Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuleg
csendes tag
válasz
Istenátka81 #398 üzenetére
Talán itt próbáld meg. https://code.google.com/p/atrix-dev-team/wiki/FAQ
-
Istenátka81
csendes tag
Srácok!!!
Cyanogen Romom van,, és az iGO 50 métereket téved......
a gyári romnál segített ha kikapcsoltam a google helymeghatarozót,,,de ennél a romnál ez sem segít!!!Ötlet?
Kár lenne lecserélni,ezt a romot!!!!
Előre is köszönet!!!! -
Phoenixy
senior tag
válasz
CyberNetik #396 üzenetére
Ha hangminőség a lényeg akkor Motorola. (legalábbis 90%-ban Motorola headsetnek szokott a legjobb hangminősége lenni) [link]
Egyébként Motorola S9? -
CyberNetik
csendes tag
Headset vàsàrlàs elött állok,
Esèlyes versenyzök...
Motorola s10hd
Nokia bh-505
Tesztekben a motorolàt lehurrogjàk, na meg mahd egy 10essel dràgàbb is...
Nokia melett szól az àr... meg dsp, plyssz minden teszt pozitivan nyilatkozik róla
Szóval szerintetek? -
Istenátka81
csendes tag
válasz
Phoenixy #390 üzenetére
Szia!!!
Na sikerült!!!!!!
Végre fent van a Cyanogen rom,,,,,,,
Találtam egy oldalt ahol le volt írva hogy kell telepíteni,,,,,minden úgyan az volt ahogy te is is más is írta...kivéve 1...............a sorrend!!!
előbb törlöm a datát meg a többit aztán telepítek!!!!!
Gondoltam megosztom ezt a nagyszerű élményt!!:-)
Nagyon köszönöm a segítségedet!!!!
Szép Napot!
Üdv -
CyberNetik
csendes tag
Skacok mért van az hogy ujraindítás után megy minden rendesen, gondolok itt a finger sensorra, aztán bizonyos idő után ha oldanám fel a zárat a megszokott "Swipe Finger Sensor" helyett "Initializing Finger Sensor" felirat jelenik meg kis háromszögben felkiáltójellel... És persze nem működik a szenzor!
Reboot után minden megy újra...ÖTLET????
-
Istenátka81
csendes tag
Üdv!
Senki nem tud egy linket ahol részletesen le van írva,hogy kell telepíteni a cyanogen romot?
Amíg ez nincs meg,,addig nem tudok,ill nem akarok feltelepíteni semmit,,mert utána kezdhetem előröl...Ui:Aki írt nekem Privit a másik Nevemre (Rascally81),azt sajnos nem tudom elolvasni,mert nem tudok belépni!!!!!!
Kérném erre elküldeni!!! -
Rascally81
aktív tag
válasz
Phoenixy #390 üzenetére
Igen megvolt szerintem.....
Leírom,hogy csináltam.....
szóval feltettem az Alien v4 romot.....(tökéletesen használom)....
azután felrakom a cyanogen romot ,,lefut aztán wipe data/factory reset,,lefut aztán wipe ceche partition ...aztán reset és ennyi..bootnál nem megy tovább! -
Rascally81
aktív tag
Az Alien v4 Rom megoldotta!!!
Mostmár minden ok,de gőzöm nincs,h a brantba tegyem fel a Ba2tF.zip-et.mert ha felteszem nem megy csak bootig....Csak azért ragaszkodnék ehez,mert ebben van cyanogenmod...
Valaki tud segíteni? -
Phoenixy
senior tag
válasz
Rascally81 #389 üzenetére
Telepítés után, wipeoltad a datát, factory reseteltél és wipeoltad a cachet?
-
Rascally81
aktív tag
Na sikerült unlockolni a romot!!!De!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Recoveryből akartam feltenni a Ba2tF.zipet végig is ment szépen,és csak a boot képig megy a dolog!!szóval ott megáll!!
Mi a teendő kedves Fórumtársak???
Üdv!! -
Pubszon
veterán
válasz
Rascally81 #387 üzenetére
Első lépésben az RSD-vel kell unlockolni, azt követően fastboot-al fel kell rakni a CWM recovery-t, majd abból mehetnek a ROM-ok!
De bírd ki, és segítek!
-
Rascally81
aktív tag
Ok!!:-)
Ha nem leszek nagyon türelmetlen,,akkor nem esek neki egyedül..:-)))
De félek az leszek,mert ez a gyári Rom kiakaszt,hogy még a wifi hotspotot sem tudom bekapcsolni,,mert valami progi kell hozzá,a proginak meg root jog kell,,,,,szóval bukó!!!
Ha valaki mégis tudna most segíteni.......szivesen veszem!!!!Jaa,amúgy ezt találtam:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1138204
ez már nem előre unlockolt és rootolt rom??
Ha ezt simán felrakom RSD-vel az nem jó nekem??
Ez a teló tuti beleborít a koporsóba....... -
Pubszon
veterán
válasz
Rascally81 #384 üzenetére
Szia.
Láttam írtál privit.
Én segítenék szívesen, de nagyon én sem vágom a dolgot és hétköznap nem is nagyon érek rá sajnos.
Annó mikor én is csinálta, verejtékezve néztem a dolgokat mikor unlockoltam.
De szívesen segítek ha tudok, de legközelebb hétvégén. -
Rascally81
aktív tag
Üdv Mindenkinek!!
Segítséget szeretnék kérni,,mert szeretném a Ba2tF romot feltenni,,de ahogy olvasgatom ez nem egyszerű,és nem szeretnék téglát csinálni a telóból...
Szóval egy Atrix 4G MB860 (2.3.4)-re most frissítettem a System version: 4.5.91.MB860.ATT.en US
Ha valaki megtenné,hogy részletesen leírja nekem,azt nagyon megköszönném!!!
Előre is köszönöm!
Üdv -
rum-cajsz
őstag
válasz
CyberNetik #381 üzenetére
Én veszek neked egy Skate-et az Atrixodért cserébe!
-
knekeha
csendes tag
válasz
CyberNetik #381 üzenetére
Hát, hát nem is tudom!
...hogy szavadon fognálak-e.
-
knekeha
csendes tag
Melyik legyen, Skate vagy Atrix? Nagy dilemma!
Csak vicceltem!
-
Phoenixy
senior tag
Vodafone hálózatóval volt probléma és mivel az ATRIX-on nincs olyan beállítás, hogy 2G-t használjon és a Vodafonenak valami miatt csak 2G-s hálózata volt elérhető ezért az ATRIX-al nekem nem volt térerő.
Lejátszani tudsz 1080p-t, de felvenni csak 720p-t hivatalos 2.3-al, de van olyan kernel, amivel már 1080p-ben is lehet fölvenni.
Lapdock biztos jó, csak drága -
Oceanus
tag
válasz
Phoenixy #377 üzenetére
Sziasztok!
Épp tervezem ilyen telefon vásárlását, nagyon megtetszett a lapdock-os megoldás meg az összes tulajdonsága és mindig szerettem a motorolákat!
A kérdésem az lenne, hogy akkor most a 720p, 1080p videókat nem viszi csak konvertálás után?? Még 2.3 után sem? A 2.3-mal nem vált lehetségessé az 1080p-s videófelvétel? Amit írtatok térerőprobléma az általános? Tehát vagy 2G-n használom vagy sehogy? Mert otthon én majd a tré-s hálózaton használnám, de ez a kompromisszum pont keresztül húzza a lényegét, hiszen 3g nélkül kissé félkarú óriás sztem... Lapdockról van vkinek személyes tapasztalata?
Sorry a sok kérdésért!
Üdv
-
bence1204
tag
Magyar nyelv került bele?
-
Pubszon
veterán
Nekem kellene még mindig egy gyári 2.3, amit fel tudok rakni CWM-ből.
Nem tudtok ebben segíteni?Mert én CM7-et használok...
-
CyberNetik
csendes tag
válasz
Phoenixy #373 üzenetére
Úgy könnyű
A Blur megújjult igen, de Go-t használom...
rolo színe tényleg szép lett, és átlátszó is vmennyire, mondjuk a ki ikonok hiányoznak a tetejéről
wifi+proxy nem tom mire jó, de szerintem volt
Effektek tetszenek, és benne van az is amit a Nexus S-ből irigyeltem, amikor lezárod és olyan mint a régi tv-k kikapcsolása... -
Phoenixy
senior tag
válasz
CyberNetik #372 üzenetére
Mivel nekem 5 perc használat után frissült ezért nem tudom milyen volt a 2.2
2.3-ba új a MotoBlur azt tudom, más a "notification bar"(kékes-feketés nekem nagyon tetszik) Wi-Finél van proxy beállítási lehetőség(nem tudom volt-e 2.2-ben), "effektje" van amikor elforgatod a telefont
( nem tudom volt-e) , lehet videotelefonálni google talk-kal, gyorsabb lett a böngésző(?), zenelejátszás megjelenik a lockscreenen is.
-
-
Phoenixy
senior tag
válasz
CyberNetik #370 üzenetére
DEOlyan, mint amikor a gépet frissíted mondjuk XP-ről WIN 7-re(mondjuk ott rálehet frissíteni, hogy az appokat meghadja...de ez a telepített appokat tutira törli), de azt hiszem a képeid és zenéid megmaradnak.(sd kártyát mondjuk nem bántja)
-
CyberNetik
csendes tag
Megy, tölti az update-t, de ugye nem fog factory resetet csinálni? Mert akkor leállítom
-
Phoenixy
senior tag
válasz
CyberNetik #367 üzenetére
Most már lehet, hogy MSU-val is menne.
De nem tudom, hogy lehet-e unrootolni.
Evvel lehetett, de a letöltéshez a link már nem működik.
Szerk.: Király -
CyberNetik
csendes tag
Megtalálta a telefont, és tölti amit töltenie kell
-
Phoenixy
senior tag
válasz
CyberNetik #365 üzenetére
Rootolva vagy, ugye?
Akkor nem fog menni...
Betudod kapcsolni a telefont vagy márcsak a háromszög jön be?
Ha betudod kapcsolni akkor MSU(motorola software update-tel)-val tudod update-elni.
2. comment -
CyberNetik
csendes tag
válasz
bence1204 #364 üzenetére
Hát nekem ugye az ázsiai firmware van fent, gyárilag, most arra is kijött a gingerbread
About phone menü, software update, letölt kicsit több mint 190 mb-ot aztán kiirja hogy install now, újraindítja a telefont elkezdi telepíteni, aztán a kicsi droid mögötte kicsomagolós dobozos kép átvált kicsi droid mögött csúnya rosszindulatú háromszög képre, és megáll, sehova tovább, akku ki, vissza és ennyi... MEGOLDÁS????? -
bence1204
tag
Valaki aki frissítette már 2.3-ra be tudna számolni a tapasztalatiról?
-
szuleg
csendes tag
Van egy olyan problémám,hogy unlockolni szeretnem a Atrix(ATT ).Tehát már telepítve van a Gingerbread 2.3.4 és nem tudom ,hogy melyik pudding-ot kell ebben az esetben letölteni?/nem beszélem az angolt és a fordító program nem igazán jó/
-
CyberNetik
csendes tag
válasz
Phoenixy #361 üzenetére
Annyit tudok tanácsolni, egy próbát megér, nekem (Telenor) ha be van kapcsolva a 3g, lemegy a térerőm egy csíkra, meg néha vészhívás, de ha bemész, Settings->Wireless&Network-> Mobile network-> Select Network-> itt be tudod állítani hogy 2g/3g/vagy automatikus...
Na ha én itt beállítom 2g-re amikor nincs térerőm, láss csodát lesz!Egy próbát megér!
UI.: Van mobilnetem, megcsináltam, de nem tudom hogy!
-
Phoenixy
senior tag
válasz
vviktor89 #360 üzenetére
Nekem is egy ugyanolyan van, cserélünk?
Elmondom mi történt:
Vasárnap reggel óta többször is az volt a problémám, hogy nem volt térerőm(Vodafone), de volt egy másik Vodafone-os kártyám ami még érvényes csak már nem használom, ezért azt beleraktam egy másik telefonba és annak volt térereje...
Az ATRIX-on vasárnap reggel óta legtöbbször nem volt térerő(csak vészhívás) Budapesten XIV. kerületben, majd hétfő este már órák óta nem volt, de pár másodpercre néha megjött a térerő (küldtem saját magamnak sms-t, de nem jött meg akkor se mikor épp mutatta, hogy van térerő). Majd ma reggel kikapcsoltam a telefont és bekapcsoltam, hátha valami hibás volt és megjavul, beírtam a PIN kódot és azután annyira nem volt térerő, hogy nem talált semmit még azt se, hogy létezne vodafone és kiírt valami default usa band vagy nem tudom, mert aztán eltűnt...
Ma késöbb megtudtam, hogy nem a telefonnal volt a baj, hanem a vodafone-nak nincs térereje, de olyan telefonnak van térereje ami 2G-s, ezért volt a másikon...
Azóta viszont, hogy újraindítottam már semmilyen kártyával(legyen az t-mobile vagy telenor) nem működik a telefon, mert amerikai hálózatot akar (gondolom).
Vagyis minden működik az ATRIX-on csak telefonálni és SMS-t küldeni/fogadni nem lehet.(illetve, de csak nemm itt, hanem Amerikában)
Azóta csináltam 1 factory resetet az se segített, felraktam a CM7-et azzal se történt semmi...
Valakinek valami nagyon jó ötlet?
Vagy megmondom a vodafone-nak, hogy jöttök egy új telefonnal, mert a szuper hálózatuk miatt ez visszaállt amerikai hálózatra -
vviktor89
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakit esetleg érdekel, nekem van egy szép, eladó Atrixom. -
bence1204
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy inkább amerikából hozottat vagy európából/ázsiából származót érdemesbb venni?
-
szuleg
csendes tag
válasz
CyberNetik #357 üzenetére
Köszi.Valahol olvastam a problémaddal kapcsolatvan,hogy az APN beállítmásoknál nem az internetet kell kijelölni(t-mob.-bál pl:wnw).telenornál nem tudom.
-
CyberNetik
csendes tag
Atrix - mb860 me860
the mb860 is for the american market - different radio etc - at&t being the carrier
the me860 is for europe and asia - there is also different radioware for these areas
basically both the mb860 and me860 are hardwared the same
with some firmware differences -
CyberNetik
csendes tag
Emberek kérdésem van!!!
Telenoros vagyok, és megrendeltem a Klikk-et hogy legyen mobilnetem!
APN-be benne van rendesen a telenoros fos, de nem csinál semmit, 3g re van állítva a network type, de semmi adatkapcsolat nincs, nem tölt, nincs ott a kis 3g logo se, meg semmi...
Ötlet?
Vagy kezdjek telenor üzletben? -
szuleg
csendes tag
Mi a külömbség az mb860,ill.me860 között?Magyarországon melyiket érdemes megvenni?A főzött romok szempontjából is.
-
Pubszon
veterán
-
CyberNetik
csendes tag
Az mitõl lehet h kb 2csikos wifit randomba ledobálja? ?
-
Phoenixy
senior tag
válasz
CyberNetik #348 üzenetére
Ázsiai
Nem lesz hivatalosan Gingerbreaded.
International kell neked -
CyberNetik
csendes tag
System version: 4.3.13.MB860.AsianRetail.en.03
Bootloader nyitással annyi bajom van, hogy mostmár kezdem "otthonossá" tenni a telót, és az ugye factory resettel jár! Meg amikor próbáltam, fent van minden driver, ugye teló kikapcs, fastbootnél ki kell választani hogy RSD Support vmi. Hangerő fel... és a progi gépen meg nem ismeri fel, vagy legalábbis nem csinál semmit :S
Ugyh részemről megvárom a 4.0-át hogy legyen vagy főzve nem bétásan, vagy origi OTA-sal, addig jó nekem a 2.2.2
Amugy kegyetlenül tetszik a telefon! Az ujjlenyomatolvasó megjavulni látszik, de lehet csak szarul huzigattam le rajta az ujjam beállításál, de most jó!! -
Phoenixy
senior tag
válasz
CyberNetik #345 üzenetére
Budapesten lakok (14.ker), de nem hiszem , hogy többet tudnék segíteni, megpróbáltál már mindent...
Annyit viszont még nézz meg, hogy milyen szoftver verziód van.
Telefon írja:About Phone-nál System version: 4.5.91.MB860.ATT.en.US nekem.
Vagy megnézheted Motorola oldalán is: Itt jelentkezz be a Motoblur ID-d(megadott e-mail cím) és jelszó fog kelleni. -
Pubszon
veterán
válasz
CyberNetik #345 üzenetére
Tedd fel a CWM-et.
Aztán mehetnek a moddolt romok. -
CyberNetik
csendes tag
hova valósi vagy? csak mert ha nem túl messze megpróbálhatnánk frissíteni, hátha közösen többre jutunk
-
Phoenixy
senior tag
válasz
CyberNetik #340 üzenetére
-
Phoenixy
senior tag
válasz
CyberNetik #342 üzenetére
A 16GB-os belsö memoriát (amiböl kb12GB) elérhetö és a telefon azt sd kártyának hívja ha beleraksz egy sd kártyát az sd-card ext lesz már. Ez nem lehet probléma!
-
CyberNetik
csendes tag
Hátuljáról védő matrica levéve, amire jutottam...
- No At&t logo
- Semmi At&t-s progi.
- Sztem gyári független a teló...Kérdés:
nincs a telóban sd kari, mert előző telómmal el kelett adnom, sajna...
Lehet hogy azért nem frissíti a MSU??? és azért nem tudom unlockolni? RSD lite-al??? -
Phoenixy
senior tag
válasz
CyberNetik #340 üzenetére
1.:Szerintem nem nullázódik semmi, mondjuk ez volt az első amit csináltam, szóval nem nagyon tudom.
2.: Igen
3.: Nincs update....huh...Biztos, hogy ATRIX-ot kaptál
Talán más többet tud segíteni, ötletem sincs miért nincs 2.3.4-es update-d, vagy talán BELL(kanadai) ATRIX még nem kapott Gingerbread update-t és olyat kaptál... -
CyberNetik
csendes tag
Ettől a root megoldástól minden nullázódik?
És a bootloader nyitása az teszi ugye lehetővé a custom romok telepítését...???
Valószínűleg nem At&T-s mert semmi olyan cuci muci nincs telepítve!
Amugy az update nem megy, még a Motorola Software Update-el se... -
Phoenixy
senior tag
Ez lemaradt:A lapdock 100000e Ft körül lehet.
...és elírtam az ATRIX-ot. -
Phoenixy
senior tag
válasz
CyberNetik #334 üzenetére
Ha a telefon tele van AT&T-s cuccokkal, akkor biztos, hogy az.
Pl. AT&T-s barcode scannertől kezdve minden ilyen marhasággal tele van...
Nekem OTA frissített, nem tudom neked miért nem, 3 update is volt (nem tudom számít-e, hogy nem HSPA-n, hanem Wi-Fi-n voltam amikor frissített)
Nekem se megy elsőre az ujjelnyomatolvasó sokszor.
Én ezzel a módszerrel rootoltam és ezzel unlockoltam.
Recovery: ROM Managert letöltöd marketből elindítod, flash clockworkmod recovery-t kiválasztod ott kiválaszotd az ATIRX-ot és kész is.
Én nem raktam fel CM7-et(CM 7 beta állapotban van egyébként és ujjlenyomatolvasó nem működik), mondjuk azon kívül van még vagy 5 fajta ROM, meg még csomó minden, nem tudom miben jobbak, de én azért nem raktam föl, mert nekem a stock 2.3.4 is tökéletes CM8 meg még nincs(mivel android 4.0 sincs)
Amibe tévedtemés/vagy nem írtam le, azt majd Pubszon leírja.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
"- Settings- About phone- System updates- NO UPDATE IS NECESSARY... pedig csak 2.2.2. ... Nem éretem mért..."
Valamiért csak az USA-ban (és egyéb számunkra nem elérhető országokban) adja ki a Motorola az OTA frissítést, amit keresel. Ehelyett telepítsd a Motorola oldaláról a "Motorola Software Update" progit, és azzal próbálj frissíteni.
-
Pubszon
veterán
válasz
Örülök hogy meg van!
Holnap válaszolgatok, most már késõ van.
1880 a minimum, a tipikus as 1930mah. -
CyberNetik
csendes tag
Ja és én csak 1880MaH-s akksit kaptam hozzá :S
-
CyberNetik
csendes tag
Na szóval a telefon megjött!
Végül GSM Line melett döntöttem. Nem tudom hogy At&T-s-e vagy se, mert a hátulján még ott figyel a védőmatrica, ami egy darabig marad.
Első 3 nap tapasztalatai
- Kiba*****tt gyors! (Lehet h csak nekem mert előtte Spica volt...)
- Ujjlenyomatolvasó néha nem veszi észre hogy az én ujjamról van szó, de lehet a swipe technológiámmal van baj!
- Nem vészes hogy angolul van benne minden, megszokható!
- Settings- About phone- System updates- NO UPDATE IS NECESSARY... pedig csak 2.2.2. ... Nem éretem mért...
- Alap motorola homescreen prog cserélve, Go Launcherre.Kérdések:
- ROOT how to?
- Recovery how to?
- Custom rom, miben más, érdemes-e feltolni rá? Vagy olyan egetrengető különbséget nem hoz??
- És hogyan lehet azt megoldani hogy az lcd képét "clónozni" lehessen hdmi-n...??
- Egy lapdock mennyi lenne mellé?Előre is köszönöm a válaszokat, és bocs ha hülyeségeket kérdezek!
-
Pubszon
veterán
válasz
CyberNetik #331 üzenetére
Természetesen segítek.
(#332) kisspinyoo: Világszínvonalba Magyarország mi? Semmi.
Világszerte meg szeretik, főleg, hogy a Google megvette, aki tulaja az Androidnak is. -
kisspinyoo
tag
válasz
pa(d)ragon #1 üzenetére
az a fő probléma hogy Magyarországon nagyon gyenge a moto kereslet szóval nem nagy jövője lesz a dolognak
-
Pubszon
veterán
válasz
CyberNetik #329 üzenetére
Gratulálok, én pedig egy Huawei Ideos S7 tablettel lettem gazdagabb.
-
CyberNetik
csendes tag
Holnap kiderül minden, délelött kezemben foghatom újdonsült telefonomat!
-
Pubszon
veterán
válasz
CyberNetik #327 üzenetére
Neked egyszerübb, de ők ugy is visszaküldik külföldre ha van valami baja...
Mivel nincs magyarországi forgalmazója a motorolának! -
CyberNetik
csendes tag
na akkor amin most gondolkozok!
gsmline-os és Ebay-es árban ugyanannyi, viszont magyarországon egyszerűbb a garit intézni... Szóval szerintetek? -
Pubszon
veterán
válasz
CyberNetik #323 üzenetére
Jelenleg ez 314.99 British pounds = 104 892.215 Hungarian forints
Tehát ez neked belefér a keretbe. -
CyberNetik
csendes tag
-
Pubszon
veterán
válasz
CyberNetik #320 üzenetére
Hivatalos forgalmazó nélkül még lehet árulni...
Én eBay-en vettem 335fontért, ami jelenlegi árfolyamon 111 555.58 Hungarian forints.
Ez most 345 font lenne neked magyarba, ami ugye kb 114ezer ft a font magas ára miatt. -
CyberNetik
csendes tag
Akkor viszont nem értem hogyha nincs Motyorola forgalmazó akkor itt hogy árulják????
Na de mind1 nem lényeg!
A lényeg hogy légyszives keress nekem 107es ezerért max. -
CyberNetik
csendes tag
Szia akkor
107 ezer forint plafonnal keresnél nekem egyet?
szállítással együtt, tartozékokkal meg mindennel! Dock nem kell MÉG hozzá -
Phoenixy
senior tag
válasz
Phoenixy #316 üzenetére
Mivel szerkeszteni már nem tudom, ezért újat írok...
Úgy tűnik lehet AT&T-s is ami itt nem használható és az unlock kódokért meg fizetni kell(kb. 20 $ és az nem biztos, hogy nem-e átverés)
Mondjuk xda-developeren is foglalkoznak ezzel.
Végülis arra jutottam, hogy elvileg már úgy kéne itt árulni a boltokba, hogy unlockolva van, ha nincs akkor vidd vissza és kérj újat, szerintem úgy el se adhatnák itt a telefont, hogy nincs unlockolva a gsm... -
Phoenixy
senior tag
válasz
CyberNetik #315 üzenetére
Úgy tűnik találtam valami infót. Nem minden Atrixba van "unlockolva, hogy GSM hálózatokon használható legyen". Ha olyan szolgáltatótól van a telefon, ami CDMA-t használ(kanadai Bell, amerikai Sprint -azt hiszem, de nem biztos) akkor nem fogod tudni használni, csak valami unlock kóddal, mert a GSM le van tiltva benne.
Ha az ATRIX AT&T-től(amerika) vagy Orange(anglia)-től van, akkor biztos jó lesz. -
CyberNetik
csendes tag
Szóval szerintetek mennyi az esély arra hogy kifogom én is az olyat ami nem működik?
Vagy teszem fel csak telefonálni nem fogok vele tudni? -
Phoenixy
senior tag
válasz
CyberNetik #312 üzenetére
Semmi probléma nincs vele.
AT&T-s, alapból 2.2.2-es, rögtön frissíthető 2.3.4-re. Független, lehet egy androidos telefon nem független egyébként?
1 év garancia is van rá.
105263 Ft most.Szerk.: 16GB mellé még memoriakártya is kell
-
CyberNetik
csendes tag
És amit gsmline-ról rendeltél azzal sincs semmi probléma? azis gyári független?
Segítenétek egy olyat találni, ami tuti jó lesz és maximum 107 ezerből megvan... :S Ennyim van rá, de ha 100 körül van az se gond mert akkor tudok még venni memo karit is bele!
Köszönöm segítségeteket! -
Phoenixy
senior tag
-
Pubszon
veterán
válasz
CyberNetik #306 üzenetére
Én 2.2.2-vel vettem gyári függetlenül.
Felraktam a 2.3.5 CM7-et, nagyon jó meg magyar is van benne.
Igaz, már 1 hete jött ki a beta, de már csak bővítik a tudását.Nem tudom, hogy ott milyet adnak.
De jobb ha Angliából veszed meg te is a függetlent. -
Pubszon
veterán
válasz
CyberNetik #304 üzenetére
Atrix topikba?
Sensation annyival jobb (de ez relatív), hogy nagyobb a kijelzője, 200Mhz-el nagyobb a procija, másba viszont gyengébb.
Illetve, hogy megvette a google a motorolát, így biztos nem lesz elhanyagolva update szinten. -
CyberNetik
csendes tag
és szerintetek Atrix vagy Sensation???
-
Pubszon
veterán
Én is nap mint nap UK 3-on, meg a magyar voda kártya is megy benne hibátlanul.
Meg jobb ha kükföldről vesz az ember gyári függetlent, min AT&T-set. Én nagyon szeretem, ajánlom mindenkinek. Meg a CM7 beta is nagyon jó rom. -
Phoenixy
senior tag
Az ATRIX egy "Worldphone" megy minden hálózaton mindenhol a világon, ilyen probléma nem lehet.
Telefonáltam már vele egyébként is -
Pubszon
veterán
válasz
CyberNetik #300 üzenetére
Szerintem menni fog rendesen.
Én innen vettem és ezt.
És Angliába is ugyan az a hálózat van mint otthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest