- Poco F7
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
nortol
senior tag
-
RAiN91
őstag
Azt hogyan tudom megnézni/megmérni, hogy amit vettem akksit, tényleg akkora-e, amennyi rá van írva? (1930mAh)
-
Matada2.3
veterán
Szerintetek melyik a jobb cm9-es rom? Az AOKP vagy a jokersax?
-
rum-cajsz
őstag
-
Zzenit
tag
válasz
rum-cajsz #2293 üzenetére
Ez nagyon jó, főleg az a hozzászólás, amelyik Angry Birdsös rakéta kilövőfelületet szeretne. :-D
A névjegyzékben miért van annyi google account egy névhez beírva? Ez a Motorolás névjegyzék szinkronizálási lehetőség miatt van ami jár a telóhoz, bár nálam nincs bekapcsolva? Gyári 2.3.4 es rom van fent. Eddig egyszer fagyott amikor merülőben volt és sok mindent akartam indítani egyszerre.
-
rum-cajsz
őstag
Na, egy érdekes kis írás a Wireden, ami minket is érint: After 16 years in R&D, soldiers finally get ready to take Android (Atrix) phones into battle
-
Frozzy
őstag
Sziasztok!
Egy barátnőmnek aki angliában vett egy motorola atrixot az itt magyarországon szeretné használni a telefont de ugye a t-mobile-os sim nem jó bele.. TurboSim-el működne a dolog vagy függetleníteni kéne ? nem akarok warezolni csak valahogyan meg kéne oldani, hogy tudja itthon is használni a telefonját!
Előre is köszi a válaszokért!
-
RAiN91
őstag
válasz
jano2101 #2280 üzenetére
Én "rum-cajsz" leírása szerint csináltam
Kicsit nehezen ment, de össze jött, mire rájöttem a dolgokra. Én is brickeltem, nekem "failed to boot 2" üzenetet írt ki, RSD-vel visszahoztam, most inkább nem nyúlok hozzá. Sok sikert.fastboot parancs után kell írni a dolgokat, vagy csinálni a leírás szerint. ADB, driverek legyenek fent a gépen.
-
RAiN91
őstag
Akinek Golaunchere van, meg tudná mondani, hogy ha rámegyek az AppDrawer ikonjára, akkor nektek is vár 1 mp-t, míg megnyitja a főmenüt?
-
nortol
senior tag
Én már csak azt várom, hogy megjöjjön az at&t-s ics, aztán visszateszem a gyári állapotot nandbackupból és húzom is rá az ics-t...
Addig meg elvagyok mint a befőtt a cm 7.2-vel :-) -
jano2101
tag
Leírom az elejétől mi a hibám!
Másik romot raktam fel és a CWM voltam és repültem át a menüpontok között, aztán jól el nyomtam valamit, amit nem kellett volna. Tudom, hogy a lehetőségek a következők voltak 0KB, 4 kilobyte stb a 0-ra mentem,majd újra indulás!
Majd nem tudok belépni a recoverybe és nem érzékelnek a kapacitiv gombok!
itt egy link ilyenem van leforditva
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=hu&prev=/search%3Fq%3Dmotorola%2BAtrix%2Bsoft%2B%28touch%29%2Bbuttons%2Bnot%2Bresponding%26hl%3Dhu%26biw%3D1280%26bih%3D878%26prmd%3Dimvnsfda&rurl=translate.google.hu&sl=ar&twu=1&u=http://forum.xda-developers.com/showthread.php%3Ft%3D1473647&usg=ALkJrhif5lEoy1OZK9_UgDqL3LIn76erHg -
RAiN91
őstag
A max RAM-nak mennyinek kellene lennie? Mert nekem olyan 800 körül van, ez kerekítve 1024? Vagy pontosan annyinak kellene lennie? Egyébként sikeres volt, felraktam az sbf-et.
Nem nagyon lett gyorsabb, de lehet ez a normális, majd összehasonlítom youtube videókkal.
Pl. az ujjlenyomat leolvasás elég lassú, 3-4 mp. -
rum-cajsz
őstag
Ugyanolyan lesz a Te szempontodból. Egyedül a bootloader nem frissül, ami téged nem kell érdekeljen.
Idézek az XDA fórumából, aminek olvasását erősen tanácsolom Neked is:
"YOU COULD ALSO STOP USING SBF ALL TOGETHER. ITS NOT SAFE. RSD/SBF IS FOR INTERNAL CARRIER/MOTO USE. IT WAS NEVER MEANT FOR ANYONE TO EVER DOWNGRADE. PUT DOWN THE FLASE AND PRAISE THE SAFE METHODS."
[WARNING] Don't Hard Brick Your Atrix! Look Here.
Az SBF telepítés senkinek sem biztonságos, Én nem javaslom senkinek! Ha megcsinálod sikeresen is az egyik flesselést, semmi nem garantálja, hogy a következő is sikeres lesz!
-
Imdre
aktív tag
Nem próbáltam, de premete írásából az derül ki, hogy csak a 2.3.6-os romot tolhatod fel. Az amit linkeltem 2.3.6-os az jó (legalábbis a fájlnév alapján ez a legújabb at&t-s rom).
rum-cajsz egyébként azért javasolta azt a módszert, mert ha sbf-ből csinálod és valami közbejön, akkor kuka a telefon....rum-cajsz: passz.... Nem próbáltam/néztem utána, mert én a Retail verzióról váltottam Nottachtrix-ra, így ezt a kört nem kellett lefutnom. Csak jeleztem premete megjegyzését, nehogy gondja legyen belőle. De premete a mestere ennek, csak Ő elvan már az Atrix 2-vel
Egyébként valószínűsítem, hogy úgy megy, ahogy leírtad...
-
RAiN91
őstag
válasz
rum-cajsz #2255 üzenetére
Tudom, olvastam. De én teljesen gyári állapotot szeretnék, nem szeretnék buherált telefont. Vagy így is ugyan olyan? Ha már itt tartunk, hogyan tudom megnézni, hogy nyitva van e a BL? Nem új telefon, és 2.3.6-os gyári ROM volt rá rakva.
Imdre: mármint a 2.3.6-ra nem tudom feltenni sbf-ből ugyan ezt a ROM-ot?
-
Imdre
aktív tag
-
Imdre
aktív tag
Itt a 2.3.6-os, itt, pedig a 2.3.4-es at&t-s sbf.
Igen RSD Lite-al kell felrakni. Nem pont úgy, mint Defy-n, de hasonló a menete.Szerk.: a 2.3.4-es valóban a Retail verzió a fájlnév alapján! Nézd meg XDA-n...
N.E.R.O: bátran ajánlom rum-cajsz és premete leírásait, azokkal simán menni fog. De előtte még próbáld ki, amit rum-cajsz javasolt...
-
RAiN91
őstag
Honnan tudom beszerezni a gyári AT&T-s sbf-eket? Utolsó 2 érdekelne, de amit xda-n linkeltek, nem tudom letölteni. Ez melyik? Mert a mappa nevében van ATT, a fájl nevében meg EU, AT&T-s telóra pedig nem szeretnék EU-sat rakni.
És akkor biztos, hogy a mostani ROM-ra RSD-val rátolhatom a korábbi AT&T-set, vagy ugyan azt, ami most van? (4.5.141.MB860.ATT.en.US) -
RAiN91
őstag
-
rum-cajsz
őstag
válasz
N.E.R.O. #2245 üzenetére
Ha nem próbáltad még, akkor első körben a Factory Resetet javasolnám.
Elég sok problémát meg szokott oldani.Következő lépésben a rootlást és a gps.conf fájl cseréjét javasolnám. Azt hiszem premete itt is megosztotta a fórumban a magyar viszonyokra korrigált gps beállításokat, de ha nem tette, akkor nekem megvan valahol, és oda tudom adni.
Ha ezek sem segítettek, akkor érdemes lenne kipróbálnod vagy premete 2.3.6-as romját, vagy a nottachtrixot.
Ha ezek sem segítettek, akkor le tudod szedni xda-ról a 2.3.4-es romot és vissza tudod tenni, nem lesz tégla a telefonod.
Viszont érdemes unlockolni és feltenni egy recovery managert a fentiek elvégzése előtt, mert akkor nem tudsz olyan módosítást csinálni, ami nem visszaállítható.
Mert ha flasheled a romokat, akkor jóval óvatosabbnak kell lenni, és ha az elcsesz valamit, akkor a telefonnak is annyi. -
-
RAiN91
őstag
És olyan downgrade-t lehet csinálni, hogy 2.3.6 official-ról 2.3.4-re? Szerintem nem túl gyors a legújabb, sokat gondolkozik a menükbe lépkedéskor, Defy-n nem volt ilyen (igaz, hogy ott főzött ROM-volt, de nem bírom elhinni, hogy ne lenne gyorsabb valamelyik gyári ROM-al mint egy defy)
-
N.E.R.O.
tag
Igen, ezt az amerikai fórumokon is csodálták, hogy volt akinek jó volt, volt aki úgy járt mint én...
De abból gondolom, hogy ez lehet a ludas, mert sokaknak volt problémája az 2.2-es OS frissítés után... Hiába volt előtte tökéletes.Tényleg, lehet esetleg valahogy visszatérni korábbi változathoz, visszavonni a frissítést a telefonból?
De legalább az eladó rugalmasan áll hozzá...
-
Imdre
aktív tag
válasz
N.E.R.O. #2243 üzenetére
Ez érdekes...
Nekem is a legfrissebb 2.3.6-os at&t-s rom van fenn és hibátlan. Ilyen jó gps tulajdonságú telefonom még nem volt.
Egyébként próbáld meg másik rommal persze, hátha...Cm7/9, illetve van más használható rom is. Én vissza már nem lépnék, de lehet a gyári újrahúzása is megoldja a problémádat.
-
N.E.R.O.
tag
Közben olvasgattam még a külföldi fórumokat, és ott azt irják, hogy nem egyedi a problémám.
Sokaknak, az 2.3.6-os Gingerbread frissítéssel "döglött be" a GPS.Segíthet ezen, ha mondjuk root-olnám a telefont és feldobnék rá egy újabb vagy régebbi (?) rendszert?
USB kábelen kívül kell hozzzá valami speckós hardver?
Üdv:
-
RAiN91
őstag
Hogyan tudom megnézni, hogy unlockolva van-e a BL?
-
jano2101
tag
Hello az lenne a kérdésem, hogy micro hdmi--hdmi kábelt akarok venni az Atrixhoz sima bolti amik vannak,nem gyárit(habár nem is láttok gyárit nagyon) de nem tudom,hogy meg felelően fog e működni?
Vagy amik vannak más hdmi-is telókhoz (N8,2X),hogy azok jók lennének e?
Vagy melyiket?
Valakinek esetleg tapasztalat?
Köszönöm! -
tvamos
nagyúr
Egy kicsit szokni kell az ujlenyomat olvasot. Nekem jobban bejon. (Foleg bicajon, meg idegesitett, hogy a vonaton barki lathatja, amikor beirom...) /* Tudom, ezt mar leirtam. */
Mas: Valaki probalt mar olcso kinai USB-s utolagosan monitorra applikalhato touch sensort venni, es illeszteni az Atrixhoz? PC-re lattam mar ilyet, meg Youtube videot is rola, de... az Atrixra lenne SMART...
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Hogyan kell beállítani, hogy az ujjammal tudjam feloldani a képernyőt, és ne kelljen semmit huzogatni? Beállítottam a fingerprintnél mindent, de a PIN kódot kéri mindig feloldásnál, semmi mást, és a szokásos feloldó csúszkát huzogatni kell.
4.5.141.MB860.ATT.en.US. -
rum-cajsz
őstag
Mostanában többen is megkerestek privátban, de jobb lenne itt feltenni a kérdéseket, mert mások is belefutnak ilyen problémákba, és akkor nem kell újra kérdezniük.
Mostantól privátban nem válaszolok Atrixos kérdésre, csak itt a fórumon keresztül!
-
Matada2.3
veterán
Véletlen nem tudtok mondani valami cm 7.2-t ami vagy 7-et amiben nincsenek olyan nagy hibák?
-
Matada2.3
veterán
Sziasztok,
Beleütköztem az első problémába: nem tudom unlockolni az atrixomat. A terminálos résznél azt írja hogy nem találja a dolgot pedig én mindent a leírás alapján csináltam.
ez alapján csináltam... -
Matada2.3
veterán
Na végre, már töltőn is van az üdvöském!
-
gothic20
aktív tag
válasz
jano2101 #2217 üzenetére
Szia
Én ezt a romot használom. Elég stabil és nincsenek benne eget rengető hibák. Egy próbát megér szerintem.
-
Imdre
aktív tag
válasz
jano2101 #2219 üzenetére
Nem tudtam, hogy még a hangokat sem lehet testreszabni. Én nem próbáltam ics romokat, így nem tudok ajánlani sem másikat. A kamera lehet azért nem működik, mert nem jó a kiválasztott camera app - lehet választani az installer által vagy öt fajtát.
Hátha lesz valaki, aki ajánl valami jó romot, bár sajna elég kihalt ez a topic... -
jano2101
tag
Hello tegnap sikerült hozzá jutnom egy Atrixhoz és az lenne a kérdésem,hogy melyik romot érdemes fel rakni ami stabil, minden normálisan működik rajta, és az ICS 4-re hasonlít!
Köszönöm! -
RAiN91
őstag
Sziasztok
Motorola IMEI check-en megnéztem a telót, gari még van rá.
Warranty Country Code: US. Ez gyártói garancia, és csak USA-ba lehet érvényesíteni szükség esetén, EU-s Motorolánál nem? -
N.E.R.O.
tag
Régióját hol lehet megnézni.
E-bayen rendeltem, hátulján AT&T logo van. Angliában és itt is tökéletesen működik telefonáláskor és netezéskor is, nem dobálja a hálózatot, csak nem talál GPS jelet.
Mikor belépek a beépített gyári navigációba azt mondja nem sikerült az autentikáció.
Gyári ROM van rajta még nem volt piszkálva. -
N.E.R.O.
tag
Hali!
Kis segítség kellene.
Nemrég vettem egy Atrix 4G telefont.
Minden szép és jó vele, de mikor legutóbb kellett volna a navigáció, azt vettem észre, hogy nem talál GPS műholdat.
Letöltöttem GPS tesztert, de az is csak keres-keres percekig és semmi.
Próbáltam GPS fix-et, de nem segített.Most én néztem be valamit, rejtett beállítást, egyebet, vagy egyéb gond lehet.
A telefon még teljesen gyáris szoftveresen, nem lett piszkálva.Ötletek?
Üdv:
-
matepalfi
aktív tag
ÉS ahhoz hogy majd tudjak pl cm7-et rakni rá ahhoz milyen előkészület kell?
más: premete kollégának nem találom a downgrade leírását, be tudá valaki linkelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 pro 128 gb, deep purple. 76% akkumulátor
- Apple iPhone 16 128GB fehér - 3 év hivatalos garancia - tokok + üvegfólia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest