- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imdre
aktív tag
"Ahogy nézem a képet, csak arra tudok gondolni, hogy hogy a fenébe lehet ez"
Na akkor már ketten vagyunk.Nem jól látod egyébként a dolgokat
Tehát szerdán megkaptam a telefont, csütörtökön raktam fel rá a CM7-et. Akkor vettem észre, hogy nem megy a 3G. Kipróbálás gyanánt felraktam a Nottach Trix romot, majd premete 2.3.6-os AT&T-s zip verzióját - eredménytelenül. Ekkor visszaraktam sbf-ből a gyári 2.3.4-es Retail EU romot, mindhárom szolgáltató kártyájával kipróbáltam, semmi (illetve csak vodás kártyával ment a 3G).... Azért akartam felrakni sbf-ből a gyári AT&T-s romot, de nem mertem. Ma felrakom újra a Retail verziót, majd közvetlenül premete 2.3.6-os AT&T-s zip verzióját - így mit működik.Egyébként nem görcsölnék vele, hanem beadnám egyből szervizbe, de nem mondhatom vodáéknak, hogy nem megy a T-mobile-os kártyámmal a 3G - pech, hogy épp a vodással megy csak a 3G
Valahogy a Cordonnal kellene letárgyalni, csak elérhetetlenek...
A leírás tökéletes, premete összerakta csomagostól mindenestől - ezért nagy RESPECT neki - ha feljutok Pestre megkapja a sörét is
De köszönet még rum-cajsz fórumtársunknak is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest