- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
memoril
aktív tag
Az a gondom az atrix2-vel hogy most sehol nem lehet kapni feketében !! Én fehéret nem veszek ! Sajnos egyik sem volt még a kezemben hogy melyik milyen de volt már defym és defy+-om is remélem legalább olyan jó az összeszerelése és az anyaghasználata . Egyépként ugy is tokban szoktam használni !
-
nortol
senior tag
Az ics ha minden igaz, kezeli a 2 illetve több magot is.
Ha megnézed most az atrix-ot "belülről" például a system tuner programmal, azon belül is a cpu részt, akkor láthatod, hogy a második mag offline-ban van általában, akkor sem indul be, ha az első mag fullban pörög.
Az ics ha kezeli a több magot, akkor elvileg a terhelés elosztódik a magok között(elvileg) ami talán fogyasztás csökkenéssel is fog járni, azonos, vagy sokkal nagyobb teljesítmény mellett.Talán premete mondta, hogy az ics-t a több magos telefonokra mindenféle képpen érdemes lesz felrakni többek között ezért is, nem úgy mint az egymagos kütyükre.
Néha kínomban nevetek egyes embereken, mikor például a Vodafone 845-ös topikban azon görcsölnek, hogy kéne már az ics a voda 845-re :-)
Na ők azok, akiknek a gingerbread is már sok...
Az atrixokra viszont nagyon is életképes lehetőség.
-
rum-cajsz
őstag
Ha azt tervezed, hogy gyári állapotában használod, akkor nincs ellenvetésem, de ha szeretnél kicsit többet kihozni belőle, akkor ezeken a számokon elgondolkodnék:
XDA fórum statisztika:
Atrix 2 Android Development
Threads: 36
Threads: 497
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest