- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktg3
őstag
válasz
Matada2.3 #4270 üzenetére
Toltam egy factory resetet. Most nagyon pöpec minden. Mennyivel gyorsabb. Másfél év után most tettem újra mindent először. Nem is akarok már G2-est
Ahhoz képest egész jól bírta.
Most noob kérdés következik
Kb. 4 éve használok androidot, de rootnál tovább nem nagyon jutottam. Hozzá kell tenni, hogy nem is éreztem szükségességét.Van valami olyan soft ami szinkronizál a PC-vel vagy vmi felhővel? Úgy értem, hogy minden appot mindent. Szal ha vennék új telefont, akkor csak nyomom a syncet és ott is van minden appom, contactom üzenetem etc.
Ugye most a motoblur meg a google próbálkozott vmit szinkronizálni. A contactok maradtak, de az appok mentek a levesbe, ahogy a beállításaim is.
Feltettem ezt a android syncet, de outlook kell hogy tudjon szinkronizálni, amit nem használok.Nincs erre vmi egyszerű mód?
-
ktg3
őstag
Kivettem az SD kártyát de nem lett jobb
Ötletem sincs, hogy mi romolhatott el. PEdig tényleg azóta nem jó amióta kivettem és beraktam a kártyát.
-
ktg3
őstag
Na vazz elkezdett szarakodni a teló
Probléma, hogy az akksi nagyon durván gyorsan merül. Arra gondoltam, hogy elromlott az akksi, de nem.Beragad a saját media app. Folyamatosan fullon porög a proci meg midnen. Kb fél nap alatt leszedi a telepet, akkor is ha hozzá sem érek a telóhoz. Hiába kapcsolom ki, veszem ki az akksit. Bekapcsolás után is ugyanolyan.
A gallery-be meg nem is tudok belépni. jobb fölül látszik a töltés jelzés és ennyi. Meg se mozdul...
Valakinek valami ötlet?
-
ktg3
őstag
válasz
szoke12 #4249 üzenetére
Elég olcsón lehet kapni már hazsnáltan. Ha 20-25 ért elcsípsz egyet használtan akkor megérheti.
Elég sok mókolt rom van rá. A linuxos felület pedig elég jó móka.Típushiba az eléggé kopó hátlap, és a néha elromló/rakoncátlankodó digitizer.
Amúgy a mai napig elégedett vagyok vele. Böngészésre teljesen jó, csak kicsit kicsi már. Az utódja sztem egy G2 lesz. A mai napig megállja a helyét. Nem vészesen lassú, elfutnak a játékok is ha a legújabbakat nem számítjuk. Akksi nagyon jó, szeretem a nagyon erős ledes villanót és a 16GB beépített rom-ot.
Nagy hátránya, hogy hivatalosan 2.3.6 a legfrissebb rendszer rá. Azzal használom és nincs vele bajom. Nem annyira csili-vili, de a célnak megfelel.
-
ktg3
őstag
Használ még valaki 2.3.6-ot?
Frissítettem a youtube klienst és azóta semmilyen vidit nem játszik le.Ránéztem az app kommentek között, hogy nem egyedi a hiba. Van valakinek valami ötlete, hogy hogyan lehetne kijavítani?
-
ktg3
őstag
Mennyiért mehet el most egy ilyen telefon?
Nekem is At&t-s van amit még premetétől vettem. Teljesen hibátlan habár a hátlapja kicsit kopottas.
Van hozzá egy kicsi kontakthibás lapdockom is. Ez is unlockolva van, nem tudom, hogy ez mennyit számít eladásnál.Tervezem a váltást. Magával a telefonnal tökéletesen elégedett vagyok, csak nagyobbat szeretnék. Valami jó nagy tepsit. Mai napig megfelelő a sebessége bármilyen honlapon vagyok és az akksit is csak dicsérni tudom, mert van hogy 3-4 napig is kihúzza, persze van amikor leszedem 1 nap alatt is.
-
ktg3
őstag
Nekem milestone-on volt ilyen. Hiába sütöttem nem lett jobb. Viszont a hűtőbe tétel után azért már tűrhetően működött, mert legalább ghost hand nem volt.
Sima digitizer csere. Rendelsz netről és kicserélteted. Kb. 1 órás dolog.
-
ktg3
őstag
Legyél már oly kedves és ne spammeld szét a topicot. Az ilyen 3 egymás után levő post bőven belefér egybe is.
Előre is köszi
-
ktg3
őstag
válasz
Rascally81 #1759 üzenetére
És azt hogy?
-
ktg3
őstag
Találkozott már vki ilyennel?
Mindig az itthoni wifiről neteztem telefonról, de egyik napról a másikra nem látja az otthoni wifit. Semmit nem változtattam se a routeren se a telefonon. A laptop meg a többi teló simán jól megy a wifiről de az atrix egyszerűen nem látja. A szomszéd netjét látja meg máshol is működik a wifi, de az itthoni eltűnt... Ha odaviszem a router mellé, akkor sem látja.
5let?
-
ktg3
őstag
Elképzelhető, hogy az ICS-ben már lesz fullHD kompatibilitás? Van erről info valahol?
-
ktg3
őstag
Hát ez a telefon brutál jó.
Az a kérdésem, hogy ha rádugom a fullhd tévét, akkor miért nek tudja fullhdban meghajtani?
Csak a 720p megy. Alapból nem tudja a műveletet vagy csak a tévével nem cooperál? -
ktg3
őstag
Sziasztok.
Milestone-ról váltanék és elég szimpatikus a készülék. Mind a hardware, mind az akksi és a kijelző is nagyon szimpi. Viszont miért ilyen olcsó a telefon?
Hasonló tudású telefon-t 100K alatt nemigen kapni újonnan, ez meg 80K ért függetlenül megvehető? Miért ilyen olcsó?
Milyen a software támogatottság? (milestone-ból kiindulva nem túl jó)
Lesz valaha is hivatalos ICS rá?
Érdemes megvenni függetlenül boltban?Előre is kösz-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest