- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zzenit
tag
Sziasztok!
Először nekem is rosszul esett a hír, de én megtartom a telefont, remélem még vagy 3 évig. Lehet még most is a Nokia 5800-m lenne, ha nem karcolódott volna meg a kijelzője. Szóval nekem az igényeimet tökéletesen kielégiti az atrix a gyári rommal. Kiváló telefonálási minőség, frankón lehet smst emailt írni a SwiftKey-jel, tudok navigálni mert jó az autóstartó meg zenét hallgatni. Nagy ritkán egy kis TeCső, de a megvett multimédia dockot talán 2-szer használtam. Ki is húzom, hogy ne disszipálgassa az áramot feleslegesen. Néha játszom rajta még. A sebesség lehet nem a leggördülékenyebb, de mindent elvisz eddig és kész.
Üdv :
Zzenit -
Zzenit
tag
válasz
rum-cajsz #2293 üzenetére
Ez nagyon jó, főleg az a hozzászólás, amelyik Angry Birdsös rakéta kilövőfelületet szeretne. :-D
A névjegyzékben miért van annyi google account egy névhez beírva? Ez a Motorolás névjegyzék szinkronizálási lehetőség miatt van ami jár a telóhoz, bár nálam nincs bekapcsolva? Gyári 2.3.4 es rom van fent. Eddig egyszer fagyott amikor merülőben volt és sok mindent akartam indítani egyszerre.
-
Zzenit
tag
Sziasztok! Megérkezett nekem is a telefon. Egyelőre még a gyári 2.3.4-es Android van rajta, görög lokalizációjú (bár ennek még nem láttam hátrányát). A Motoblur felület e-mail kezelője csak annyiban jobb, hogy cooliris szerűen pörgeti az új maileket? Míg a sima gmailes, meg egymás alá kiírja őket? A rootolásnál Android SDK-hoz le kell tölteni mindent, vagy elég az alapprogram? A teló jó, működik ahogy kell, ennyi. Várom már az offline navit a googletől.
-
Zzenit
tag
Ennyi... Mostantól én is a (m)Atrix rabja leszek
Autós tartó és dokkoló megrendelve vele együtt. Addigis szorgosan bújom majd a fórumot és az androidos leírásokat meg program ajánlatokat. Azért lehet egy-egy buta kérdéssel fel-fel bukkanok.
-
Zzenit
tag
válasz
Pepeninho #1923 üzenetére
2. WhatsApp-Viber-Skype korlátozás: azt hittem a WhatsApp is elmenti az üzeneteket és továbbítja, ha legközelebb online lesz az ember, mint a számítógépes skype. Aki nagyon elakar érni úgyis megcsörget vagy ír egy normális sms-t. A WhatsApp-ot tényleg csak ilyen legvégső spúr megoldásnak gondoltam, ha van vmi nem olyan fontos infó, aminek nincs időhatálya, de tudom, hogy olvasni fogja az illető és hamarabb mint a méljeit. Főleg a külföldi ismerőseimmel beszélek skypeon/viberen. Megcsörgetnek a sima számomon, akkor tudom, hogy hívni kell őket, feljelentekezem vmelyik progiba és már hívom is őket, ha nagyon-nagyon fontos úgyis írnak sms-t vagy simán felhívnak.
-
Zzenit
tag
válasz
premete #1914 üzenetére
Köszi premete a választ! Új leszek majd androidos témában Nokia 5800-ról fogok váltani, mert már elég karcos lett a kijelzője szegénynek a farmerek zsebénél található szegecsektől. Tudom, hogy okostelefon így meg úgy, de nagyon szimpatikusak a "herélt" romjaid, mert szépen növelik az akkuidőt. Gondolom azért a market/play megy rajtuk, mivel szeretnék majd egy navi programot rátenni (valszeg sygic Európát, traffic nélkül). Az email lekérdezésnél be lehet állítani a lekérdezés sűrűségét? És annak megfelelően is teszi a dolgát? Tehát bontja a netes kapcsolatot a szinkronizálás után? (Az 5800 ui. folyton rajta lógott). Ugyanez a kérdésem mondjuk a WhatsApp-ra is. Skype-ot és a Vibert ki lehet lőni rendesen, vagy visszapofátlankodnak maguktól a netre egyszercsak? Külföldön kérdezget úgy 3 óránként, hogy kérsz-e netet a telefonra? A webrádió megy rajta frankón? (A dokkoló menni is fog valszeg emiatt a konyhába, a jó kis Bose hangfalakkal, huhhú micsoda amerikai összjáték lesz.) Zseblámpa progi alapból van rajta, vagy be kell szerezni egyet a Playből? Ez dupla zajszűrűs mikrofon ennél a telónál is van, vagy csak a Atrix2-nél (többek között ezért is szeretnék Moto-t, a kiváló hangminőség miatt)?Egyelőre csak egy virtuális komlószörppel tudlak megkínálni, ha egyszer Bp.-n járok, lehet meghívlak majd egy valóságosra is
-
Zzenit
tag
Sziasztok! Van kétféle 1-es Atrix, tehát van különbség a 4G és a nem 4G-s között? Bocs a kezdő válaszért, de nagyon szimpatikus a telefon. Mind méretben, mind tudásban, akksiban jónak tűnik. Majd csak egy jó navi szoftver kell rá. A kiegészítők is praktikusak, valszeg veszek hozzá mindent (a laptop dokkolón kívül), ha meglesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest