- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ADP10
aktív tag
Benéztem valamit, ahol az ábra mögött ráadásul hivatkozás van, amit ha megnézel, akkor download=fájlnevet takar. Elhiszem, hogy te még sosem néztél el semmit és amúgy is hihetetlenül okos vagy, de ha nem tűnt fel, akkor nem téged kérdeztelek, és amúgy sem kioktatást meg ...-ot kértem minden mondat végére, hanem segítséget, amit érdekes módon mások lekezelő hangnem nélkül is meg tudnak adni.
Ezt BallyS16-nak köszönöm szépen, te meg legközelebb inkább maradj meg magadnak, ha esetleg kérdeznék még itt a jövőben. Ezt pedig neked köszönöm előre is.Szerk.: Te a "mentorom"? LOL
-
ADP10
aktív tag
Tényleg nem ide tartozik, de ha használtál vagy legalább láttál már floppyt, akkor tudod, hogy az van az ábrán, és ez a legtöbb programban éppen a mentést jelenti (pl MS Office, hogy csak egyet említsek). Illetve ugyanúgy ott van a nem zipelt howto.TXT mellett is, ami meg nem éppen tömörített.
-
bullapo
tag
Köszi. Szerintem biztos nem a launcher csinálta.
Tetszett ez a 7,2 rom csak mindent az sd kártyára akart menteni, igy nem üzemelt a kamerám és diktafon se,
programokat már nem is próbáltam telepíteni lehet azt se engedte volna. Az én telóm meg valamiért nem ismeri fel az sd kártyákat. -
törölt tag
Köszi! Valami hasonlóra gondoltam.
Látom PA299 meglett, úgyhogy inkább egy témát osztanék meg, ami, ha szereted a stock feel-t és tetszik a RAZR M -> MotoIspired 2.0 (JB) és 1.6 (ICS)
[link]
Ugyan Defy téma, de 100%-osan jó Atrix--on is - ezt használom.
Na meg a OneMoreClock gyűrűs widget-ét.
PA menü nekem kicsi volt, úgyhogy átkonfiguráltam normál méretre - így látom is ÉS el is tudom olvasni a feliratokat -
ADP10
aktív tag
-
RAiN91
őstag
Köszi, már fel is dobtam rá.
Probléma a következő: digitizer nem érzékel. Volt már ilyen, ilyenkor RSD-vel feltoltam a gyárit, és jó lett utána bármilyen ROM-al. Ez a nem eredeti digitizer miatt van (kínai). Valami tipp? Gondolom valahogy kalibrálni kellene. Digitizer tuti jó, mert másik telefonon próbáltam, illetve ez a telefon is jó, mivel a gyári digitizerrel működött 1 órája. Recovery-ben full wipe meg volt, nem segít. -
RAiN91
őstag
Köszi, de ezt már néztem, itt korábbi verziókról van szó (91 és 141), neki a 141-es sbf menti meg a telefont, nekem pedig a 145-ös kellene, aminek elvileg nem létezik sbf fájlja
Unlock fájl flashelés után egyébként ezt kapom:
"motorola atrix svf:105:1:2 failed to boot 0x1000"
No OS Detected, és felkínálja, hogy be tudok lépni RSD, fastboot, stb módokba, úgyhogy valami megoldás biztos lesz. -
Tomacko
őstag
jaaaaajjjjjj, pedig olvastam, hogy SD kártyát ki kell belőle venni
Friss voltam és üde hajnalba na, ezt hozza az amikor az ember szolgálatba van éjjel és irányítja az embereit
+ poén, hogy eddig se használtam a micro SD, csak ha nem volt más megoldás, hogy valamit felmásoljak a telefonra, most is csak azért kellett mert no adatkábel egy emberemnél se, így microSD+kártyaolvasó módszer. NANÁ, hogy benne maradt a kártya
Most alvás és utánna ujra játszom az egészet
-
Tomacko
őstag
Köszönöm a válaszod.
Ezt is szedem le most, cm-10.1-20130517-UNOFFICIAL-epinter-olympus.zip Ehez jó ugyanaz a gapps mint ami nálad van fent az oldaladon a régebbi verziója mellett ?Itt nem ír semmit, hogy honnan mit szedjelek le hozzá pluszba gapps-t ha jól veszem ki igaz ?
Vissza az egész, ott az a gapps is csak elbújt a sorok közt
-
Matada2.3
veterán
-
nortol
senior tag
4-5 óra alatt sikerült ki ismernem a rendszert, felköltöztem rá minden programommal.
Se rebootot, se más fura dolgot nem tapasztaltam eddig, működik mindenem hiba nélkül.Az antutu is jobb eredményt mutatott mint ezelött (ha jól emlékszem).
A kettő mag dolgozik éppen ahogy megkívánja a használat.
Eddig a folyamatos kézben tartástól és állandó telepítgetéstől sem melegedett.A kamera által készített fotók viszont nem nagyon akarnak szinkronizálódni a google+-al...
Most, hogy a nehezén túl vagyok, feltöltöttem 100%-ra és mostantól már az átlagos használat mellett látni fogom az akkumulátor időt...
-
tvamos
nagyúr
" Ha eddig még nem tudtad volna, a motorola is lemondott az atrix 4g-ről"
En a magam reszerol a Motorolarol is lemondtam. Legkozelebb majd lesz olyan cegtol telefon, amelyik mara az Atrixnal regebbi keszulekere is kihozta az ICS-t. Sot, Tegras tabokra is.
Ez meg marad... filmet lejatszani a TV-n... meg jatszhat rajta a gyerek... erre jo a CM10, gondolom.
-
szuleg
csendes tag
Minden héten frissítettem az atrixot /cm7/,tehát tudom hogyan kell,csak reggel felraktam az érintős recoverit amit ellenőriztem is és működött,de az új rom telepítésénél egyszerűen elakadt.Ez nem is lett volna baj ,de a recoverybe se tudtam belépni,mert egy darabig betölt/signal/,de tovább nem.
-
Haart
addikt
-
premete
veterán
Hiába magyarázod, sokan azt sem tudják, mi az a negyedév; arról nem is szólva, hogy a hivatalos forrás szerint a harmadik negyedévben kezdődik el a kiadása, nem azt írják, hogy akkor mindenki megkapja.
Mondjuk Atrix2 Searet-re már kijött a hivatalos, csak sokkal rosszabb, mint a Mearet 3-4 hónappal régebbi, nem hivatalosa, ráadásul a Mearetben gyárilag van magyar nyelv is.. -
N.E.R.O.
tag
Nem tudtam, tehát megkérdeztem.
Abból még baj nem lehet...
Viszont a korrektség az eladó (e-bay) részéről sem állt fent szvsz, mert, kiderült a gyári garancia már rég lejárt a telefonról (mivel már réges-rég aktiválva van a motorola support szerint), ehhez képest újnak árulta. Nem az eredeti dobozában kaptam, nem volt HDMI kábel benne, se kézikönyv, se driver lemez, vacakolt a töltő, és a telefon tele volt egy család fotóival és törölt appok maradvány mappáival. Ja és a stock rom alatt nem ment a GPS. Ez volt az ok ami miatt ugye romolni kezdtem. Ezt azért nem feltétlen mondanám újnak... Ja és az SD-káryát is állandóan eldobálja...
Ehhez képest nem panaszkodtam, megoldottam a gondok nagyrészét, de mivel ezzel már nem tudok mit kezdeni visszaállítom az eredeti állapotot, és úgy kapja vissza. Fólia még a kijelzőn van, telefont első perctől kezdve tokban használtam, tehát kinézetre ugyanaz lesz, mint volt.
Szerintem. De kövezzetek meg ha tévedek.
Egyébként köszönöm a válaszokat mindhármótoknak.
-
premete
veterán
Másik érdekesség: a Motorola az ICS-be beletett egy plusz figurát, ami azt jelzi, hogy volt-e már rootolva a cucc: ha 1/1, akkor volt, és most is rootolt, ha 0/0, akkor nem is volt, ha 0/1, akkor volt, de most nem rootolt. Hogy mire kell ez nekik, kérdéses, csak nem garancia megtagadásához?
Így a szervizben a munkafelvevő rögtön látja azt is, hogy a telefonvolt-e rootolva.
Persze, én is, ha valaki el akar adni egy telefont, ami az állítása szerint szűz, ha a kép mást mutat. -
rum-cajsz
őstag
"Magyarul, szinte mindig visszatudod állítani szinte mindenféle helyzetből a telefont a gyári állapotra."
Teljesen jó amit írtál, csak egy kis pontosítás ehhez. Ha a telefonodhoz jelenlegi helyzetéhez passzoló sbf-et akarod feltenni. (gondolok erre: 2.3-as rom után nem tanácsos 2.2-es sbf telepítése, ha használni is szeretnéd utána)
-
stbtamas
aktív tag
Értem, köszönöm szépen az információt.
Ismét gondban vagyok, mivel MotoBlur Accountnál nem tudom sehogy se hozzáadni a Yahoo Mail! címem. Mindig hibát ír ki az account hozzáadásakor.. Másnak van/volt hasonló problémája?
Motoblur accnál hozzá van már adva 3 account és Other acc-nál még 4.. Esetleg valami ötlet? -
rum-cajsz
őstag
haha, nem Jail break, hanem Jelly Bean.
Ez a kép honnan van, mert az Atrix HD nem ilyen...
-
rum-cajsz
őstag
Amikor először próbáltam ki a cm9-et (február-március környékén), akkor én is hasonló véleményen voltam, de mostanra olyan állapotba került, amire már mondható, hogy sokkal másabb érzés, mint egy Holo témás GB.
A dolgok nagyon kézre állnak benne, és egységes képet mutat a design. Nekem nagyon bejön. De én is felpattintom a gyári ICS-t, amint kijött, mert nekem a Motorola gyári cuccai is tetszenek.
Szerintem ők csinálják a legjobb Android felületet a gyártók közül. Nincs túlcicomázva, átgondolt a design. -
AiRborNee
csendes tag
Tokot nem használok, vagyis igen, de az csak a belecsúsztatós eazycase, hogy a zsebem ne koptassa, karcolja, hőleadásban nem játszik szerepet.
Újonnan vettem Gsmline-nál. 2.3.4-es asian rommal, nem húztam, nem rootoltam ki.
jó, persze, hogy nem maguktól futnak, voltak már pda-im tudom mennyit bírnak ezek, csak arra lettem volna kíváncsi mennyire átlagos adatok ezek az atrixnál, készenléten nincs semmi gond, de ha már netezek a proc 50 fokon van, ha netán a tegra adottságait kihasználom, akkor aztán egy fagyos téli napon azt a 65 fokot már zsebmelegítőnek is használni tudnám. ez az ami kicsit aggaszt, nem tudom szabad e ennek ennyire melegedni.
azért kérdezem, hogy ez mennyire átlagos, mi a tapasztalatok, mert ha visszaküldöm hogy szar aztán kapok egy ugyanolyat akkor igazán megspórolhattam volna magamnak a fáradalmat.
Olvasgattam külföldi fórumokon, hogy volt pár embernek ilyen, de fix jellemzően nincs rá, 1-2 hogy régi a sim, azt ki kell cseréltetni és utána jó lesz, ujjlenyomat érzékelőt nem kell használni... de olyat hogy na most ezt csináld meg és akkor biztos, hogy nem melegszik olyan nincs, legalábbis olyan ami nem a proci órajelének vagy feszének csökkentésével járna.
üzemidőt azért is kérdeztem, mert ha teljesítményt disszipál el azt az akkuból nyeri az pedig tudjuk mit jelent.természetesen nem csak játékra vettem, azt csak egy példának szántam, igazándiból játszani, vagy filmet nézni is csak abban az 1 órában szoktam míg a buszon ülök munkába menet, vagy éppen hazafele.
-
N.E.R.O.
tag
Én is igy látom mert csak a szabvány android recovery-t látom a fastbootnál.
És ugye nekem is csak a superuser nem ment fel... :S
Ami viszont kellene a romoláshoz. Ha eddig jól olvastam vissza.
Bár sok helyen látom, hogy SD kártya is kell hozzá, de elvileg internal storage-ről is megoldható.
Ehhez leírás valamerre, mert míg itt a válaszra vártam olvastam ugyan visszafelé kb 6-700 hozzászólásnyit, de erről sehol nem esett szó.
Valahol csak annyit mondanak, hogy recoverybe be, zip megad, aztán restart és kész.
Máshol meg az Aroma installert mondják (nottachTrix-ra)...
Kissé káosz van itt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 Kék 128GB
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged