- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imdre
aktív tag
válasz
Hohohohóóó.. #1930 üzenetére
Ez nem jó hír. Ma kipróbálom mindhárom szolgáltató kártyájával.
nortol
Természetesen tudom, hogy független a telefon (ezért is vettem meg), csak azért írtam, hogy nem AT&T-s telefonról van szó. A Defy-on tökéletes volt a 3G, itt semmit nem lehet csinálni. Remélem azért lehet valamit tenni, mert csak ezért nem megyek át a Vodához.
Azt hittem megtaláltam a tökéletes telefont, de úgy látszik mindnek van valami defektje... -
nortol
senior tag
válasz
Hohohohóóó.. #1933 üzenetére
Hülyének érzem magamat, mert egy hülye kérdést fogok feltenni most: ugye van 3g előfizetésed?
-
nortol
senior tag
válasz
Hohohohóóó.. #1930 üzenetére
Na ezt most kezdem nemvágni :-)
Mi az, hogy "sem működik a 3G" ?Lehetséges, hogy szanaszét beszélünk egymás mellett?
Csak mert a 3g-nek semmi baja...
-
bwoay
nagyúr
válasz
Hohohohóóó.. #1314 üzenetére
nem arról van szó, hogy csak ekkora házba fér bele a komoly hardver, hanem az, hogy a felsőkategória egyik kitételévé vált a 4" feletti display. egyébként a prognózisoddal egyetértek, ezért választottam én (is) az Atrixet.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Hohohohóóó.. #600 üzenetére
Tok masik a processzor! Ja!
Es Atrix 2 -t lehet kapni? (Vagy az egy masik forum?)
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Szerintem ha azt láttad, hogy alig térnek el, akkor valamit rosszul láttál. Teljesen más a hardver. A kijelzőtől kezdve a processzorig.
Az Atrix2 dokkolója egyébként külön is megvehető (lásd ebay), és mintha működne vele az Atrix is (de ebben nem vagyok 100%)
Itt megnézheted a különbségeket részletesen: [link]
-
Moleman
addikt
válasz
Az Atrix 2 teljesen más telefon, teljesen más hardverrel, sosem lesznek kompatibilisek a romok.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest