Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
Boldog Újévet kívánok minden Atrix 4g tulajnak ezzel a bootnimációval.
-
premete
veterán
válasz
drzsoo1 #2876 üzenetére
Azért arra kíváncsi lennék, hogy fogtál-e már a kezedbe Atrix2-t, és 1.5 millimétert mennyire tudsz kézzel érzékelni, mert nekem volt/van mind2, és a keskenyebb keret miatt minimális az eltérés. A Droid M-nél még ez is eltűnik.
Az RGB-kijelző is ég és föld a sima tft-hez képest, és a TIOMAP 4430 is a Tegra2 előtt jár, kamera sem egy osztály, Atrix2 -re van ICS hivatalosan, és jön a Jelly Bean is még az idén.... -
premete
veterán
Hiába magyarázod, sokan azt sem tudják, mi az a negyedév; arról nem is szólva, hogy a hivatalos forrás szerint a harmadik negyedévben kezdődik el a kiadása, nem azt írják, hogy akkor mindenki megkapja.
Mondjuk Atrix2 Searet-re már kijött a hivatalos, csak sokkal rosszabb, mint a Mearet 3-4 hónappal régebbi, nem hivatalosa, ráadásul a Mearetben gyárilag van magyar nyelv is.. -
premete
veterán
-
premete
veterán
Szétkaptam az augusztusi at&t-s ics 4.0.4-est, abban csak en/us, fr, es, es/us, fr/ca és pt nyelvek vannak, úgyhogy lehet a values-hu-t belepakolni majd.
-
premete
veterán
Másik érdekesség: a Motorola az ICS-be beletett egy plusz figurát, ami azt jelzi, hogy volt-e már rootolva a cucc: ha 1/1, akkor volt, és most is rootolt, ha 0/0, akkor nem is volt, ha 0/1, akkor volt, de most nem rootolt. Hogy mire kell ez nekik, kérdéses, csak nem garancia megtagadásához?
Így a szervizben a munkafelvevő rögtön látja azt is, hogy a telefonvolt-e rootolva.
Persze, én is, ha valaki el akar adni egy telefont, ami az állítása szerint szűz, ha a kép mást mutat. -
premete
veterán
válasz
rum-cajsz #2542 üzenetére
A gyár nem adott lehetőséget a bootloader kinyitására, csak sikerült ellopni a Motorola szerveréről, ami azért nem ugyanazt jelenti, arról nem is beszélve, hogy a garancia a bootloader ilyen illegális nyitásától automatikusan elveszik.
A másik, hogy a Motorola is rájött erre, és az újabb készülékeket már nem lehet nyitni.
A harmadik, hogy az RSD Lite-ot használja a Motorola és a szervizei is, nem hiszem, hogy bármi problémát okozna, megfelelő használat mellett; elszúrni pedig fastboot programokkal is el lehet, főleg, ha a bootloader nyitva van. -
premete
veterán
Annyit pontosítsunk, hogy az at&t-s, 2.3.6-os nem full stock rom, csak system és boot.img, az feltehető Eu-s Atrix 4g-kre is (ramfix kell még hozzá), de nem fog frissülni. Amikor a frissítés elérhető lesz, akkor tudja valaki at&t-s rom factory segítségével megcsinálni a fruitcake-et, ami feltehető lesz a nem at&t-s, de nyitott bootloaderrel rendelkező Atrix 4g-kre.
Elméletileg, mert ha a Moto beletesz még egy csavart, akkor csak az at&t-seknek lesz ICS-ük.
Ha valaki nagyon bátor, megpróbálkozhat a full at&t-s rom flesselésével nem at&t-s készüléken, de számoljon azzal, hogy az eltérő hardver miatt
1, fel sem megy, de az Eu-s 2.3.4 még visszatehető
2, fel sem megy, és a készülék többet el sem indul, csak alaplapcsere után. -
premete
veterán
Ez a legjobb Atrix 4G akku ár=érték arányban.
-
premete
veterán
Én is sejtem, hogy arra gondolt, de egy parancssori beírásnál nem az a döntő, hogy ki, mire gondolt, hanem az, hogy mit ír be.
A másik, hogy RSD Lite-tal sem lehet feltenni az at@t-s romot az európai Atrixra, ebből látszik, hogy a leírást vagy el sem olvasta, vagy nem érti.... ezért nincs semmi értelme a leírásoknak, itt kiderül feketén.fehéren. -
premete
veterán
válasz
Matada2.3 #2126 üzenetére
A Radio Data System (RDS), azaz „rádiós adatrendszer”, az Európai Műsorsugárzók Uniója (EBU) által kiadott kommunikációs protokoll szabványa, kis mennyiségű digitális információ elküldésére szolgál hagyományos FM-rádiós adások alatt.
Minek leírni 10 helyen, vagy el sem olvassák, vagy nem értik meg, vagy egy parancs másolása is problémát okoz gyakran. -
-
-
premete
veterán
Nekem is vodánál vásárolt Atrix 4G-m volt, de sem azon, sem a másikakon, amiket láttam, nem vodás rom volt, hanem EU_Retail.
Így, amennyiben ráerőltettél RSD Lite-tal egy nem rávaló *.sbf-et, akkor lehet, hogy el sem indul.
Rsd Lite használatához RSD-módba kell tenni a cuccot, az sem megy? -
premete
veterán
válasz
N.E.R.O. #1984 üzenetére
Ez csak gagyi, utángyártott töltőkkel szokott előfordulni, a gyárival nem. A lefagyás nem "szériafelszerelés", azért kell tenni, leggyakrabban kétes program/rom felrakása okozza.
@Pepeninho: ilyennel sem az Atrix 4G-n, sem az Atrix2-n, de még egyetlen telefonon sem találkoztam, pedig volt egypár. -
premete
veterán
Ha elolvastad, akkor nem értem, hogy mi a kérdés.
Én rögtön a T-Mobile-os kártyát tettem bele, és nem volt vodás apn-em. -
premete
veterán
Nincs olyan rom, hogy "international", kérdezz konkrétabban a setting/phone/about alapján.
egyébként Nortol fórumtársunk aláírásában ott van minden zubehör.
Sejtem, hogy mire gondoltál, csak itt több készülékről esik szó, és nem akarom, hogy valaki padlót fogjon, azért nem linkelem. -
premete
veterán
-
premete
veterán
-
premete
veterán
válasz
Pepeninho #1807 üzenetére
Nekem már majdnem mindegyik volt, angolul használom őket, a romokból ami nem kell, azt kitörlöm. Samsunggal és SE-nal szívtam már, lóf@szt sem ér a szerviz, ha garanciában is akarnak veled fizettetni 110 ezret, ha az alaplap fogja magát, és elfüstöl (samsung) illetve 10 ezret, ha a ház magától elreped (Xperia); volt kb. 10 Motorolám, abból 1 látott szervizt, hangszórócsere miatt egy defy, illetve 5 év HTC okostelefonból 1 volt szervizbe, a Desire HD, előtte egy sem.
Ha benézel ezek topikjaiba, a samsungok és a SE-k tele vannak hibákkal, beégés, színhibák a samsungoknál, repedezés az SE-oknál. SE nem kéne még egyszer, 2 volt, mindkettő gyalázatos volt, supportostól, mindenestől. -
-
premete
veterán
-
premete
veterán
válasz
rum-cajsz #1668 üzenetére
Elkértem a Motoluxe android 2.3.7 fájljait, jó forrás lehet a tervezett magyarításhoz.
A #171 és a #174-ben vannak a letöltési linkek. -
premete
veterán
A multimédiás dokkolónak éppen az a lényege, hogy kiváltsa a számítógépet: beledugod a tápot, egeret, billentyűzetet és rákötöd tv-re, vagy kijelzőre, és netezel, filmet nézel, zenét hallgatsz, stb. Vagy ubuntut használod rajta, tehát a számítógépre kötésnek nem látom az értelmét, ahogy az ember a netbookot sem úgy használja, hogy ráköti az asztali PC-re.
Antutu 2.3.6-os romnál, optimalizálástól függően, 4500-5200 pontot szokott adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged