- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepeninho
őstag
Én sem értem, hogy minek rontanak el valamit ami már egyszer bevált. Ujjlenyomat-olvasó már a 2ben sem volt, szóval nekem az nem hiányozna, gondolom nem is viccből hagyják ki másodjára is. képernyő nagysága még pont belefér nálam. Aksi szerintem bírna annyit amennyi nekem kell. Nem veszem meg, ez biztos. Megvárom a 4.et.
-
Pepeninho
őstag
válasz
Protezis #2058 üzenetére
Én most nem tduom ajánlani a Motorolát. Megint dobálja a hálózatot. Ismét a régi telefonom kell használni, annyira megbízhatatlan. Igaz, hogy nekem Atrix 2-m van, de az egyes verzióval is lehet gondolom hasonló probléma. Valaki tud valami ötletet az enyémre. Régi ROM van rajta, semmi gyanús letöltésem nincs. 3 napig tökéletesen működött és ma megint lefosta a bokáját. HELP ME. Megőrülök. Az összes spórolt pénzem erre áldoztam.
-
Pepeninho
őstag
Úgy néz ki, hogy megjavult a telefon. Régi ROM fel lett rá téve és 2-3 órája semmi kínja. Pár régi programot leszedtem már rá és a működés továbbra is okés. Go Launcher-t nem mertem leszedni, mert sokan arra gyanakodnak. Nincs új szofverem de legalább jó a teló. Ennyit nekem megér a dolog.
-
Pepeninho
őstag
Annyi változott most, hogy áttettem a hálózatot csak 2 G-re. Így most működik 10 perce. Egyszer ment el minden 2 másodpercre.
Visszatettem automatára és rögtön lefosta a kis bokáját a kicsike.............Kezdek aggódni. :S
-
Pepeninho
őstag
sziasztok
Térerő gondjaim vannak. Zavar támadt az erőben. :S Atrix 2-m van. Ma reggel frissítettem. Azóta van nagyjából a vételi gond. Ez úgy néz ki, hogy nagyjából 10-15 másodpercig semmi nincs, aztán 5-10 másodpercre van térerő. :S
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok
Atrix 2-vel rendelkezem, de a kérdés szerintem itt is helytálló. Észrevettem, hogy nem menti el a telefonszámokat minden esetben. Mindegy, hogy a kszüléken mentem el vagy a gmail fiókon. Egyszerűen eltűnik. Mi lehet az oka? :S
-
Pepeninho
őstag
Íme egy igazán hülye kérdés, csak ,hogy ne érezd magad szarul.
Feltettem egy filmet a telóra de sehol nem találom. Ötlet? :S
-
Pepeninho
őstag
Nézőpont kérdése, Nekem túl sok a spúr ismerősöm akik nyaggattak régen ,hogy miért nem vagyok elérhető Viberen vagy Waccapon. Töröltem mindkét progit és eladtam az okostelefonom. Ez volt a megoldás. Most pedig vettem egy Atrix 2-t. Viber és Vaccapp, meg nem hsizem,hogy újra felugrik a telóra.
-
Pepeninho
őstag
1.Email-nél tudom, hogy van lehetőség arra, hogy pár percenként/óránként kérje csak le a leveleket.
2.WhatsApp-ot és Vibert miért is szeretnék korlátozni? Szerintem annak aztán nem sok értelme van.
3. Webrádió pipa.
4.Zseblámpa progi: Tinny flashlight
5. 2 zajszűrő van benne. Csak jókat hallottam róla. Az én barátnőm néha panaszkodik arra, hogy nem hall jól, de ez annak tudható be valószínűleg, hogy rosszul tartom a telefont.
6.Ez nem mentség. Manapság mindent lehet postázni. SÖRT IS!!!
-
Pepeninho
őstag
Szegény romák, már kezdem átérezni a helyzetüket. Ti Atrix 2 tulaj gyűlölők vagytok.
Ez kérem szépen színtiszta rasszizmus!!!
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok
szerintetek EZEK a kiegészítők megérnek ennyi pénzt?
Esetleg van valakinek személyes tapasztalata pont ezeket illetően?
-
Pepeninho
őstag
Hmmm. Amazonon én is néztem. Elég horror. Mondjuk nincs viszonyítási alapom de én akkor sem ennyit gondoltam. akkor marad a régi bevált történet. Kitámasztom a telefont és veszek egy szivargyújtós töltőt 2000ért.
-
Pepeninho
őstag
Csak azért "merészeltem2 kérdezni Atrix 2 témakörben, mert van rajtam kívül is 1-2 ember akinek ilyen kütyüje van. a másik fórum meg tényleg tré. Én olyat találtam ahol 2 hetes az utsó komment. Be se írtam, tök felesleges.
-
Pepeninho
őstag
Valaki tudna segíteni? Érdemes gyári Atrix autós töltőt és tartót venni? Ha igen akkor azt hol? Nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e görcsölni külföldi honlapokon vagy egyszerűbb az ha veszek itthon nagyjából jó tartót és szivargyújtós töltőt....:S
-
Pepeninho
őstag
válasz
Glasstiger #1863 üzenetére
Érdemes lenne utnod még pár kört máshol. Szerintem nagyon jó telefon. újGSM-nél azt hiszem 98 000 forint.
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok
Atrix 2 tulaj lettem. Nagy örömömre. 1 órája az enyém és fáj a szám, annyit vigyorgok. Eddig xperia x10 mini pro volt a legjobb telefonom. Oda vagyok és vissza. Egy kisebb akadályba bele is ütköztem.(sajnálom srácok, de lesz még pár) Valamiért nem éri el a telefon a gyári kapacitását, valamint fényképezőből nem tudom megnyitni a képeket. :S
-
Pepeninho
őstag
válasz
balage25 #1834 üzenetére
Ez így van, de az is igaz, hogy az átlagos felhasználó ellen a kódsorral ellátott bill.zár is jól véd.
Kétségtelen, hogy a biometrikus zár nagyon jól néz ki és kib......tt laza, de valjuk be kicsit parasztvakítás. Én mondjuk paraszt vagyok, mert sajnálom, hogy nincs a kettőben benne. Ez talán az egyetlen ami érthetetlen, hogy miért nem lett átmentve az új Atrixba. :S Valaki tudja az okát?
-
Pepeninho
őstag
Azt mondjuk sejtettem ,hogy kb. annyit véd mint egy jelszó vagy egy számsorral feloldható billentyűzár. Inkább csak egy életérzést ad és jó poén. Illetve az egyszerű faék zsebesekkel tudunk ezzel kib..ni. Viszont ötletnek nagyon jó.
Viszont nem nagyon segítetek abban, hogy Atrix1 vagy Atrix 2. Hajlok nagyon a 2es felé. Angol majd menni fog. Ujjlenyomat nem érdekes. Kamera jobb. Aksi kicsit talán kevesebb. Viszont ezzel a telefonnal tényleg évekre megszűnne a telefonproblémám. Nemde? -
Pepeninho
őstag
válasz
premete #1805 üzenetére
Atrix 2 boldogítja az életed? 2 nagyon egyszerű kérdésre válaszoljon akinek Atrix 2je van. Elcserélné egy Arc S-re? Mennyit kellett hekkelni ahhoz, hogy olyan legyen a telefon amilyet az illető akart? Eszembe jutott egy 3. is. Mi az a probléma ami nagyobb volumenű az illető szerint?
Holnap délelőtt még leszek. Válaszoljatok minél többen. Segítsetek légyszíves.
-
Pepeninho
őstag
Egy utolsó kérdés. Az Atrix 2 és az Arc S között kéne döntenem. Egy Atrix fórumban most a leghülyébb kérdést fogom feltenni.
Ti melyiket ajánljátok?
Ha az Atrixra rávarázsolom a magyar nyelvet akkor visszalehet állítani az alapokat ha esetleg szervizbe akarom vinni? Persze mindezt azért, hogy ne bukjam a garit. Most akkor mennyire megbízható az Atrix?
-
Pepeninho
őstag
Srácok. olyannyira felgyorsultak az események, hogy el kéne döntenem Atrix1 vagy Atrix 2. Megéri a többletet a 2. széria? Aksija rendben? És ugye nem kell agysebésznek lenni ahhoz, hogy kordában tartsam a kicsikét?
-
Pepeninho
őstag
Közben gyorsan utánanéztem:
Motorola Atrix 4G kártyafüggetlen okostelefon, fekete...
Cikkszám: 160920
4.0" qHD 540 x 960 TFT kijelző
5 megapixeles kamera
Ujjlenyomat olvasó
Utolsó forgalmazott ár:
99.900 FTTudom jól, hogy a nagy mobilhálózatok(Voda.T és Tele) által kínált összegeknél az ilyen kereskedések általában 15-20%al drágábban adják a telefonokat, de ez esetben én nem találtam jobb ajánlatot az általam igényelt feltételek szerint. Ez így felejtős?
Az Arc kerül ugyanennyibe, de szerintem több fronton is elvérzik az Atrixal szemben. Az xperia S meg nem hiszem ,hogy 50 000 forinttal tud többet.... Szerintetek? -
Pepeninho
őstag
Sziasztok
Ha minden igaz holnap egy Atrix tulajdonosa leszek az Extreme Dgital jóvoltából. Első kérdésem, hogy 99 000 forint nem-e sok érte?
Nagyon jó lenne ha valaki segítene abban is, melyek azok az első lépések amiket fontos megtennem, hogy jól kezelhető, hosszú élettartalmú mobilom legyen.
köszi előre is a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Óvodások homokozója
- Óra topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest