- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexxxx
csendes tag
válasz
N.E.R.O. #3550 üzenetére
Köszi neked is a segítséget.
Máshonnan is próbáltam infokat szerezni és erről az oldalról [link] is nagyom sok hasonló problémás 4g-t találtam.
Van akninek a sim csere javította meg a készülékét,van akinek csak egy galaxy s2 csere hoztam meg a boldogságot.
Ez az első okos telefonom és bár leakartak beszélni a motoroláról de én kitartottam mellette mert életem első mobiltelefonja egy motorola 7200-as volt még 94 karácsonyakor.
Akkor majd keresek valaki hozzáértőt aki elvégzi ezeket a műveleteket amit tanácsoltál.
üdv -
N.E.R.O.
tag
-
nortol
senior tag
válasz
N.E.R.O. #2780 üzenetére
Okozhatta ezt az, hogy (mint kiderült) Hong-Kong-i hardverű telefonra tettem az USA romot?
Kizárt dolog, főleg, hogy a következő mondatoddal ezt meg is válaszoltad magadnak...
Bár még utána is működött egy darabig még...Küldöm vissza az eladónak...
Szerintem ez a dolog a fentiek ismeretében igencsak inkorrekt eljárás, Én biztos, hogy keményen ignorálnám a kérésedet, persze ha boltról van szó, ami szervizelteti, akkor persze más a helyzet, főleg, ha sikerül eredeti állapotba visszahozni :-) -
rum-cajsz
őstag
válasz
N.E.R.O. #2245 üzenetére
Ha nem próbáltad még, akkor első körben a Factory Resetet javasolnám.
Elég sok problémát meg szokott oldani.Következő lépésben a rootlást és a gps.conf fájl cseréjét javasolnám. Azt hiszem premete itt is megosztotta a fórumban a magyar viszonyokra korrigált gps beállításokat, de ha nem tette, akkor nekem megvan valahol, és oda tudom adni.
Ha ezek sem segítettek, akkor érdemes lenne kipróbálnod vagy premete 2.3.6-as romját, vagy a nottachtrixot.
Ha ezek sem segítettek, akkor le tudod szedni xda-ról a 2.3.4-es romot és vissza tudod tenni, nem lesz tégla a telefonod.
Viszont érdemes unlockolni és feltenni egy recovery managert a fentiek elvégzése előtt, mert akkor nem tudsz olyan módosítást csinálni, ami nem visszaállítható.
Mert ha flasheled a romokat, akkor jóval óvatosabbnak kell lenni, és ha az elcsesz valamit, akkor a telefonnak is annyi. -
Imdre
aktív tag
válasz
N.E.R.O. #2243 üzenetére
Ez érdekes...
Nekem is a legfrissebb 2.3.6-os at&t-s rom van fenn és hibátlan. Ilyen jó gps tulajdonságú telefonom még nem volt.
Egyébként próbáld meg másik rommal persze, hátha...Cm7/9, illetve van más használható rom is. Én vissza már nem lépnék, de lehet a gyári újrahúzása is megoldja a problémádat.
-
premete
veterán
válasz
N.E.R.O. #1984 üzenetére
Ez csak gagyi, utángyártott töltőkkel szokott előfordulni, a gyárival nem. A lefagyás nem "szériafelszerelés", azért kell tenni, leggyakrabban kétes program/rom felrakása okozza.
@Pepeninho: ilyennel sem az Atrix 4G-n, sem az Atrix2-n, de még egyetlen telefonon sem találkoztam, pedig volt egypár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Micro Four Thirds
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Classic / Xbox 360
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest