorsítóval ellátott telefonon, mint mondjuk az iOS, vagy a WP7? Technikailag lehetséges ez? Vagy olyan a platform felépítése, hogy nem kivitelezhető?
-
Danny750
őstag
válasz
stemplar07 #95 üzenetére
Hát nem minden tesztben! Ajánlom a gsmarena.com-ot!!!
Viszont ahogy nézem al LG-nek nem kezdődig túl jól a pályafutása!! (selejtes ragasztással adja őket a telenor.............kijelző elvan válva a plexxitől)
A Neocore-on kívül minden tesztben veri az Optimus 2x-et még nagyobb felbontással is!
És a Moto általában minőségi telefonokat árul.........
[link]
A fotói is sokkal jobbak a többi tesztben! (itt sztem valami agyonstrapált tesztkészülék járhatott, vagy nagyoncsak bétás volt) -
wody21
tag
"A hátlap színátmenetes, téglalapokból álló mintázata nem rossz, a semminél biztos jobb." Az szerintem karbon minta akarna lenni! (hasonlít is rá, szvsz annyira nem tűnik gagyinak)
JR.CSé: milyen szériahibái voltak (vannak?) a Defy-nek?
-
Swami
senior tag
Az első telóm Motorola volt:
Nosztalgiából vettem volna néhányszor ilyen márkát, de sosem volt olyan készülékük, amit érdemes lett volna. Hát sajnos ez sem az... -
Daffchy
őstag
A tesztet végigolvasva, nem érzek vágyat a birtoklása iránt...
Egyetlen vonzóereje a két profi dokkolója, és a nagy aksi...ennyi.Majd a HTC Sensation!
Pontosan az mikorra várható egyébként? -
Prien
addikt
Defy tulajként nem hozott lázba az Atrix. Egyedül az erősebb akksi az, amit jelenleg igazán ki tudnék használni.
-
Rickazoid
addikt
Nem biztos, hogy ez sokat jelent. Nagyon sok nyelvet támogat a Gingerbread, de ez nem jelenti azt, hogy minden ezzel érkező telefon ismeri mindet. Ha csak nem lesz hivatalosan kapható nálunk, lehet nem lesz rá, amíg egy CyanogenMOD el nem készül (az biztos tartalmazni fogja, a CM7-es Milestone is tud magyarul).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest