- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasn
tag
Eladom az Atrixom HD dokkolóval eggyütt.
-
vasn
tag
Szerintetek CM10-re felrakható a webtop? Ha igen hogyan. Van erről vmi leírás?
-
vasn
tag
A premete féle Atrix 2 képernyőmásolaton látható az Atrix HD CircleWidget. Aki használ ICS v. JB MOD-ot erről a helyről letöltheti és megírhatná, hogy nála működik-e, mert nekem CM10 alatt elszáll. Letöltés után ki kell csomagolni az apk fájlokat, majd feltenni mind a 4-et a telóra. A CircleWidget3D csak az Atrix HD saját launcherén működik, ezért az alapértelmezett launcher a "homescreen" nevű legyen.
-
-
vasn
tag
rum-cajsz! Úgy tudom te már használtál UCCW widgwtet. Az időjárásnál nem mutatja a hőmérsékletet csak a helyet. A hőmérséklet kijelzését hol tudom beállítani?
-
vasn
tag
Közben megtaláltam, de van újabb kérdésem. Ha jön új verzió az eprinter romhoz, akkor a CWm-ben csak cache-t és dalvik cache-t kell nyomnom és már tolhatom is fel az újat?
-
vasn
tag
CM 10-nél belehet állítani, hogy a hangerőgombokkal is fel lehessen ébreszteni a telefont?
-
vasn
tag
Cm10-en milyen kamera appot használtok videofelvételre.
-
vasn
tag
Tud vki olyan korrekt leírást (ha lehet magyart) ami leírja, hogy egy rootolt, CWM recoverys telóra hogyan tudom feltenni a cm 10-et?
-
vasn
tag
Jelenleg premete kigyomlált, magyarított romját használom, amivel maximálisan meg vagyok elégedve. 1 problémám mégis akadt vele: WiIFI hotspot funkcióban csatlakozik a notebook a telefonhoz, de nincs internet. Több notebookkal is próbáltam és másik androidos telefont is csatlakoztattam az Atrixhoz, kapcsolat van, de netezni semmivel sem lehetett. Szerintem az átjáróval van vmi gond, de hiába írom be kézzel akkor sem megy. Mi lehet a hiba?
-
vasn
tag
Én úgy gondolom, hogy nekem ezt kellene letöltenem, vagy tévedek?
[ GINGERBREAD (2.3.4/5/6) Kernel 2.6.32.59]
[ Enhanced Stock Kernel, Max @ 1.0 GHz ]
The CWM File ==> Unified GB Kernel Version 026 @ 1.0 GHz <==
md5sum ==> <== -
vasn
tag
Nem kifejezetten Atrix-al kapcsolatos kérdés, de hátha vki tud segíteni. Használnám a Screen Off and Lock nevű programot amit közel 12 ezren értékeltek már. A videón is látszik, hogy a program futtatásakor a képernyő teljesen kikapcsol. Nálam viszont a képernyőzár jön be. Megoldás?
-
vasn
tag
Igen a kijelzőnak csak egy töredékét látom, de megpróbálom köszönöm.
premete!
Egy korábbi alkalommal próbáltam a EU_Retail sbf-et, de nem ment, mert az RSD azt irta, hogy nem kompatibilis az én készülékemmel. Persze az is lehet, hogy rossz fele-t töltöttem le, de erre kicsi az esély, mert a nevét innen a fórumról szedtem. -
vasn
tag
A Vodánál vásárolt telefonra visszatettem a Vodás romot, mielőtt nekiesek szétszedni a készüléket a törött LCD miatt. De akadt egy kis gond. Felment az fsb és azóta a Motorola logónál mindig újraindul a telefon. Igazából csak addig kellene a Vodás rom amíg össze nem rakom és el nem indítom. Ha vmi nem működne vinném vissza a Vodához (remélem a csavarok nincsenek uv festékkel lekenve). Ha meg minden működik akkor úgy is feltenném a NottachTrix 1.3.1-et. Kérdés: ha sikerült összeraknom ilyen újraindulós állapotában lehet újra flashelni? Ugye nem lett belőle tégla?
-
vasn
tag
Kellene még 1 kis segítség. Mivel összetört a kijelzőm nem látom, hogy az "RSD" hányadik menüpont.
-
vasn
tag
Ezt a romot (1FF-olympus_emara-user-2.3.4-4.5.2A-74_OLE-31-release-keys-signed-Vodafone-EU.sbf) nem találom sehol. Ha megvan vkinek megosztaná velem. Előre is köszi.
-
vasn
tag
Téglásított (szoftverhibás) Atrix 4G-t veszek. Sajna az enyém zuhant két emeletet, de csodák csodája: működik. Csak kissé pókhálós az eleje + az lcd is több részben van.
-
vasn
tag
Felment a NottachTrix v1.3.1. Ez az Aroma Installer nagyon tuti dolog. A romban van magyar is. A saját Launchere kicsit szaggat, érdemes lecserélni. Pár nap múlva beszámolok a további tapasztalatokról.
-
vasn
tag
A NottachTrix v1.3.1 romnál hogyan lehet aktiválni az ICSTrix témát?
-
vasn
tag
2.3.6-os magyar romot használom és néha, véletlenszerűen egy-egy hívás indításkor néma marad a telefon majd váratlanul újraindul. Újraraktam az egész romot 0-ról, de ma már megint volt egy ilyen esetem. Egyedi vagy másnál is előfordult már? Mi lehet a hiba?
-
vasn
tag
AnTuTu CPU Master Pro-nál gyári kernel esetében van lehetőség 1000 MHz-nél feljebb állítani a max. órajelet?
-
vasn
tag
Nem találtam a neten gyári DLNA apk-t. Nem tudna vki segíteni? Ill. a gyári helyett mit ajánlatok.
-
vasn
tag
Mivel a hosszú hétvégén nem kellett figyelnem a leveleimet kikapcsoltam a WiFi-t, a mobilnetet és a szinkronizálást. Így 3 és 1/2 napig bírta az akksi. Szuper.
-
vasn
tag
Kösz fiúk a válaszokat. Akkor ezek szerint nem is olyan sz@r a helyzet mint gondoltam. Nálam a WiFi + sync reggeltől estig megy, mert napközben sűrűn otthagyom az irodát a leveleimre viszont muszáj reagálnom. Az otthoni melóhoz meg ott a dokkoló.
-
vasn
tag
Nem játszom, nem netezek, nem buzizom egyész nap, sőt egy csomó számomra felesleges szolgáltatást ki is kapcsoltam rajta. 24 óra alatt 100-ról 65%-ra csökken az akksi töltöttsége. Ebből nem lesz 4 nap. Igaz pont ma 1 hetes a telefon és ez elvileg javulhat ugye?
-
vasn
tag
Ti milyen beállításokat/trükköket használtok a 3-4 napos akksi idő eléréséhez?
-
vasn
tag
Houston we have a problem. Tegnap reggel full töltés után a CWM-ből megcsináltam a wipe battery stats-ot. Tegnap késő estétől ma reggelig 70%-ról 10%-ra esett a töltöttség. Csináljam meg mégegyszer v. csak tegyem töltőre a telót?
-
vasn
tag
A 2.3.6-os romba belehet állítani vhol, hogy a vissza gombot hosszan megnyomva bezáródjanak az alkalmazások? Mert én nem találtam ilyet.
-
vasn
tag
válasz
premete #1615 üzenetére
Igazad van, de mennyivel kényelmesebb lenne, ha már az íróasztalomon van a dokkoló és úgyis a gépen dolgozom egész nap és egy nagyobb méretű fájlt vagy zenéket akarok a telóra felmásolni csak beletenném a dokkolóba a gépen felugrik egy ablak és mehet a másolgatás. Nem kellene a telefonon külön nyomkodnom a dropboxot, vagy wifisync-et.
-
vasn
tag
Az AnTuTu átlagosan mennyi pontot ad 2.3.6-os romnál?
-
vasn
tag
Létezik olyan gyári (nem átalakított) 2.3.6-os rom ami magyarítva lett? Semmi bajom az ICS stílusúval, sőt... csak pusztán kíváncsiságból kérdezem.
Ha a 2.3.6-os romra jönne vmi frissítés azt jelezné a premete féle fruit cake is? -
vasn
tag
Feltettem a google search-t , de a keresőgomb nem működig.
-
vasn
tag
Valahogy sikerült mindent visszahoznom. Van recoverym is. Az sd-n hova másoljam a feltelepítendő romot?
-
vasn
tag
Na van 1 kis gond. megcsináltam a bootloader flasht és újraindulás után nincs képernyőzár feloldás gomb a telefonon.
-
vasn
tag
Új nap, új kérdés: Premete segítségével rootoltam a gyári romot bootloader nyitása nélkül. Ha felteszem a nyitott bootloadert utána ismét rootolnom kell v. mehet rögtön a recovery? Előre is köszi.
-
vasn
tag
Újabb 2 kérdés:
- Ha a gyári romot akarom rootolni ahhoz előtte fel kell nyitni a bootloadert is?
- Ha úgy döntök, hogy lecserélem a (Vodás) gyári romot kernelt érdemes cserélni? -
vasn
tag
Atrix-ra van 1 klikkes Root módszer?
-
vasn
tag
Azt belehet állítani vhol, h a hangerő gombokra is "feléledjen" a telefon? Mert én nem találom.
-
vasn
tag
MEGVAN! Hát erősen takarnom kellett a bokámat, hogy le ne foss@m.
Nagyon Zsír! Pedig még csak a gyári Vodás ROM van rajta.
-
vasn
tag
Na most indulok a telóért. Remélem már este látni is fogom, hogy Ti itt miről beszéltek.
-
vasn
tag
Azt, hogy független a Vodánál vásárolt úgy értitek, hogy ha ott veszek egy Atrixot és beleteszek egy T-s SIM-et, tudok vele telefonálni? Ha nem, otthon fel lehet oldani a SIM lock-ot?
-
vasn
tag
Nincs vkinek Vodás ismerőse, aki utána tudna nézni, hogy melyik üzletükben lehet még ilyen telefon.
-
vasn
tag
Azt lehet tudni, hogy a Vodánál vásároltnak nyitott v. zárt a bootloadere? Én közel két év Motorola Milestone használat után térnék át Atrixra. A Milestone csak CM7-el működik jól. Azzal szinte tökéletes és van magyar nyelv. Dokkolóval együtt szeretnék túladni rajta, ha érdekel vkit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest