- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
De hulye vagyok: sudo
Viszont most meg ezt kaptam:
Selecting previously deselected package synaptic.
(Reading database ... 43721 files and directories currently installed.)
Unpacking synaptic (from synaptic.deb) ...
dpkg: error processing synaptic.deb (--install):
failed to delete `/..dpkg-new': Read-only file system
dpkg-deb: subprocess paste killed by signal (Broken pipe)
Errors were encountered while processing:
synaptic.deb -
Kispósi
aktív tag
mi alapjan tetted fel? tudsz dobni egy linket?
mas: tudtok olyan app-ot ami ki tudja kuldeni a kepet wifin keresztul tv-re?
olyanra gondolok mit az imediashare (de az csak videot kuld). legjobb az lenne
ha lenne olyan ami a webtop-ot ki tudja kuldeni bar nem hiszem hogy letezik ilyen -
Kispósi
aktív tag
fel van töltve az aksija? Nekem volt gentop, igaz nem túl sokáig de talán gyorsabb mint a webtop. A webtopnál azért elég sokat kell várni mire behozza a firefoxot néha. Csak voltak készenléti gondjaim, valami leszívta az aksimat állandóan, úgyhogy most visszatértem a gyárira. A gentopnál nézz utána hogy lehet visszaállni eredetire mielőtt nekilátsz.
-
rum-cajsz
őstag
Az alábbi módszereket ismerem a webtop okositására:
- webtop2sd
- gentop (gentoo linux)
- debian linux
van még ezeken kívülolyan lehetőség is, hogy vnc szerveren keresztül futtatsz linuxot, ez a leglassabb megoldás, viszont ez működik CM7-en is.Mindegyiket megtalálod az xda-n.
-
rum-cajsz
őstag
A sebesség nem fog változni.
Ha csak arra akarod használni, amit jelenleg is tud, akkor nem éri meg a webtop2sd-vel bajlódni.
Ja, még egy előny eszembe jutott, ha van terminálod, akkor tudsz magyar billentyűzetre váltani.Viszont nem tudom, hogy a gentop javít-e a sebességen, elképzelhető, hogy igen.
-
rum-cajsz
őstag
A webtop egy lebutított ubuntu.
A webtop2sd lehetővé teszi, hogy az elavult csomagokat frissítsd, és a megfelelő tárolóban meglévő bármilyen ubuntu csomagot (programot) telepíts.
Gyakorlati akadály egyedül a memória, mert a telefon és a webtop együtt igencsak zabálja, szóval ne számíts PC sebességre. -
nortol
senior tag
"10-ből 8 hibás szar"
Ha ez így lenne, akkor ez a topik kifordulna önmagából is a rengeteg panaszkodó ember írásaitól...
De mivel a topik inkább hasonlít egy alvó, néha felébredő, aztán ismét visszaalvó topikra, így az állításod max fordítva lenne igaz, vagyis 10-ből max 1, vagy 2 hibás szar, de Én inkább ennek is a töredékére szavaznék.Sajnálatos dolog, hogy neked nem jött be, de mindazoknál, akik nem járnak ide, tökéletesen működik nagy valószínüséggel.
Az pedig, hogy jópárunknak, akik itt vagyunk, és tökéletesen megy a telefonunk, csak azért van, hogy ha úgy adódik, segítséggel tudjunk szolgálni.
rum-cajsz is, ahogy mondta, hónapok óta nem buherálta a készüléket, mert az ég világon semmi baja sincs, nekem is tökéletesen működik a készülék, Én is csak annyit teszek, hogy hébe hóba frissítem a cm-et rajta, de azt se kéne, mert semmi okom nem lenne rá.
premetének sem volt problémája, mégis itt van sokat, hogy segíthessen másokon.Gyakorlatilag azok mozgatják ezt a topikot, akiknek nincs is problémájuk a kütyüjükkel :-)))
-
rum-cajsz
őstag
Soha nem tapasztaltam még hasonlót. Nálam mindig forog, még ha nem kéne, akkor is.
De biztosan van valami teszt program a giroszkópra, amivel ezt kipróbálhatod.---
Feltámadt az Atrix2 topic, szerintem jó lenne, hogyha aki arra vonatkozóan kérdez, akkor csak oda írna, mert elég nehéz követni, hogy ki milyen készülékre kérdezi amit kérdez. Vagy ha nem Atrixról beszél, akkor legalább vegye a fáradtságot, hogy odaírja, hogy milyen készüléket kérdez.
Köszönöm. -
tvamos
nagyúr
En is ugy gondoltam, hogy ha mar elhagytam, akkor a telefont ott egye meg a fene, de az adataimnak valami latszolagos biztonsagot adhatna...
De tenyleg vissza lehet allitani az adataimat?!.. ez igy nem tetszik mar annyira! Nem lehet valahogy azt is letitkositani? Valami software-rel, vagy ilyesmivel?No mindegy, nekem ez jobban bejon, mint a szamsoros, vagy a bogyos huzogatos, mert azert azt csak sokkal nehezebb "lenezni" a melletted allonak.
-
Kispósi
aktív tag
Ez az alternatíva van még esetleg.
Én már próbáltam, gyorsabb volt mint a Webtop csak nem vagyok egy Linux guru nem ment minden. Videolejátszás akadozott (mplayer) az openoffice-t nem próbáltam de a többi rendben volt és ráadásul még a régi verzió volt nekem. Még kicsit várok vele és újra megpróbálom mert a Webtop azért nem valami gyors.
-
Pepeninho
őstag
Azt mondjuk sejtettem ,hogy kb. annyit véd mint egy jelszó vagy egy számsorral feloldható billentyűzár. Inkább csak egy életérzést ad és jó poén. Illetve az egyszerű faék zsebesekkel tudunk ezzel kib..ni. Viszont ötletnek nagyon jó.
Viszont nem nagyon segítetek abban, hogy Atrix1 vagy Atrix 2. Hajlok nagyon a 2es felé. Angol majd menni fog. Ujjlenyomat nem érdekes. Kamera jobb. Aksi kicsit talán kevesebb. Viszont ezzel a telefonnal tényleg évekre megszűnne a telefonproblémám. Nemde? -
tvamos
nagyúr
En januar ota, amiota megettem a telefont, hasznalom az ujlenyomat olvasot. Nekem tetszik, es (bennem azt, a talan hamis benyomast kelti) biztonsagos. Ha pl. elvesztenem, vagy lenyuljak. Mondjuk itt nem jellemzo, hogy lenyuljanak ilyan olcso cuccokat... (Szoval, nekem hianyozna, ha nem lenne.)
-
Gabó75
senior tag
-
rum-cajsz
őstag
Bréking nyuz
[QUOTE=ReynaldoH;22562800]Here's some good news: [URL="http://tinyurl.com/7kkfttx"]Official confirmation[/URL] from Motorola that Atrix will get ICS. Bad news: Q3 2012. Here's hoping for some leaks that help development of this ROM.[/QUOTE]
Sent from my MB860 using Tapatalk
-
rum-cajsz
őstag
most basszál már le, mert segítek!
Ott a videó, ahol részletesen megmutatnak mindent. Ennél többet nem tudok elmondani én sem. A telefon futtat egy ubuntut, amihez vnc-n tudsz kapcsolódni saját magán belül.
így van egy működő ubuntud és a telefonod minden képessége is megmarad.
Szeritnem ez ezerszer jobb megoldás, mint felhekkelni Android helyett egy ubuntut. -
rum-cajsz
őstag
Elvileg működik a FP (igaz unlockra még nem, csak scrollra), bár nem próbáltam ki.
Már csak apróságok nem mennek.- Adobe flash issues
- YouTube
- Some 2d issues
- Built in video playback (use 3rd party for now as its driver related)Szerintem alkalmas már napi használatra is a rom. Gondolom ezért is tart az RC státusznál.
Ha ezek megoldódnak, akkor jöhet végre az optimalizálás. Jó kis rom lesz ez! -
premete
veterán
ICS-re várásnak sincs sok értelme: nexus S-re kijött, ott meg a legtöbben vissza akarják tenni a Gingerbreadet.
Nekem is volt Nexus S-em, hivatalos, android 4.0.3-mal, semmivel sem volt jobb, mint a Gingerbread, csak lassúbb volt, és ette a ramot, mint a torkosborz. Megszokott marketes programjaim közül pedig alig ment rajta 1-2. -
premete
veterán
Ha beszélsz vele, kérdezd meg lécci, a gsm-boltos garival ők javítják-e az Atrixokat, illetve mi van, ha valaki az USA-ból idelátogat, és itt elromlik a készüléke, az is pénzes-e, vagy arra van gari?
Azért jutott eszembe, mert például a Dell ilyen esetben egy javítást vállal gariban, csak ha véglegesen idekerül a cucc, akkor kell honosítani. -
premete
veterán
Az IMEI-ből is látszik, hogy at&t-s készülék, tehát hivatalosan itt sem lehetne. A másik, a garancia nem átruházható; nem Motorola sajátosság, a HTC is csak európai cuccokat javít Magyarországon gariban, amennyiben megvan minden papír hozzá.
A Cordonban legalább értenek hozzá, nekem a Defy hangszórót 1 nap alatt kicserélték. -
rum-cajsz
őstag
- Azt olvastam, hogy megszűnt a Motoker Kft. Ki foglalkozik akkor a garanciális javításokkal?
Valóban megszűnt ez a cég, de ők csak a forgalmazást intézték Magyarországon. A szervizelést eddig is, és ezentúl is a Cordon Electronics (régi nevén Cirma Kft.) végzi.
Elérhetőségük: 1045 Budapest Széchenyi tér 9., Telefon: +36-1-2720708, Titkos mobil: +36-30-3859167Vagy ha az SG fórumon jártas vagy, keresd whiskeyman-t, azt hiszem ő ott dolgozik.
Ja, és tényleg! Mi volt az aksicsere eredménye? Hardveres hiba, ezért keresel szervizt?
-
rum-cajsz
őstag
Nem szabad. De szerintem meg sem jelenik neked.
Előtte vissza kellene állítanod a gyári romot, amit itt találsz: [link], recoveryben telepíthető formában.premete:
Érdekelne, hogy melyik romokat próbáltad már, és mi a tapasztalatod velük.
Úgy néz ki, ennek a fejlesztése megy még, és ez is a gyári ROM vonal: GingerMod -
rum-cajsz
őstag
igazából nem tudom, hogy van-e különbség a "fastboot -w" és a "wipe all" őarancsok között, de a wetdream fórumban mindkettő ott van a telepítési leírásban, így nem gondolkodtam, hanem csináltam.
Amúgy találsz gyári cwm mentést is xda-n. de most nem emlékszem melyik témában olvastam.De jól írtad, hogyha ez két rommal is újraindult, akkor nem valószínű a szoftveres hiba.
esetleg kipróbálhatod sd kártya nélkül, ha véletlenül tettél bele egyet. -
rum-cajsz
őstag
Tudni kellene, hogy mi van most a telódon
- Unlock
- root
- ClockworkHa mindhárom, akkor nagyon egyszerű dolgod van.
0. adb beállítása, a rom felmásolása a belső (!) memóriakártyára
1. belépsz fastboot módba és törlöd a jelenlegi beállításokat (bekapcs+hang le; hangle gombbal mozogsz a menüben, és nahgfel gombbal választod ki a menüpontot)
2. USB kábellel összekötöd a pc-vel és
3. törlés a pc-n kiadott moto-fastboot32 -w paranccsal
4. újraindítod a telefont (moto-fastboot32 reboot), és belépsz a CWM-be.
5. wipe all (data+cache)
6. wipe dalvik
7. install zip from internal sdcard
8. kiválasztod, telepíted, és újraindítod
elvileg ennyi, remélem nem hagytam ki semmit
-
premete
veterán
Én a diceplayert használom, eddig mindent lejátszott:
- AVI,MOV,MKV,FLV,AVI,3GP,3G2,ASF,WMV,MP4,M4V,TP,TS,MTP,M2T
Video Codecs
- HW : MPEG-4,H.264,H.263
- SW : MPEG-4,H.264,RMVB,XVID,MS MPEG-4,VP6,H.263,MPEG-1,MPEG-2
Audio Codecs
- DTS,AC3,AAC,Vorbis,FLAC,MP3,MP2,WMA
Subtitle format
- SSA,SMI,SRT,VOBSUB
- MKV subtitle extraction supported
- Unicode/Multibyte charset supported.
Transport
- HTTP
- RTP/RTSP
- HTTP Live Streaming with multiple bitrate
Hol láttál lapdockot 100 dollárért?
ubuntu passz, cm7-em van, azon nincs még webtop.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Classic / Xbox 360
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- PlayStation 5
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Revolut
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest