Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kispósi
aktív tag
válasz
Kispósi #1691 üzenetére
Hát csak nem jött össze tegnap. Kezdjük az elején. Van egy 4gb-os FAT32 SD karim. A partíciót webtop2sd-ben csináljam rá vagy windowsban?
Még amit észrevettem: A diagnosztika fülben a busyboknál N volt. Át kell esetleg másolni az /etc/webtop2sd mappába? (olvastam ilyet)
-
-
Kispósi
aktív tag
válasz
balage25 #1684 üzenetére
Na most ott tartok hogy amikor én csináltam a partíciót akkor nem volt dock-om. Próbálgattam de nem ment. Végül a telefonon formatáltam az sd kártyát. a webtop2sd-ből csináltam egy partíciót és telepítettem ismét. Eztán most ott tartok hogy van dock, van 2 új ikon is: AWN manager, LXTerminal, de nem indtja el egyiket sem. Tipp hogy most mi a baj?
-
Nottachtrix 1.3.1-es van fent. Sajnos nem csinál semmit, ha megnyomom a keresőgombot. Úgy néz ki valamit elfelejtettem bejelölni valamit az aromában. Mit kéne utólag telepítenem, vagy a menüben be lehet ezt állítani valahol?
-
Kispósi
aktív tag
Mesterek!
Kérnék egy kis segítséget. Webtot2sd telepítés. következőt csináltam eddig:
wintool partition magic segítségével létrehoztam a 4GB-os kártyán egy új partíciót (ext3) ami 3.2Gb és maradt még egy FAT32 ami 512 MB. Feltelepítettem a webtop2sd 2.0.1.apk -t. Majd elakadtam mert nem indul el mert ezt írja ki:
The application webtop2sd (process net.toreishi.webtop2sd) has stopped unexpectedly. please try again.
Mit rontottam el? -
tvamos
nagyúr
-
nortol
senior tag
válasz
premete #1677 üzenetére
Csak bírja a vállad az akkumulátort a hátizsákban :-)))
@tvamos
Amúgy viccet félretéve, a telefon rootolása nem úri szórakozás, hanem igenis sok haszonnal járó plussz...
Azokat a folyamatokat igenis kikell írtani, amire semmi szükséged nincsen az ég világon, illetve programokat, amiket a motorola kegyet gyakorolva beleégetett a gyári romba :-)A rootra nem úgy kell tekinteni mint egy sátáni dologra, hanem mint egy eszközre, amivel a telefont jobbá teszed...
-
tvamos
nagyúr
válasz
rum-cajsz #1678 üzenetére
Szerintem az nem hasznalna, ha a kepernyohasznalat a 60%. Most akkor 62% lenne. Azert merul le, mert hasznalom. Ha beteszem a zsebembe, akkor nekem is megy siman 35-40 orat... (Na jo, nem siman!)
Pl. ma nem toltottem eddig. Reggel, amikor beertem a melihelyre 50%-on volt az aksi, es most is ott van...
(#1677) premete:
Na, ha ezt leirjak, es visszaveszik ha megsem, akkor ki is kohogom a let, akarmennyibe is kerul.u.i. nemsokara (kov. fizu) megveszem a tabletemet. Akkor feltelepitek ra mindent. Legfeljebb tegla lesz, le se sz@rom. Majd beleteszem a kartyat a tabletbe. Es ezt nyugodtan vehetitek fenyegetesnek is!
-
premete
veterán
válasz
rum-cajsz #1668 üzenetére
Elkértem a Motoluxe android 2.3.7 fájljait, jó forrás lehet a tervezett magyarításhoz.
A #171 és a #174-ben vannak a letöltési linkek. -
rum-cajsz
őstag
Igen, a Photon 4G egy Atrixhoz nagyon hasonló hardverű telefon. A CM7/CM9 fejlesztés is közösen zajlik a két telefonra.
Bár a cikkből nem derül ki, hogy pontosan milyen frissítéshez keresik a tesztelőket, lehet, hogy kapnak egy 2.3.7-es Androidot még.
Az ICSsel én bizakodó vagyok. Ez a 2.3.6 nagyon jó lett szerintem, és abban már sok olyan dolog van, ami ICS-ből jött. Az ICS ráadásul kétmagos processzorokra lett optimalizálva, és már a 4. alverziónál tart. Én úgy látom jelenleg elégedettek a felhasználók, kijavítgatták a sok bugot Googleék.
-
nortol
senior tag
válasz
rum-cajsz #1666 üzenetére
Ezzel most arra szeretnél célozni, hogy az atrix 4g ics sincsen olyan messze?
Ha igen, akkor jelenleg nem tudom, hogy szeretnék e ics-t az atrixomra...A jelenlegi rom minden igényemet kielégíti, régóta csiszolgatják és jelenleg azt mondhatom rá, hogy igen, ez az amire szükségem van :-)))
Az ics, főleg az elején szerintem teli lesz mindenféle buggal, ahogyan a galaxy nexus megjelenése után is voltak megmagyarázhatatlan problémák, ahogyan itt is olvasható...
Szal majd ha fél éven keresztül cynogenmodos barátaink is csiszolgatták már az atrixra való ics-t, akkor már valószínüleg lesz jogosultsága az ics-nek, hogy települhessen az enyémre is :-)))
-
rum-cajsz
őstag
A mai nap egyik jó híre (a másik az Ubuntu 12.04 érkezése):
4/25/2012
Motorola and Sprint are happy to announce a future pre-release* update opportunity for PHOTON 4G, before it is officially released to all customers. We are recruiting 1,000 PHOTON 4G owners to test and provide feedback on a future update.
Please register for the Motorola Feedback Network to be considered.
Motorola and Sprint Community Managers
-
vasn
tag
Kösz fiúk a válaszokat. Akkor ezek szerint nem is olyan sz@r a helyzet mint gondoltam. Nálam a WiFi + sync reggeltől estig megy, mert napközben sűrűn otthagyom az irodát a leveleimre viszont muszáj reagálnom. Az otthoni melóhoz meg ott a dokkoló.
-
nortol
senior tag
Itt nem is kell sokat visszaolvasni, de pont hasonló dolgokról folyt a vita. Érdemes lenne neked is egy picit visszaolvasnod a linkelt topikban...
A lényeg az, hogy nem csak a használati szokásoktól függ az akkumulátor merülési sebessége...
Ja igen, majd el felejtettem: ahogy rum-cájsz is írja, premete sem gyári romot használ(t), hanem egy rendesen kigyomláltat, Én pedig a cyanogenmod 7.2 legújabb nightlyját...
-
rum-cajsz
őstag
Premete azért tud ennyit (4 nap) elérni, mert ő egy csomó programot még kivág a kukába, ami gyárilag telepítve van. Emellett még ritkán is használja.
Valahol megalkuvást kell kötnöd.
Vagy eltávolítod a programokat, amik állandóan futnak (pl ilyen a Google maps is meglepő módon). Kikapcsolod az automata szinkronizálást, sőt akár a netet is.
Vagy együtt élsz a tudattal, hogy ez egy okostelefon, és ezért többet fogyaszt.Én a gyárban dokkolóra teszem a telefont, és nem foglalkozom a fogyasztással. Ha elutazom, akkor meg kikapcsolom az autoszinkront, és az online programokat, és csak akkor töltöm le a leveleimet, ha eszembe jut.
-
vasn
tag
Nem játszom, nem netezek, nem buzizom egyész nap, sőt egy csomó számomra felesleges szolgáltatást ki is kapcsoltam rajta. 24 óra alatt 100-ról 65%-ra csökken az akksi töltöttsége. Ebből nem lesz 4 nap. Igaz pont ma 1 hetes a telefon és ez elvileg javulhat ugye?
-
vasn
tag
Ti milyen beállításokat/trükköket használtok a 3-4 napos akksi idő eléréséhez?
-
-
nortol
senior tag
http://www.ebay.com/itm/Bicycle-Bike-Mount-Holderh-Motorola-Atrix-4G-/250820243718
http://www.amazon.com/Handlebar-Holder-Mount-System-Motorola/dp/B004JP2XHA
Nem kerékpározok, de a guglit azért használom :-)))
-
tvamos
nagyúr
Nem lattatok bicajos tartot az atrixhoz?
Olyan lenne jo, amiben aksi is van!.. -
nortol
senior tag
Én mindenképpen ezzel a programmal csinálnám (ezzel is csináltam) első nekifutásnak...
Fullra feltöltött akksinál még rajta hagyott töltővel bemész a programba, majd kalibrálsz...
Hagyod a telefont magától lehalni, vagyis, hogy az akkumulátor töltetlensége miatt magától leálljon a telefon, majd offline, vagyis nem bekapcsolt állapotban fali töltőről töltöd 5-6 órán keresztül...Mindezek után pedig használod a telefont...
Most néztem, 1 nap 22 óra és 71%-on van az akkumulátorom...
-
vasn
tag
Houston we have a problem. Tegnap reggel full töltés után a CWM-ből megcsináltam a wipe battery stats-ot. Tegnap késő estétől ma reggelig 70%-ról 10%-ra esett a töltöttség. Csináljam meg mégegyszer v. csak tegyem töltőre a telót?
-
Haart
addikt
ICS-ről valami újabb hír? Mikor jön már?
-
bwoay
nagyúr
szakmai topicban tilos a hirdetés, így töröltem a postokat, viszont másét linkelni szabad
-
vasn
tag
A 2.3.6-os romba belehet állítani vhol, hogy a vissza gombot hosszan megnyomva bezáródjanak az alkalmazások? Mert én nem találtam ilyet.
-
nortol
senior tag
Elindítod a szervízt és míg a gép mellett van a töltőn a telefon, akkor használod, amikor csak akarod böngészőből a fájlkezelést is akár.
Egy általam nagyon nagyra tartott program... -
vasn
tag
válasz
premete #1615 üzenetére
Igazad van, de mennyivel kényelmesebb lenne, ha már az íróasztalomon van a dokkoló és úgyis a gépen dolgozom egész nap és egy nagyobb méretű fájlt vagy zenéket akarok a telóra felmásolni csak beletenném a dokkolóba a gépen felugrik egy ablak és mehet a másolgatás. Nem kellene a telefonon külön nyomkodnom a dropboxot, vagy wifisync-et.
-
premete
veterán
A multimédiás dokkolónak éppen az a lényege, hogy kiváltsa a számítógépet: beledugod a tápot, egeret, billentyűzetet és rákötöd tv-re, vagy kijelzőre, és netezel, filmet nézel, zenét hallgatsz, stb. Vagy ubuntut használod rajta, tehát a számítógépre kötésnek nem látom az értelmét, ahogy az ember a netbookot sem úgy használja, hogy ráköti az asztali PC-re.
Antutu 2.3.6-os romnál, optimalizálástól függően, 4500-5200 pontot szokott adni. -
vasn
tag
Az AnTuTu átlagosan mennyi pontot ad 2.3.6-os romnál?
-
premete
veterán
Nem tudok róla. Szétszedtem a gyári 2.3.6-os romot a magyar nyelv miatt, 14 apk-t, mindbe beletettem a magyar nyelvet, szépen visszacsomagoltam, ahogy illik, elkészültek a magyar nyelvet tartalmazó apk-t, ezeket szignáltam, majd beletettem a /systembe és /frameworkbe, de többé el sem indult a gép.
Annyira nem is érdekelt mondjuk, nekem angolul jobban bejön. -
vasn
tag
Létezik olyan gyári (nem átalakított) 2.3.6-os rom ami magyarítva lett? Semmi bajom az ICS stílusúval, sőt... csak pusztán kíváncsiságból kérdezem.
Ha a 2.3.6-os romra jönne vmi frissítés azt jelezné a premete féle fruit cake is? -
nortol
senior tag
válasz
premete #1600 üzenetére
Mikor beszélgettünk is említettem neked, hogy tökéletes a rom, amivel kaptam, de van pár funkció, ami megkönnyíti a használatot a cm-ben...
Sokat nem is akarok, de a cm-et valahogy már megszoktam a defy+-on is, ezért mindig visszatérek rá időközönként :-)
Időközönként pedig visszatérek az eredetire :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest