- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
premete #2879 üzenetére
Atrix 2 nem volt a kezemben, RAZR volt, és a 4,3 coll pont annyival nagyobb, hogy a kényelmes használatot akadályozza, ha 1 kézzel akarom használni, hiába kisebb a készülékház. Az atrix2 nekem nem tetszik, ez izlés kérdése, persze. Az atrix kijelzője fényévekkel jobb, mint a RAZR amoled-je, lehet hogy az atrix2 ebből a szempontból még jobb, mindenesetre kisebb pixelsűrűséggel rendelkezik, és az összehasonlító videókon is jobbnak tűnt az atrix.Remélem az atrix is megkapja az ICS-t, ez még függőben van, mindenesetre a szeptemberi Moto bemutatón halvány reménysugár felderengett a bejelentéssel.
-
-
rum-cajsz
őstag
válasz
premete #2543 üzenetére
Viszont ha korábbi verziójú romot akarsz sbf-ből feltenni egy későbbi verzióra, és nem egyezik a bootloader.
Akkor CWM-ből telepítve menni fog a dolog, sbf-ből telepítve pedig téglázod a telefont.Véleményem szerint sokkal biztonságosabb a Custom Recovery használata, mint az sbf telepítés, főleg azok számára, akik azt sem tudják mi a különbség egy sbf rom és egy custom rom között.
-
-
Matada2.3
veterán
válasz
premete #2349 üzenetére
köszi.
Előjött egy problémám: Nottachtrixról "váltottam" át miui us-re de nem megy.
Először eljutott a boot animációig aztán nem ment tovább újraindítottam sokszor és semmi megint újratettem és már a boot animációig sem jutott el. Megpróbáltam restoreolni az alap romot de azt írta ki h failed to restore system 2x is. Most mit tegyek?
csak az az 1 zip van fent.
ez a rom. -
nortol
senior tag
válasz
premete #2342 üzenetére
Nem kötekedni akarok, csak halkan megjegyzem, hogy a defy+ -nál orrba és szájba lehet rsd-lite programmal nyomatni az sfb fájlokat, persze biztosan ott is van egy határ, ahol a telefon azt mondja egy hótidegen sbf-re, hogy na itt elég...
De defy+ -nál az sbf feltolás mindig is a mentőöv volt :-)
Főleg, ha a "gyári" sbf fájlt nyomták fel a programmal, akkor mindig rendbe is jött a cuccos... -
RAiN91
őstag
válasz
premete #2151 üzenetére
Ezt vettem. Gyárihoz képest ez milyen lehet? Ha jól tudom abban is 1930-as van, de gondolom nem csak az számít.
Más: milyen különbség van egy magyar vodánál kapható, és egy AT&T-s között, van belőle előnyöm, hogy AT&T-s telóm van, vagy full ugyan az a kettő? (szoftvercsere szempontjából, mintha olvastam volna, hogy AT-re frissebb verziók vannak, de azokat vodára is rá lehetne rakni, nem?)
-
nortol
senior tag
válasz
premete #2130 üzenetére
Amúgy ha hallgatsz rám, akkor nem állsz le a howtok írásával, mert mint eddig is kiderült, abban is nagyon jó vagy.
Az pedig, hogy 100 emberből néhány nem képes értelmezni a leírtakat, nem szabad, hogy eltántorítson egy olyan dologban, amiben jó vagy...Itt van példának okáért a defy-s oldalam.
Havi majdnem 4000 egyedi látogató van az oldalon már hónapok óta, de csak pár embernek gyülik meg a baja a howtok alkalmazásával.
Ráadásul eddig egytől egyig ki is derült, hogy ami gebasz volt, az mind humán error miatt volt.Ezért is mondom, hogy ne pár esetből vonj le hibás következtetéseket, hanem arra gondolj, hogy mennyien viszik végig a leírásaidat némán és hibátlanul...
Na ők azok, akik csak olvasnak, de nincsen semmi okuk arra, hogy életjelet mutassanak. Viszont sokkal többen vannak mint a hangos többség :-)))
-
-
nortol
senior tag
válasz
premete #2112 üzenetére
Erre csak azt mondom, hogy az ibm berkein belól a google translate használata is tiltott...
nem véletlenlenül...innentől kezdve pedig aki céges levelezésre is szeretné használni az androidot, annak azzal is kell számolni, hogy a googlin keresve egyszercsak saját magával kerűl szembe...
Ez velem megtörtént szó szerint, azért is mondom...
Ez pedig munka vesztéshez is vezethet...
-
-
titankahn
tag
válasz
premete #2098 üzenetére
értem csak mintha olvastam volna valahol xda-n hogy azt sem engedi. de akkor ezekszerint attól hogy lockolt még rootolni tudom csak custom romot nem lehet rá tenni? És tudok sd kártyáról rá telepiteni ha engedélyezem az ismeretlen forrásbol származó apk--kat (ugye az android /application menüben unknown sources. köszi a választ! Igazából most vagyok készülékvásárlás elött defym van és vodánál 65 ér megvan tetszik az atrix bár picit nagyobb kijelzönek örülnék (4.3") de ennyiér 2 magos 4.3"as nincs. Javitsatok ki ha tévednék. Köszi
-
N.E.R.O.
tag
válasz
premete #1985 üzenetére
Pedig Motorola logo van rajta. Bár az is igaz, hogy made in China...
A lefagyás meg eddig a beépített youtube alatt volt meg Kindle használat, könyvolvasás közben, meg még a legelején egyszer, de azt már nem tudom mi volt.
Mindegy majd ha nagyon zavar, akkor utánanézek, hogy lehetne javítani a dolgokon.Köszönöm a választ és
Üdv: -
Imdre
aktív tag
-
Imdre
aktív tag
válasz
premete #1963 üzenetére
Nem, nem... félreértesz. Ezt felraktam már természetesen, de nem ment ezzel sem. Én úgy gondoltam, hogy a komplett sbf romot flashelem fel.
Nem vodás az apn, csak valamiért mindenáron a vodát akarja 3G-n. Ezt linkeltem korábban, hogy milyen marhaságokat csinál, ha átváltom 3G-re.
De időközben csináltam még egy képet itt megtekinthető. Nem értem ezt miért csinálja.
De lehet annyit még megpróbálok, hogy felrakom a Retail gyárit, majd rögtön a Te 2.3.6-os romodat, hátha. Keddig van időm kísérletezgetni, csak tégla ne legyen... -
Imdre
aktív tag
válasz
premete #1961 üzenetére
Telefonra értettem az international kifejezést
Most CM7 van fenn, de alapnak korábban a "1FF-olympus_emara-user-2_3_4-4_5_2A-74_OLE-31_20-release-keys-signed-NonEFIGSRetail-EU.sbf" lett flashelve.
nortol oldaláról már leszedtem mindent, így teljes a fegyverzet
Még egy kísérletet tennék a "att_2_3_6-4_5_141-111212.sbf" gyárira is. Az érdekelne, hogy ez felmehet-e, mivel tudom vannak apróbb eltérések régiónként. Hátha ezzel menne a 3G a többi hálózaton is.
Csak most bánom, hogy nem vagyok Vodafone-os- akkor nem lenne semmi gubanc
-
Imdre
aktív tag
válasz
premete #1956 üzenetére
Felraktam a Te 2.3.6-os AT&T-s romodat, azzal sem ment. Vagy a gyári AT&T-s sbf-re gondoltál?
A szervízzel az a gond, hogy vodás kártyával megy, így elhajtanak a ... valószínűleg. De az is érdekes volt, hogy mikor beleraktam a vodás kártyát, akkor a statusbar-t lehúzva szerepelt a Vodafone és a Vodafone HU felirat is egymás alatt. Olyan, mintha 3G-re váltáskor a Vodafone hálózatra akarna csatlakozni, de nem bír -
hito
nagyúr
válasz
premete #1953 üzenetére
Jövő héten megyek tivornyálni Don Pepe-be
CM9 nekem csak az ICS miatt kell. Ezt a romot néztem ki magamnak.
-
Imdre
aktív tag
-
Zzenit
tag
válasz
premete #1914 üzenetére
Köszi premete a választ! Új leszek majd androidos témában Nokia 5800-ról fogok váltani, mert már elég karcos lett a kijelzője szegénynek a farmerek zsebénél található szegecsektől. Tudom, hogy okostelefon így meg úgy, de nagyon szimpatikusak a "herélt" romjaid, mert szépen növelik az akkuidőt. Gondolom azért a market/play megy rajtuk, mivel szeretnék majd egy navi programot rátenni (valszeg sygic Európát, traffic nélkül). Az email lekérdezésnél be lehet állítani a lekérdezés sűrűségét? És annak megfelelően is teszi a dolgát? Tehát bontja a netes kapcsolatot a szinkronizálás után? (Az 5800 ui. folyton rajta lógott). Ugyanez a kérdésem mondjuk a WhatsApp-ra is. Skype-ot és a Vibert ki lehet lőni rendesen, vagy visszapofátlankodnak maguktól a netre egyszercsak? Külföldön kérdezget úgy 3 óránként, hogy kérsz-e netet a telefonra? A webrádió megy rajta frankón? (A dokkoló menni is fog valszeg emiatt a konyhába, a jó kis Bose hangfalakkal, huhhú micsoda amerikai összjáték lesz.) Zseblámpa progi alapból van rajta, vagy be kell szerezni egyet a Playből? Ez dupla zajszűrűs mikrofon ennél a telónál is van, vagy csak a Atrix2-nél (többek között ezért is szeretnék Moto-t, a kiváló hangminőség miatt)?Egyelőre csak egy virtuális komlószörppel tudlak megkínálni, ha egyszer Bp.-n járok, lehet meghívlak majd egy valóságosra is
-
hito
nagyúr
válasz
premete #1877 üzenetére
Meg hát!
Egyébként nem azzal kapcsolatban voltak fenntatásaim, hanem azzal, hogy menjen oda minden nyűgjével szegény kollega. Itt nagyobb az élet, előbb tudnak neki segíteni és azért valami köze csak van egymáshoz a két telefonnak. Ha nem tudják a választ az úgyis hamar kiderül.
Egyébként tényleg hova menjen szerencsétlen A2 tulaj, a topicjukban mágállt az idő.
-
nortol
senior tag
válasz
premete #1873 üzenetére
Teljesen jogos az észrevétel!
Szerintem sem kellene keverni az atrix fajtáit!
Aki meg ebből kifolyólag rosszúl jár, az csak magára vethet...A defy és a defy+ sem azonos telefon, akik nem figyeltek oda, azok pórul is jártak...
Tehát kedves fórumozók, ezt a topikot tartsuk meg az atrix 4g-nek...
-
rum-cajsz
őstag
-
Pepeninho
őstag
válasz
premete #1805 üzenetére
Atrix 2 boldogítja az életed? 2 nagyon egyszerű kérdésre válaszoljon akinek Atrix 2je van. Elcserélné egy Arc S-re? Mennyit kellett hekkelni ahhoz, hogy olyan legyen a telefon amilyet az illető akart? Eszembe jutott egy 3. is. Mi az a probléma ami nagyobb volumenű az illető szerint?
Holnap délelőtt még leszek. Válaszoljatok minél többen. Segítsetek légyszíves.
-
nortol
senior tag
válasz
premete #1677 üzenetére
Csak bírja a vállad az akkumulátort a hátizsákban :-)))
@tvamos
Amúgy viccet félretéve, a telefon rootolása nem úri szórakozás, hanem igenis sok haszonnal járó plussz...
Azokat a folyamatokat igenis kikell írtani, amire semmi szükséged nincsen az ég világon, illetve programokat, amiket a motorola kegyet gyakorolva beleégetett a gyári romba :-)A rootra nem úgy kell tekinteni mint egy sátáni dologra, hanem mint egy eszközre, amivel a telefont jobbá teszed...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- OLED TV topic
- EAFC 25
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Terminator 2D: NO FATE - Amit a játéktól várhatunk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Redmagic 10 Pro gamer telefon eladó ! Újszerű, EU modell.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 11i 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest