- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hohohohóóó..
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit off
Tud valaki esetleg ssh és kiterjesztett képernyő képes terminált androidra?
Eddig csak parancssoros verziókat találtam, de lehet én vagyok a béna. -
Hohohohóóó..
csendes tag
-
Hohohohóóó..
csendes tag
Motorola Atrix Black Nordisk+Olympus Hdmi Dock ( SM3335AW2W6HDMI )
Erről a verzióról van valami extra információ? Különbözik a többi európaitól? -
Hohohohóóó..
csendes tag
Csak nekem tűnik úgy, hogy a gyártók az egyre erősebb processzorokkal járó hardvert már csak egyre nagyobb házakba képesek belepréselni és csak ennek következménye az egyre nagyobb kijelzőméret? E miatt nem biztos, hogy tovább várok és megveszem a méretben már így is határeset 4"-os Atrix 1-et, mert nem látom esélyét, hogy mostanában erősebb hardverrel használható méretben bármi is kijöjjön. Esetleg más vélemény ez ügyben?
-
Hohohohóóó..
csendes tag
Köszi a gyors választ, úgy tűnik valamit nagyon benéztem. Tényleg más a belseje.
Esetleg van arról tapasztalat, hogy hogyan működnek főzött romokkal a kiegészítők?
Nem szeretnék koppanni, hogy majd egy ICS-el már ne tudjam használni a dokkolóját. -
Hohohohóóó..
csendes tag
Sziasztok
Nagyon gondolkozom egy Atrixon, de látom, nem lesz hozzá hivatalos 4.0.
Összehasonlítva az Atrix 2-vel amire pedig lesz, belsejükben szinte semmiben nem különböznek egymástól. Van rá esély, hogy a 2-es rom-ja felrakható lesz e a 4g-re? Gondolom, ha kisebb átalakítással megoldható meg is csinálják és akkor talán a kiegészítői is használhatóak lesznek az új rommal?
Atrix 2-t nem vennék, mivel szerintem csak hátrányára változott. viszont egy dokkoló az érdekelne.
Bocs, ha hülyeséget kérdeztem, eddig csak cserélgettem romokat más telefonon, komolyabban nem foglalkoztam a témával.
. -
Hohohohóóó..
csendes tag
Sziasztok
Lehet hülye kérdés egy Motoroláról, a frissítési szokásairól hallva, de esetleg várható rá 4.0-ás android? Terjengenek erről kósza hírek?
Erősen gondolkodom egy ilyenen, mert nem találtam a kategóriájában jobbat (Samsung nem játszik, féltégla nem kell), de ez gyenge pontnak látszik a jövőt tekintve egy pl. HTC-vel szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest