- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Android dual SIM okostelefonok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
jójó, RC alpha. De ezeket a jelzéseket elég önkényesen adják. Quark romjai kb 1 hónap után itt tartottak és az már beta volt.
Az akkuidő kb. ugyanaz volt nálam, mint a Wet Dreamnél. Nálam a GPS szórakozott kicsit tegnap este (nem tarlált holdat), de aztán nem jártam utána. Komolyabb melegedést nem vettem észre. És lapdockban is jól működött, tehát a HDMI out is jó benne.
hito
A gyári video lejátszás az, ami nem megy benne -
rum-cajsz
őstag
Elvileg működik a FP (igaz unlockra még nem, csak scrollra), bár nem próbáltam ki.
Már csak apróságok nem mennek.- Adobe flash issues
- YouTube
- Some 2d issues
- Built in video playback (use 3rd party for now as its driver related)Szerintem alkalmas már napi használatra is a rom. Gondolom ezért is tart az RC státusznál.
Ha ezek megoldódnak, akkor jöhet végre az optimalizálás. Jó kis rom lesz ez! -
rum-cajsz
őstag
A turl1 féle kang_v5-öt tettem fel. Ő ugyanabból a forrásból fordít mint Jokersax, de úgy látszik neki jobban megy.
----
Feltettem a 2.3.6-ot, amit tőled kaptam. Sajnos ebben megint előjött az a hiba, hogy nem tudok váltani a 2G és 3G között, mert szürke a váltógomb.
Este próbálkozom majd egy friss telepítéssel (kimaradt a fastboot -w), most már nincs rá időm.Itt van a gyári romhoz egy javítás a térerő kijelzésre, ha érdekel: [link]
motodefy:
Én úgy tudom egyelőre csak a Razr, a razr maxxx, a Xoom és a Bionic fog kapni ICS-t.
A többiről nem nyilatkoztak.A note about Ice Cream Sandwich:
We are planning to upgrade DROID RAZR™ by Motorola, Motorola RAZR™, Motorola XOOM™ (including MOTOROLA XOOM™ Family Edition) and DROID BIONIC™ by Motorola to Ice Cream Sandwich. We will provide more precise guidance on timing after post-public push of Ice Cream Sandwich by Google, as well as any possible additions to this list of devices. -
premete
veterán
Volt nálam pár napig HTC Sensation, de ezer sebből vérzett: por volt a kijelzőben, és bármelyik rom volt fenn, random újraindult, valamint az akkuidő is rendkívül gyenge volt. Az optimus Blacknél pedig a zárt bootloader nem jött be, szóval minden szempontból tökéletes csak a sci-fi irodalomban létezik.
@rum-cajsz: melyik cm9-et próbáltad? Ezt a napi 5 újat már követni sem tudom, 1.13, és v5, stb. ICS-t eddig sem tervezték, de akinek kell, cm9-ben lassan meglesz, köszönhetően az optimus 2x cm9-es fejlesztőjének. -
rum-cajsz
őstag
válasz
rum-cajsz #859 üzenetére
A mai Cm9 már elég jónak tűnik, de kb 1 órát volt fenn a telefonomon, most én is kipróbálom a premete tanácsolta 2.3.6-ot.
Viszont nagy sajnálatomra az ICS-ben az értesítés és a csengőhang hangereje közös csúszkára került, és nem is lehet őket külön állítani. Ez visszafejlődés nekem
-
rum-cajsz
őstag
Hogy ne csak egy véleményt halljatok:
Nekem nincs bajom a kijelzővel, és erős fényben is elég jól látom.
A samu színei nem tetszenek, viszont ennek a színeit szeretem. LG Optimus volt a kezemben, de nem emlékszem, hogy olyan nagy hatással lett volna rám.
Szóval átlagembernek megfelel a kijelző, és nem fog panaszkodni, aki érzékeny erre, az meg jobb ha maga jár utána. -
rum-cajsz
őstag
Ne használj APN kapcsoló widgetet, mert én azt tapasztaltam, hogy mindegyik hibázik.
Ha ki akarod kapcsolni az adatforgalmat, a data manegerben kapcsold ki egyszerűen.Ha eltűnnek az APN-ek, akkor a frissítés menüponttal vissza tudod hozni az eredeti állapotot bármikor az APN listában.
-
hito
nagyúr
Nem, szerintem ez nem reális. Ennyi az új ára (tudom, nem rendelhető). Szerintem 65-70eFt a reális ára használtan, tartozékostul, garival. Próbáltam lealkudni a kollegánál én is, de nem hajlandó komolyan tárgyalni az árról. Szerencsére (mint utóbb kiderült) nem ezt vettem meg, így spóroltam nem keveset. Privátba írj neki, kínálj érte 70-et, ha el akarja adni nem csak árulni, akkor oda fogja adni. Többet szerintem nem ér.
-
tvamos
nagyúr
Mar megint tul hamar posztoltam.
A ki-, bekapcs nem segitett, de az aksi ki, - be igen.
Ott viritott az APN!Ezek szerint nem kene a taskmanagerrel veletlenszeruen leallitgatni taskokat!..
Ez egy nagyon fontos tanulsag!Hogy lehet, hogy letoltok egy widgetet a marketrol, az meg elrontja a keszuleket?!..
-
hito
nagyúr
Használt, garis kizárva? Csak mert ki lehet fogni, mint ahogy nekem is sikerült. Én pl. nem szeretem megfizetni azt az értékvesztést ami kb. 3mp alatt következik be, mialatt a polcról odaadják nekem. Elhozom a boltból, kibontom és máris 20-30%-al kevesebbet ér. Fizesse meg más ezt az értelmetlen értékvesztést, én jól elhalászgatok a másodlagos piacról. Sosem zavart, hogy nem én bontom ki és hogy előttem valaki használta pár hétig.
-
-
JSaN
addikt
Vegul is meg gyoztetek tapasztalat tobbet mond par szamnal.
Csak tudnam mar valahol meg venni, ujan fuggetlenul. Videki reven nehezebb dolgom van, nem tudok csak ugy pesten elmenni ide oda. -
tvamos
nagyúr
Ellenben... most masodszor veszik el a telefonbol az APN.
Illetve eloszor csak felulirta a 3G ki-, bekapcsolgato widget.
Akkor vissza tudtam allitani, de most teljesen elveszett minden.Nem tudjatok, mitol lehet ez?
Nagyon idegesito, raadasul nincs meg sehol.
Nem tudom, hogy fogom visszaszerezni... -
tvamos
nagyúr
Ne torodj vele, probald ki a telefonokat, amik szamitasba johetnek!
Csak ne dugj az SGS II-be fejhallgatot, mert rosszul leszel!
Bocs a beszurt fikaert, nem tudott kimaradni...Mindenki azt mond, amit akar! En is!
En elegedett vagyok a kijelzovel.
Ellenben a kameraja szar ennek is, meg mindnek.
Az egyetlen, ami talan hasznalhato manapsag, az az i4s. Soke...Viszont az az igassag, szerintem ezt a telefont... hogy is mondjam csak...
Reszelni kell egy kicsit, hogy jo legyen! Akkor az egyik legjobb. -
hito
nagyúr
Szubjektív vélemény: a kijelző gyönyörű és hibátlan. A Galaxy S túlszaturált kijelzője után felüdülés. Nekem jobban tetszik pl. a böngészőben ez a fajta LCD, sokkal közelebb áll a valósághoz.
Sokan szidják, meg is értem hogy miért (specifikáció), de mivel nekem úgy tetszik ahogy van, azonosulni nem tudok a véleményükkel. Inkább hiszek a saját szememnek és benyomásomnak, mint a technikai paramétereknek. Szerencsére sosem éltem a számok bűvöletében, saját benyomások alapján alakítottam ki mindig a véleményem. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a módszert
-
JSaN
addikt
Olvasgattam mindenfeleket most az atrix 4g-rol, es bele futottam ebbe. Ilyen szar lenne a kijelzo? vagy csak valotlansagot allitanak megint egyesek? Nektek mi a velemenyetek?
-
defymoto
senior tag
Ha esetleg, van eladó Atrix és érdekeli Defy+ cserébe, + némi kp, akkor kérem írjon
-
rum-cajsz
őstag
Azért fontos, mert, ha nincs működő rom, akkor nem tölti fel az aksit.
Továbbá bootloader módban biztos nem, recovery modban, pedis sejtésem szerinte nem tölt.Ha romcsere közben félremegy valami, akkor nem tudod ebben a készülékben feltölteni az aksid.
Ezért is ajánlják a fruit caket az xda-sok, mert úgy legalább nem cseszed el a bootloadert romcsere közben, és elég valahol máshol feltöltened az aksidat, ha a próbálkozás közben lemerült volna. -
rum-cajsz
őstag
-
rum-cajsz
őstag
Hito!
A kedvedért kipofoztam, és publikussá tettem a bejegyzésem, de mielőtt bármibe belevágsz, olvasd el figyelmesen, és ha nem tiszta valami, akkor kérdezz. A legjobb ha itt kérdezel, mert itt többen látják a kérdésed.
NEM VÁLLALOK GARANCIÁT SEMMIÉRT!
-
hito
nagyúr
Mivel valószínüleg gari sincs rá, mert nem ír róla, ezért szerintem nagyon nem éri meg. Én két napja vettem egyet 60eFt-ért, több mint másfél év hivatalos garival, dobozában minden tartozékával. Szerintem használtan garival max. 65-69eFt ami reális érte. Én kifogtam egy alkalmi vélelt.
Az én akksimra érdekes módon mind2 fel van tüntetve: 1880/1930.
-
JSaN
addikt
Hat en meg mindig ott tartok hogy fuggetlenul ujan nem kapni motorola atrix 4g-t Mo-n?
Akkumlatorbol mit adnak hozza? Mindenhol meg adjak az 1930mah-t aksit vagy 1880mah? Ennel lejebb gondolom nem nagyon erdemes engedni.
Errol velemenyek? Bar az illeto nincs meg egy napos se, es a uzemanyag is annyit dob ra hogy inkabb akkor uj telefon jobban ki jonne. -
hito
nagyúr
válasz
rum-cajsz #852 üzenetére
Ubuntut csak CM9 esetén van lehetőség használni? CM9-et én is fetenném, de premete élménybeszámolója elvette a kedvem. Kamera nagyon fontos és amíg az nem tökéletes addig nem tudom feltenni.
Magyarázza már el nekem valaki, hogy az ubi CM9 alatt hogy működik.
Illetve mit tud (GSM, kamera működik-e?) és hogy dockban lehet-e az Atrix saját kijelzőjén használni?
-
rum-cajsz
őstag
nah, nem bírtam az egyhangúságot (és a gyors merülést).
Elhatároztam tovább kísérletezem, feltettem a CM9-et, tapasztalatokról később ...
Viszont így lesz lehetőségem az Ubuntu kipróbálására is.Skype-ot nem használok, így abban sajnos nem tudok segíteni.
Viszont kipróbáltam a whatsapp progit melegen tudom ajánlani skype helyett. -
tvamos
nagyúr
Hello megint!
Ma talalkoztam egy problemaval a keszuleken. Megint....
Szoval, az tortent, hogy setalgattam, (mas dolgom sincs,) s lottem par kepet.
Gondoltam, elkuldom Skype-on.
Bementem a galeriaba, nyomtam, hogy megosztas, Skype, bla-bla-bla...
Es minden alkalommal ugyan azt a kepet kuldte.
Pedig tuti, hogy masik kepet akartam kuldeni.
Valahogy, az elso megtetszett neki.
Ti talalkoztatok mar ezzel a dologgal? Esetleg megoldasotok van? -
hito
nagyúr
Szerintem azért egy Tegra2-es ujjlenyomat olvasós 540x960 felbontású kijelzővel szerelt gépet bátran lehet még mindig a csúcskészülékek közé sorolni. Pláne, hogy sokkal erősebb készülékük nem nagyon van. Moto csúcskészülékek közé sorolható még a RAZR, Atrix 2 és a Milestone 3. Miért ne lenne az Atrix Motorola csúcskészülék?
-
hito
nagyúr
válasz
rum-cajsz #839 üzenetére
Hát nem rossz, de az igazi majd az igazi lesz.
Menü nem olyan, settings sem, képernyő unlock sem, de végülis ez csak egy theme.
Hivatalos ICS még be sincs jelentve elvileg? Lehet, hogy nem is lesz?
MÁS: nincs véletlenül magyar nyelvű leírás unlock-ra, root-ra és CWM-ra? XDA-snak inkább nem állok neki, elég egy dolgot félreértelmeznem és megy a levesbe a szemem fénye.
-
defymoto
senior tag
-
hito
nagyúr
Én se lennék ennyire oda ha Galaxy S-en nem használtam volna. Engem megvettek vele
Persze leginkább a design tetszik. Ha lenne olyan téma ami a menüt is átvariálja olyanra akkor tennék rá, elég lenne az. De nincs, csak ócska koppintás aminek kb annyi értelme van mint androidon egy WP7 theme.
-
premete
veterán
ICS-re várásnak sincs sok értelme: nexus S-re kijött, ott meg a legtöbben vissza akarják tenni a Gingerbreadet.
Nekem is volt Nexus S-em, hivatalos, android 4.0.3-mal, semmivel sem volt jobb, mint a Gingerbread, csak lassúbb volt, és ette a ramot, mint a torkosborz. Megszokott marketes programjaim közül pedig alig ment rajta 1-2. -
Pubszon
veterán
Fel akarom rakni a CNM9-et, ma frissült és megy a kamera is.
Valaki felrakta már közületek? -
premete
veterán
Kipróbáltam azért kíváncsiságból az új at@t romot, a 2.3.6 141-est.
- törli az unlockot
- nem indul el (csak boot.img fastbootos csere után)
- unlockolni lehet
- cwm recovery megy, lehet feltenni romot update.zip formátumban
- szokásos rootolás nem megy
- van benne pár att szoftver, mint navi, 30 napos próbaverzió, att kódolvasó, stb.
- lassúbbnak tűnik, mint a 2.3.4-es, kevesebb, 390 MB szabad rammal indul. -
-
tvamos
nagyúr
-
hito
nagyúr
Szerintetek a hard brick Atrix esetén visszafordítható? Visszahozható az életbe egy téglásított készülék? Az üzenet valószínűleg ez: "failed to boot 0x1000"
Pontosan nem tudom, még nem láttam a készüléket, de szinte biztos, hogy ezt írja ki.
-
tvamos
nagyúr
válasz
rum-cajsz #809 üzenetére
Fenn is van a Battery monitor, de nekem ilyen -589mA-t mutat, es nem valtozik, ha allitom a kepernyon a fenyerot, ami nekem gyanus!.. De a tolton meg 122-t, tehat valmi valtozik. Meg nem tudom, mennyire jo is nekem ez a program! Jobban szeretem/bizok a Deprez muszereket/ben...
-
premete
veterán
Itt az új gyári rom:
Original Gingerbread SBF 2.3.6 for ATRIX 4G AT&T USA
For AT&T DEVICES ONLY
DO NOT FLASH TO A DEVICE WITH AN UNLOCKED BOOTLOADER. ATTEMPTING TO DO SO MAY RESULT IN A BRICK !!!!
Upgrading to 2.3.6 will more than likely prevent you from downgrading to any previous version of Gingerbread.
Blur_Version.4.5.141.MB860.ATT.en.US
1FF-olympus-user-2.3.6-4.5.141-111212-release-keys-signed-ATT-US-GAS_NA_OLPSGBATTSPE_P012.sbf.gz
http://www.fileserve.com/file/vgWHxg...PE_P012.sbf.gzAki az angol nyelvű figyelmeztetést nem érti, ne is álljon neki, mert drága levélnehezéke lehet qrva drágán.
-
-
rum-cajsz
őstag
Egyelőre én is az aksit próbálom beállítani. Kb úgy megy nálam, hogy reggelre feltöltöm, este meg megy a töltőre. Az éjszakai fogyasztásom -52mA volt. De egyszer már sikerült -10 mA-re is beállítani, csak nem tudom hogy
A WetDream topicban ajánlottak egy ilyen aksi kalibrálást.
Este megcsináltam, nem tudom, hogy jobb lett-e.1. Charge the phone for about 5 hours
2. Unplug the phone and then turn it off
3. Take the battery out and plug it into the charger (with the battery still out)
4. Wait for it to show the battery symbol (should have a question mark in it)
5. Put the battery back in and wait for it to recognize the battery (it will probably show a low percentage, like 5% or 10%)
6. Do not turn the phone on yet and leave it on the charger for about 10-15 minutes
7. After waiting, turn the phone on, wait for it to boot and then unplug it and report what you get.Note: Forget "Wipe battery stats", don't use it.
-
tvamos
nagyúr
Nektek hogy szuperalt az aksi az elso idokben?
Nekem Nagyon gyorsan lemerul. (Melegszik is kicsit, alul.)
Valahol azt olvastam, hogy az USB kabelen at nem toltodik fel teljesen.
(Ugy ertem, szamitogeprol.)
Az epiacon arulnak 4Ah-s aksit hatlappal. Ilyet probaltatok mar? -
premete
veterán
A nap nem megy. legfeljebb elbújik a felhők mögé, vagy feljön a hold a helyére. Viszont a háttérkép az aktuális nappal/éjszaka NASA képet mutatja, főképernyőn az aktuális pozíciónkkal, balra/jobbra a többi időzónákkal.
Gombokat a legtöbb launcherben lehet variálni, ahogy az ikonokat, valamint a sorok/oszlopok számát is. -
rum-cajsz
őstag
Premete:
Cm7-hez webtop helyett úgy látszik van jól működő Ubuntu 10.10: [link]
Pontosabban ha jól értem CM9-hez ajánlják, bár nem volt most sok időm olvasgatni. De ha érdekel téged, úgyis beleásod magad.
tvamos:
Jó olvasgatást.
Ha lesz időm este, akkor megírom az unlockoló, rootoló, custom recovery telepítős útmutatót.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3245
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest