Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Imdre

aktív tag

válasz nortol #1969 üzenetére

"Ahogy nézem a képet, csak arra tudok gondolni, hogy hogy a fenébe lehet ez"
    Na akkor már ketten vagyunk.

Nem jól látod egyébként a dolgokat :)
    Tehát szerdán megkaptam a telefont, csütörtökön raktam fel rá a CM7-et. Akkor vettem észre, hogy nem megy a 3G. Kipróbálás gyanánt felraktam a Nottach Trix romot, majd premete 2.3.6-os AT&T-s zip verzióját - eredménytelenül. Ekkor visszaraktam sbf-ből a gyári 2.3.4-es Retail EU romot, mindhárom szolgáltató kártyájával kipróbáltam, semmi (illetve csak vodás kártyával ment a 3G).... Azért akartam felrakni sbf-ből a gyári AT&T-s romot, de nem mertem. Ma felrakom újra a Retail verziót, majd közvetlenül premete 2.3.6-os AT&T-s zip verzióját - így mit működik.

Egyébként nem görcsölnék vele, hanem beadnám egyből szervizbe, de nem mondhatom vodáéknak, hogy nem megy a T-mobile-os kártyámmal a 3G - pech, hogy épp a vodással megy csak a 3G :) Valahogy a Cordonnal kellene letárgyalni, csak elérhetetlenek...

A leírás tökéletes, premete összerakta csomagostól mindenestől - ezért nagy RESPECT neki - ha feljutok Pestre megkapja a sörét is :) De köszönet még rum-cajsz fórumtársunknak is!

Új hozzászólás Aktív témák