Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
Kicsit leállt itt a fórum élet, úgy látszik mindenki elégedett a telefonnal, és a fejlesztések is egyhelyben toporognak.
Közben megérkeztek Hongkongból az MK802 mini PC és beüzemeltem a lapdockkal, akit érdekel, itt elolvashatja. Várhatóan kibővítem majd a cikket a szoftveres tapasztalatokról is. [link]
-
tvamos
nagyúr
válasz
Matada2.3 #3397 üzenetére
Hat.. Tudom, hogy nagyon szkeptikus vagyok, de... En nem tudom, ez mennyire biztato. Sok procit programoztam mar JTag-en, de az, hogy meglett az osszekottetes a fejleszto eszkoz es a processzor kozott, az nekem eddig meg nagyon-nagyon tavol volt a software / firmware release-tol. Mar bocs, a negativ off-off-ert!
-
Matada2.3
veterán
válasz
Matada2.3 #3395 üzenetére
Na ma megtörtént egy óriási dolog, az egyik kernel fejlesztő ezt írta: On JTAG uart port connected. Mission accomplished. Works as it should, we now officially have access to console. All the best in this new year. Ez annyit jelent akkor, hogy teljes belátása van a kernelbe ami megkönnyíti a munkát.
Szerk.: Megelőztek
-
rum-cajsz
őstag
Az új év első híre a kernel projektből:
Hi everyone:Just wanted to post a quick update. As you probably know, we were able to boot the 3.1.10 kernel, however, we are stopped at a very early init phase and seams like, we cannot proceed without a form of console output.
I was informed that Krystianp, with the help of a electronic engineer, successfully opened his own Atrix without braking it, to start the process of attaching to JTAG. I mailed 2 Atrix to Krystian + motherboards for backup, just in case something goes wrong.
Simultaneously, we are trying to reverse engineer current kernel 2.6.32, to figure out problematic spots as it relates to Atrix. We have a strong feeling that the generic portion of the kernel was also modified to work on the Atrix, and our first inspections conformed it.
Our work continues, we still feel pretty positive about the outcome, it's just taking longer than expected. So hang in there with us...
Happy new year to everyone, especially, to Atrix owners...
MMontuoriRöviden a lényeg: Nem kispályáznak a fiúk. Az egyikőjük Linux kernelfejlesztő, a másik villamosmérnök. Próbálkoztak a 3.1.10-es kernel bootolásával, de elakadtak. Ekkor jött képbe a villamosmérnök srác, aki a saját telefonján tudott bootloni a JTAG csatolásával (bármi is legyen az). Most párhuzamosan próbálkoznak a 2.6.32-es kernel visszafejtésével, de az látható, hogy nem várható hamar eredmény.
-
premete
veterán
Boldog Újévet kívánok minden Atrix 4g tulajnak ezzel a bootnimációval.
-
Matada2.3
veterán
Pár tapasztalat a CM10.1-ről:
1. Fuuuurég nem éreztem már ilyen gyorsaságot
2. A 4.2 újításai nagyon kényelmessé teszik a használatot
3. A fényképező kicsit még késik
4. Google now hangfelismerése és más beszédet igénylő app nem megy mert a mikrofon nem működik
5. A hívás elvileg jó
6. Újra, a hibái ellenére beleszerettem a ROM-ba
7. Az aksi 8%-ot merül óránként de ezt lehet mérsékelni. -
Dogengar
aktív tag
Boldog Karácsonyt minden Atrix tulajnak!
Reméljük, hogy a Jézuska meghozza a kernelünket, és a 4.1-es droidot..
-
-
RoBorg
tag
Üdv mindenkinek!
Most vettem egy ilyen telót. Mivel nem az első Androidosok sorában, némi tapasztalatom van már a fözött ROM-okkal. Itt mégis elakadtam.
Nem tudom mit rontottam el, de RSDlite meg volt; fastboot, unlock szintén.
Root? Ezt nem tudom, de a CWM telepitve lett rá. Viszont nem tudom felrakni még ezt sem. Fastbootból próbáltam. A boot.img-ot frissitette, de a system-nél azt irja nincs elég hely, túl sok a 300valahány mega.
Mikor elindul kiirja : Unlock...Szépen elindul, de nincs menü vagy bármi.
Valami ötlet van mi lehet az oka ennek, vagy megoldás esetleg? Elkezdhettem elölről vagy ezeket a firmware frissitéseket nem lehet többször? -
zerostar
csendes tag
válasz
Matada2.3 #3366 üzenetére
régebbi verzió, 2.3.4-re lett updatelve egy hete, azóta pl. 3g nem megy rajta.
System Version: 45.33.0.MB860.Partner.en.IL
Kernel Version: 2.6.32.9
Webtop Version: WT-1.2.0-133_44
Apflex version:
GAS_ASIA_USAOLYGBISPT_P003
GAS_ASIA_USAOLYGBISPT_A003
GAS_ASIA_USAOLYGBISPT_M001 -
nortol
senior tag
válasz
Pubszon #3367 üzenetére
Ha érdekel, akkor itt van az xda-s topikja, olvass utánna, lesz mit, mert jó hosszú :-)
Minden esetre arra készülj fel, hogy ami nem gyári, vagy nem cm7 azzal minddel kompromisszumokat kell kötnöd.
-
Pubszon
veterán
Ez a JB mennyire használható?
Videó rögzitője nem jó? Illetve mit érdemes róla tudni? -
rum-cajsz
őstag
Egy olyan gondom lett, hogy valamit elállítottam, és a Google Play csak wifiről hajlandó telepíteni.
Az alkalmazás lapja megjelenik, de az install gombra kattintva, egy waiting for wifi üzenet jelenik meg.Van ötlete valakinek, hogy tudnám visszacsinálni, amit elpuskáztam? (Gyári 2.3.6)
-
zerostar
csendes tag
nem tudjátok mit kell csinálni, ha unlockoltam a telót, de moto-bootnál nem írja ezt ki? megpróbáltam újra unlockolni, de azt írja h már already unlocked. mivel nem unlockolt igy a recoveryt sem tudom elerni, pedig root sikerult. köszi a segítséget előre is.
-
-
stbtamas
aktív tag
Szerintetek érdemes elcseréljem az Atrixot egy HTC Evo 3D-re?
Arra legalább van ICS.. Régen mondjuk olyat akartam venni, csak nem volt már mikor volt pénzem..
-
tvamos
nagyúr
De joooo! Mar be sem lehet kapcsolni a telefont. Ez mekkora!..
Csak a zold lampa reagal a toltore.
Nem vagyunk jo baratok... -
kurion
senior tag
Valaki tudna nekem linkelni egy Webtopot GB-hez mert az Ics-s nem megy alatta.
-
kurion
senior tag
-
Herczi
senior tag
Most meg nem veszi fel a töltést a telefon, hiába dugom hálózatra. Tegnap este rajta volt egy órát, ránézek még mindig 15%-on van, nyomtam egy battery calibrationt felugrott 60-ra, ok probléma megoldva, gondoltam. Kihúztam töltőről, erre éjszaka lehalt, már be se kapcsol. Tipp?
-
Herczi
senior tag
2 napja nincs mobilnetem, t-mobilnál megnéztem, aktiválva van, szóval elvileg nálam a hiba. Térerő van telefonálni tudok, de semmi adatforgalom se 3g-n, se edgen. tapasztalt már valaki ilyet? Neutrino V2.9 ROM, éjszaka még volt, fel keltem már nem.
-
tvamos
nagyúr
" Ha eddig még nem tudtad volna, a motorola is lemondott az atrix 4g-ről"
En a magam reszerol a Motorolarol is lemondtam. Legkozelebb majd lesz olyan cegtol telefon, amelyik mara az Atrixnal regebbi keszulekere is kihozta az ICS-t. Sot, Tegras tabokra is.
Ez meg marad... filmet lejatszani a TV-n... meg jatszhat rajta a gyerek... erre jo a CM10, gondolom.
-
nortol
senior tag
válasz
stbtamas #3331 üzenetére
Hidd el, hogy ha az xda-s srácok megoldották volna már a problémát, akkor itt mindenki fullos ics-el nyomulna már.
Azt az energiát, munkát és szabadidőt amit ebbe a magára hagyott hardverre pazarolnak, sokkal hasznosabb dolgokra is pazarolhatnák, de ők kitartanak és keresik a megoldást arra, hogy neked legyen egy olyan romod, amilyet leírtál... (és persze nekem is
)
Ha eddig még nem tudtad volna, a motorola is lemondott az atrix 4g-ről, egyáltalán nem fejlesztenek már hozzá semmit sem.
Kivéve persze az xda-s probálkozást, aminek viszont ugye semmi köze sincsen a motorolához.
-
-
Istenátka81
csendes tag
Miért van az,,hogy amit nandroid lement boot.img 8Mb,,,ami a custom romokban van az meg kb 4Mb??
-
stbtamas
aktív tag
Sziasztok!
Elhatároztam hogy teszek ICS vagy JB a telefonra. Meguntam a gyári 2.3.4-et.
Kérem ajánljatok egy használható, viszonylag tökéletes romot és ami kell még hozzá.
Fontos:
- 3G/wifi működjön normálisan.
- Kamera + vaku működjön
- Videózni is tudjon (min 720p)
- Ne zabálja nagyon az aksitNem szoktam játszani (vagy csak nagyon ritkán). Facebook + twitter, néha egy kis youtubeozás + böngészés + zene.
Van olyan rom jelenleg ICS/JB ami ezeket hozza?
Ha igen akkor kérem segítsetek.. egy érthető magyar leírást is mellékelhettek, mert nem szeretném elkúrni a telefon.. nem értek ehhez..
Régen rootoltam és tettem más rendszert egy Galaxy Minire, de ha jól tudom az sokkal egyszerűbb volt..
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Kispósi
aktív tag
Megjött az autós tartóm. Csak kicsit figyelmetlen voltam és nincs hozzá szivargyújtós cucc. Azt most akarok még rendelni. A hálózati töltő ugyebár 0.85A. Melyik a jobb ha 0.7A vagy ha 1A-est rendelek. 1A gyorsabban tölt de hamarabb megeszi az aksit?
-
nortol
senior tag
-
HuMarc
veterán
Van rá magyar nyelv?Megtaláltam!
-
Matada2.3
veterán
Javítgatják, javítgatják de az akku idő még mindig siralmas és nagyon hajlamos a random rebootra. Most azzal poróbálkoz(ok)nak, hogy lekapcsolnak 1 magot és kevesebb lesz a fogyasztás. Nálam ez 5+ órát jelent azaz 12. órát kibír kb.
Szerk1.: Már elkezdték a XOOM kernelét portolni atrixra és eddig úgy néz ki a dolog, hogy menni fog!
Szerk2: Nemsokára frissítem a rom listámat
-
kurion
senior tag
Ics fronton mi újság? tudtok valamit a Leakedről? hogy áll? gyorsan merül e még? jók e kamera bugok?
-
Gerolimo
csendes tag
Sziasztok,
ilyen telefon vásárlása előtt állok.
1, Kb. mennyiért érdemes venni ilyen telefont?
2, Láttam pár videót, és 1080p-s (Full HD) videót nem képes lejátszani ez a telefon. Ez igaz, vagy képes rá?
Vannak olyan játékok, amik akadoznak rajta?
3, Ha vennék egy AT&T függő telefont, lehetne házliag, ingyen függetleníteni? Vagy egyáltalán nem lehet?
4, Az működne, hogy ráteszek egy ICS romot, és az ICS leak kernelét tenném rá? Az kihasználná a 2 magot, nem akadoznának a játékok? (Lehet hülye kérdés...)
Előre is köszönöm.
-
stbtamas
aktív tag
Hali!
Van már használható ICS vagy JB atrixra?
Mindennapi használatra legyen jó, ne húzza le az aksit és a kamerája + flash működjön rendesen.
-
MJ12
csendes tag
válasz
Matada2.3 #3292 üzenetére
Én felraktam, és nem tudok vele telefonálni, egyszerűen nem hozza be a pinkód bekérős részt, pedig egy csomó dolog tetszik benne, csak az akku lett szegényes, meg hogy a külsőre pakol mindent, bár be lehet állítani hogy ne oda tegye. Úgy néz ki visszarakom a jokersax-osat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest